מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- נוסעת לטיול מחר ודואגת..מיקה26/06/2011
שלום, אני בת 17 יש לי בעיה כבר בערך שנתיים שממש מפריעה לי ופוגעת באורח החיים שלי לעיתים קרובות. יש לי בעיות במערכת העיכול שקורות דווקא ברגעים הכי פחות מתאימים. למשל אם אני יוצאת לטיול אז בזמן הטיול אני אצטרך להתפנות הרבה בעיקר בבוקר וזה יתבטא בכך שכל כמה דקות אני אחוש צורך לשרותים מחדש ולא בפעם אחת(זה לא בהכרח שלשול תמיד). בזמן מחזור אני סובלת בדרך כלל ביומיים הראשונים משלשול, אך לפני שבוע וחצי קיבלתי מחזור ומאותו יום ועד היום אני עדיין משלשלת כל בוקר כמעט, דבר שממש פוגע באיכות חיים שלי בשבוע וחצי האחרונים. מחר אני נוסעת עם חברים לטיול לכמה ימים ואני מאוד חוששת שכל התסמינים האלו ממש יפריעו לי ויפגמו בחוויה. קורה המון שאני משלשלת דווקא בטיול בבוקר כשרק קמים ואני האמת בטוחה שזה יגיע, הבעיה שזה ממש לא נעים ללכת כל כמה דקות לשרותים כי צריך איכשהוא לתרץ לחברים למה אני כל שניה הולכת לשרותים. מה שגם, הצורך לשרותים הרבה מאוד פעמים מעיר אותי מוקדם מאוד.
חשוב לציין שלפני כמה שנים נבדקתי לצליאק כי לאחותי יש ונמצא כי אין לי.
אני לא רוצה שתופעה זו תפגע לי באורח החיים עד כדי לפחד לצאת לישון מחוץ לבית, אבל אני באמת כבר לא יודעת איך להפטר מהבעיה הכל כך מטרידה הזו!
אשמח לעצות של מה אני יכולה לעשות בימים הקרובים כדי למנוע זאת בטיול, יכול להיות שזה נשמע קצת כמו תסמונת המעי הרגיז, רק שאני ממש לא מתרגשת ובלחץ לקראת הטיול ולא מבינה למה זה קורה כל פעם.
אשמח מאוד מאוד לעצות בהקדם, תודה רבה מראש, מיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוסעת לטיול מחר ודואגת.. - תגובה
ד''ר בתיה וייס26/06/2011את יכולה לקחת קלבטן לטיול. לצורך יעוץ וטיפול נוסף פני לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)