יש לי ילדה בת 11 עם בעיות של יציאות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• יש לי ילדה בת 11 עם בעיות של יציאות
    כהן ליז
    16/06/2011

לא יודעת מה לעשות עם ביתי בת 11 ניסתי כל מיני דברים לתת לה שזיפים יבשים את הנומלקס כלום לא עוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות כרונית

ד"ר אחיה אמיר
    09/11/2022

לפי התאריך, לא ברור לי אם מדובר בשאלה עדכנית.....

כתבתי על הנושא מספר פעמים בעבר- ניתן לגלול מטה.
    בנוסף- ניתן למצוא אינפורמציה באתר שלי- חפשי בגוגל.
    כפי שכתב לפני דר' פרדקין ז"ל- הטיפול מורכב יותר ומצירך שיחה ממושכת, ולעיתים גם בירור אורגני.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביתי סובלת מ עצירות קשה מאוד

כהן ליז
    17/06/2011

שלום רציתי את תשובתך בהקדם יש לי ילדה עם עצירות קשה מאוד בת 11 מזה כשבועים לא היתה לה יציאה.
    ניסתי שזיפים יבשים וגם שתית המים שלהם.
    חלב, שמן פרמין, נורמלקס, דבש איי גיי לקס.
    מסרבת לחוקן
    מה לעשות דחוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי ילדה בת 11 עם בעיות של יציאות - תגובה

ד''ר עקיבא פרדקין
    17/06/2011

אני מניח שאת מתכוונת לילדה בת 11 שנים שסובלת מעצירות כרונית. הטיפול בעצירות כרונית מורכב יותר מ"מתן שזיפים או נורמלקס" . יש ללמוד על הרגלי התנהגות , תזונה, פעילות גופנית, סדר ישיבה בשרותים, תכיפות שבועית של יציאות, האם רחבות וקשות? האם בצורת גלילים, האם יש כאבים בעת הטלת צואה? דימומים? האם קיימת פיסורה (חריץ דלקתח) בפי הטבעת? ועוד. יש צורף לפנות לרופא מומחה לדרכי עיכול של ילדים על מנת לבדוק את הנושא ולטפל בצורה יסודית בבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו