מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- חשש לצליאק תינוקת בת 11 חודשיםירדן22/05/2011
שלום רב,
לפני כחודש הובחן אצל בעלי צליאק. ביתנו בת 11 חודשים נשלחה למס' בדיקות על מנת לבדוק האם היא גם חולה בצליאק, IGA בעקבות נמוך. שאלתי היא האם כדי לבקש לעשות לעשות בדיקה גנתית HLA ? מאחר ושלחו אותי לבדיקות ואינני רואה שם שובדים את HLA ולפני שאני לוקחת לה דם חשוב לי לדעת האם כדי שהרופא תוסיף בדיקה זו.
מאחר והייתי בכנס של העמותה לצליאק ונאמר שHLA נותן חד משמעי חיובי או שלילי.ומשם ממשיכים לבדיקות נוספות במידת הצורך
תודה אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לצליאק תינוקת בת 11 חודשים - תגובה
ד''ר עקיבא פרדקין24/05/2011בדיקת HLA עשויה לתמוך או לשלול אבחנה של צליאק אבל אינה חד משמעית ואינה באה בשלב זה במקום ביצוע ביופסיה של מעי דק לאבחנה חד משמעית. אם סרולוגיה אינה חד משמעית , IGA גבולי, וקליניקה מתאימה קרוב לוודאי הייתי ממליץ על ביצוע ביופסיית מעי דק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה
ירדן280624/05/2011אודה לך באם תוכל לומר לי אילו בדיקות דם הכי חשובות לבדיקת צליאק לפני גיל שנה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)