מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן קיפודיםליאת05/03/2012
רופא הילדים אמר לי שזה השמן היחיד שמונע ומטפל במחלות
איפה ניתן לרכוש אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן קיפודים - תגובה
שחר דוידמן05/03/2012אני לא מכירה שמן כזה.תשאלי את הרופא שלך הוא בטח יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוקרים שעושים מחקרים היום באוניברסיראי03/03/2012
היי
מעניין אותי לדעת אילו חוקרים (שמות הכוונה) עושים בימים אלו מחקרים על צמחי ותבליני מרפא באוניברסיטאות ? לאילו פקולטות הם שייכים ? ומה הצעות המחקר שלהם ? (מעוניינת להצטרף כעוזרת מחקר)
איפה אפשר להשיג את המידע הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מומיואלבס חנה19/02/2012
שלום
רציתי לדעת אם אני נוטלת תרופת "טגרטול" עקב מיוקולונוס, האם מותר לי לקחת "מומיו" הנקרא הזהב השחור, המליצו לי עליו בגלל בעיות ברכיים. ברור לי אם אשאל רופא קונבציונאלי על-כך קרוב לודאי שלא אקבל תשובה.
תודה
ח נ ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומיו - תגובה
שחר דוידמן19/02/2012מומיו בהחלט מותר לך לקחת.אין בעיה.רק לא לקחת בסמוך לתרופות בכלל.תמיד הבדל של 2-3 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים ותפקוד מיניבן18/02/2012
שלום
אני בן 33 וסובל בשנים האחרונות מזקפה קצרה מידי(לא חלשה רק דיי קצרה)
אני לומד רפואת צמחים ולמדתי שיש טינקטורה שיכולה לעזור המורכבת מ:
סרנואה,פנקס גינסאנג,גווארנה,אנגליקה קינמון ופלפל
רציתי לשאול מה דעתכם על הנ"ל?מה האחוז המומלץ של כל אחד מהצמחים הנ"ל,מתי וכמה לקחת?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים ותפקוד מיני - תגובה
שחר דוידמן18/02/2012שלום לך
אניממליצה להוריד את הג'ינסנג מהרשימה כיוון שהוא צמח מאוד מחמם ובהחלט לא מתאים לגיל הצעיר שלך.בסין הם נותנים ג'ינסנג רק מגיל 50 ולנשים בכלל לא.
בטווח הארוך הצמח הזה עושה אימפוטנציה בשימוש לא נכון.
עם שאר הצמחים אין בעיה.תנסה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיתון יצרים מינייםניר14/02/2012
רציתי לשאול אם יש דרך למתן יצרים מיניים אצל צעירים שזה מוציא אותם משיווי משקל ותפקוד תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיתון יצרים מיניים - תגובה
שחר דוידמן15/02/2012צמחים יכולים לעזור אך חשוב לעשות אבחון ולראות את המטופל.גם דיקור סיני יכול לאזן את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק זיקפה וליבידו-צמחים.רון13/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חיזוק זיקפה וליבידו-צמחים. - תגובה
שחר דוידמן13/02/2012פורמולה סינית שנקראת 8 האוצרות.ba zhen tang
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפסיקוםא.12/02/2012
שלום,
יש לי דלקת במרפק כבר כמעט שנה. כל התרופות הרגילות (כדורים
נוגדי דלקת וולטרן) לא עזרו.
ניסיתי להשתמש במשחה רדיאן B ובפלסטרים מחממים והם עזרו לי
מאוד, אך לצערי גיליתי שאני רגישה לקפסיקום שהוא חומר פעיל
בשניהם.
רציתי לדעת, האם ישנו תחליף הומאפטי בעל אותה פעולה כמו של
הקפסיקום?
תודה ושבוע טוב לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפסיקום - תגובה
שחר דוידמן12/02/2012הומאופתיה זה לא התחום שלי.....אך על צמח מרפא אוכל להמליץ על כורכום.יעיל מאוד נגד דלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי כבר, לא עבד
גוט12/02/2012לקחתי במשך יותר מחודש קפסולות של כורכום.. וזה לא עשה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי כבר, לא עבד - תגובה
שחר דוידמן12/02/2012דלקת מצריכה טיפול עקבי של לפחות 3 -6 חודשים....חודש אחד של לקיחת צמחים זה לא מספיק....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרעיני צ'יהתרצה12/02/2012
מבקשת לדעת האם כפית זרעי צ'יה שווה מנת שומן אחת?
תודה
תרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרעיני צ'יה - תגובה
שחר דוידמן12/02/2012זרעי צ'יה יש להשרות אותם במים או ביוגורט על מנת שהם יתנפחו.וככה מקבלים את האומגה 3.כמה בדיוק מנת שומן.אני לא יודעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה משלימה לסוכרתיריב לוי09/02/2012
שלום,
מהם צמחי המרפא הטובים והמומלצים לסוכרת?
בשנה האחרונה גילו אצלי סוכרת חדשה (סוג 2, אני בן 32) וכעת אני מאוזן עם תרופות מעטות, עשיתי דיאטה ואני צורך את תוספי התזונה הבאים בכל יום:
6 כמוסות חילבה
4 כמוסות מורינגה
200 מ"ג כרום
2 כמוסות אומגה 3 של אלספה
2 כפיות טינקטורה של מלון מר, ג'ימנמה, קינמון סיני ומורינגה.
האם יש עוד צמחי מרפא מומלצים?
האם הייתם ממליצים לי לשנות את מה שאני נוטל מידי יום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה משלימה לסוכרת - תגובה
שחר דוידמן09/02/2012מה שאתה לוקח זה מצויין.תתחיל עם זה ואחרי 3 חודשים תבדוק רמת סוכר שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה משלימה לסוכרת - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון19/02/2012שלום יריב
אני ממליץ לך מאד לנסות הורדת מוצרי החלב והחיטה מן התפריט.
בנוסף, שתיית חליטת "ניקוזית" למשך חודש, לפחות פעמיים בשנה.
אשמח לעקוב אחר התקדמותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח הגת איך משתמשיםדבי03/02/2012
כיצד ניתן להינות מתכונותיו המופלאות של צמח הגת (של התימנים) הצמח עצמו לא הטבליות שמוכרים בבתי הטבע.כאשר אני לא יכולה ללעוס אותו? איך ממצים ממנו את תכונותיו?
להרתיח? להשרות במים?
תודה דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח הגת איך משתמשים - תגובה
שחר דוידמן04/02/2012פשוט ללעוס את העלים.למשך זמן ממושך.עד שאת מרגישה שאפשר להחילף אותם בעלים חדשים.זה הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח הגת
דבי04/02/2012תודה רק ציינתי שאני לא יכולה ללעוס אותו (מר מדי...) יש דרך אחרת למצות את תכונותיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח הגת - תגובה
שחר דוידמן05/02/2012תעשי חליטה ממנו תשתי אותו כתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשחר.......שירי31/01/2012
אילו צמחים מורידים נפיחות בבטן לאחר ארוחה כבדה?
מה גורם לבטן לתפוח לאחר האוכל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשחר....... - תגובה
שחר דוידמן31/01/2012לשים לב למה שאת אוכלת.אחרי ארוחה כבדה יש מלאות וזה בסדר.
הרבה אוכל גורם לבטח לתפוח.
צמחים שיכולים להקל : ג'ינג'ר , הל ,שומר,לבנדר,קמומיל.לשתות כתה את כולם או לבחור צמח אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחיםגלית29/01/2012
אילו צמחים מורידים נפיחות בבטן?
ממה נוצרת נפיחות הבטן?
מה גורם לבטן לתפוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים - תגובה
שחר דוידמן31/01/2012איזה נפיחות יש לך? אחרי אוכל? מה את אוכלת שיש לך נפיחות בבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה סיניתחנה28/01/2012
מהן הסגולות של הסלק האדום לפי הרפואה הסינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה סינית - תגובה
שחר דוידמן29/01/2012לפי הרפואה הסינית מזונות אדומים מחזקים דם.מטהרים את הדם.כך גם הסלק הוא מנקה את הדם מרעלים ועוזר למצבי אנמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא צמחי מרפאגלית27/01/2012
במה הצמחים הללו מטפלים? באיזה סינדרום לפי הרפואה הסינית?
1. Dang Gui
2. Bai Zhu
3. Chuan Xiong
4. Shu Di Huang
5. Fu Ling
6. Dang Shen
7. Bai Shao
8. Ren Shen
9. Gan Cao* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא צמחי מרפא - תגובה
שחר דוידמן29/01/2012הצמחים האלו מטפלים בהרבה סמפטומים.הם מטפלים בטחול.בכבד.בכליות.עוזרים לייצור דם.מלאים בויטמינים ומינרלים ביניהם B12,ברזל,חומצה פולית.טובים לכל סוגי בעיות הווסת...חסר דם ואנמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LIV52שאול26/01/2012
שלום!
רציתי לשאול לגבי ליב52 לניקוי הכבד :
אני סובל מתפקודי כבד מעט גבוהים אך אין לי מחלת כבד או משהו ברוך השם ביררו ושללו הכל פשוט תפקודי כבד גבוהים.
האם יש סיכון כלשהו לקחת את הליב52 לכבד.. פחות מפריע לי אם לא יועיל יותר חשוב לי אם זה עלול להזיק? כי שמעתי המלצות מדהימות על הליב52.
בבקשה רק תעני לי אם יש סיכון כלשהו למרות שהבנתי שזה צמחי מרפא מהודו ואין שום סיכון. הייתי רוצה את חוות דעתך .
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LIV52 - תגובה
שחר דוידמן29/01/2012בוקר טוב לך.
אין סיכון לקחת צמחי מרפא.הם מטהרים את הגוף מרעלים מלאים באנטיאוקסידנטים ועוזרים לניקוי הכבד.אתה יכול להיות רגוע.
המוצר שאתה מדבר עליו הוא של חברת הימליה שזו חברה אירוודית מצויינת.אני ממליצה בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שאול29/01/2012תודה רבה!!
מסתבר שכרגע אין במקום שחשבתי לקנות משם את הליב52 .
יש לך אולי מקום שמוכר את המוצר בארץ מאוד מאוד אודה לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שחר דוידמן31/01/2012לא ידוע לי בארץ שמוכרים חברת הימלאיה.אתה יכול להזמין דרך האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)