מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בן 8 חודשים וחציאמא26/05/2011
שלום
יש לי תינוק בן 8 חודשים וחצי והוא מאחר בהתפתחות ואנחנו במעקב עם התפתחות הילד ובקשו לעשות בדיקת חומצות אמיניום ובתוצאה הופיע שיש לו הפרשה מוגברת של גליצין669.93 מה זאת אומרת? ומה אפשר לעשות?
ובנוסף לזה התינוק שלי לא אוכל אוכל מוצק וגם אם עושה לו 120 חלב והוא לא מסיים אותם ולפעמים אוכל אותם על פעמיים ,ובתקופה האחרונה הוא מקיא כל מה שהוא אוכל ,ויש לו עצירות כל הזמן ,הרופא אומרת שהכול בסדר אבל אני מרגישה שיש לו בעיה באכילה ,היום החלפתי לו החלב מסימלק אדוונס לפורמולה ,מה אמור להיות לבן שלי כי לא אוכל טוב (קמיות קטנות מאוד יחסית לבני גילו) והאם יש לעשות לו בדיקה לקיבה ? ומה ממליצים לי לתת לו לאכול ואיך לסדר לו את האוכל .אני מתחילה להתייאש כולם מעירים לי שהתינוק לא אוכל כמו שאר הילדים והוא נראה מאוד קטן מה אני יכולה לעשות.נא לעזור לי ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 8 חודשים וחצי - תגובה
ד''ר עקיבא פרדקין28/05/2011ילדים עם עיכוב התפתחותי כללי בהחלט סובלים גם מבעיות אכילה מורכבות והפרעה בצמיחה ושגשוג. אם הבעיה משמעותית בהחלט מומלץ לפנות למרפאת אכילה לגיל הרך באחת מבתי החולים המרכזיים על מנת לעבור אבחון הדרכה וטיפול. אין מה להתייאש ובוודאי לא להלחץ ממה שה"יועצים" השונים אומרים . בטוח שעם הדרכה נכונה ניתן יהיה לשפר בצורה טובה את מיומנויות וקצב הנאכילה.
לגבי רמה מוגברת של גליצין באילו מידות? להתייעץ עם מי ששלח את הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)