ריפלוקס+זנטק

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס+זנטק
    שונית
    04/05/2011

בוקר טוב.בתי בת 4 חודשים סובלת מריפלוקס סמוי,איננה פולטת כמעט בכלל. אך סובלת מאווד בשעת האוכל , מספיק לה רק פיטמת הבקבוק שתהיה בפה שלה בכדי להתפתל מכאבים. ברוך ה' עולה יפה במשקל בכל זאת (אני יושבת איתה שעות כל אכילה ולא ממש מוותרת) היא מקבלת אינפמיל שעושה לה עצירות מטורפת! יציאות שמרגישות כמו בטון מה שאני בטוחה שלא מוסיף למצבה! הייתי אצל גסטרו אתמול שהציע להוסיף לה חצי כפית אבילאק לאינפמיל , אני תוהה ביני לבין עצמי האם להוסיף לה עוד משהו לגוף הקטן שלה? נכון שאבילאק יחסית טבעי...אבל בכל זאת... אולי אוכל אחר? נטרומיגן למשל???....בנוסף מקבל זנטק...מגיל חודש וחצי בערך כששקלה 4.300 קיבלה 1.5 cc פעמיים ביום (ז"א סה"כ ליממה 3 cc) של זנטק. כמובן שעלתה במשקל וכיום שוקלת 6.730 -וחזר לה האי שקט הבכי והפתלויות. כמה cc ניתן לתת לה היום במשקלה???
    ועוד שאלונת קטנה, האם יש נזק כלשהו "בתרופות סבתא "נגד צרבת לתינוקת כל עוד שזה עשוי ממאכלים שהיא יכולה לקחת?? (חומזה שהם לא טעימים במיוחד) זה יכול להועיל ??? להזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס+זנטק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

שונית
    04/05/2011

בהמשך לשאלתי..כיצד מבצעים לתינוקת בדיקה לרגישות חלב שאולי יתכן ומטרנה צמחית תעשה לה יותר טוב?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה בשנית...סליחה על האורך

שונית
    04/05/2011

האם הילדה שלי יכולה לקבל מטרנה צמחית ואני יכולה להוסיף לה קורנפלור בכדי שתעשה "עבודה" כמו אינפמיל? (ואולי כך יהיה לה יציאות יותר טובות? או אפילו פחות התפתלויות???? האם מטרנה צמחית פחות טובה מפורמולה חלבית???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו