מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גדילן מצוידנה31/01/2011
שלום..
קניתי חליטה של גדילן מצוי בבית טבע לאחר שקראתי שהוא מעודד מחזור (יש לי בעיה של הפסקת מחזור עקב הפרעות אכילה, ומצב נפשי, אני מטופלת כבר כמעט שנה ע"י תזונה מנטורפטית, מטפלת סינית בדיקור ובטווינה וטיפול פסיכולוגי) רציתי לדעת האם החליטה אפקטיבית והאם עדיף את הזרעים או שלא זה ולא זה???
תודה, אשמח לתשובה..
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילן מצוי - תגובה
שחר דוידמן31/01/2011גדילן מצוי מנקה את הכבד זה יכול להיות לך טוב,מעבר לזה אם יש לך נטורופטית ומטפל סיני שניהם צריכים לתת לך תשובה בקשר לגדילן ורצוי לשתף אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרווה מרושתתהודיה30/01/2011
שלום, איפה משיגים מרווה מרושתת? (לא זרעים, אלא את הצמח עצמו). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרווה מרושתת - תגובה
שחר דוידמן31/01/2011בחנויות טבע אני לא יודעת היכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אנחנו.....עדי לוי29/01/2011
פטריית הקמבוצ'יון האגדית, היכן ניתן למצוא? אנו מחפשים ומחפשים בנרות ונשמח לקבל פרטים נגיע לכל מקום לאספה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריית קמבוצ'ון
מרווה05/02/2011אני כמעט בטוחה שזה נמכר בסופר פארם בכמוסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע להרזיההני28/01/2011
שלום הומלץ לי על מספר צמחים המעודדים הרזיה וקניתי אותם
הצמחים הם :
סרפד
עלי ארטישוק
שומר
עלי זית
אשמח אם תייעצו לי האם זה נכון הם באמת יעזרו לירידה במשקל ? כמובן שאני משלבת דיאטה
והאם ניתן לשלבם יחד בלי לגרום תגובה אלרגית
תודה אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע להרזיה - תגובה
שחר דוידמן29/01/2011הצמחים האלו משתנים לכן יכולים לעזור בירידה במשקל
דיאטה נכונה תעזור לך יותר בהורדת משקל
והצמחים ניתנים לשילוב ואינם יוצרים אלרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע להרזיה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון29/01/2011שלום הני
כן, הצמחים טובים.
אשמח לדעת מהו סוג הדם שלך ולהציע תזונה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הדם שלי זה 0
הני29/01/2011ובבקשה עזור אני שנה וחודש אחרי לידה ואני מיואשת כבר גובהי 160 ומשקלי 70 וכלום לא זז אצלי אני מנסה בכל כוחי חוץ מהתעמלות שקצת קשה לי לשלב כי בעלי חוזר מאוחר מהעבודה ואני עם התינוקת כל הזמן אני מנסה הכל בבקשה בבקשה עזור
ושוב לגביי הצמחים ניתן לערבב יחד בלי לעשות בדיקה זאת אומרת שבוע של שימוש ואז לערבב יחד ? תודה רבה אני רוצה דיאטה שתשפיע מהר שתראה תוצאות אחרי נסיון של שנה וחודש לרדת עם דיאטות מהמומלצות אכילה כל 3 שעות אכילה של ארוחות מסודרות כלום לא זז מיום ראשון אני מתחילה עם הצמחים ומקווה לטוב
אני יכולה להכין בקבוקים מהצמחים ( זאת אומרת לקחת חופן להרתיח או להשרות במים חמים לחכות שיתקרר לשים מעט בבקבוק מים מנרלים) ולשתות אותם במהלך כל היום במקום מים כמובן במינון נמוך.?.?........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לסינוסיטיסאורית25/01/2011
במה כדאי להשתמש כדי להתגבר על התקף סינוסיטיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לסינוסיטיס - תגובה
שחר דוידמן25/01/2011פורמולת צמחים שאני נותנת למטופלים שלי לסינוזיטיס מכילה את הצמחים הבאים:
shi hu
mai men dong
xin yi hua
bai zhi
huang qin
hou po
chen pi
bai zhu
הפורמולה מייבשת לחות בסינוסים,לדלקות סינוסים,פותחת מעברי אף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיב ותמציות היפריקוםרונה25/01/2011
שלום רב,
בת 62 סובלת מחרדות.
הים נוטלת תמצית עלי זית ותמצית ארטישוק לאיזון לחץ דם וטיפול
בכולסטרול.
בנוסף ברצוני לנסות טיפול ברמוטיב נגד חרדות.
נתקלתי בכתבה בנושא השפעות של היפריקום (וזה מטריד אותי) :
"...בעת טיפול ב רמוטיב ותמציות היפריקום, יש להימנע ממזונות המכילים טיראמין.
היפריקום (פרע ) מעכב את האנזים MAO ובכך מונע פירוק טיראמין.
רמה גבוהה של טיראמין בדם עלולה לגרום לעלייה חריפה בלחץ הדם, עד כדי מצב של שבץ מוחי ("אפקט טיראמין", סימנים מוקדמים: כאבי ראש ומיגרנה, הפרעות קצב בלב וערפול הכרה).
מזונות מכילי טיראמין: גבינות בשלות וגבינות קשות, יוגורט, אבוקדו, בננות, פול, מזונות מעושנים, קוויאר, דג מלוח, כבד עוף ובקר, נקניקים, שוקולד, שמרי בירה, שקדים, תאנים, קפה, בירה, יין אדום, שרי ועוד..."
אשמח לשמוע מהי דעתכם:
1.האם מתאים לי להוסיף לטיפול בחרדות : תמצית היפריקום או רמוטיב ?
2.האם יכולה להיות השפעה שלילית ללחץ דם?
3.מה דעתכם בנושא המזונות שיש להימנע מהם?.
בתודה מראש,
ריבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב ותמציות היפריקום - תגובה
שחר דוידמן25/01/2011תמצית היפריקום לחרדות אפשרית אך כדאי ללכת למטפל שיאבחן ויתן מינון מדוייק.
גם טיפול עם צמחים כמו suan zao ren לחרדות הוא צמח מעולה.
בגלל שאת לוקחת כמה צמחים יחד עם תרופות והיפריקום הוא צמח שלא ממש חוקי כרגע בארץ לשימוש כדאי שתלכי לאבחון מקצועי.
בקשר לרמוטיב זה מיצוי של היפריקום ורצוי שתתיעצי עם המשווים של התוסף מזון הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת אסטרגלוסעומר23/01/2011
לפני 10 ימים, הייתה לי מחלת חום (כאב גרון, נזלת, וראש) שנמשכה 5 ימים.
במהלך המחלה הופיע לי שיעול עם ליחה בצבע ירוק. לאחר מכן הרגשתי טוב במשך
3 ימים ולפני יומיים התחילו לי קשיים בנשימה, שמלווים ברעשים בריאות (בסוף תהליך
הנשימה, לא צפצופים של אסטמה), וממשיך לי השיעול עם הליחה.
אני חי כרגע במקום עם זיהום אוויר גבוה ויש לי אסטמה למעלה מ-20 שנה.
לוקח FLIXOTIDE כל יום 2 שאיפות במשך ה-3 חודשים האחרונים.
וכן לוקח ונטולין במצבים של קושי נשימה.
אין לי חום כבר למעלה משבוע, ואני מעוניין להתחיל לשתות חליטת אסטרגלוס.
יש לי בבית את השורש (נראה כמו גזע של עץ קטן?) ואני מעוניין לדעת איך לחלוט את
השורש ואיזו כמות את ממליצה לקחת?
האם זה כיוון נכון לחזק את המערכת החיסונית ומערכת הנשימה?
יש לך המלצות נוספות?
תודה רבה מראש
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטת אסטרגלוס - תגובה
שחר דוידמן23/01/2011אסטרגלוס צמח מצויין לחיזוק מערכת החיסון
תשים 12 גרם אסטרגלוס בליטר מים ותרתיח למשך 20 דקות וכשזה מתקרר תשתה כוס פעם ביום בבוקר. תשים במקרר את המרתח שלא יתקלקל ותשתה מקסימום 3 ימים מיום ההכנה.
או שכל יום תכין מרתח חדש עם 5 גרם אסטרגלוס בחצי ליטר שזה 2 כוסות פחות אות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה הרצינית והענינית
עומר23/01/2011שחר שלום,
תודה על התגובה המהירה.
כמה פרוסות בערך של השורש זה 5 גרם? וכמה 12?
שיהיה שבוע טוב וחורף רגוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה הרצינית והענינית - תגובה
שחר דוידמן23/01/2011בבקשה
צריך לשקול את הצמח ואני לא יודעת את גודל הפרוסות קטנות או גדולות
עדיף שתלך איתו לחנות של ירקן והוא ישקול לך או בחנות טבע בטח יש להם משקל
אתה קונה בדרך כלל בשקית של 50 גרם נכון? זה מה שיש בחנויות טבע
תחלק את זה לפי העין ל- 5 קבוצות שוות ויהייה לך 10 גרם מכל קבוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקו בילובהשחר22/01/2011
שלום
האם הצמח גינקו בילובה מתאים גם לאנשים צעירים?
והאם שימוש בגיל צעיר יכול לגרום נזק למוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינקו בילובה - תגובה
שחר דוידמן23/01/2011הצמח הזה לא גורם נזק למוח
צמח צריך לקחת לאחר איבחון ממטפל מקצועי כי צמח זו תרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרגלוסדודי21/01/2011
האם מותר לקחת אסטרגלוס בזמן מחלה אקוטית של שפעת/התקררות?
או שזה רק למניעה בזמן שבריאים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרגלוס - תגובה
שחר דוידמן23/01/2011אם זו מחלה עם חום אז לא לקחת אסטרגלוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינסינגשחר19/01/2011
שלום רב
רציתי לדעת האם גינסינג סיבירי/קוראני מתאים לשימוש לבן 28?
והאם תוכלו להמליץ לי על תכשיר כנגד עייפות ומצב רוח רע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינסינג - תגובה
שחר דוידמן20/01/2011לא מתאים גינסנג לבן 28
פורמולה טובה לעייפות אני ממליצה על צ'י אנרג'י
תתקשר ואכין לך אותה היא מכילה את הצמח אסטרגלוס שהוא יותר מתאים לבן 28* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות
יעקב10/07/2011הי
גם לי יש בעיות עייפות במשך היום אך מתפוגגת לקראת ערב, אני בן 58 וגם סובל מהתעוררות תכופה להשתנה במשך הלילה.
אשמח לכל עזרה במסגרת טבעונית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות - תגובה
שחר דוידמן10/07/2011שלום יוסקה
אתה כן יכול לקחת ג'ינסנג אך לא כצמח בודד אלא כחלק מעוד צמחים בפורמולה
הפורמולה הסינית zhi bai di huang wan מצויינת לחולשה של כליות וקימה בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות - תגובה
שחר דוידמן10/07/2011שלום יוסקה
אתה כן יכול לקחת ג'ינסנג אך לא כצמח בודד אלא כחלק מעוד צמחים בפורמולה
הפורמולה הסינית zhi bai di huang wan מצויינת לחולשה של כליות וקימה בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות
יעקב11/07/2011תודה רבה לתשובתך
אך מה זו הפורמולה הזו
האם חליטת גינסנג ועוד??
או משהו שקונים בבית טבע? או?
מודה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באסטמה ילדיםאורית18/01/2011
שלום רב
איתי שלי בן שנתיים ושמונה חודשיים וכבר מהיותו בן חצי שנה סבל מברונכיט שנדמה כי התפתחה לאסטמה. אף רופא לא בטוח בוודאות כי הוא סובל מאסטמה ויש תקווה כי אולי התופעות יחלפו לאחר גיל 3 ...
בכל מקרה הוא סובל משיעולים רבים ותכופים עם ליחה עד כדי הקאה ומתקשה בזמצני התקף גם לרוץ. הוא מטופל במשאפים כרגע אך אנו לא רואים סוף לכך ולא רוצים להמשיך להלעיט אותו בסטירואידים. התחלנו להוריד את מרכיבי החלב מהתפריט היומי שלו וראינו שיפור קל במצבו
רציתי לשאול אם יש טיפול צמחי מומלץ לשיפור מצבו או כל המלצה שלכם שתוכל לסייע בהקלת הסימפטומים מהם הוא סובל.
תודה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באסטמה ילדים - תגובה
שחר דוידמן18/01/2011בטח בטח בטח
יש לי פורמולת צמחים נהדרת שאני מרכיבה לילדים עם הסמפטומים שאת מתארת
זו פורמולה למניעה,לחיזוק הריאות טובה לליחה ומחזקת
נקראת yu ping feng san
ואני עושה בה שינויים עם כמה צמחים
תתקשרי אלי אעזור לאיתי ולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באסטמה ילדים - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון20/01/2011שלום אורית
אני ממליץ לשים תערובת "משב" בטיפות על פיסת בד ליד המיטה
אנא בררי לי את סוג הדם שלו כדי שאציע תזונה מתאימה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד כבד כמה שהוא כבד עליי..אלודיס16/01/2011
בצער רב וביגון קודר...
אני שואלת בזאת האם ידוע לכם אנשי המקצוע על תמצית טובה ויעילה
למצב בו הכבד קשה כמו אבן (בצורה הפיזית של המילה)
מלבד הכדורים של סולגאר (קומפלקס ייעודי של תמצית צמחים תקנית לכבד)
שהיא אמנם מכילה צמחים לדעתי לא רעים בכלל אבל מחירה יקר לכל הדעות
180 שח ל50 כדורים שזה בקושי לחודש
אשמח לכל עצה בנושא.. עדיף במחיר סביר יותר :)
רק אומר שכיוון שכבר הייתי במצב הזה בעבר והייתי בחו"ל ולקחתי תמצית שכללה בין השאר שן ארי וגדילן ועוד חברים אני יודעת שזה יכול להועיל בוודאות.
בלבד כל העצות המועילות הנוספות כגון נשימות פעילות גופנית מתונה והורדת לחץ ותזונה נכונה יותר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד כבד כמה שהוא כבד עליי.. - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון16/01/2011שלום רב שולה
ממליץ מאד על חליטת ניקוזית, זולה בהרבה ויעילה מאד.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת למה
אלודיס16/01/2011אבל זה לא נשמע לי מתאים למצב של משהו מאד לא טוב שמתרחש בכבד
האם היית ממליץ את המוצר הזה במצב אקוטי?
כי זה נשמע לי יותר כמו מוצר לצריכה לאנשים שרוצים לעשות ניקוי רעלים ולא לטפל בכבד שסובל כבר בצורה משמעותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד כבד כמה שהוא כבד עליי.. - תגובה
שחר דוידמן16/01/2011מה האבחנה של הרופא? או שאין אבחנה וזה מה שאת מרגישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אבחנה עדיין.. לא מרופא בכל מקרה
אלודיס16/01/2011אבל יש הבחנה שלי..
שזה בדרכ יותר טוב משל הרופאים.. (מניסיון, לצערי!)
זה נובע מהרבה בעיות בריאותיות אחרות שמסביב
ביניהן בולמיה קשה מאד על רקע טראומה מינית מלפני שנים
וזה נראה כמו כל הסימפטומים חסימת צ'י הכבד ואולי גם חום ולחות בכיס המרה.
יש לי הבנה קלה ברפואה הסינית :)
בכל מקרה כרגע הוא במצב קשה כמו אבן, פיזית אני עושה לו מסג' שזה לעיתים עזר בעבר ואני יודעת ששן ארי עזר לי מאד בתקופות שלקחתי קבוע ועוד לא עשיתי בדיקות שאני מניחה שגם זמנן יגיע..
פשוט תהיתי אם יש משהו יותר טוב שידוע לכם שיכול להועיל..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אבחנה עדיין.. לא מרופא בכל מקרה - תגובה
שחר דוידמן18/01/2011אני צריכה אבחנה רפואית ובדיקות על מנת לתת לך המלצה טובה
בלי זה אין לי אפשרות לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערערעילית15/01/2011
שלום רב,
אני נמצאת בשבוע ה 9 להריוני ושתיתי משקה קל מעורבב עם צמחים אחרים , קר, שאחד ממרכיביו זה ערער. (בחו'ל)
לאחר מעשה, בדקתי באינטרנט והבנתי שהצמח מסוכן לנשים בהריון.
האם באמת מסוכן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערער - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון16/01/2011שלום רב
בהחלט להימנע, ולא רק בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כבר שתיתי?
עילית16/01/2011האם המינון של ערער במשקה קל זהה לשתייתו כתה מהצמח עצמו?
ברור לי שמעתה ואילך אמנע אבל אם שתיתי כבר????
תודה רבה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כבר שתיתי? - תגובה
שחר דוידמן18/01/2011לא קרה לך כלום את יכולה להיות רגועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות אורניותדנה14/01/2011
האם מישהו יודע למה אין פטריות אורניות השנה?במקומות הרגילים עד היום לא מצאנו כלום.נשמח לקבל כל אינפורמציה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורניות
אלודיס16/01/2011אורניות צומחות מיד אחרי הגשם הראשון
הן זקוקות לכמה ימים של שמש ואז צומחות
השנה לפי הזכור לי לפחות..
היה בלגן גדול במזג האויר
תחילת החורף ואיתו הגשם הראשון שאחריו אמורות להגיח האורניות היה אמור להיות מזמן
ולכן אני מניחה שמנגנוני האורניות השתבשו..
בכל מקרה צריך לחפשם מיד אחרי הגשמים הראשונים
עכשיו נראה לי כבר קצת מאוחר מידי..
אני אמנם לא מתעסקת בתחום.. אך קוטפת כמעט כל שנה מאז היותי ילדה
זו דעתי הלא מקצועית בנושא..
:)
אבל אגב יש שמפיניון נהדרות וזולות בשפע בחנויות המובחרות!
שיהיה בתיאבון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת קנאביס באישור רפואיaaa11/01/2011
שלום, אני סובל מבעיות נפשיות ללא שום שיפור מהותי במהלך הטיפולים שאני עושה ועל כן בדקתי אפשרות להשיג אישור רפואי לצריכת קנאביס. הבנתי שבשלב זה לא נותנים זאת לאנשים עם בעיות נפשיות מלבד הסובלים מפוסט טראומה, אינני סובל מפוסט טרואמה ועל כן אינני יכול לקבל, לפחות בשלב זה. מסיבה זאת אני מעוניין לצרוך באופן עצמאי לניסיון אך חשוב לי לעשות זאת באופן הזהיר ביותר מכיון שאני מודע שיש סיכונים בדבר.. רציתי לשאול מה הם המינונים שמקובל לתת או להתחיל לתת באופן רפואי (על אף שאני מניח שזה עשוי להשתנות בין אנשים עם בעיות שונות אבל אם ניתן לכוון אותי בכל זאת אשמח משום שאין לי שום ניסיון..) כדי לדעת בכמה להתחיל ומה חשוב לדעת לפני שאני מנסה בפעם הראשונה.. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון ואם לא אשמח להכוונה לפורום מתאים משום שקשה לי לזהות ממאגר הפורומים מה הפורום הרלוונטי.. תודה רבה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי במקביל גם בפורום פסיכיאטריה..
aaa11/01/2011בכל מקרה אשמח להתייחסות, כל כיוון הסתכלות יסייע לי.. תודה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אין תגובה?
aaa17/01/2011אם זה בגלל שאתם-מנהלי האתר- סבורים שזה לא צעד נכון,עדיין אשמח לקבל מענה. מה עוד שרציתי לכתוב לגבי זה שפסיכיאטרית בכירה שמכירה אותי לא שללה את הרעיון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי במקביל גם בפורום פסיכיאטריה.. - תגובה
שחר דוידמן18/01/2011אסור לצרוך קנאביס לכן צריך רק מאישור רופא
אם אין לך אישור מרופא אל תצרוך קנביס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)