מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- צואהאוקסנה01/06/2011
שלום,
בני כמעט בן 8 חודש ולפני קצת יותר משבוע שמתי לב שיוצא לו צואה קשה, בערך בגודל של זית. הוא ניזון מסימילאק אדוונס 2.
בבוקר אני מביאה לו תוספת של דייסת אורז ובצהוריים מרק ירקות בתוספת בשר הודו ובערב שוב סימילאק בלי הדייסת אורז. אחרי המקרה התיעצתי עם רופאת ילדים והיא אמרה להוריד את הדייסת אורז ולא לתת לו כי זה מחזק את הקיבה. ומרק להמשיך לתת... אני הורדתי לו את הכל ובמשך כמעט שבוע הוא אכל רק סימילאק ובאמת הכל הסתדר.
היום הבאתי לו שוב את המרק ועכשיו באמצע הלילה הוא שוב התעורר עם בכי חזק ואני רואה שהוא שוב מנסה לעשות קקי ויוצא לו קקי קשה.
אז הבנתי שאין קשר לדייסת אורז בכלל.
המרק שהוא אוכל זה של גרבר- תערובת ירקות. יש שם גזר, תפוח"א, תירס,שורש פטרוזיליה, מים, ואפונה.
אז רציתי לדעת מה הבעיה עכשיו? מה אני עושה לא בסדר??
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באדוונס יש יותר ברזל
רות01/06/2011שעשוי לגרום לעצירות (כך היה אצלנו), אנחנו עברנו לאקסטרה קר וסיימנו עם העצירויות והגזים, ממליצה בחום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצואה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר01/06/2011את בסדר, רק מעמיסה מעט יתר על המידה מוצקים. תוסיפי נוזלים ועל תעמיסי. היציאה תסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)