מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בעיות במע' העיכולנערה30/12/2007
היי
אני נערה בת 17 ומשהו שנים
אני סובלת מגסטריטיס דיפוזית חריפה וגם וקוליטיס בינונית
כבר שנה שלמה וזה לא עובר
עשו אצלי בדיקות גסטרוסקופיה ,קולונוסקופיה וסגמו בדיקת סי טי בטן אולטרסאונד בטן
אקג אקו לב ובדקות מעבדה ושתן ובדיקות צואה שהיו תקינות
לקחתי בעבר לוסק לא עזר לי וגם קולוטל ולא הועיל לי ופנטסה ולא עזר ועכשיו אני נוטלת לנטון ואין שינוי
אני מרגישה נורא יש לי צרבות חזקות בחיולות כאבי בן חומצאה מדי בוקר שלשולים
הייתי שלוש פעמים בבית חולים וגם לא הועיל הדבר
אני במעקב אצל רופא גסטרו אנטרולוג ילדים כל חודש
והוא אמר אם לא יעזור הלנטון לקחת סטרואידים ,אבל אומרים, שזה עושה תופעות לוואי קשות ....
אני לא יכולה ללמוד או לעשות משהו אחר
גם לאכול בקושי אני כל הזמן מרגישה גרוי בקיבה וכל אוכל שאני אוכלת מפריע לי ועושה לי רע ....
אולי תוכלו לעזור לי במעט...
להתראות ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנערה
פרופ` יורם בוינובר23/01/2008העצות יכולות להינתן רק עי מישהו שבדק ויודע בעיתך ולא מאינפורמציה של אינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן ושלשול
פרופ` יורם בוינובר30/12/2007את אינך כותבת מה האבחנה שלך. לפי התיאור איבחנו אותך כדלקת כרונית של מע העיכול מחלת קרוהן או אולצרטיב קוליטיס?. בשל אבחנה זו המליצו על סטרואידים. מהאינפורמציה שאת מספקת לא ניתן לקבוע בודאות האבחנה. במידה ואחת האבחנות שלמעלה היא האבחנה הטיפול בסטרואידים מקובל. זאת בתוספת הלנטון. רצוי להישמע לרופאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממצאים המדויקים שלי
נערה31/12/2007ממצא מיקרוסקופי:
colonic mucosa with mild architectural distortion focal incereased lamina
propria inflammatory infiltratno granulomas or dysplasia seencompatible with mild
chronic non-specifis colitis see reporto7-11803* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נערה31/12/2007אני לא יודעת מה זה בדיוק הדלקת הזו ,ואיך מטפלים בה בנוסף לדלקת ריפוד הקיבה שיש לי גם...
ומה זה בדיוק כרונית? זה יישאר לי לכל החיים? זה לא עובר מתישהו?
הייתי מעוניינת מאוד בהסבר ובהמלצות לטיפול נוספות..............
בתודה מראש
ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` יורם בוינובר31/12/2007זה יהיה בלתי אחראי מצידי לקבוע אבחנה וטיפול מדיון באינטרנט. פני לרופאך והוא יבהיר מחשבותיו ובהתאם יחליט על הטיפול הרצוי לדעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנערה
פרופ` יורם בוינובר31/12/2007לפי התשובה ההיסטולוגית הפתולוגים לא מתחייבים על אבחנה ספציפית. משמעותו או שעברת מחלה זיהומית, או שאת לוקחת תרפה שעושה זאת או שמדובר בכל זאת במחלה כרונית דלקתית של מע העיכול כמו מחלת קרוהן או אולצרטיב קוליטיס. לדעתי בדיקות נוספות( כמו אנדוסקופיה בקפסולה) או הזמן יבהיר האבחנה. האבחון יעשה עי הרופא המטפל שקרוב לודאי חשב על אפשרויות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור הנכבד!
נערה31/12/2007היי
אינני מבינה את כוונתך...
הרופא שלי הגסטרו אנטרולוג אמר שמדובר בדלקת במעי הגס ,שהתפתחה מוירוס , מחלה ויראלית משנה שעברה
והוא למען האמת אומר לי כל הזמן שאין מה לעשות עם זה
או שאין לא נוסחאת קסם לרפא את מצבי ,ואני לא יודעת מה לעשות...
אני כפי שתיארתי ,כבר עשיתי את כל הבדיקות שאמרו לי
ולא יודעת מה לחשוב
אני אחיה עם זה כל החיים שלי ,כאילו בגלל וירוס שהפך לדלקת אני אסבול כל החיים? אני ממש מפחדת .......
אולי תוכל להציע משהו?
תודה על ההתיחסות .
להתראות לך, פרופסור יקר, ויום טוב לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנערה
בוינובר31/12/2007אני חוזר שוב שהתשובות המדויקות למצבך בידי הרופא המטפל שלו כל האינפורמציה. איני יכול לתת תשובה ספציפית בהתכתבות באיטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור שלום רב!
נערה31/12/2007ערב טוב ,פרופסור יקר!
אז אם כך... מה אתה מציע לי לעשות?
אולי אם אני אצרף קבצים עם כל המסמכים הדרושים שרשום שם כל האבחנות במדויקות למצבי
או יותר טוב אולי אתה רוצה ליצור קשר עם הרופא שלי הגסטרו?
ואז תתיעצו ביחד על אודות המשך טיפול במצבי
כי דעתך בנדון מאוד חשובה לי,פרופסור.
ערב טוב ולילה טוב,פרופסור נכבד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנערה
פרופ` יורם בוינובר31/12/2007איני מתכוון להיות הרופא המטפל. במידה ואת זקוקה ליעוץ רפואי נוסף תפני לגסטרואנטרולוג בצורה הרגילה ולא באינטרנט. לפני כן תלבני הבעיה עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב!
נערה01/01/2008היי
הבעיה היא שהרופא שלי הוא לא יודע מה לעשות ,והוא מנסה כל מיני תרופות ,והן לא עוזרות
ואני רציתי חוות דעת נוספת שאולי תכוון אותי יותר לפתרון הבעיה שלי
ואני כבר לא יודעת מה לעשות ,כי עשיתי את כל הבדיקות שציינתי לפני כן ,והרבה סוגי כדורים ,אבל בכל זאת אין שנוי
וכשאני אומרת את זה לרופא שלי הגסטרו ,הוא אומר לי להגיע לחדר מיון ,וזה מוגזם כבר להיות מאושפז יותר מדי זמן ...
בכל זאת יש מה לעשות ,ואנחנו לא חיים בתוך בועה....
אני הייתי רוצה עיצה ממך איך להמשיך ,כי אני כבר לא מסוגלת יותר להמשיך בצורה הזו, באמת!
אני מקווה ,שאני כבר לא מטרידה אותך ,פרופסור יקר!
להתראות והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר, למה אתה לא עונה לי???
נערה23/01/2008אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות
אגב עכשיו אני לוקחת בודזון שהרופא המליץ לי , אך אין כל שנוי בהרגשתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
לוי31/01/2008קראתי את בעיתך ,אני רק בתחילת הדרך . בת 15 הסובלת מהתכווצויות , מי הרופא גסטרו שלך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתיחסות שלך.
נערה04/02/2008היי
נכון אני סובלת מאוד!
זה גסטרו מומחה למערכת העיכול , אני מתביישת לומר את שמו ....
כדי שהוא לא יידע ,שאני מדברת עליו בפורום....
אולי יש תרופה אחרת אפשרית להעביר את כול זה ?
בבקשה , אם כן כתוב לי .
ערב טוב לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב אני בת 18 עוד מעט ולא חמש עשרה
נערה04/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)