צואה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• צואה
    אוקסנה
    01/06/2011

שלום,
    בני כמעט בן 8 חודש ולפני קצת יותר משבוע שמתי לב שיוצא לו צואה קשה, בערך בגודל של זית. הוא ניזון מסימילאק אדוונס 2.
    בבוקר אני מביאה לו תוספת של דייסת אורז ובצהוריים מרק ירקות בתוספת בשר הודו ובערב שוב סימילאק בלי הדייסת אורז. אחרי המקרה התיעצתי עם רופאת ילדים והיא אמרה להוריד את הדייסת אורז ולא לתת לו כי זה מחזק את הקיבה. ומרק להמשיך לתת... אני הורדתי לו את הכל ובמשך כמעט שבוע הוא אכל רק סימילאק ובאמת הכל הסתדר.
    היום הבאתי לו שוב את המרק ועכשיו באמצע הלילה הוא שוב התעורר עם בכי חזק ואני רואה שהוא שוב מנסה לעשות קקי ויוצא לו קקי קשה.
    אז הבנתי שאין קשר לדייסת אורז בכלל.
    המרק שהוא אוכל זה של גרבר- תערובת ירקות. יש שם גזר, תפוח"א, תירס,שורש פטרוזיליה, מים, ואפונה.
    אז רציתי לדעת מה הבעיה עכשיו? מה אני עושה לא בסדר??
    אשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צואה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באדוונס יש יותר ברזל

רות
    01/06/2011

שעשוי לגרום לעצירות (כך היה אצלנו), אנחנו עברנו לאקסטרה קר וסיימנו עם העצירויות והגזים, ממליצה בחום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צואה - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    01/06/2011

את בסדר, רק מעמיסה מעט יתר על המידה מוצקים. תוסיפי נוזלים ועל תעמיסי. היציאה תסתדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו