מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- שאלה חוזרתאוקסנה10/06/2011
שלום,
בני בן 8 חודש וקצת.. ניזון בעיקר מסימילאק אדוונס 2.
לפני כשלוש שבועות התחלתי לתת לו בבוקר דייסת אורז שגרמה לו לעצירות ולאחר מכן ליציאות קשות בגודל של זית. העניין הסתדר... אבל אני שמה לב שברגע שאני מביאה לו מרק ירקות (גזר או בטטה, תפוח אדמה, קישוא + לא תמיד אבל מוסיפה גם בשר הודו או עוף) יום למחרת הוא שוב יום שלם בעצירות ואחרי זה שוב עושה קקי אבל הפעם זה נראה כמו של גדולים ממש, בצבע ירוק חום כזה ללא דם. ואז במשך היום יוצא לו שילשול עד 3 פעמים.
כשזה מגיע למצב הזה אני שוב מספיקה להביא לו מרק וממשיכה להביא לו רק סימילאק. ועכשיו אני רואה שגם מסימילאק יש לו את זה.
אני מביאה לו במשך היום גם לשתות מים, ככה שאני לא חושבת שזה יכול להראות על התייבשות, גם החיתול שלו מלא מפיפי.
אני לא יודעת מה לעשות לגבי מרקים, זה מצב תקין או לא? מה לתת לו ומה לא כדאי?
אשמח מאוד לתשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חוזרת - תגובה
פרופ` יורם בוינובר12/06/2011המצב תקין. חשוב לא להאביס התינוק. האכלה מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)