מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמבותאורטל30/11/2009
שלום אני סובלת מטפילים- אמבות במעיים כ-3 חודשים, (שהתגלו בבדיקת צואה) רופאת המשפחה נתנה לי אנטיביוקיטה - פילגל 500 מ"ג- ללא הועיל.
שמעתי על תרופה בשם Tinizadole Tiniba 500, בנוסף אחרי בדיקה באינטרנט, ישנם צמחי מרפא שמקלים בנושא, עד פיתרון מלא של הבעיה.
1.איך מומלץ לטפל?
ואם בטיפול אלטרנטיבי איזה צמחים ואיפה מומלץ לרכוש?
2.האם האנטיביוטיקה היתה אמורה להרוג את הטפילים, או שבמקרה זה היא לא מועילה?
תודה ויום טוב.
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן01/12/2009צמחי מרפא לטיפול במעיים
שום טרי לאכול שן 2 פעמים ביום שן טרייה את יכולה לבלוע -לחתוך אותה לכמה חתיכות ולבלוע
סנדלווד
חותם זהב
הל
ברברית מצויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוכואני29/11/2009
שלום,
רציתי לדעת מה המנה הממולצת במקרה של דלקת בשתן?
האם הוא מסוכן?
האם ניתן לשלב עם אנטיביוטיקה?
האם מתאים לגברים ולנשים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן01/12/2009בוכו הוא צמח לטיפול בדלקות בשתן
אם קנית עלים יבשים שלו תחלוט במים ותשתה כוס כל יום
אם קנית בכדורים או בכל צורה אחרת כתוב הוראות יצרן
אתה יכול לקחת אותו עם אנטיביוטיקה רק לא ביחד אלא מרחק שעתיים לפחות
מותר גם לגברים וגם לנשים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם מותר לשלב ענבי דב עם דוקסיליןאני28/11/2009
אובחנה אצלי דלקת בשופכה ולאחר 4 ימי טיפול הצריבה שהיתה פחתה אבל החלו תסמינים של צורך לתת שתן בתכיפות ץמאוד נראה עכשיו גם כמו דלקת בדרכי השתן.
האם מותר לשלב ענבי דב עם האניטביוטיקה הזו ואם כן כמה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שחר דוידמן29/11/2009אין בעיה לשלב ענבי דב עם האנטיביוטיקה רק דבר אחד
לא לקחת את שניהם ביחד תמיד להפריד תרופות מצמחים לפחות 2-3 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אני29/11/2009האם טבליות חמוציוות אפשרי גם לאחר שעתיים.
תודה שוב על התשובה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה אפשר גם חמוציות
שחר דוידמן29/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אני29/11/2009האם טבליות חמוציוות אפשרי גם לאחר שעתיים.
תודה שוב על התשובה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שחר דוידמן01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- una de gatoיעלה26/11/2009
יש לי בת בת שנה וחודשיים, אני רוצה לתת לה משהו לחיזוק המערכת החיסונית, היא בריאה בד"כ. הומלץ לי לתת לה una de gato קראתי באינטרנט על הצמח הזה ואני לא יודעת אם הוא מתאים לה.
אשמח אם תגידו לי אם הצמח מתאים ואם לא מה מומלץ לתת לה אם בכלל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן26/11/2009אני לא ממליצה על הצמח הזה לילדה בת שנה וחודשיים לחיזוק מערכת החיסון אלא כן במקרה של התקררות-חום גבוה או רעילות
זה צמח מקרר הולך לכבד ומנקה חום מהמכבד ולכן טוב במקרים של רעילות כבד או שפעת עם חום.
וכן את יכולה לתת לה למשך 3 ימים מקיסימום במצבים כמו שכתבתי לעיל
לחיזוק מערכת החיסון אני ממליצה על הפורמולה yu ping feng san שמורכבת מ-3 צמחים:
אסטרגלוס
אטרקטילודיס
לדובורילה
אלו צמחים סיניים!!! לכן השמות לא מוכרים כל כך
זו פורמולה שמתאימה היא עדינה ומחממת את הריאות ואת הטחול שאחראים על מערכת החיסון.
זו פורמולה שאני ממליצה יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעלה27/11/2009אני מאזור ירושלים.היכן אני יכולה לרכוש את הפורמולה הזו?האם צריך מרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן28/11/2009לא צריך מרשם יש פורמולות של זן צמחים כמעט בכל חנות טבע היום
פשוט תבקשי פורמולה שנקראת גיי'ד סקרין
תנסי בבית הירושלמי רחוב דרך האחיות 2 עין כרם,ירושלים 02-6448346* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהתרצה24/11/2009
שלום רב
בשנתיים אחרונות סבלתי מיובש בקרקפת+אוזניים.לקחתי ארבה צמחים+תוספי מזון.
המצב ישתפר אבל נשארה בעייה שאנני יודעת איך לטפל בה.בקרקפת יש גושים של יובש שאפשר לקלף אותם.
השתמשי במספר שומפוינים +לחות לקרקפת לעתים קרובות.
היובש בקרקפת מגרד ואז יש פצעים קטניםשאני מורחת תמיסה לקרקפת בשם בטא-קרוטן.
השאלה איך אפשר לטפל בבעיה.
האם רצוי לפנות לרופא עור.
תודה מראש
תרצה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן25/11/2009תמיד רצוי ללכת לרופא עור
גם דיקור סיני יכול לעזור ותזונה נכונה
אז תפני לתזונאית נטורופתית טובה וגם לדיקור סיני אני ממליצה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה
ד''ר אמיר קיטרון01/12/2009שלום רב,
מומלץ ביותר להספיג תכשיר "רעמה" ביובשים שבקרקפת ומאחורי האזוניים, פעמיים ביום
וכן לשתות משך חודש חליטת "ניקוזית" לטיהור הגוף.
איזה סוג דם יש לך (כדי לשלוח המלצות תזונה).
בתודה
אמיר קיטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמיקיור ו...ו20/11/2009
שלום.
האם מבחינת האיזון ההורמונלי מותר להשתמש יחד
בפמיקיור לתופעות של תסמונת קדם וסתית
וצמחים להגברת החשק המיני עקב נטילת תרופות פסיכיאטריות
כגון: וירל ליידי, מאקה לאשה ועוד...
תודה על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן,אין שום בעיה
שחר דוידמן21/11/2009אפשר להשתמש יחד כל עוד לא לוקחים תרופות יחד עם צמחים או תוספים.
לחכות כ2-3 שעות בין התרופות והצמחים.
שיח אברהם ומאקה הם בסינרגיה אפשר להשתמש יחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניכוי כבדתמרהNNN20/11/2009
שלון
איזה צמח טוב לניקוי כבד וגם להורדת כולסטרול
אני משתמש ת בסטטינים אשר גורמים לי לכאבים חזקים ברגלים השתמשתי כמעט בכול סוגי הכדורים אך כולם גורמים לי לכאבים האים יש צמח שיכול להוריד ולהקל על הכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן20/11/2009כל זמן שאת לוקחת סטטינים תקחי q10
את חייבת אלא אם זה יעשה תופעות לוואי.
תנסי לקחת גם מגנזיום שהוא מאוד עוזר לכאבי שרירים .
כורכום הוא צמח טוב לניקוי כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעוני פשתןטל19/11/2009
ברצוני לשאול לאחרונה הצלחתי להנביט זרעוני פשתן ולאחר כשבוע יצאו מאוד הרבה נבטים מהזרעים, השאלה היא אם הם ראויים למאכל? אולי זה רעיל? מחכה לתשובה-תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי טוב ונכון לאכול ככה
שחר דוידמן19/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כוונתך לאכול ככה?
טל20/11/2009לאכל ככה , מה זה התשובה הזאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן20/11/2009בשביל מה הנבטת אותם?
כן,אוכלים אותם ככה-זה נקרא מונבטים,שימי בסלט או על לחם ותאכלי בתיאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנבטי פשתן שציינת.
טל23/11/2009נבטי פשתן שציינת, האם נשאר בהם החומציות של האומגה 3 ברמה גבוהה כמו שנמצא אצל הזרעי פשתן?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שחר דוידמן23/11/2009הנבטה מטרתה מיצוי הפונטציאל של הזרע ורק כשהוא מונבט הוא "בשל" ומלא בויטמינים ומינרלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקוטלריה לאסתמה?יובל19/11/2009
כחולה אסתמה קניתי היום סקוטלריה ולא קיבלתי הסבר , האם לוקחים עם אוכל ,כמה פעמים ביום,האם מרדים, ומה יש עוד טוב לאסתמה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן19/11/2009גם סקוטלריה טובה אך לא רק
הסינים לעולם לא נותנים רק צמח אחד לטיפול,זה ההבדל ביןרפואה מערבית לסינית
הפורמולות הסיניות מורכבות לפחות מ-10 צמחים סינרגיים
jie geng
jing jie
huang qi
ביחד עם סקוטלריה טובים לאסטמה
אני יכולה להכין לך פורמולה כזו עם הצמחים האלו.052-5198484* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזוב לאסטמה
יגאל ב"י20/11/2009חבר שלי נרפא מאסטמה ע"י שתיית תה אזוב במשך חודש וחצי כל ערב כוס אחת.
זה נאמר ע"י חבר ערבי.
נחש מי כתב על האזוב למטרה זו לפני מעל 800 שנה ?
נכון הרמב"ם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 בקפסולהדורית17/11/2009
שאלתי-אני נותנת לבני אומגה 3 בקפסולה.האם יש חשיבות לבליעת הקפסולה?או שבליעת השמן ללא הקפסולה יעילה באותה מידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן18/11/2009אין משמעות עם או בלי קפסולה,את יכולה לתת גם בלי קפסולה יצרו אותם כדי שיהייה נוח לבלוע את השמן למי שזה לא נעים לו......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקו בילובהגלית17/11/2009
שלום רב,
אני נוטלת פעם ביום כדור של גינקו בילובה כ 30 מ לא חזק במיוחד,
ואני מאד מרוצה מבחינת ריכוז והחשיבה.
שאלתי היא האם מותר ליטול גם בכל שלב בהריון ואיזו כמות מותרת?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמח מתאים לשימוש בהריון.
שחר דוידמן17/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילשולים חוזריםא.16/11/2009
אני בת 40 אדם לחוץ מאד,לפני שנתיים לידה ומאז יש בעיות שונות מחלת נשיקה,פטרית קנדידה,דלקת ריאות וסינוסים ותכף אחרי הלידה אובחנה דלקת בושת.
בשנה האחרונה עם התקפי שילשולים מלווים בהקאות מידי פעם בחילות איומות שגורמים לי למצב רוח ירוד ביותר ועיוותי ם בחלק העליון של הבטן כרגע זה היום השלישי לשילשולים אתמול נרגע והתחלתי להרגיש טוב בבקר שתיתי נס קפה חזק ולאחר מכן התחילו שוב עיוותים בחילות ושילשולים מימיים מאד חלשה מאד כרגע רק שותה וצנימים שכבר גרמו לי כאב בטן
ניתן לי כדור פפברין הידרוכלוריד וחוששת לקחת רשום מרחיב כלי דם ובחילות
בנוסף כשיש התקף חזק מופיע עם בחילות דופק מואץ ויובש נוראי בגרון עד כדי שלא יכולה לבלוע את הרוק כאילו ואין רוק.
איזהטיפול טבעי מומלץ ומה לגבי תזונה.
תודה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן17/11/2009במקרה שלך כדאי שתגיעי לאיבחון מקצועי על מנת שאוכל לתת לך פתרון מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדיולהאבי16/11/2009
אני נוטל 3 כמוסות רדיולה במשך שבוע וחצי לתשישות ודיכאון עד איזה מינון מותר לי להגיע וכמה זמן עד שזה ישפיע וגם כדור אחד ביום של q10 האם אני יכול לעלות את המינון גם ב q10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמשיך באותו מינון
שחר דוידמן17/11/2009עד שתסיים את כל הכדורים
גם q10 תמשיך באותו מינון
זה לוקח זמן עד שזה משפיע כדאי לקחת 3 חודשים לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריחן קדושמימי07/11/2009
שלום רב, איך אוכל למצא מידע על ריחן קדוש או בסנסקריט טולסי בראייה איורוודית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן08/11/2009לא כל הצמחים נמצאים בארץ,תנסי באתרים מחו"ל בגוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלי זיתיונתן07/11/2009
שלום, שמעתי שעלי זית יעילים לתסמונת התשישות הכרונית. מצד שני, קראתי שהם מורידים לחץ דם? האם זה לא בעייתי למי שסובל מלחץ דם נמוך? (רוב חולי cfs)
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מצויינת
שחר דוידמן08/11/2009עלי זית מורידים רמות סוכר ולחץ דם גבוה לכן לך לא מומלץ לקחת אותם
הצמח אסטרגלוס מתאים לך יותר הוא גם מצויין לעייפות כרונית וגם מעלה לחץ דם
גם הפורמולה chi אנרג'י מצויינת בדיוק לעייפות כרונית
להשיג בעדן טבע מרקט ובבי טבע בתל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)