מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמות זרע נמוכהנעמה01/03/2010
שלום רב
רציתי לדעת איזה צמחי מרפא היתם ממליצים לקחת כדי להגביר את כמות הזרע אצל הגבר?
בנוסף לדיקור סיני שהומלץ לבעלי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi אנרג'י
שחר דוידמן01/03/2010לקחת מולטי ויטמין ובנוסף
chi אנרג'י פורמולה מצויינת לחיזוק פעילות הזרע,או לטיפול באיכות הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרגלוס
אירה17/03/2010שורש האסטרגלוס הסיני מעולה להשבחת הזרע.
חוצמיזה הוא עושה עוד הרבה דברים אחרים. מחזק כללי
ראיתי של'אלטמן' יש כמוסות שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבchi אנרג'י יש אסטרגלוס!!!
שחר דוידמן18/03/2010נכון בגלל זה המלצתי על בפורמולה הזו היא נקראת בסינית ba zhen tang
8 האוצרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות או איכות
איילי26/03/2010שמי אייל מהו צ'י ודה חברה המייצרת פורמולות מצמחי מרפא
ראשית הייתי ממליץ על טריוודה פורמולת שלושת הפירות (הרמב''ם עשה בה שימוש רב)
ידועה באיזון שלשת הדושות(יסדות החומר החי) כדי לשפר איכות וכדי לשפר כמות צריך להשתמש
בצמחים מעודדי יצור חלבון (החומר ממנו עשוי הזרע) כמו אסטרגלוס ודיאסקוריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהchi אנרג'י יש צמחים שמעודדים ייצור
שחר דוידמן26/03/2010זרע כמו דיאוסקוריה,אסטרגלוס,רמניה,צמחים מצויינים וזו פורמולה יחודית שעוזרת בהגברת ייצור זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בצמח Coptis בהריוןיעל28/02/2010
שלום,
השתמשתי בצמח ה- Coptis ששה ימים בשבוע הראשון של ההריון (בטרם ידעתי), מה ההשלכות האפשריות, האם יכול לגרום למומים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן28/02/2010השתמשת רק בצמח הזה? למה?
בכל אופן אין לך מה לדאוג זה לא צמח רעיל ואין סיבה שהוא יגרום למום .
אין שום השלכות עם הצמח הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אורגנושחר25/02/2010
שלום
רציתי לדעת האם במקביל לטיפול האנטיביוטי בחיידק ההליקובקטר אפשר
להשתמש בכמוסות שמן אורגנו?אם כן מה עדיף כמוסות או טיפות?
והאם לאורך שימוש לאורך זמן בשמן אורגנו יכול לגרום לנזק?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן26/02/2010שמן אורגנו יכול לסייע לך בודאי
שום תרופה או צמחי מרפא כתרופות אין צורך לקחת לטווח ארוך
תיקח בכמוסות או טיפות זה לא משנה הכי חשוב שיהייה לך נוח .
ותיראה מה המלצות היצרן ולפיהן תתאים את המינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בכתףאילן21/02/2010
יש לי כאבים בכתף באזור גיד הדלתויד הקדמי, כניראה ממאמץ בתרגיל עליות מקבילים. אני סובל מזה כמעט שנה. בבדיקת אולטרה סאונד לא ראו כלום. זה כואב בעיקר במאמץ של דחיפה כמו שכיבות שמיכה. גם סיבוב הזרוע כואב בגיד.
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן22/02/2010יש פורמולה סינית מצויינת שנקראת sang ji sheng tang היא טובה לדלקות גידים וכתף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה צמחיםmimi19/02/2010
שלום,
רציתי לדעת איזה סוגים של תה צמחים יעילים לכאבי ראש ואיזה לכאב בטן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi ראש מצויינת לכאבי ראש
שחר דוידמן21/02/2010פורמולת צמחים סיניים מיוחדת לכאבי ראש
לכאב בטן-תה בבונג,מרווה,שומר,קמומיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי צמחי מרפא - איפה מומלץ?ACCT18/02/2010
שלום,
אני מעוניין ללמוד את נושא צמחי המרפא.
חשוב לי ללמוד את הנושא לעומק וממקור טוב.
אודה לקבלת המלצות למקומות רציניים בהם מלמדים צמחי מרפא - באיזור המרכז
תודה
ושבוע טוב לכולם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא
שחר דוידמן21/02/2010מערביים לומדים עם ראן צמחים וגם עם מינה פארן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותדביר18/02/2010
שלום רב לכם,
ברשותכם אשמח לקבל טיפים עצות וידע לשאלותיי.
אני סובל מדיכאון + חרדות כבר מספרים שנים בעקבות טראומה.
הפחתתי קופאין ומתוקים שהפחיתו את רמת החרדות לפחות את התופעות של החרדות.בכחצי מידה
אך עדיין יש לי חוסר שינה טובה.אני הולך לישון נורא מאוחר וקם בשעות שלא אופייניות לי.אם פעם הייתי קם ב5-6 ,היום אני קם ב9-10 ואפילו יותר.וקם נורא עייף ותשוש.ובכלל אין לי אנרגיה בגוף.
ראיתי סירופים וגם הכפסולות שיש שמורכבים מצמחי מרפא ב2 מקומות שבדקתי העלות יקרה מאד עבורי .מעל 600 ש"ח.זה מאד יקר עבורי בשביל אחד שצריך לצרוך את זה כל השנה ואולי אפילו כמה שנים טובות עד שהחרדות יעברו או שאחיה איתם בשלום.רוצה לדעת האם הולריאן או הפסיפלורה שמוכרים בכל בית מרקחת כתרופה להרגעה היא בטוחה לשימוש? והאם היא מתאימה לדיכאון וחרדה? אשמח לדעת מה אפשר לקחת שיעשה אותי אם מצב רוח טוב,יותר עירני אם אנרגיה.
וגם יפחית מתח,עצבנות וחרדות.סליחה על היותר מדיי בקשות שלי .
בתודה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איל
שחר דוידמן21/02/2010יש פורמולה סינית טובה להרגעת נפש ולשינה
suan zao ren tang* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדוד15/02/2010
שלום
האם תוכלו להמליץ לי על פורמולה או צמח כלשהו להפחתת
תסמיני מתח ועצבנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi לידי
שחר דוידמן16/02/2010זו פורמולה סינית שנמכרת בעדן מרקט בארץ
מצויינת ומאוד עוזרת לעצבנות ומתח,כי היא עובדת על הכבד שלפי הרפואה הסינית צריך לאזן אותו כשמדובר במתח ועצבנות
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
דוד16/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבטל08/02/2010
אבא שלי בן 78 סובל מכאבים בגב התחתון, כאבי רגליים ועכוזים ולכן קשה עליו ההליכה. הוא צורך הרבה תרופות כגון: תרופות ללחץ דם וכולסטרול. האם ישנו צמח בטוח לשימוש שיכול מעט להקל על הסבל?
בתודה מראש,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן08/02/2010כורכום טוב נגד כאבים וגם נגד דלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
טליה09/02/2010תודה על התשובה המהירה!
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכאבי גב
ד''ר אמיר קיטרון09/02/2010שלום טליה
מאד מומלץ להספיג "שמן עברי" 3 פעמים ביום.
בגן-יבנה נמצא מטפל עם מגע ידיים חם שיכול לפתור בעיה כזו במקרים רבים: 08-8674567, שמריהו.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקהזיו07/02/2010
שלום
בחיפושי אחר מוצר פרוביוטיקה ברשת ראיתי כי בכל המוצרים המוצעים בכמוסות, ההשפעה עוברת אחרי יום-יומיים.
האם יש מוצר פרוביוטי מומלץ שהשפעתו נשארת במעי לאורך זמן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן07/02/2010ההשפעה נשארת יום יומיים,לכן אתה לוקח כל יום כדור לכן זה נשאר כל יום.לטווח ארוך
תיקח כל יום וזה ישאר לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמה נמוכה של ויטמין D בדם.יעקב06/02/2010
לפני כשנה נמצאה אצלי רמה נמוכה של ויטמין D בדם-10.7,כאשר המינימום הדרוש הוא:75.
הומלץ לי ע"י אנדוקרינולוגית על נטילה של 10 טיפות ליום,תוך מעקב אחר רמת הויטמין,הזרחן,ורמות הסידן בדם ובשתן.
כיום אני נוטל 20 טיפות ליום והרמה אליה הגעתי היא:65,ויתר הפרמטרים תקינים.
רופא המשפחה המליץ לי לרדת שוב לרמה של 10 טיפות ליום,למרות שעדיין לא הגעתי לנורמה הרצוייה.הרופא לא הסביר לי מדוע עלי להוריד את המינון,למרות שכל יתר הבדיקות תקינות..
מה דעתכם בנידון ?-תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן06/02/2010עודף של ויטמין די לא טוב וצריך להזהר,לכן כדאי לשמוע בעצת הרופא ולקחת 10 טיפות ביום
ולעקוב אחרי כמה חודשים שוב בבדיקות דם.
כל עוד אתה לוקח 10 טיפות זה בסדר,לאט הרמה תעלה ותהייה מבוקרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.אני מבין כי ישנה-
י.07/02/2010סכנה של עודף,אך אם עדיין לא הגעתי למינימום הנדרש, ממה בעצם החשש ?-
האם תיתכן המשך עלייה למרות שארד למחצית המינון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,תמשך עליה למרות שהורדת מינון
שחר דוידמן07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעלי04/02/2010
האם יש צמח או מכלול של צמחים שיכולים למרפא כל אחד מהדברים הבאים בפנים מכתמי אקנה , פיגמנטציה וסימני מתיחה בפנים (לאחר לידה) ונקבוביות
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן05/02/2010ישנו צמח סיני שנקרא bu gu zi
זהו צמח מיוחד לפיגמנטציה,הוא מעודד יצירת מיילין
בכל אופן אפשר לרכוש אותו כאבקה והרטיב אותה במים מעט שתהייה בוצית ולמרוח על הפנים על האיזורים.למשך 20 דקות.
גם לקיחה של צמחים פנימית עוזרת.תתקשרי ואכין לך פורמולה 052-5198484* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
יעלי05/02/2010תודה אך הבעייה העיקרית של פניי שלא אמרתי מלבד זה שיש לי צריבה באזור הלחי ולכן העור מכווץ באזור זה ההאם יש פתרון לכך דבר שני יש את בעיית הנקבוביות שנראות במיוחד באזור זה מחוררות ובולטות יותר משאר הפנים והאדמומיות שיש בשל הצריבה וגם נקודות אדומות מתחת לעור פניי
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלוורה
שחר דוידמן06/02/2010תמרחי על הלחי במקום הצרוב אלוורה,עדיף את הצמח עצמו ולא כל מני תכשירים כי ברוב המקרים אין הרבה אלוורה בג'לים שמוכרים.
הכי טוב לקחת עלה אלוורה לחתוך אותו ולמרוח על האיזורים הצרובים/האדומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת תהאמיר04/02/2010
שלום רב
יש לי 2 שאלות
1.האם עדיף להישתמש בעלים טריים או עלים מיובשים
לגבי מרווה ורוזמרין
2.והאם נכון להוציא את העלים אחרי 2.3 דקות במיים רותחים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן05/02/2010עלים מיובשים זה טוב וגם עלים טריים במקרה הזה אין בעיה שניהם טובים
באופן כללי השימוש בצמחי מרפא תמיד עדיף עם צמח מיובש!!!
את יכולה לשים אותם גם 20 דקות במים חמים אין בעיה.
נענע שמים 2 דקות.עם רוזמרין ומרווה אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאיגואה.י.04/02/2010
ישנו צמח שנקרא קאיגואה או CYCLANTHERAשמטרתו להוריד שומנים בדם.
מאחר והצמח עזר לי והשימוש בו נעשה לטווח ארוך,שאלתי-האם צמח זה בטוח לשימוש לטווח ארוך ?-והאם ידוע לכם על מחקרים שנעשו על הבטיחות בשימוש ארוך טווח בצמח זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא משיבים לשאלה ?-
י.05/02/2010גם לא יודע/ת זו תשובה..
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן06/02/2010במידה והצמח הוריד את הכולסטרול תנסה לעשות הפסקה למשך 3 חודשים ותראה מה קורה-תעשה שוב בדיקות דם ואם הכולסטרול בסדר יופי ואם לא תיקח שוב את הצמח.
בנוסף תשמור על תזונה נכונה וכדאי להתייעץ עם נטורופת על אכילה נכונה להורדת כולסטרול.
בעיקרון שום צמח שלוקחים אותו כצמח בודד לא מומלץ לשימוש ארוך כי זה גם תרופה.
הכי טוב לקחת 3 חודשים ולעשות הפסקה 3 חודשים
אך אם הכולסטרול יורד עם הצמח ,וחוזר ללא הצמח אז כדאי להמשיך רצוף אך לעקוב ולראות איך ההרגשה הכללית ולהיות קשוב לתופעות לוואי.לעשות בדיקות כל חצי שנה ואם הכל בסדר עם הבדיקות אין בעיה להמשיך לקחת את הצמח רצוף.
הכי טוב שתתקשר ליצרן של הצמח ובטח יש להם מחקרים על הצמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנחיות לשימוש בקאיגואה
עברתי במקרה08/03/2010אני משתשמת בקאיגואה כשנה. עוזר לי להוריד כולסטרול וגם להפחית תיאבון.
לגבי שימוש ברצף, קיבלתי הנחיות להשתמש שלושה חודשים וחודש לא. כלומר הפסקה למשך חודש לאחר כל שלושה חודשי שימוש. זאת מכיוון ששימוש ברצף ללא הפסקה עלול לפגוע בראיה.
בהצלחה
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח שיח אברהם -רות02/02/2010
שלום רב ,
בעקבות ווסת לא סדירה -אני בגיל 45 , גלי חום,כאבי ראש והתייבשות
בהמלצת מרפא מוסמך בצמחי מרפא .נאמר לי לשתות 3 כוסות של חליטה -שיח אברהם .
והכן ישנו שינויים אפילו במידיי .
הצמח הוא מאודדד מר ,ולפעמים ממש קשה לי לשתות את זה ואני מוותרת .למרות שאני יודעת שהשפעה שלו היא לטובתי ומאוד מקלה .
מה ניתן לעשות ? האם יש את אותו צמח בקפסולה? האם ההשפעה תהיה זהה לזה של חליטה ?
אני נמצאת בלופ של תופעות ולא מצליחה לאזן את עצמי .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטקס
טל03/02/2010אני משתמשת בשיח אברהם בקפסולות, אני לוקחת כדור אחד ביום, בבוקר על קיבה ריקה, בהמלצת נטורופתית. עלי זה משפיע מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)