גזים לתינוק בן חמישה חודשים.

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• גזים לתינוק בן חמישה חודשים.
    מירי
    15/05/2011

שלום רב!
    בני בן חמישה חודשים וניזון מהנקה בלבד. בגיל חודש כשהוא התחיל לסבול מגזים ניסינו לתת לו גרייפווטר וכיון שלא ראינו שמועיל הפסקנו. חשבתי שתופעת הגזים אמורה לחלוף עד גיל 3-4 חודשים אבל אצל בני היא לא חלפה ולא נראה שחולפת. מצד אחד אני לא יודעת אם הוא סובל פיזית מהעניין כי הוא יחסית רגוע ולא בוכה כמעט מצד שני יש לו גזים נוראיים כל הזמן אני גם שומעת בטיטול שהוא מוציא גזים רציניים כל הזמן גם כשיונק וגם בין הארוחות (ממש שומעים למרחוק...) וכשהוא יונק ואני שמה לו יד על הבטן אני מרגישה ממש מערבולות בפנים ושומעת הרבה את הבטן. זה נראה לי ממש חריג.
    אם לא נראה שהוא מוטרד מהענין האם אני צריכה לעשות משהו בנושא?
    תודה מראש!
    מירי.

נ.ב היציאות שלו סדירות והוא פולט מעט לעיתים רחוקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דבר נוסף ששכחתי לציין

מירי
    16/05/2011

לאחרונה לפעמים הגזים שלו בליווי ריח מאד לא נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים לתינוק בן חמישה חודשים. - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    17/05/2011

אין צורך לעשות דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מירי
    17/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו