מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ריפלוקס+זנטקשונית04/05/2011
בוקר טוב.בתי בת 4 חודשים סובלת מריפלוקס סמוי,איננה פולטת כמעט בכלל. אך סובלת מאווד בשעת האוכל , מספיק לה רק פיטמת הבקבוק שתהיה בפה שלה בכדי להתפתל מכאבים. ברוך ה' עולה יפה במשקל בכל זאת (אני יושבת איתה שעות כל אכילה ולא ממש מוותרת) היא מקבלת אינפמיל שעושה לה עצירות מטורפת! יציאות שמרגישות כמו בטון מה שאני בטוחה שלא מוסיף למצבה! הייתי אצל גסטרו אתמול שהציע להוסיף לה חצי כפית אבילאק לאינפמיל , אני תוהה ביני לבין עצמי האם להוסיף לה עוד משהו לגוף הקטן שלה? נכון שאבילאק יחסית טבעי...אבל בכל זאת... אולי אוכל אחר? נטרומיגן למשל???....בנוסף מקבל זנטק...מגיל חודש וחצי בערך כששקלה 4.300 קיבלה 1.5 cc פעמיים ביום (ז"א סה"כ ליממה 3 cc) של זנטק. כמובן שעלתה במשקל וכיום שוקלת 6.730 -וחזר לה האי שקט הבכי והפתלויות. כמה cc ניתן לתת לה היום במשקלה???
ועוד שאלונת קטנה, האם יש נזק כלשהו "בתרופות סבתא "נגד צרבת לתינוקת כל עוד שזה עשוי ממאכלים שהיא יכולה לקחת?? (חומזה שהם לא טעימים במיוחד) זה יכול להועיל ??? להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שונית04/05/2011בהמשך לשאלתי..כיצד מבצעים לתינוקת בדיקה לרגישות חלב שאולי יתכן ומטרנה צמחית תעשה לה יותר טוב?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בשנית...סליחה על האורך
שונית04/05/2011האם הילדה שלי יכולה לקבל מטרנה צמחית ואני יכולה להוסיף לה קורנפלור בכדי שתעשה "עבודה" כמו אינפמיל? (ואולי כך יהיה לה יציאות יותר טובות? או אפילו פחות התפתלויות???? האם מטרנה צמחית פחות טובה מפורמולה חלבית???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)