תעזרו לי

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי
    נוי קריס
    06/05/2011

הבן שלי בגיל 11 יש לו כאבי בטן קשיים, עשינו לו גאסטרוסקופיה פעם אחת יצא חיידק בקיבה HP ובפעם השנייה שביצעו לו את הבדיקה יצא דלקת במעבר ושט קיבה עם חוסר סגירה של LES ותריסריון:רירית בצקתית הבחנה:ESOPHADITIS .
    הילד קיבל לנטון לחודש ,הכאבים בנתיים ממשיכים בהמשך מעקב רפואי עשינו לילד גם MRI ויצא נצפות מספר לולאות מעי דק מתאים ללולאות ג'ג'ונום עם עיבוי דופן קל בלבד עם האדרה של הדופן לאחר הזרקת גדוליניום לוריד קלה בלבד.תמונה מאוד לא ספציפית,יתכן תהליך דלקתי,יתכן גם אנומליה כגון צליאק.
    רציתי לציין שבדיקת אנטי גלאדין יצא חיובי 60 מספר פעמים,ובדיקת TTG שלילי .ביופסיה לא מתאימה לצליאק בנוסף יש לילד FMF,הוא מקבל קולכיצין והבדיקות דם האחרונות שעשינו השבוע עם הMRI יצאה בדיקת AST 42 ובדיקת
    ALT 67 רציתי לדעת מה זה אומר הפיענוח של הMRI ומה אפשר לעשות?.. אני ממש חסרת אונים,זה סיפור שנמשך כבר מספר שנים ועוד לא יודעים מה יש לילד!
    תודה על העזרה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה

נוי קריס
    07/05/2011

מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    11/05/2011

מכיון שיש מס' גורמים- גסטריטיס, FMF וחשד לדלקת על פי MRI וכן עלייה קלה באנזימי כבד כדאי לעשות יעוץ מסודר עם כל הבדיקות והרנטגן. צריך לשלשול מחלת מעי דלקתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

נוי קריס
    11/05/2011

מה הפרוש של הMRI יכול להיו שיש לילד צליאק ואיזה בדיקה אפשר לעשות שעדיין לא עשינו תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו