מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- חוסר תאבוןאמא מודאגת01/05/2011
שלום וברכה,
ביתי בת 4 חודשים נולדה במשקל 2300 בשבוע 40,הריון תקין מלבד פער גדילה שהלך וגדל בהריון.
משכנולדה לא היתה אכלנית גדולה,הגיעה ל90 מ"ל לכל ארוחה, בשבועות האחרונים הילדה מגלה חוסר תאבון ויכולה לא לאכול גם 12 שעות ברצף !נותנת לה אוכל מתוך שינה על מנת שלא תאבד נוזלים,וגם אם היא אוכלת היא עושה המון גרעפסים לאחר הארוחהגם אחרי 3או4 שעות, (הגבהתי לה את המזרן,אנימחזיקה אותה כמעט שעתיים לאחר האוכל במצב אנכי)לפעמים בוכה תוך כדי האוכל. ניסיתי להסמיך לה את המטרנה עם חצי כפית קונפלור אך עדיין מגלה חוסר תאבון ואוכלת רק 50 מ"ל .אני ממש אובדת עצ
אני יודעת שהפתרון קצת שונה מרפלוקס סמוי לגלוי שהרי ביתי בקושי פולטת.
האם נתקלת בבעיה כזו? מה הפתרון הטוב ביותרלפלוקס סמוי?
רחוקה מלהגיע לקיצבה היומית שלה.
אודה לתשובתך כי אני באמת כבר אובדת עצות......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תאבון - תגובה
ד''ר עקיבא פרדקין02/05/2011בתך נולדה עם הפרעה בגדילה תוך רחמית , (IUGR) ולפי התיאור שלך סובלת מהפרעה באכילה והאכלה.
אני ממליץ לך לפנות בהקדם לרופא ילדים/דיאטנית ילדים/מרפאה לבעיות אכילה לגיל הרך לקבל הדרכה והנחיה ולמנוע חוסר שגשוג של התינוקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)