מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ריפלוקסאני27/04/2011
שלום רב, בני בן 4 חודשים בעוד שבוע לאחר ימים קשים מהיום שנולד בעניין האוכל הגזים וההתפתלויות הוחלט שיש לו ריפלוקס סמוי- הוא אינו מקיא או פולט.. חשוב לציין כי בהתחלה הנקתי ונתתי השלמות של סימילאק ולאט לאט כשירדה ההנקה התינוק סבל מאוד ולא היה נינוח עד שהוחלט על ידי הרופאה כי מדובר כנראה בריפלוקס.. מגיל חודשיים וקצת התינוק אוכל אינפמיל.. לקראת גיל 4 חודשים החלטתי לתת לו מידי פעם מטרנה ובתום הארוחה הכל היה נפלא ולא היה שום דבר חריג לכן חשבתי שאולי לאט לאט אנסה לתת יותר מטרנה וככה ירד כמות האינפמיל.. אך לפני כשבוע התחיל אצלו שוב אי נוחות.. בזמן ההאכלה אני שומעת שהכל עולה לו וקולות הבליעה שלו לא מוצאים חן בעיני.. הלכתי לרופאה והיא אומרת שכרגע נראה שהכל בסדר בזמן שאני חוששת כי הוא כמעט נחנק לי בארוחה!.. בנוסף הוא מרייר מזה חודשיים ודוחף ידיים לפה מה שבכלל גרם לי לחשוב גם על תופעת שיניים אך ביטלו אפשרות זאת מפעת גילו הצעיר אני מבולבלת מאוד ואני רוצה כבר שיהיה לו נחת!!! עד שכבר הרגשתי שהכל מסתדר פתאום צץ משהו לפני שבוע כאילו הכל החמיר.. מה כדאי לעשות?? אני לא מצליחה להבין כלום כיוון שהכל מסתמך על "אולי".. אולי זה ריפלוקס אולי שיניים אולי התקררות כי הוא קצת מחרחר ויש לחה שאני שומעת אותה בשיעולים שצצים מידי פעם אשמח לקבל חוות דעת מקצועית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס - תגובה
ד''ר בתיה וייס28/04/2011על פי התיאור יתכן רפלוקס. נסי לחזור לאנפמיל ובמידה ואכן עוזר המשיכי עוד מס' חדשים. עקרונית הבעייה לרוב תחלוף מעצמה עם הזמן ואכילת אוכל מוצק יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)