ריפלוקס

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    אני
    27/04/2011

שלום רב, בני בן 4 חודשים בעוד שבוע לאחר ימים קשים מהיום שנולד בעניין האוכל הגזים וההתפתלויות הוחלט שיש לו ריפלוקס סמוי- הוא אינו מקיא או פולט.. חשוב לציין כי בהתחלה הנקתי ונתתי השלמות של סימילאק ולאט לאט כשירדה ההנקה התינוק סבל מאוד ולא היה נינוח עד שהוחלט על ידי הרופאה כי מדובר כנראה בריפלוקס.. מגיל חודשיים וקצת התינוק אוכל אינפמיל.. לקראת גיל 4 חודשים החלטתי לתת לו מידי פעם מטרנה ובתום הארוחה הכל היה נפלא ולא היה שום דבר חריג לכן חשבתי שאולי לאט לאט אנסה לתת יותר מטרנה וככה ירד כמות האינפמיל.. אך לפני כשבוע התחיל אצלו שוב אי נוחות.. בזמן ההאכלה אני שומעת שהכל עולה לו וקולות הבליעה שלו לא מוצאים חן בעיני.. הלכתי לרופאה והיא אומרת שכרגע נראה שהכל בסדר בזמן שאני חוששת כי הוא כמעט נחנק לי בארוחה!.. בנוסף הוא מרייר מזה חודשיים ודוחף ידיים לפה מה שבכלל גרם לי לחשוב גם על תופעת שיניים אך ביטלו אפשרות זאת מפעת גילו הצעיר אני מבולבלת מאוד ואני רוצה כבר שיהיה לו נחת!!! עד שכבר הרגשתי שהכל מסתדר פתאום צץ משהו לפני שבוע כאילו הכל החמיר.. מה כדאי לעשות?? אני לא מצליחה להבין כלום כיוון שהכל מסתמך על "אולי".. אולי זה ריפלוקס אולי שיניים אולי התקררות כי הוא קצת מחרחר ויש לחה שאני שומעת אותה בשיעולים שצצים מידי פעם אשמח לקבל חוות דעת מקצועית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    28/04/2011

על פי התיאור יתכן רפלוקס. נסי לחזור לאנפמיל ובמידה ואכן עוזר המשיכי עוד מס' חדשים. עקרונית הבעייה לרוב תחלוף מעצמה עם הזמן ואכילת אוכל מוצק יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו