מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי שמן אורגנואורלי11/01/2011
בוקר טוב
אני לוקחת באופן קבוע כדורים של אומגה 3, ומדי פעם קיו 10. האם אפשרי לקחת שמן אורגנו בנוסף? תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי שמן אורגנו - תגובה
שחר דוידמן11/01/2011כן אין בעיה עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על
אורלי11/01/2011התשובה ועל המהירות!
עוד שאלה -האם אפשר לשים את השמן על פצעים לא מוגלתיים בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן נחש לשיערשיבולת10/01/2011
קראתי בכל מיני אתרים ששמן נחש מזרז את צמיחת השיער. ידוע לכם על זה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן נחש לשיער - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון16/01/2011שלום רב
לא שמעתי על זה מעולם. יש דברים סבירים יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת סטילכריסטינה07/01/2011
שלום
אני בת 22
ולפני כשנה בינואר התאשפזתי עם חום פריחה דופק גבוהה וחולשה...
אובחנה אצלי מחלת סטיל דזיז!!!
הייתי לוקחת 60 מ"ג סטרואידים במשך חודש.
הלכתי לנטורופת ישר אחרי שהשתחררתי מבי"ח עשיתי כל מה שהוא אמר לי מבחינת אוכל (אוכל לפי סוג דם O שלילי), כדורי צמחים, בהתחלה ראיתי שיפור והתחלתי להוריד בהדרגה את הסטרואידים עד שהורדתי ל 10 מ"ג אבל אז המחלה התפרצה שוב והוסיפו לי את המטותרקסאט (14 מ"ג בשבוע + העלו לי את הפרדניזון ל 20 מ"ג) ואז עזבתי אותו כי ראיתי שזה לא עוזר לי.
התחלתי לחפש עוד פתרונות (אני מאוד מאוד מאמינה בצמחים טבעיים) והתחלתי טיפול של צמחים טבעיים . חל שיפור רב מבחינת בדיקות והכל.
אבל עכשיו כשהורדתי ל 10 מ"ג הופיעה לי עוד הפעם פריחה ודופק גבוהה.
אני מפחדת שהכל יחזור ואז אני אתחיל בטיפול הביולוגי.
האם יש לי אפשרות לצאת מהמחלה? והאם יש דרך שאתם תוכלו לעזור לי לצאת ממנה???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת סטיל - תגובה
שחר דוידמן07/01/2011מחלת סטיל היא מחלה כרונית לכן הפריחה באה והולכת
את צריכה ללכת למטפל צמחים טוב ולהתמיד בטיפול!!!!!
התמדה אני מדברת על שנה שנתיים של טיפול עם צמחים באופן קבוע ורק אז את יכולה
לאזן את המחלה
זה לא פשוט להתגבר על מחלה כרונית ולא משנה איזו
רק שימוש קבוע בצמחים שמותאמים לך באופן אישי לפי אבחון מקצועי יכול לעזור לך
תביני שזה מחלה כרונית ויש לך באמת מודעות לצמחי מרפא והם יכולים מאוד לעזור לך
את צריכה להיות סבלנית כי אין תרופת פלא.לשום מחלה
כל טיפול במחלה כרונית הוא ממושך.
את יכולה להגיע אלי לאבחון אשמח לעזור לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת סטיל - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון08/01/2011שלום כריסטינה
מאד כדאי לנקות את הגוף עם חליטת "ניקוזית", חודש כן, חודש לא - לסירוגין.
על הפריחה למרוח "תוסף שמן דם המכבים" ואף לבלוע ממנו לפי ההוראות.
תמשיכי עם התזונה לפי סוג דם שלך- הימנעי מכל מאפי החיטה ומוצרי החלב.
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
כריסטינה09/01/2011תודה רבה על הייעוץ אני אנסה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'יה לילדיםעדי05/01/2011
יש לי ילד בן 5, די קטן ורזה ולא אכלן גדול
באחד מביקוריו אצל הסבתא טעם צ'יה+פשתן (מעורבב עם יוגורט וריבה)
ומאוד אהב. מאז אכל כמה פעמים (מדובר בכפית פשתן טחון+כפית צ'יה)
הבנתי שזה מאוד בריא אך לא ברור לי אם זה נכון גם לגבי ילדים.
האם לילדים מותר לצרוך זאת על בסיס יומי? מה היתרונות? יש חסרונות/סכנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'יה לילדים - תגובה
שחר דוידמן05/01/2011את יכולה לתת לו כל יום כפית הוא יתחזק ואין בעיה לתת לילדים על בסיס יומי
זה מזון בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורינגה או מולטיויטמיןדודה רבקה05/01/2011
שלום, מה עדיף לאישה גיל המעבר- אבקת מורינגה או כפסולות של מולטיויטמין? מדובר באישה ללא בעיות רפואיות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי מורינגה וגיל המעבר
ירון11/06/2014היי, תמיד עדיף לנסות קודם כל חומר שהוא טבעי ואורגני ורק אחר כך לעבור למולטיויטמינים במקרה הצורך, ידוע כי ספיגת מרכיבים תזוניים טובה פי כמה וכמה כשהמקור הוא טבעי. לגיל המעבר אני לוקחת את אבקת ה"מאקה".. היא ממש מקלה על תסמיני גיל המעבר מסדרת את ההורמונים וסליחה על המידע אבל גם מגבירה את החשק המיני. הבת שלי לוקחת אותה וזה עוזר לה בהקלה על כאבי מחזור. לגבי מורינגה- כמו שאמרתי, עדיף פי כמה וכמה על ויטמינים מלאכותיים. אושר תזונתי אפילו גדול יותר אפשר למצוא באצות ספירולינה וכלורלה וזה ממש מסדר את הגוף מבחינת ויטמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורינגה או מולטיויטמין - תגובה
שחר דוידמן11/06/2014מורינגה עדיפה כי היא מטפלת בבעיות גיל מעבר
מולטיויטמין זה כללי מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעץ
סמדר10/08/2014שלום יש לי עץ מורינגה איך להשתמש בעלים ואיזה צבע אמור להיות לעלים אכילים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בעלי מורינגה
מיכה21/08/2014השימוש בעלי מורינגה טריים הוא לסלט או תוספת לקציצות.
אפשר לייבש את העלים ולטחון אותם ואז לשים כף אבקה בשייק ירוק, או תוספת למזון כמו לבן, יוגורט, טחינה, לפזר על הסלט, גבינה לבנה וכו'. לא במים כי זה לא מסיס.
חשוב לזכור שעלי מורינגה טריים מכילים 84% מים ולכן כדאי יותר להשתמש בעלים היבשים כי שם היחס של החומרים הפעילים גבוה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורינגה או מולטיויטמין - תגובה
שחר דוידמן05/01/2011מורינגה.
נספג יותר טוב ממולטי ויטמין לטעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווווווףףףףף בבקשהאפי01/01/2011
שלום לד"ר ,
אני מניקה את בתי כבר שנה ותשעה חודשים ונמאס לי! כרגע נמצאת בהריון בחודש שלישי ומבקשת לדעת האם יש צמח שיכול לייבש לי את החלב בתוך יום יומייים??? ובלי לסכן את ההריון? זה מאוד חשוב לי,כי גמילה הדרגתית כבר מבוצעת,אך ללא הועיל... אני ממש מודה לך כל תשובתך המהירה. בברכת שבוע טוב , אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווווווווףףףףף בבקשה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון02/01/2011שלום רב
טוענים שמרווה ומנטה יכולים לגרום לכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרווה מייבשת
יגאל02/01/2011אך לא נחשבת לבטוחה בהריון עד כמה שידוע לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחווווווווףףףףף בבקשה - תגובה - תגובה
שחר דוידמן03/01/2011מרווה לא מומלצת בהריון וכן היא מייבש חלב אם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכולסטרולהגר01/01/2011
אימי נוטלת תרופה ממשפ' הסטטינים ויש לה כאבי שרירים חזקים. איזה אלטרנטיבות יש בתחום הטבעי וכיצד עוברים מטיפול תרופתי לטיפול טבעי מבלי לסכן את מצבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזיטרול
ברנרד02/01/2011שלום,
תנסו את התרופה הנ"ל היא לא בסל עבור כל אחדץ
אין לה תוצאות לוואי.
אפשר לקחת עם מינון נמוך של סטטינים. לי זה עזר!
ברנרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בכולסטרול - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון02/01/2011שלום הגר
הייתי שוקל שימוש בתוסף "שמן דם מכבים".
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בכולסטרול - תגובה
שחר דוידמן02/01/2011עלי ארטישוק עוזרים להורדת כולסטרול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבדיקות דם מצאו
רוי30/12/2010שיש לי חוסר בויטמין D ו B12
התזונה שלי היא הכי טובה שיש,
אני אוכל רק קמח מלא , כמעט ולא אוכל בשר , אני רוב הזמן טבעוני
לא נוגע במוצרי חלב .
כל בוקר ירקות אורגניים , טחינה משומשום מלא, אבוקדו
בערב לחם עם קטניות , חומוס או גבינת חלב עיזים , שקדים , אגוזי מלך וברזיל
צהריים גם כן אוכל מסודר , לא אוכל גאנק פוד , לא אוכל עוגות ושטויות.
זה מה שמפליא אותי בעניין.....
בשביל זה אני מחפש פתרונות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנה הורמונלי..עזרהרוי30/12/2010
שלום,
אני בן 30 וסובל כמעט מחצית מחיי מאקנה ,
מגיל 19 בערך הפסיקו להופיע לי פצעי אקנה בפנים ונשארתי
עם "מתנה" של פצעי אקנה באיזור הגב , במיוחד באזור הגב עליון
דבר זה הוא מטרד עיקרי בחיי ומגביל אותי רבות.
אני אוכל בריא ומתעמל.
מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באקנה הורמונלי..עזרה - תגובה
שחר דוידמן30/12/2010צריך לנקות חום ורעילות כי הפצעים האלו בגב לפי הרפואה הסינית סימן שיש שם חום
צמח כמו כורכום יכול לעזור.אתה יכול לקנות בחנות טבע ולקחת כדור כל יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בדבר תוספים נוספים?
רוי30/12/2010תודה על העזרה, רציתי לשאול מה עם תוספי תזונה נוספים כגון:
אבץ ? ויטמינים קומפלקס B ? ויטמין A ?
השאלה אם אני יכול לעצור את הרעילות לפני שהיא נוצרת עם תוספים נוספים?
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בדבר תוספים נוספים? - תגובה
שחר דוידמן30/12/2010אתה צריך לעשות בדיקת דם ולראות מה חסר לך,לא לוקחים סתם תוספים.
גם שיוי תזונה חשוב כי הכל מגיע מאוכל לא מתאים
אם הוא אוכל שומני,מטוגן,אוכל מהיר
אתה צריך לאכול ירקות,פירות,אוכל חם ומבושל.
לאכול 3 ארוחות מסודרות.לא ממתקים,שוקולד,עוגות להוריד מהתפריט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה הורמונלי..עזרה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון30/12/2010שלוטם רוי
אנא ציין סוג הדם שלך.
מאד מומלץ ניקוי הגוף עם חליטת "ניקוזית", והספגת קרם מטפל צמחי "נווה".
אשמח לעקוב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג דם O מינוס
רוי30/12/2010תודה על העזרה,
מאיפה אני משיג את המוצרים שהמלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת לבגילי28/12/2010
שלום רב,פניתי בעבר וקיבלתי תשובה מהירה ועל כך תודה. אבי בן 80, אתמול עבר צינתור אבחוני . הוא חולה לב מזה כ-20 שנה, לאחר 3 התקפים שהשאירו צלקות. ממצאי הצינתור הראו כי מחלת כלי הדם בלב התקדמה מאד ברבות השנים (לא עבר ניתוח מעקפים מעולם) יש חסימות רבות וכי כיום לרפואה הקונבניוציאלית אין ממש פתרונות, לצערנו. צינתור טיפולי אינו עומד על הפרק (עקב החסימות הרבות והצלקות ) וגם ניתוח - הסיכון גובר על הסיכוי ובגילו לוקחים הימור גדול מאד.
שאלתי, האם ניתן בכ"ז לעזור ולו במעט ע"י צמחי מרפא כלשהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת לב - תגובה
שחר דוידמן28/12/2010העניין מורכב יותר מלהמליץ על צמח מרפא אחד שיעזור
זה לא עובד ככה
רפואת הצמחים היא רצינית כמו התרופות ולכן עדיף שאביך יעבור אבחון רציני אצל מטפל סיני וכדאי שיעבור גם דיקור וגם יקח פורמולת צמחים
אם את ממש מתעקשת אז צמח טוב שמגן על הלב נקרא dan shen
שורש המרווה והוא צמח טוב להגן על הלב....
אך לטפל עם צמח אחד זה לא בחירה שלי בשום מקרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת לב
גילי28/12/2010תודה רבה. האם ניתן להגיע אלייך להמשך ההתייעצות? המידה ולא אשמח על קבלת המלצות על מטפלים מומלצים.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת לב - תגובה
שחר דוידמן28/12/2010אשמח לקבוע פגישת התייעצות 0525198484
במידה ואני לא עונה תשאירי הודעה ואחזור אליך בהקדם
0777007353* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת לב - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון30/12/2010מאד מומלץ תוסף מזון "שמן דם המכבים".
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני פוסט אקנהדנה27/12/2010
שלום,
לבני בן17 יש טיפה סימנים אדומים חלקים על העור שהשאירו אקנה.(סימני פוסט אקנה)
קניתי לבני בקבוק שבתוכו יש עירבוב של,
הרכיבים: שמן שקדים, שמן שומשום, שמן זרעי פשתן, ושמן קנלדולה.
שמנים אתרים: ארז,גוניפר,לימון,לבנדר,גרניום,ציפורן,ותימוס אדום (בלמיש קוראים לזה של חברת שלוס)
זה יעזור
תודה רבה ויום טוב.:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני פוסט אקנה - תגובה
שחר דוידמן27/12/2010תערובת נכונה
שחינסה ויווכח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שווה לנסות את זה
דנה27/12/2010אז שווה לנסות את זה?
לא יעשה תופעות לוואי
תודהה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שווה לנסות את זה - תגובה
שחר דוידמן27/12/2010שווה לנסות
במידה וזה לא מתאים להפסיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה27/12/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני פוסט אקנה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון27/12/2010שלום רב
הייתי מעדיף שמן דם המכבים.
הקורנית (תימוס) עלולה לצרוב שלא לצורך.
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגעהשם25/12/2010
שלום
איזה תרופת הרגעה טבעית ניתן לרכוש בחנויות טבע? רסקיו לא השפיע משמעותית.
תרופה שלא תגרום לתופעות לוואי, פגישה בכבד, הורדת לחץ דם (יש לי לחץ דם נוטה לנמוך).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון26/12/2010אני ממליץ לעסות החזה בערב עם "שמן הירדן".
בבוקר ובצהריים, שתיית חליטת "ניקוזית".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי מיתרי הקולשם22/12/2010
שלום
אנא המליצו לי על חליטה/תמיסה/כדורי מציצה נגד צרידות ולמען ניקוי מיתרי הקול
בתור זמרת, העיניין די קריטי.
אשמח לעזרה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי מיתרי הקול - תגובה
שחר דוידמן23/12/2010דבש חי של צוקרמן כל בוקר כפית דבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערמשה20/12/2010
בפורמולה הבאה יש ריכוז של 1:7 בכל צמח בה
1.האים ריכוז זה יעיל בנשירת שיער גברית?
2.האם 20 טיפות ביום יספיקו?
he shou wu
fu ling
niu xi
dang gui
gou qi zi
tu si zi
bu gu zi
hai zhi ma
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער - תגובה
שחר דוידמן20/12/2010לקחת 50 טיפות 3 פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער המשך
משה20/12/2010הפורמולה היא 30 מ"ל אם אני יקח כמו שאמרת זה יספיק לי רק 3 ימים האם זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער המשך - תגובה
שחר דוידמן21/12/2010כן
תקנה פורמולה של 250 מ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה21/12/2010מה שם הפורמולה שאת ממליצה עליה בכמות זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שחר דוידמן21/12/2010פורמולה שאתה רשמת כאן אני ממליצה עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה23/12/2010לגבי הפורמולה שציינתי הריכוז הכללי של הפורמולה הוא1:7 ולא כפי שחשבתי ריכוז של כל צמח לכן עדיין להשתמש במינון שקבעת לי קודם לכן למרות שבאתר היצרן מומלץ לצרוך 20 עד 60 טיפות ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שחר דוידמן23/12/2010כן,20-60 טיפות זה ממש מעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק מערכת חיסון וטיפול בהילובק'טרעינר17/12/2010
שלום רב,
יש לי מספר שאלות.
האם קיימת פרמולה אחת שיכולה לעזור לי בטיפול בהילובקטר ותוך כדי גם לחזק את מערכת החיסון?
האם אפשרי תוך כדי לקיחה של הפרמולה הזו לצרוך היפרקום לצורך הרגעה של חרדה.
בתודה
עוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק מערכת חיסון וטיפול בהילובק'טר - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון19/12/2010שלום עוז
אני ממליץ על חליטת "ניקוזית" ובנוסף כדורי "מסטיק תימני"- אם ה"מסטיק" מכיל שרף אלת המסטיק.
זה יעזור לכל מגוון הבעיות שאתה מציין. אשמח גם לדעת מה סוג הדם שלך כדי להמליץ על תזונה. הצריכה של פרע לא תתנגש עם ההמלצות הנ"ל.
בהצלחה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
עינר19/12/2010שלום רב,
תודה על התגובה,היכן אני יכול לצרוך את זה? כל נטרופת יכול להכין את התרכובת זאת?
כיצד אני יכול לדעת מה סוג הדם שלי,פשוט ללכת לרופא משפחה ולבקש ממנו שיגיד מה הסוג הדם שלי?
בתודה
עוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון19/12/2010שלום רב
יש בסניפי עדן טבע מרקט, אורגניק מרקט ועוד.
לגבי סוג הדם: אם פעם תרמת דם, תתקשר למד"א ותברר לפי תעודת הזהות שלך.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות כח יפניות ותרופה לדילול הדםטלי16/12/2010
האם ניתן לקחת במקביל את הפטריות הללו (כתוסף תזונה) עם תרופה לדילול הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות כח יפניות ותרופה לדילול הדם - תגובה
שחר דוידמן17/12/2010כן אפשר רק רצוי להיוועץ עם רופא או מטפל
כי גם הפטריות מדללות דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)