מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמה לאחר ניתוח פלסטייעל28/05/2011
אני מתוכננת לעבור ניתוח פלסטי באף.ברצוני לדעת מה יכול לסייע בהחלמה לאחר הניתוח בתחום ההומאופטיה?
בתודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר ניתוח פלסטי - תגובה
שחר דוידמן28/05/2011טראומיל בכדורים יעיל,בהצלחה בניתוח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורש כורכוםדינה23/05/2011
שלום. רציתי לדעת אם יש יתרון בשימוש בשורש טרי של כורכום על פני אבקה יבשה, וכיצד יש לצרוך את השורש על מנת להפיק את מירב החומר הפעיל.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורש כורכום - תגובה
שחר דוידמן23/05/2011כל עוד הכורכום הוא טוב וזה שורש טוב או אבקה של כורכום אמיתי זה בסדר.אבקה שקונים בסופר או במכולת לא הייתי ממליצה עדיף לקחת שורש של כורכום ולטחון אותו ואז זו אבקה אמיתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא אלוורה תודה מרראשיוני22/05/2011
יש לי שאלה האם גל אלוורה לשתיה עם כוס מיים יש נוגדני חימצון חזקים במיוחד והאם זה מומלץ לשתיה לספורטאים ולאנשים רגילים והאם יש בו תכונות בריאותיות חזקות כמו שאומרים עליו? והאם החברה פוראוור המייצרת גל אלוורה 97 אחוז נחשבת איכותית האם לאחר שהבקבוק עומד במקרר כול הערכים התזונתיים שלו לא נעלמים מצאתי חברה ואני רוצה עצה האם לדעתכם היא איכותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא אלוורה תודה מרראש - תגובה
שחר דוידמן23/05/2011כן האלוורה של פוראוור מצויינת ואני הכי ממליצה עליה היא אמיתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי הקרחה גנטיתTUVIA21/05/2011
יש לי הקרחה גנטית
לקחתי פרופציה מס שנים וכעת מינוקסי
אין לי חוסרים תזונתים אני נוטל בקביעות: שום וימין c ואמגה 3
במקביל אני מטפטף 70 טיפות של שמן רימונים על הלשון
אני מנהל אורח חים בריא, אטלט וחטוב מאוד ושרירי
רציתי לדעת האם שימוש בשמן דקל ננסי במריחה על הקרקפת יכול לעזור ואם כן אין על צורת המריחה וכמה זמו אחרי זה יש לשטוף ?
כיום אני נוהג אחר החפיפה למרוח על השיער שמן חוחובה+שמן רוזמרין משהה כ 5 דקות ושוטף היטב , האם אני פועל כראוי?
אשמח לדעת על כיוון ועל צורת הטיפולים העתידיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי הקרחה גנטית - תגובה
שחר דוידמן23/05/2011לפי מה שאתה מתאר אתה עושה הכל יופי לפי הספר....תמשיך ככה.
הייתי ממליצה גם לבדוק אם יש לך חסרים בחומצות אמינו מסויימות לפעמים גם זה יכול להשפיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברומיאלגיהדנה21/05/2011
שלום,
אני בת 32, חולת פיברומיאלגיה ורציתי לבדוק האם ידוע לכם אם ניתן להשתמש ברודיאולה וברמוטיב (היפריקום) במקביל (אחד בבוקר ואחד בערב)?
משתמשת ברמוטיב כבר מס' שנים להקלה על הכאבים ורוצה להוסיף רודיאולה להקלה על הסטרס.
תודה רבה מראש!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה - תגובה
שחר דוידמן23/05/2011אין שום בעיה להשתמש ברודיאולה ובהיפריקום יחד שניהם טובים להרגעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונה בהנקהלי20/05/2011
שלום
הייתי רוצה לדעת האם אפשר לקחת כמוסה אשר מכילה את הדבירם הבאים:
כרום פיקולינט, אצות ים (המכילות עקבות של יוד), זעפרן, ליקריש, שומר, פפיה, דנדליון.
אל קרניטין... הכל בא בכמוסה אחת בכמות של בין 50-100מ"ג אני רוצה לקחת כדור אחד לפני אימון..אני מניקה קרוב ל5 חודשים ורוצה לדעת האם יש בעיה לשלב את התוספים הנ"ל בהנקה עצמה..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה בהנקה - תגובה
שחר דוידמן23/05/2011שלום לך אין בעיה עם הפורמולה הזו בהנקה...בהצלחה ולבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנדר וגלולותאני19/05/2011
האם מותר לקחת לבנדר(בגלל כאבי ראש) יחד עם גלולות למניעת הריון?
האם הצמח יכול לנטרל את השפעת הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבנדר וגלולות - תגובה
שחר דוידמן19/05/2011אין בעיה לבנדר מצויין רק לא לקחת ביחד עם הגלולות יש להפריד שעתיים שלוש לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא במחירים הזולים ביותראמיר17/05/2011
מעוניין לברר איפה יכול לקנות צמחי מרפא סיניים (בתור נוזל בבקבוק) במחירים הזולים ביותר.
בתודה אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא במחירים הזולים ביותר - תגובה
שחר דוידמן19/05/2011ברא צמחים מצויינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תערובת צמחיםא17/05/2011
שלום. קניתי לי מספר צמחי מרפא על מנת לטפל באולקוס ובבצקת שנוצרה בעקבות חומצת הקיבה. הנה הרשימה: ספיראה, חוטמית שורש, שומר, לחך, שבטבט, שוש קרח ואורגנו. קניתי גם סירופ אגבה להמתקת העניין.
השאלה שלי היא האם אפשר לערבב את הצמחים אלו עם אלו והאם יש העדפות מסוימות לערבובם. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תערובת צמחים - תגובה
שחר דוידמן19/05/2011תערובת טובה אין בעיה לערבב ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנהשושי13/05/2011
שלום רב
אני בת 38 ובחצי שנה האחרונה סובלת מאקנה - רופאת העור נתנה לי דיאנה אך אני עדיין לא רואה תוצאות /הטבה
רוקחת בחנות טבע נתנה לי תכשיר מתמצית צמחים שנקא אקנפרי עשוי מתמצית שיח אברהם, ארטישוק, לפה, דבקה זיפנית, לפצ'ו ,שן ארי, שכיסנדרה, כהל, מים. לדבריה התמצית תביא לאיזון הורמונאלי וכתוצאה כך תסייע לטפל /למנוע את האקנה
השאלה שלי היא האם מותר להתמש בתכשיר זה ביחד עם הגלולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באקנה - תגובה
שחר דוידמן13/05/2011אין בעיה להשתמש בתמצית מהצמחים אך לשמור על 3-4 שעות מלקיחת הגלולות,לא לקחת אותם ביחד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון15/05/2011שלום שושי
ההרכב נראה לי מצויין.
ממליץ לך גם לנסות חליטת "ניקוזית" וכהשלמה: הימנעות מוחלטת מסבונים, ומקרמים כימיים, ולמרוח כל יום "קרם נווה" לאחר חיטוי עם "מי צורי".
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה - בהמשך..
שושי15/05/2011תודה ד"ר קיטרון
האם יש חברה מסוימת שמייצרת את המוצרים הללו? ראיתי מספר חברות שונות שמשווקות אותן ואשמח להימנע מחיקויים....
במידה ואינך יכול לפרסם בפורום האם אוכל לשלוח אלייך בקשה להמלצה /הפנייה במייל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההשפעה של צמחי מרפא על דלקות עיניםרוברט גל12/05/2011
שלום רב
התחלתי טיפול ברפואה סינית דיקור וצמחי מרפא כשבועיים תוך כמה זמן אמור להיות תחושת שינוי,או שמדובר בזמן ממושך?
המטפל בי מטפל בי גם באמצעות מכשיר אדים וצינורית המופנת לכייון העינים וממנה יוצא הרבה הרבה אדים,האם שמעתם על טיפול כזה,האם יכול להוות פולשני לעינים?
וכן היכן ניתן להשיג צינורית כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההשפעה של צמחי מרפא על דלקות עינים - תגובה
שחר דוידמן12/05/2011מדובר בזמן של בין 5-6 טיפולים עד שרואים שיפור ממשי
מעבר לזה את יכולה לדבר עם המטפל שלך נראה לי שהוא יודע מה הוא עושה הכי טוב שתשאלי אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייטניה11/05/2011
היי אני עשיתי בדיקת אולטרסאונד וגילו לי ציסטה בשלה ימינית ואמרה לי כמה אנשים ששווידן ביטר הזה שאתם מדברים אליו זה מה שאני צריכה לשתות זה עוזר לעבור האם זה נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון11/05/2011שלום רב
זה נראה לי מסוכן להסתמך על זה.
כמו כן, בבקשה הסבירי היכן בדיוק הציסטה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן לרכוש...שולי08/05/2011
שלום וברכה,
היכן ניתן לרכוש Astrogalus ו- Quercitin ספרו לי שזה יכול להועיל במקרים של קדחת השחת... האם מומלץ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן ניתן לרכוש... - תגובה
שחר דוידמן08/05/2011ש לי פורמולה מצויינת לקדחת השחת
yu ping feng san* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת קרוהןליטל חן07/05/2011
שלום ד"ר אמיר
חבר שלי בן 22 חולה במחלת הקרוהן שזוהי מחלה הנמצאת באיזור מערכת העיכול,ישנה דלקת חריפה במעי הדק ופצעים בקיבה.
הוא סובל מהקאות,בחילות מרובות,חוסר תיאבון,ירידה משמעותית במשקל וכאבי בטן חריפים ועקב כך ירידה משמעותית במצבי הרוח!
האם יש לך טיפול תרופתי עבור זה?
בברכה,
ליטל חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת קרוהן - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון11/05/2011שלום רב
אני מבקש לדעת את סוג הדם כדי להציע התאמות תזונה.
ממליץ בינתיים על חליטת תה "ניקוזית".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות ולריאןאני05/05/2011
שלום רב,
קניתי בקבוקון של טיפות ולריאן וחברת פלוריש הייתי רוצה להשתמש בזה לפני הטסט השני שלי (בראשון נכשלתי מלחץ וגם בטסט הפנימי הראשון נכשלתי מלחץ)
רשום בין 25-50 טיפות, אבל שאלתי היא כמה לקחת לפני הטסט, כמה זמן לפני הטסט, ושזה לא ירדים אותי או יגרום לי להיות ישנוני כי זה גם מסוכן.
תודה ויום טוב (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות ולריאן - תגובה
שחר דוידמן08/05/2011עדיף לא לקחת לפני הטסט אתה יכול לנסות רסקיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)