בן חודשיים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בן חודשיים
    אביבה
    11/05/2011

הבן שלי הוא בן חודשיים . הוא צהבהב. עשה השבוע בדיקת צהבת ובלוטת התריס. הבילוריבין הוא 11.7 . בדיקת בלוטת התריס תקינה .

מה אומר התשובה ?? מה צריך לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חודשיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חודשיים - תגובה

ד''ר עקיבא פרדקין
    12/05/2011

צהבת ממושכת של הילוד יכולה לנבוע ממספר גורמים רובם שפירים .
    בכל מקרה חייבים לוודא לאחר חודשיים שמקור הצהבת אינה ממחלת כבד , וכי הוא קשור לפרוק מוגבר של דם כמו בילודים עם אי התאמה בקבוצות הדם בין האם לילוד, חסר G6PD (בעקר בבנים ממוצע מזרחי), הנקה. יש לשלול גם זיהום בדרכי שתן
    ממליץ לפנות לרופא ילדים בשלב זה להערכה של מצבים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אביבה
    13/05/2011

תודה רבה ד"ר עקיבא ,פניתי עם התינוק לבית חולים ועושים לו בדיקות .אמרו שתיפקודי הכבד לא בסדר. לגבי הדם שלי ושל התינוק יכול להיות שסוג הדם שלי לתינוק לא מתאים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר עקיבא פרדקין
    14/05/2011

לא מדובר שסוג הדם לא מתאים אלא שלעתים האם מעבירה לתינוק נוגדנים נגד כדוריות הדם שלו , והוא מפרק אותן בקצב מהיר מהרגיל ויוצר את הצהבת . אם זו הבעיה היא חולפת תוך מספר שבועות עד חודשים ללא נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו