מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בקיבהשרון10/03/2011
האם שום מסייע או שמא אסור לאכילה כאשר יש דלקת קלה בקיבה ללא הימצאות חיידקית.
פרט לכך, מה ניתן לצרוך כדי לסייע לקיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בקיבה - תגובה
שחר דוידמן13/03/2011בדלקת קיבה לא מומלץ שום כי הוא חם לכן הוא יכול להזיק לדלקת
צמחים כמו ספיראה,קמומיל,שורש קומפרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחזוק מערכת הנשימההילה03/03/2011
שלום רב
אני בת 43 ספורטאית והחורפ הזה כבר פעם שנייה שאני עם דלקת ריאות
שיעול בלתי פוסק וכמובן המון ליחה{אנני צורכת מוצרי חלב}
איך לתחזק ולחזק את המערכת הנשימתית שלי כדי שאוכל להחלים ...
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחזוק מערכת הנשימה - תגובה
שחר דוידמן06/03/2011יש פורמולה נהדרת שאני נותנת לכל המטופלים שלי כבר שנים וזה עוזר מאוד
את מוזמנת להתקשר אלי
זו פורמולה מצמחי מרפא סיניים מיוחדים לחיזוק מערכת החיסון
הפורמולה מכילה 3 צמחים
אסטרגלוס
bai zhu
fang feng
השילוב של שלושתם עובד על חיזוק מערכת החיסון!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחזוק מערכת הנשימה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון06/03/2011שלום הילה
מהו סוג הדם שלך?
אני רוצה להציע לך גם שינוי בתזונה
בהצלחה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קיטרון - "ניקוזית"חיפאית24/02/2011
שלום וברכה,
לפי ההוראות יש להתחיל עם חצי כוס של חליטה ליום. מתי אני מגדילה את כמות השתיה מחצי כוס ליותר? האם יש לשתות על בטן ריקה, או אולי אחרי אוכל וכד'.
אחרי כמה זמן של שימוש רצוף ב"ניקוזית" יש לעשות הפסקה ואחרי כמה זמן יש לחדש את השתיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוזית
ד''ר אמיר קיטרון06/03/2011שלום רב
ביום הראשון רק חצי כוס
כך גם ביום השני
ביום השלישי כוס שלמה
וכך עולים בהדרגה לשלש כוסות ביום, בין הארוחות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוקים של עשבי קדםעידית23/02/2011
האם המוצר הנ"ל מומלץ במקום קרם עיניים והאם במצב של ריפלוקס ןלקיחת לנטון כל בוקר מומלץ על "ניקוזית" לפי ההוראות שרשום לעלות בהדרגה עד ל- 3 כוסות ליום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוקים של עשבי קדם - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון06/03/2011שלום רב
כן לכל שאלותייך וסליחה על האיחור במענה!!!
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מציקהאבי17/02/2011
בעכבות דכאון וחרדה אני נוטל את התרופה רסיטל, התרופה מאד עוזרת, אך יש לה תופעת לוואי של "שפיכה מאוחרת"- פשוט לוקח (אם בכלל) הרבה זמן להגיע לפורקן.
האם ישנו תוסף תזונה או צמח מסויים שיכול לזרז את השפיכה? (אולי ל-ארגינין?)
חשוב לציין שניסית הרבה טיפולים נטורופתים ומשלימים בשביל להתגבר על הדכאון והחרדה, אבל דבר לא עזר לצערי. רק רסיטל עוזר.
אודה לכם אם תוכל לעזור לבעיית השפיכה המאוחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דרדי22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקרת טיפול בצהבת הפטיטיס Cנועה 516/02/2011
האם יש צמחי מרפא שיכולים לעזור ולהקטנת תופעות הלוואי של הטיפול התרופתי
ב-הפטיטיס C שכולל זריקת פג-אינטרפרון שבועית וכדור ריבוורין יומי
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
דרדי22/02/2011שן ארי וכורכום יכולים מאוד לעזור לכבד הם טובים לטיפול בצהבת סי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית של מזון ירוקאלודיס12/02/2011
רציתי לשאול את דעתכם לגבי תמצית המזון הירוק שמייצרות שתי חברות (למיטב ידיעתי הן היחידות) סולגאר וגרין מגמה
זוהי תמצית באבקה המכילה ויטמינים מינרלים נוגדני חמצון מירקות פירות עשב שעורה וחיטה וכן צמחי מרפא אצות ופטריות סיניות
אני באופן כללי מאד מאמינה בלאכול נכון בכך לתת לגוף את מה שהוא צריך
אך עקב בולמיה קשה מצבי הגופני כרגע מאד קשה ולאחר תקופה שהצלחתי לשרוד ללא בעיות רפואיות החלו לי בעיות הורמונאליות וכיוון שאני עוזבת את הבית ומתחילה טיפול אוטוטו ואין לי כרגע כסף אני לא אתחיל כרגע ללכת למרפאה בצמחי מרפא- הלוואי והיה לי את הכסף לזה.
בכל מקרה מצטערת אם הלאתי מעט במידע לא קריטי
האם במצב כזה יעזור שימוש באבקה מעין זו כתוסף לגוף שברור שיש לו חסכים קשים
אני לוקחת כבר חודש גרין מגמה (עשב שעורה) ותהיתי אם להחליפו באחד מהשניים ואם אז איזה על איזה מהם הייתם ממליצים?
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרין מגמה
דרדי22/02/2011באמת שזה לא משנה איזה סוג של עלים ירוקים את לוקחת זה מצויין
כל החברות טובות מאוד
העיקר שאת לוקחת עשב חיטה או גרין מגמה או של סולגר זה לא משנה
זה טוב לניקוי כבד,מחזק דם,מחזק מערכת חיסון
נהדר בשבילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצבי רוח משתניםיעל10/02/2011
שלום.
האם סירופ פסיפלורה יכול להקל על תנודות במצב הרוח ,כנראה על רקע הורמונאלי.
בת 47 .ויש לי מיומה.
האם יש צמחי מרפא היכולים לסייע נגד צבירת נוזלים, גודש בחזה ובבטן.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
דרדי22/02/2011תנסי את הפסיפלורה היא יכולה לעזור בטווח ארוך
אני ממליצה על צ/י ליידי זו פורמולה מיוחדת למיומה או לכל בעיות הורמונליות בגוף האשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על זעתרבתי08/02/2011
שלום,
קראתי על נפלאות הזעתר, במיוחד בהקלה בכאבי ראש.
האם הזעתר הטחון שאני קונה בחנות תבלינים יעיל כמו הצמח עצמו או שמא עלי
לקנות עציץ ובכל פעם לאכול אותו "חי" או בחליטה?
תודה,
בתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על זעתר - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון10/02/2011שלום רב
גם אבקת זעתר מסייעת בחיזוק מערכת חיסונית ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת ומיקרופיריןמשה07/02/2011
אני בן 53 ואני נוטל מיקרופירין לדילול הדם
חליתי בשבוע האחרון בשפעת חזקה
האם להפסיק את המיקרופירין, בגלל סיכון תסמונת ריי ? [ עד שהשפעת תירגע] או שלא?
מה נהוג לעשות במיקרה כזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת ומיקרופירין - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון10/02/2011שלום משה
רצוי שתתייעץ עם הרופא שלך לגבי התרופה.
בנוסף, אם ייאמר לך להמינע מהכדור, מוצע להסתייע באומגה 3 וטיפות תוסף דם המכבים, ולעקוב אחר קרישיות הדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומות שרירנים ברחם ואבן בכיס מרהרינת06/02/2011
שלום רב
איזה צמח עוזר לדימומים ויסתיים חזקים עם מיומות
כמו כן יש לי אבן בכיס מרה ואנמיה
בתודה,
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומות שרירנים ברחם ואבן בכיס מרה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון10/02/2011שלום רב
מומלצת חליטת צמחים מחזקת כבד וכליות: "ניקוזית".
גם טיפות תוסף "דם המכבים".
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורמולה בהתאמה אישיתרון04/02/2011
שלום חברים.
הייתי רוצה להזמין או להכין בעצמי פורמולה המבוססת על צמחי המרפא הבאים מה אתם אומרים:
אונה דה גטו, אסטרגולוס, סמבוק שחור ואולי גם איזה מנקה כבד כמו דנדליון או גדילן מצוי.
מה צריכים להיות היחסים, מה האחוזים אם אני רוצה להזמין טנקטורה, כמובן שבחליטה זה פחות חשוב האחוזים וכו' אך בטקנטורה עד כמה שאני יודע כן
האם השילוב הזה נראה לכם האם זה חכם להוסיף "מנקה כבד".
תודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורמולה בהתאמה אישית - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון10/02/2011שלום רון- מה מטרת החליטה שאתה מכין?
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה שוב אני אשמח לתשובה מהירההני01/02/2011
לגביי הצמחים עלי סרפד עלי ארטישוק עלי זית שומר
ברצוני לשתות אותם כמו מים על כן רציתי לדעת את הכמות הנכונה של הצמח לעומת כמות המים ( כפית עלים לערבב עם ליטר מים ?) ואלו צמחים ניתן לערבב יחד ?( את כולם או מי מתאים למי ?) תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה שוב אני אשמח לתשובה מהירה - תגובה
שחר דוידמן02/02/201115 גרם בליטר מים,תשקלי את הצמחים.ניתן לערבב את כל המחים ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הני02/02/2011היי וניראה לי שאני מכירה אותך או שהייתי אצלך אבל זה היה ישר אחרי הלידה יש ל משפחתי חנות בסנטר ( הכל בדולר ) והם המליצו לי עלייך
בכל אופן תודה אני כבר מיואשת אני רוצה כל כך לרדת שזה כבר הפך לתעסוקה היחידה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר תכנסי לתודה רבה הייתי אצלך ...
הני02/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחמת הכבד שנוצרה מהפטיטיס סירחלי01/02/2011
ולא משתייה חריפה, האדם נדבק בהפטיטיס סי, לקח שנים עד שנודע לו על כך, ומשנודע, הסתבר שנתהוותה גם שחמת הכבד.
הרפואה הקונבנציאלית לא יכולה היתה להציע הרבה, על כן פנה לתחום הנטורופטי.
הוא מקבל חליטת גדילן, שן הארי, אסטרטגולוס, סרפד, עלי זית, לואיזה, מליסה עשב הלימון, יום יום רק פעם אחת ביום, כי אין לו אפשרות לקחת איתו את החליטה.
הגדילן נטחן לפני הכנת החליטה, כך גם הדנדיליון והאסטרוגולוס.
בבדיקות האחרונות הסתבר שיש לו עודף חלבונים ברמה של 2750.
בתקופה מסויימת קיבל גם חליטת סכיזנדרה, אלא שקשה להשיג.
אם אפשר ייעוץ נוסף בבקשה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחמת הכבד שנוצרה מהפטיטיס סי - תגובה
שחר דוידמן02/02/2011נראה שנותנים לו את הדבר הטוב ביותר
זה בדיוק מה שאני הייתי ממליצה
הטיפול הזה הוא כרוני כי המחלה כרונית.
סבלנות והתמדה בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחמת הכבד שנוצרה מהפטיטיס סי -
רחל02/02/2011תודה רבה מקרב לב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא להפטיטיס
אלון מרבר22/02/2011חליטה רק פעם אחת ביום לא מספיקה לפי דעתי.
הייתי ממליץ להכפיל את המינון לפעמיים ביום ואם אין אפשרות להכין חליטה אפשר להזמין פורמולה של צמחי מרפא בצורת טינקטורה או קפסולות.
שורשים וזרעים כגון:גדילן ושן ארי ממוצים הכי טוב באלכוהול או במיצוי יבש לעומת
חליטה.
באופן ספציפי הייתי שוקל גם לשנות את הצמחים בפורמולה שכתבת,אבל לשם כך דרושה פגישה מסודרת אצל מטפל מוסמך שיאבחן ויתשאל לעומק.
בהצלחה!
אלון מרבר
הרבליסט קליני ונטרופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רחל22/02/2011גם אני מתחום זה, לאחרונה החולה מקבל תרמוס בכל יום, הוספתי גם אכילאה וסכיזנדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורמולת צמחיםמודאגת31/01/2011
עקב FSH גבוה 18.3
ומתקשה להיקלט להריון שני (הריון ראשון ילדתי לפני 6 שנים)
יש לי מחזור סדיר מאוד וביוצים תקינים
קיבלתי מהמדקרת המלצה להכין פורמולה:
50% דיאוססקוראה
20% וויטקס
20% סימיסיפוגה = קוהוש שחור
10% סלביה = מרווה
לשתות 50 טיפות פעמים ביום
האם זאת פורומולה טובה?.
לדעתכן עוזרת לבעוית פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורמולת צמחים - תגובה
שחר דוידמן31/01/2011פורמולה מצויינת את יכולה להיות שקטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו תודה על התגובה המהירה
מודאגת31/01/2011:-)
היא יכולה להתאים לכל אחת עם בעיות פריון?
חברה רצתה גם....
או רק לבנות עם FSH גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה ברשותך
מודאגת31/01/2011פורמולה זאת עדיפה על ה-chi ליידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)