מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמחי מרפא לשיקום עור הפניםרינת16/12/2010
עברתי אקנה קלה וכרגע נשארו לי סימנים חלקים שבאיטיות רבה נרפאים
איזה צמחי מרפא משקמים רקמות של העור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לשיקום עור הפנים - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון16/12/2010שלום רינת
כדאי להספיג מעט שמן "מכבים" אבל רק על השקעים
בהצלחה!
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחות גברית-שאלה לשחרדרור14/12/2010
איזו פורמולה יעילה יותר לבעיה שציינתי
Raw rehmannia root
Eleuthero rhizome/root
Lycium fruit
Deer horn gelatin
White peony root
Eucommia bark
Loranthus twig
Asiatic cornelian cherry
Schisandra fruit
Epimedium herb
Chinese dodder seed
Lotus stem
Fluorite
Cordyceps fruiting body
Chinese amomum fruit
Sharp-leaf galangal fruit
Plantain seed
Asian water plaintain rhizome
Phellodendron bark
או הפורמולה הזאת
Polygoni Multiflori Radix_ Plygonum Multiflorum Root
Poria Cocos- Poria.
Achyranthis Bidentatae Radix- Achyranthes Root
Angelcia Sinesis Radix- Dong Quai Root
Lycii Fructus_ Lycium Fruit
Cuscutae Chinese Semen- Chinese Dodder Seed
Psoraleae Fructus- Psoralea Fruit
Sesami Semen Nigrum- Black Sesame Seed( Dry Fried )
תודה
ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות גברית-שאלה לשחר - תגובה
שחר דוידמן14/12/2010הפורמולה הראשונה טובה יותר כי יש בה הרבה צמחים שמחזקים את הכליות ויאנג הכליות ששם נובעת ההתקרחות למעשה.
אך נראה לי שיש שם צמחים שאסורים לשימוש בארץ והם לא חוקיים
הפורמולה השניה
he shou wu
fu ling
niu xi
dang gui
gou qi zi
tu si zi
bu gu zi
hai zhi ma
כאן גם הצמחים האלו מצויינים להתקרחות כי אם תשים לב יש כאן צמחים דומים בשתי הפורמולות ונראה לי שיהייה לך יותר קל להשיג את הפורמולה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא ואיכות הזרענועה09/12/2010
שלום,
השבוע אני ובעלי התחלנו דיקור סיני,היום בעלי התחיל עם תמצית צמחי מרפא ואני אתחיל בעוד 4 ימים גם.לבעלי יש בעיית זרע,משלושת הבחינות: צורניות,תנועתיו וכמות.
לפי הרפואה המערבית אצלי הכל תקין. לפי המטפלת בדיקור, מבחינה סינית, צריך להכין את גופי להריון.
האם תוכלו לומר לי אם טיפול בצמי מרפא משפיא יחסית מהר? או שזה כל מקרה לגופו?האם איכות הזרע של בעלי יכולה להשתפר-אפילו מעט בשבוע?
הרבה הרבה תודה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא ואיכות הזרע - תגובה
שחר דוידמן09/12/2010צמחי מרפא עוזרים מאוד ויש צמחים ספציפים להשבחת זרע
ברור שכל מקרה לגופו אך הטיפול אמור לעזור ובדרך כלל עבודה טובה עם צמחים לוקחת בין חודש לשלושה חודשים ואף עד חצי שנה תלוי בטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נועה09/12/2010אני מקווה שנצליח לגרור את הסטטיסטיקה לזמן קצר.. תודה רבה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קינסיולוגיהמטופלת09/12/2010
האם שמעתם על הטיפול הזה?
הוא מומלץ למי שנמצאת בטיפולי פוריות? נשמח להסבר קצר על השיטה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קינסיולוגיה - תגובה
שחר דוידמן09/12/2010אנחנו מטפלים בצמחים.......תנסי לחפש מידע באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערדרור08/12/2010
1.האם הפורמולה Silken Tresses יעילה בהתקרחות גברית?
2.האם היא בטוחה?
3.תוך כמה זמן אפשר לראות תוצאות?
4.מהיכן קונים אתה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער - תגובה
שחר דוידמן08/12/2010אני לא מכירה את הפורמולה הזו
תנסה בחנויות טבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FO TIדרור06/12/2010
שחר שלום
1.האם 500 מ"ג פעמיים ביום בריכוז של Polygonun Multiflorum extract 10:1 יכול לטפל בהתקרחות גברית?
2. תוך כמה זמן אפשר לראות תוצאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FO TI - תגובה
שחר דוידמן06/12/2010בוקר טוב משה
1:10 זה מיצוי חלש מאוד
המיצוי הטוב זה 1:4 או 1:5
אכן הצמח הזה טוב גם להתקרחות כי הוא מטפל בחיזוק הכליות
אני לא מטפלת אף פעם רק עם צמח אחד
ברפואה הסינית הסינרגיה של הצמחים טובה ועובדת ביחד,פורמולה מכילה לפחות 10 צמחים
להתקרחות צריך לתת צמחים מחזקים יין ויאנג הכליות
וגם זה לא מבטיח שלא תהייה התקרחות
סטרס ומתח גורמים גם להתקרחות ויכול להיות שתיקח צמחים ועדיין תהייה קרחת.....או נשירת שיער.
טיפול בהתקרחות הוא טיפול איטי וארוך...ולא תמיד מצליח.
לעיתים זה גנטי ואין הרבה מה לעשות
לעיתים זה מתח וסטרס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזוראתי קיסר05/12/2010
שלום רב;
בתי בת ה-18 סובלת מכאבי מחזור עזים ועד עתה טופלה באמצעות גלולות. לאחרונה נראה כי הגלולות גורמות לתופעות לוואי של התנפחות או השמנה היא מעוניינת להחליף את הטיפול לאמצעים טבעיים. אילו אמצעים טבעיים מוכרים לכם יעזרו לה?
נוסיף כי כאשר ניסתה להפסיק את הגלולות סבלה מדימומים רבים, מימי מחזור רבים, ממחזור בלתי סדיר וכן מאנמיה לכן היא קצת חוששת.
נודה על תגובתכם
אתי קיסר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
שחר דוידמן05/12/2010הפורמולה הכי טובה שאני נותנת לבעיה שאת רשמת היא צ'י ליידי
פורמולה נהדרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחההסבתא הדועגת02/12/2010
ישלי נכדה בת 11 חודשים ויש לה ליחה ואני לא מצליחה לעזור לה ליפטר מהלחיה אני מורחתלה שמן על הלכוהל לא חזקעל בית החזה לא עוזר בבקשה אני מבקשת שתעזרו לי לטפל בנכדה של שנורא כואב לי לראותאותה סובלת עם השעול והלחיה תודה מרואש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחה - תגובה
שחר דוידמן05/12/2010יש צמחים לסילוק ליחה
huang qin
jie geng
chen pi
צריך לראות אותה ולתת לה צמחים שמסלקים ליחה כפורמולה
תתקשרי אלי וארשום לך פורמולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pmsקרן02/12/2010
שלום,
אני בת 37 סובלת כבר תקופה ארוכה מתופעות כ-10 ימים לפני מחזור הן נפשיות: מתח עצבנות וחרדה והן פיזיות: חולשה וכאבי בטן. ברגע שהווסת מגיעה הכל נעלם למעט כאבי בטן ביום הראשון עד השני.
קראתי שיש 2 מוצרים שיכולים לעזור לי 1. מחזורית של טינקטורה טק והשני צ'י ליידי.
איזה מומלץ יותר (בעיקר למיגור התופעות הנפשיות של עצבנות ומתח) ?
היכן ניתן להשיג? האם גם בפארמים הרגילים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pms - תגובה
שחר דוידמן02/12/2010כן שני המוצרים טובים אני מכירה את צ'י ליידי שהוא מצויין ועוזר מאוד בדיוק לתופעות שאת מתארת
את יכולה להתקשר אלי ואשלח לך בדואר או שתגיע לדיזנגוף סנטר בתל אביב
אני חושבת שבבתי טבע נשאר בגיא ניר הטבע בכפר ורדים בצפון או בטבע גבעתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באזובית ההרים לתינוקותורד30/11/2010
האם ניתן להשתמש באזובית ההרים לתינוקבן שנה וילד בן שנתיים וחצי? באיזה מינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באזובית ההרים לתינוקות - תגובה
שחר דוידמן02/12/2010את מתכוונת לתחליב? אם כן
אין בעיה עם תינוקות וילדים מינון של פקק,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דודאיםחסוי29/11/2010
קיבלתי את זרעי הדודאים בכדי לעזור לי בפריון .
רציתי לדעת כיצד להשתמש?ומתי להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודאים - תגובה
שחר דוידמן02/12/2010אני לא מכירה את הצמח הזה מנסיון אישי סליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודאים
יגאל02/12/2010אכן משתמשים בהם.
מישהי שהשתמשה צריכה לברר לי את השימוש המדוייק בקרוב.
בנוסף ישנם עוד צמחים בטוחים מאוד,צמחי מאכל ממש,שמשתמשים בהם לבעיות עקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- און הגבריpunigolan29/11/2010
אני בן 61 עברתי מעקפים ואירוע מוחי בשנת 2005 יש לי לב רחב מזה שנים צורך קומדין לאחרונה התחלתי כל בוקר לאכול שן של שום והפסקתי לקחת קרטיה שאלתי להגברת וחיזוק אבר המין מה לקחת מתרופות סבתא בכדי להחזיק הפין עומד והגדלת זרעי הזרע אני אוהב סקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר און הגברי - תגובה
שחר דוידמן29/11/2010תנסה להתחיל עם צמח המורינגה הוא נמכר בברא צמחים תחפש אותם באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםסיגל29/11/2010
האם יש משהו נגד טחורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
שחר דוידמן29/11/2010כן
פורמולה שנקראת
bu zhong yi qi tang
עובדת וטובה לטחורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלחי שוסלרמיה26/11/2010
שלום
אני סובלת ממחלת ה- CLL. המחלה עדין אינה דורשת טיפול (רק מעקב) אולם היא פעילה והמספרים כל הזמן בכיוון עלייה או ירידה.יש לי אנמיה של 10 וכדוריות לבנות 38000
שמעתי על מלחי שוסלר (12) מלחים. איזו תרכובת היית ממליץ לי לקחת כדי לטפל באנמיה ובמח העצם?
תודה עבור ההמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלחי שוסלר - תגובה
שחר דוידמן28/11/2010צריך ללמוד על מלחי שוסלר
אני יכולה לתת לך רשימת צמחים שיעזרו לך
פטריית ריישי
מייטקה
מחזקות את מערכת החיסון מאוד ועוזרות לגוף וטובות במיוחד בcll* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשחר דוידמןדוד21/11/2010
שלום שחר רציתי לדעת גוטו קולה יעיל לבעיית התקרחות גברית ?כיצד הוא מטפל ב DHT אם בכלל ?ואיך משתמשים בו בכדורים?והיכן ניתן להשיג אותו ?אני גר באיזור הדרום באשדוד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחר דוידמן - תגובה
שחר דוידמן21/11/2010לפי מיטב ידיעתי הצמח הזה לא מטפל בהתקרחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דוד21/11/2010אז איזה צמח כן מטפל בבעית הDHT?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון21/11/2010סירפד, שערות תירס, דקל ננסי ועוד.
יש הרכב מסחרי מתאים, שמו "גדל", ורצוי לשתות חליטה בשם "ניקוזית".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדל
דוד22/11/2010ניסיתי פעם את גדל לא עבד עלי אממ בכללי הוא בכלל חודר את הקרקפת? היחיד שחודר את הקרקפת זה מינוקסי כי יש בו פרופילן גליקול אני דיברתי על טיפול פנימי בולם DHT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד שלום
שחר דוידמן23/11/2010אני לא מכירה צמח שעושה את זה
אין לי נסיון עם התקרחות טיפול בולם DHT
סליחה שאני לא יכולה לעזור לך עם זה
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)