מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- דם בצואה לילדה בת 4.7קרן18/05/2011
שלום,
לפני חודש לבתי בת ה- 4.7 היה דם בצואה, לאחר 4 ימים שוב. הצבע די בלבל אותי היה בין סגול לאדום. ולפני שבוע בהפרש של יום אחרי יום שוב היתה לה יציאה עם דם חזק אדום. בין לבין היציאות עד היום היו ללא דם רכות למרות שלא עושה כל יום.
אין לה כאבי בטן, וחום, ילדה בריאה.
רופא ילדים המליץ לשלוח אותה לגסטרולוג ילדים שבדק אותה ידנית ולא מצא שום ממצא והמליץ לנו שנעשה קולונוסקופיה (מחכים לתור), במקביל עשינו ספירת דם תקינה (ברזל 13.3) ותרבית לפרזיטים וכו'.
השאלה שלי, מה הסיבה שזה קורה(אני מבינה שזה לא נפוץ), כך סתם פתאום לילדה בריאה וחזקה שאוכלת בריא? ואם לא יהיה שוב דם כדאי בכל זאת לעשות את הבדיקה?, ומה באמת בגיל הזה כבר יכול להיות הכוונה מה מחפשים (חוץ מפוליפים)? האם יש בדיקה אחרת כמו אולטראסאונד,C.T ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בצואה לילדה בת 4.7 - תגובה
ד''ר עקיבא פרדקין21/05/2011לפי הספור הקליני באמת הכי מתאים לפוליפ במעי גס
יש צורך לבצע קולונוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)