מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רודיולה והיפרקוםאבי23/08/2011
האם לטיפול בדיכאון אפשרי להשתמש בשני סוגי צמחים אלו ?
רודיולה+רמוטיב{היפרקום}
האם זה לא מסוכן ?
ועם לא האם זה מועיל יותר ההשפעה חזקה יותר
עם כן מה המינונים המומלצים ל רודיולה בשילוב עם ההיפרקום שהוא 500 מ"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רודיולה והיפרקום - תגובה
שחר דוידמן28/08/2011אפשר להשתמש בשני הצמחים האלה.הם יחזקו את הפעילות אחד של השני.
בעקרון לקחת 2 צמחים או אפילו צמח אחד נוגד את רעיון הרפואה הסינית ההוליסטית שתומכת בשילוב של 10-12 צמחים בפורמולה ,צמחים סינרגיים שנותנים תמיכה לכל הגוף.
שימוש בצמח אחד או 2 מהווה בעיה כי הוא כמו תרופה מערבית שבסופו של דבר מוציאה את הגוף מאיזון אבל עוזרת ברגע אחד.
הכי טוב ללכת למטפל מקצועי שיתן לך פורמולה שמשלבת את שני הצמחים האלו או אחד מהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי רעליםמיכלי23/08/2011
שלום
רציתי לשאול על חליטת ניקוזית.
הבנתי שזה מנקה את הגוף ועוזר בהמון דברים. רציתי לשאול האם זו חליטה שאין לה תוצאות חד משמעיות או חליטה שיעילותה מוכחת?האם ידוע על אנשים שהחליטה השפיעה עליהם לטובה?
אחרי כמה זמן מתחילים לראות השפעה?
ושאלה אחרונה,מדוע יש להתחיל בשתיה של חצי כוס- האם זה מסוכן לגוף להתחיל בכמות גבוהה יותר - נניח כוס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי המינון
מיכלי23/08/2011קראתי באינטרנט דברים שונים. במקום אחד כתוב ששקית אחת של התה מיועדת לשימוש ל2 כוסות ובמקום אחר היה רשום ששקית מיועדת ל4 כוסות.
מה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המינון - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון28/08/2011שלום מיכלי
הנכון הוא שקיק אחד לארבע כוסות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוןאנה22/08/2011
איזה סבון שלכם אתה ממליץ לי בשביל להוריד לכלוך ואיפור מהעיניים ומהפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון23/08/2011שלום אנה
יש הרכב חדש שנקרא "מעיין", זו תמיסה המכילה ספונינים טבעיים מצמחים, להסרת איפור ולכלוך מאזור העיניים ושאר הפנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנה20/08/2011
היי
רציתי לדעת האם מי צורי יכולים לשמש כתחליף לסבון ששוטפים איתו את הפנים ומורידים ממנו את הלכלוך ואת האיפור של סוף היום? והאם אפשר להשתמש בו גם באזור העיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון21/08/2011כן, אפשר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאנה20/08/2011
שלום
קניתי הרבה מאוד סבונים.. בשביל האקנה שלי. נראה שזה משפיע לזמן קצר ואחכ נראה שהאקנה מתרגל לסבונים שקניתי ומתרבה.
אני רוצה להגיד שרוב האקנה שלי מתמקד באזור הסנטר אצלי.
קניתי ניקוזית ואני שותה אך לבד זה לא משפיע מה עליי לקנות? ובתוך כמה זמן אני יראה שינוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון21/08/2011שלום רב
סבונים מזיקים לעור בטווח הארוך כי הם מסירים הגנות מהעור.
מאד מומלץ להספיג קרם "נווה" מידי ערב. לפני כן, ניקוי עדין עם תמיסת "מי צורי".
להמשיך עם הניקוי של הגוף עם "ניקוזית".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאניהיא18/08/2011
בת 25 , אני לוקחת גלולות לצורך טיפול בשחלות פוליציסטיות כשנה.
לאחרונה סובלת מחולשה כללית,וחלה עליה פתאומית של כוחסטרול וטריגליצ' לרמה גבוהה מאוד למרות שאני מקפידה כמו תמיד על תזונה נכונה ומעולם לא סבלתי משומנים או כולסטרול בעבר.פניתי לרופא עקב התסמינים עשיתי סדרת בדיקות מקיפה ולא נמצאה בעיה כלשהיא או סיבה לחולשה - אין חוסר בויטמינים,הבלוטות תקינות,כבד,הורמונים,הכל תקין.וקיבלתי רק הנחיה לבמשיך להקפיד עם התזונה והדבר לא עוזר.
יצא לי קצת לקרוא לאחרונה שלקיחה ממושכת של גלולות יכולה לגרום לכל מיני תופעות לוואי וכן יכולה לגרום לתסמינים מהם אני סובלת.
אני לא מעוניינת להפסיק עם הגלולות מכיוון שלפני לקיחתם סבלתי מתופעות מאוד לא נעימות והגלולות פשוט פתרו הכל.
שאלתי היא האם יש צמחי מרפא שניתן לקחת בשילוב עם הגלולות שיכולים לשפר את המצב? הדגש הוא על החזרת האנרגיות והורדת רמת השומנים חזרה לערכים תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
שחר דוידמן19/08/2011גלולות יכולות ואכן יוצרות כולסטרול גבוה בחלק מהמקרים. הפורמולה שטובה גם לשחלות פוליצסטיות היא צ'י ליידי שמבוססת על פורמולה סינית שנקראת xiao yao san
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם המכבים לטיפול בפיסטולהלי18/08/2011
לד''ר אמיר קיטרון - יש לי פיסטולה בפרינאום לאחר ניתוח אבצס לפני כ5 חודשים , לאחר שקראתי המלצתך בפורם לגבי דם המכבים ניסיתי זאת - ואכן מבחינת תחושה אני מרגישה הרבה יותר טוב- האם יש אפשרות שהפיסטולה אף תעלם כתוצאה ממריחת שמן זה?
תודה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם המכבים לטיפול בפיסטולה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון19/08/2011שלום לי
כן, יש סיכוי, ממליץ לשלב עם משחת "עפולים".
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת עפולים ?
לי19/08/2011תודה על תגובתך המהירה - מהי משחת עפולים והיכן ניתן לרכוש ?
תודה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת עפולים ? - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון21/08/2011נסי במחלקת ויטמינים בעדן טבע מרקט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא להורדת שומניםאניהיא18/08/2011
שלום ,אני סובלת מרמה גבוהה של טריגליצרידים ורציתי לשאול האם יש צמח או חליטה כלשהי שיכולים לסייע להורדת השומנים בדם(מעבר להקפדה על תזונה מתאימה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא להורדת שומנים - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון19/08/2011שלום רב
בהחלט, ממליץ על חליטת "ניקוזית" ותוסף "שמן דם המכבים", 40 יום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אורגנו לנשים הרותדינה18/08/2011
שלום רב!
אני בהריון בחודש חמישי ולצערי בבדיקת שתן התגלה חיידק Group B Streptococcus GBS.
מכיוון שיש לקבל אנטיביוטיקה במהלך הלידה, כדי למנוע הדבקות של היילוד, אני מנסה לטפל בחיידק באופו טבעי.
הלכתי לייעוץ אצל נטורופת, הוא זיהה חיידק במעי הגס והמליץ ליטול שמן אורגנו לתקופה של חודשיים.
בחודש הראשון שתי קפסולות ביום ובחודש השני קפסולה אחת ביום.
שתי שאלות:
1. האם שמן אורגנו אמור לקטול גם את חידק הGBS? אם לא האם יש דרך טבעית אחרת
2. האם השימוש בשמן בטוח לנשים בהריון?
תודה מראש!
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן אורגנו לנשים הרות - תגובה
שחר דוידמן18/08/2011שמן אורגנו לא מומלץ לנשים בהריון.
לאור הבדיקה שלו תבקשי ממנו המלצה לצמחים אחרים שטובים בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרפדאנונימית17/08/2011
שלום
רציתי לדעת איזה סגולות בריאותיות מיוחסות לצמח הסרפד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרפד - תגובה
שחר דוידמן18/08/2011סרפד משמש כיעיל לניקוי דם.....טוב לאנמיה...טוב להורדת לחץ דם...טוב לשיתון...משתן רעלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במיןישראל16/08/2011
שלום רב
אני בן 59 וחולה סכרת B מזה 10 שנים מטופל בכדורים בלבד לוקח מטפורמין 2 ביום
כמו כן עברתי צינתור להשתלת סטנט בעורק LAD וחוץ מזה לא סובל מכלום יש לי כושר גופני יחסית די טוב עובד בעבודה פיסית
הבעיה שלי שמטרידה אותי מאד זה בעיות בזיקפה וחוסר אפשרות להנות מיחסי מין מושלמים
שאלה פשוטה - מה עושים?
בתודה מראש
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במין - תגובה
שחר דוידמן16/08/2011צמחים שטובים ,בגלל הסכרת אני ממליצה על הפורמולה 40+ שהיא מצמחי מרפא סיניים ויכולה לעזור לחיזוק וגם לבעיה שתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אוזנייםתרצה15/08/2011
שלום
ברצוני להודות לשחר דוידמן-
בקשר לכדור אקוטי לילדה בת 10 הסובלת מדלקות באוזניים-
מתי לוקחים את הכדור -האם בזמן הדלקת או כל השנה למניעה-
תודה מראש
יום טוב
תרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אוזניים - תגובה
שחר דוידמן15/08/2011שלום לך,זה לא כדור .זה מגיע בטיפות.נותנים את הפורמולה בכוס מים או מיץ כפית ביום
תצרי איתי קשר כי הפורמולה היא פטנט שלי.ואינה נמכרת בבתי טבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בדבר צמחי מרפאזכריה15/08/2011
שלום שמעתי דברים טובים על ג'נסינג קוריאני וגינקו בילובה אני בן 24 מטופל בטיפול כרוני קל מאוד של מייצבי מצב רוח פעם הייתי לוקח טיפולים קשים מאוד שממש מסוגלים לגרום נזק רב היום אני חי סיגנון חיים בריא ומעוניין בשיפור המערכות ובעיקר תפקוד המוח ומחפש משהו שטיפה ירגיע אותי רק אם אפשר שזה לא יוסיף לאנרגיית המין כהיא גם ככה מאוד חזקה אצלי ואני חם מזג, מחפש המלצה לשיפור התפקוד הקוגניטיבי, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ בדבר צמחי מרפא - תגובה
שחר דוידמן15/08/2011לא ממליצה על ג'ינסנג לבחור בגילך בכלל.
ממליצה על פורמולה שנקראת אנרג'י.מכילה אסטרגלוס במקום והיא מצויינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת כרונית באוזן שמאל-תרצה14/08/2011
שלום
בת אחי סובלת בדלקות כרוניות באוזן שמאל -אחרי הדלקת חום הגוף עולה-
הרופאים לא מוצאים מה הסיבה.
יש לציין שהיא בת 10
השאלה מה ניתן לעשות כדי למנוע את הדלקות הכוניות.
רופא לילדים נותנים לה אנטיביוטיקה.
תודה מראש
תרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת כרונית באוזן שמאל- - תגובה
שחר דוידמן14/08/2011יש פורמולה סינית מצויינת לטיפול בדלקות אזניים קוראים לה אקוטי והיא מצויינת לילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת כרונית באוזן שמאל- - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון14/08/2011שלום רב
מאד ממליץ לנסות הורדת מוצרי החלה כליל.
לעסות התנוך וסביב האוזן עם שמן "תנוך".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לבעיות זרעמיכל04/08/2011
שלום לכם:)
אני פונה אליכם בשאלה לגביי בעיות זרע: זרעים בודדים שאינם בתנועה.
לאחר קריאת תכנים רבים ומאמרים רבים בנושא ריכזתי כמה וכמה תוספים ממולצים לשיפור הכמות והתנועתיות. אני מביאה אותם פה בפניכם ושאלתי היא: האם ישנה בעיה לקחת את כל זה ביחד?! האם המינונים נכונים? האם ישנם מיותרים? האם זה יכול לפגוע בזרע?
אבץ 22 מ"ג-1 עד 2 טבליות ליום
ויטמין אי 800 יחב"ל ליום
סילניום 200 מ"ג - טבלית ליום
קו אינזים Q10 כמוסה אחת ליום
ויטמין C 1000mg - טבלית אחת ליום
B12 1000 מק"ג למציצה טבלית אחת ליום
צ'י אנרג'י
(יש עוד כמו ג'ינסנג, ארגינין וקריטנין אבל זה נראה לי כבר ממש מוגזם...)
תודה רבה!!!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לבעיות זרע - תגובה
שחר דוידמן06/08/2011מה שרשמת בהחלט יכולים להיות טובים ביחד ואין בעיה בשילוב של ויטמינים ופורמולות צמחים.בהצלחה.בנוסף הייתי ממליצה גם לעשות דיקור סינילהפסיק לעשון ולשתות אלכוהול במידה ו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)