מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה רבה והיכן ניתן לרכוש ?גילי18/11/2010
אשמח להכוונה היכן להשיג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה והיכן ניתן לרכוש ? - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון18/11/2010בכל חנויות אורגניק מרקט, עדן טבע מרקט ועוד.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לטיפול במחלת לבגילי17/11/2010
שלום רב,
אבי בן 80. חולה לב מזה שנים. סובל מאי ספיקה ואנגנה פקטוריס. נוטל כמוסות זרעי ענבים מזה שנים. שאלתי, איזה צמחי מרפא נוספים יכולים להיות לו לעזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לטיפול במחלת לב - תגובה
שחר דוידמן17/11/2010כן צמח dan shen שורש מרווה מצויין בשביל לשמור על הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
גילי17/11/2010תודה על המהירות. שאלה נוספת, מהו המינון המומלץ? האם מדובר בחליטה?
כמו כן שמענו על עוזרר - האם יכול לסייע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גילי17/11/2010היכן ניתן להשיג זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdan shen
גילי17/11/2010שלום רב,
מסתבר שלא ניתן לרכוש את ה dan shen עמצאית. נשאלתי, האם הכוונה לשורש המרווה? מהו המינון המומלץ? באיזה צורה (צמח מיובש או באבקה) האם כצמח יחיד או בפורמולה עם עוד מרכיבים. נתבקשתי גם למציא מרשם אם יש. אשמח להנחיות בנושא על מנת להתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdan shen - תגובה
שחר דוידמן17/11/2010יש לי את הצמח הזה את יכולה להתקשר אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אעמוד עימך בקשר
גילי18/11/2010תודה רבה אתקשר בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא לטיפול במחלת לב - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון17/11/2010שלום הילה,
אני ממליץ מאד על טיפות של הצמח "דם המכבים", פעם בבוקר ופעם בערב. מסייע לשחרור חסימות בעורקים.
כמו כן, הצמח עוזרר מסייע לחיזוק הלב- ניתן לחפש כמוסות של אבקה מן הפרי.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גילי18/11/2010תודה על העזרה.מצאתי בעדן טבע מרקט - שמן דם הצמכבים - תוסף.
האם לכך הכוונה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת ילקוט הרועיםאני15/11/2010
שלום רב,
קיבלתי המלצה לשם קיצור ימי המחזור (כדי לא לפספס את מועד הביוץ כיון שברצוני להיכנס להריון) על שתיית חליטה של ילקוט הרועים (כפית בכוס) החל מהיום השלישי למחזור. שתיתי במשך היום השלישי 3 כוסות וביום הרביעי 2 כוסות.לאחר השתייה התחלתי להרגיש מין כאב בבטן התחתונה כמו כאב מחזור לכן החלטתי להפסיק מיד. במקביל ראיתי שלא המלצתם על שתיית החליטה לפני כניסה להריון.
שאלתי היא האם נגרם נזק כלשהוא שיכול להשפיע על הכניסה להריון? האם להמתין עוד חודש כדי לנסות להיכנס? אבקש את תשובתך במהרה שכן אני מבולבלת וזה די מלחיץ.
בברכה
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטת ילקוט הרועים - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון15/11/2010שלום רב
לא רצוי כאשר רוצים להיכנס להריון
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נאטוקינז כתחליף לאספיריןשאול13/11/2010
לאחר צינטור ,האספירין גורם לי לצרבות ודימומים,האם נאטוקינז יכול לשמש כתחליף והאם יש בדיקות שניתן לעשות בכדי לודא שאכן כן,
התחלתי לשתות תה עוזרד כנגד כולסטרול,מכניס כף תהלקנקן מים רותלחם ושותה כ2-3 כוסות?
יש לי בגינה צמחי מרווה האם להוסיף לעוזרד,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאטוקינז כתחליף לאספירין - תגובה
שחר דוידמן14/11/2010אפשר להוסיף מרווה הוא בהרמוניה עם עוזרר ושניהם ביחד מורידים לחץ דם.
נטוקינז נראה שזה טוב להורדת כולסטרול
אני ממליצה לך לבדוק גם את פטריות מייטקה וריישי.גם הן עוזרות בהורדת כולסטרול
ומדללות את הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במיתרי הקולאנימל13/11/2010
מצאו שיש לי פוליפים על מיתרי הקול וגם בצקת ונאמר לי שאני צריכה לעבור ניתוח.
האם יש צמחי מרפא היכולים לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במיתרי הקול - תגובה
שחר דוידמן14/11/2010כן יש צמחים שמורידים יבלות ממיתרי הקול אני ממליצה על פורמולה שצריך להרכיב לך באופן אישי. כי צמח בודד אחד לא יעשה את העבודה את לפני ניתוח לכן צריכה לקבל איבחון מקצועי והרכבת פורמולה מיוחדת ואישית למקרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות במיתרי הקול - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון15/11/2010שלום רב
אני ממליץ גם על התרסיס הצמחי
"שונם"
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקהרוני10/11/2010
שלום שחר ותודה על תשובתך.
הילד טופל ע"י הומאופט אשר נתן לו סיליקה. הילד קיבל את הסיליקה כחודש ימים ובפגישה האחרונה אשר התקיימה לפני כשבוע נאמר לנו שאפשר להפסיק עם הסיליקה. יומיים לאחר שהפסקנו עם הסיליקה, האסתמה חזרה. אני לא יודעת האם יש קשר בין הפסקת הסיליקה לבין חזרת האסתמה כי אחרי הכל לקחנו אותה רק כחודש ימים. למעשה אני לא יודעת האם הסיליקה עזרה או יכולה לעזור. אשמח לדעתך.
אגב, אם נוטלים צרופות לאסתמה כגון בודיקורט וונטולין אין בעיה ליטול את טיפות האסטרגלוס, כן?
תודה שוב,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקה - תגובה
שחר דוידמן10/11/2010אין בעיה עם אסטרגלוס והצמחים אני גם סובלת מאסטמה אמנם לוקחת רק ונטולין מדי פעם
אך האסטרגלוס עוזר לי מאוד ומחזק את הריאות מאוד.
אני לא הומאופטית ולא מכירה את הסיליקה אני חושבת שאת צריכה לשאול את ההומאופט האם האסטמה חזרה בגלל הפסקת הסיליקה
בכל מקרה גם עם האסטרגלוס ,לתת אותו לתקופה שלושה חודשים ויכול להיות שהילד כן יקבל אסטמה פתאום כי חיזוק הגוף קורה בשלבים והאסטמה יכולה לעבור אחרי טיפול ממושך אף של שנה
זה לא קורה מיד
מה שכן תראי זה ההתקפות עצמם לכשיקרו יהיו קלות יחסית וגם התדירות יורדת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה על תשובתך המהירה.
לידר10/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותקורין10/11/2010
האם ניתן לשלב תוסף מזון הרפגו עם תרופת פלקוניל +פרדניסון האם אין סתירה ביניהם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תרופות - תגובה
שחר דוידמן10/11/2010ניתן לשלב את הצמח עם התרופות רק לא לקחת ביחד
להפריד 2-3 שעות בין צמחים ותרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית תה אזוב מצוילידר09/11/2010
שלום רב,
האם שמעתן על כך ששתיית תה אזוב מצוי (זעתר ) יכולה לעזור במניעת התקפי אסתמה במידה ושותים באופן קבוע ? מדובר בילד בן 3.
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית תה אזוב מצוי - תגובה
שחר דוידמן09/11/2010לא ידוע לי על טיפול עם אזוב מצוי דוקא לאסטמה הוא טוב להזעות,מכייח,מרגיע את מערכת העיכול
לאסטמה הייתי מציעה את האסטרגלוס למניעה.הוא מחזק את הריאות ויעזור לאסטמה.
גם אקליפטוס וקמומיל יכולים לעזור.בחליטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באסטרגלוס לאסתמה
רוני09/11/2010שלום,
בהמשך להמלצתך, טיפול באסטרגלוס לאסתמה עבור ילד בגיל 3, קראתי ומצאתי כי אסור לתת את הצמח בזמן מחלה, אלא רק בין מחלות, לחיזוק. אם נותנים את הצמח בזמן מחלה אקוטית, זה מחזק את כל הפעילויות של הגוף, ולכן יכול להגביר את המחלה.
מה דעתך? האם כוונתך לכמוסות, לסירופ? יש חברה מומלצת? למשך כמה זמן לוקחים אותו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באסטרגלוס לאסתמה - תגובה
שחר דוידמן09/11/2010עדיף בטיפות כי מנסיוני יותר קל גם לעיכול וגם ללקיחה פשוט שמים טיפות בכוס מים או מיץ ושותים
נכון, לא לתת אותו בזמן מחלה אלא בזמן שהוא בריא ,אם כי אסטמה היא לא מחלה אקוטית הכוונה היא לשפעת אז גם אם הוא בהתקפת אסטמה אין בעיה לתת אותו דווקא זו המטרה של הצמח לטפל באסטמה.
אך אם הילד מקורר עם חום ושפעת,גרון כואב,דלקת אזניים אז לא כדאי לתת אותו אלא לחכות שהוא יבריא .
את יכולה להתקשר אלי אני יכולה לתת לך פורמולה סינית מצויינת שהיא מיוחדת לאסטמה
שאני מכינה מצמחים סיניים כמובן ברשיון משרד הבריאות עם תווי תקן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות כוח יפניותנטליה09/11/2010
אני סובלת מכולסטרול גבוה והמליצו לי לקחת פטריות כוח יפניות שמפחיתות את רמת הכולסטרול.
רציתי לדעת אם נטילת כמוסות של הפטריות היפניות זה גם בסדר ומה המינון המומלץ? (ראיתי בבית המרקחת שיש כאלה לסולגאר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות כוח יפניות - תגובה
שחר דוידמן09/11/2010כן אני ממליצה על הפטריות האלו הן עוזרות לכולסטרול,מתח,סכרת,
הדבר היחיד שיש לשים לב שהן "מדללות דם" לכן לא לקחת במקביל אספירין או אומגה 3 ואם כן אז להתייעץ עם מטפל בצמחים
המינון בטח כתוב על הקופסא כי לכל חברה יש את המינון שלה
אני מכינה פטריות כאלו במיצוי -טיפות.אם את מעוניינת
אין הבדל שני הסוגים טובים זו פשוט העדפה אישית יש שאוהבים כדורים ויש פחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדהשולה03/11/2010
מקבלת לוריואן וחצי לוסטרל.סובל מחרדה המובילה לדכאון לא נראה לי שתרופות כמו לוסטרל עוזרות.שתיתי פסיפלורה לא היה לי טוב.מה ניתן לשלב איזה צמחים מתאימים?תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
שחר דוידמן03/11/2010הפורמולה tian wan bu xin dan יכולה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמוש בנוניטובה ליבר01/11/2010
יש לי בקע סרעפתי ולאחרונה יש לי חזרה של מיצי קיבה כלפי מעלה אני לוקחת בקביעות אומפרדקס פעמיים ביום.כמו כן אני חולה בcll . שאלתי היא האם הנוני יכול לעזור לי כנגד שתי הבעיות האלה. ובאיזה אופן ובאיזה מינון לקחת אותו,תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמוש בנוני - תגובה
שחר דוידמן02/11/2010שתית נוני תעזור לך מאוד המשקה הזה מחזק את מערכת החיסון ואת הגוף אני כן ממליצה לך לקחת אותו .המינון בטח כתוב על הבקבוק כי לכל חברה יש את המינונים שלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לעייפותרוני30/10/2010
שלום רב,
אילו צמחי מרפא טובים לעייפות? (לא עייפות כתוצאה מבעיה רפואית אלא למשל כתוצאה מחוסר שינה חד פעמי כדי להיות יותר עירני)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לעייפות - תגובה
שחר דוידמן31/10/2010אסטרגלוס יכול לעזור למקרים של עייפות
הפורמולה chi אנרג'י עוזרת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרגלוס לילד בן 3שיר30/10/2010
בני בן 3 ו-3 חוד', בעבר היה בעל נטיה למחלות תכופות מאוד, בעיקר בדרכי הנשימה.
לפני כ-8 חוד' התחלנו לתת לו באופן קבוע אסטרגלוס עם ויטמין C (של סופהרב).
התגובה נהדרת, הילד פשוט הפסיק להיות חולה!!
לאחר מס' חוד' עשינו הפסקה ואז הוא חלה במחלת השנית.
מאז חזרנו לתת את הצמח באופן קבוע - 0.5 מ"ל ליום, בלי שישי ושבת ואכן הוא לא חלה בכלל מאז (כ-5 חוד').
שאלתי:
האם יש צורך לעשות הפסקה בשימוש?
האם שימוש ארוך טווח מעין זה עלול לגרום לנזק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרגלוס לילד בן 3 - תגובה
שחר דוידמן30/10/2010שאלה טובה
אתם יכולים להמשיך לתת את האסטרגלוס במינון הזה כל עוד זה עוזר
תשימו לב לשינויים לעיתים שימוש לטווח ארוך יוריד את ההשפעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ושאלה נוספת
שיר31/10/2010האם באופן כללי שימוש ארוך טווח עלול לגרום לנזק?
הציעו לי בעדן טבע במקום זה לתת לסירוגין תמצית בריכוז 1:5 שמכילה אסטרגלוס, אכיניציאה פורפוראה, מאיטקה, בפטיסיה וצפורני חתול.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ושאלה נוספת - תגובה
שחר דוידמן31/10/2010כל צמח ולא משנה איזה לא מומלץ לקחת לטווח ארוך ללא מטפל שעוקב אחרי הילד.
צמחים זה תרופות לכל דבר,נכון הכי טוב זה לתת לסרוגין
כל 3 חודשים לעשות הפסקה.לחודש או חודשיים ואז לקחת שוב למשך 3 חודשים
כשתראי שהילד מתחזק אפשר יהייה להפסיק לתת לו.הוא לא יחייה על זה כל החיים
את יכולה בהדרגה להוריד מינון או לתת 3 פעמים בשבוע או 2 פעמים בשבוע ולראות איך הוא מרגיש.האסטרגלוס יחזק את הילד לטווח ארוך זו המטרה של הצמח
אז לאט לאט תורידי מינון ותראי שהילד מתחזק וכבר לא צריך את האסטרגלוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ידוע על אוזן הדב כמרפא לסרטן ?בלהה27/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה ידוע על אוזן הדב כמרפא לסרטן ? - תגובה
שחר דוידמן28/10/2010ההתמחות שלי בסרטן עם צמחים סיניים,אני לא מכירב את אוזן הדב,הצמחים:
אסטרגלוס,כורכום,פטריית מייטקה וריישי גם מאוד טובים לטיפול בסרטן
מדוע בחרת דוקא את אוזן הדב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בחברה שלי שכך אמרו לה
בלהה28/10/2010יש לה סרטן כבר בשלב של מפושט בגוף, (עצמות) וזה מידע זהיא קיבלה- אני לא יודעת ממי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בחברה שלי שכך אמרו לה - תגובה
שחר דוידמן28/10/2010הטיפול עם צמחים בסרטן חייב להיות דרך מטפל מוסמך שנותן צמחים ומכיר ויודע מה לתת כיוון שסרטן זו מחלה מורכבת בעיקר התרופות והכימו חייבים להלקח בחשבון.
לכן לא הייתי ממליצה לטפל עם צמחים משמועות אלא ללכת למטפל מקצועי שמבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרת - המשךדניאלה27/10/2010
בס"ד
שחר , תודה על תשובתך המהירה ,
היכן משיגים את הפורמולה הזאת ?
תודה ויום טוב
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרת - המשך - תגובה
שחר דוידמן27/10/2010תתקשרי אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)