טעימות גיל 4 חודשים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• טעימות גיל 4 חודשים
    שונית
    07/05/2011

שלום רב. בתי בת 4 וחצי חודשים, והחלה לפני כשבוע בטעימות של ירקות (קישוא,בטטה,תפוח אדמה,גזר,) עושה רושם שהיא אוהבת את זה..נאמר לי בטיפת חלב לתת עד 6 כפיות ליום. אני נותנת לה את הירקות לפני קבלת בקבוק תמ"ל (אנפמיל ar סובלת מריפלוקס שקט)... ויוצא ל לתת להי מעט יותר מ -6 כפיות של הירקות המרוסקים.לאחר מכן הילדה אוכלת רק חצי מהבקבוק חלב(יתכן ששבעה מהירק). האם יש בכך נזק שהיא אוכלת פחות חלב בגיל 4.5 חודשים ורוצה יותר ירק? האם אני יכולה לתת לה ירקות עם עוף טחון במקום ארוחת אינפמיל? אשמח לתדרוך קצר בעניין. ואם ישנם נזקים לקיבה עושה רושם שהירקות עושים יותר טוב לריפלוקס. תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעימות גיל 4 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלונת קטנה ברשותכם

שונית
    08/05/2011

קיבלתי מהרופא לבצע לקטנה (4.5 חודשים) בדיקת גם לרגישות לחלב :
    milk
    alpha lacatalbumin
    beta lactoglobulin
    casein
    מה הבדיקות בעצם בדיוק מוצאות? כמה דקירות צריכה לעבור הקטנה? ומהיכן בגוף לוקחים לה את הדם? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי...

שונית
    11/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעימות גיל 4 חודשים - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    11/05/2011

רצוי לתת טעימות בלבד ולהגיע לארוחה בגיל 6 חד', אך ניתן לתת ארוחה אחת במקום אנפמיל. אין בכך נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ועוד שאלה אם אפשר

שונית
    11/05/2011

מה נחשב כארוחה שלימה? חצי כוס ירק ועוף טחונים האם זה ייחשב כארוחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ועוד שאלה אם אפשר - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    11/05/2011

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו