מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיסהתובע30/01/2010
שלום ד'ר אני שאלתי אותך לגבי התמיסת גדל אני מעוניין להמשיך לקנות אותה אבל תוך כמה זמן בערך רואים תוצאות של גדילת שיער במפרצים? על סמך מה שאמרת שראית אנשים שהתמיסה עזרה להם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תמיסה
ד''ר אמיר קיטרון30/01/2010שבוע טוב חייל יקר,
אמורים להבחין בשינוי כלשהו תוך 40 יום.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא והזרעהאיילת29/01/2010
שלום
אני לפני הזרעה,
האם שתיית צמחי מרפא: אזוב, אורגנו, ינסון.
עשויים לפגוע בהפרייה.
תודה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן29/01/2010אין בעיה בשתית הצמחים הנ"ל לפני הזרעה
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח לבנדר טפול בפטריות בצפורני הרגלדבורה28/01/2010
לאחרונה גיליתי שצמח הלבנדר כאשר מרתיחים את העלים יחד עם הגבעול
וטובלים בתוכו את צפרני הרגליים עם פטריות, הצמח ממש עוזר להפחתת הפטריות.
שאלתי האם אפשר לתת הצמח ליולדת שמניקה ושילדה פג עם כל הרגישויות בנושא פגות
והאם זה לא יכול לפגום בחלב?
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבנדר לפטריות בציפורן
ד''ר אמיר קיטרון28/01/2010אין שום בעיה. אבל למקרים קשים, "ציפורי", שהוא תמצית זני אזוב, יועיל יותר.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Pygeumאני28/01/2010
שלום,
מה דעתכם על שתיית חליטה /מרתח של הצמח לטיפול בדלקת ערמונית כרונית.
כרגע לוקח קומפלקס של סולגר עם סו פלמוטו אבל זה מוריד חשק מיני.
בנוסף שותה זקן תירס ופרחי צבר.
האם ניתן לשלב פיגם עם החליטות הללו? מה המינון הנכון?
האם הצמח יכול להיות מסוכן?
אני בחור צעיר בן 35,
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ערמונית
ד''ר אמיר קיטרון28/01/2010שלום רב
אשמח לשלוח לך גם המלצות תזונה אם תכתוב לי מהו סוג הדם שלך.
אני לא מתלהב מפיגם בגלל השפעתו על מערכת העצבים. אני ממליץ לך לשתות חליטת "ניקוזית" בנוסף לפרחי הצבר.
בהצלחה רבה!! אנא עדכן אותי בעוד כשבועיים.
אמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג דם A-
אני28/01/2010פרחי צבר לצערי גורמים לי לרגישות בקיבה,
האם לדעתך אין נזק בלקיחת הכדורים של פרוסטטה של סולגר שאני לוקח? אני בחור צעיר ורוצה לההביא ילדים.
מה אתה אומר לגבי זקן תירס, אני שותה אותו כבר למעלה מחודש מינון של גרם ליום, האם תקין?
לגבי חליטת ניקוזית היכן ניתן להשיג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג דם A-
אני28/01/2010פרחי צבר לצערי גורמים לי לרגישות בקיבה,
האם לדעתך אין נזק בלקיחת הכדורים של פרוסטטה של סולגר שאני לוקח? אני בחור צעיר ורוצה לההביא ילדים.
מה אתה אומר לגבי זקן תירס, אני שותה אותו כבר למעלה מחודש מינון של גרם ליום, האם תקין?
לגבי חליטת ניקוזית היכן ניתן להשיג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוסטטה
ד''ר אמיר קיטרון28/01/2010שלום רב סמי,
נסה להימנע ממוצרי חלב, בשר בקר וסויה, ובמקום זה: הרבה ירקות עלים ושרשים, ירקות ירוקים וכתומים, קטניות, אגוזי מלך.
שיער תירס לא מזיק.
את החליטה אפשר להשיג בין היתר בסניפי "אורגניק מרקט" ו"עדן טבע מרקט" ובטל' 02-9605040.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים להקטנת הטחולדור27/01/2010
שלום רב
אני סובל מכאבי בטן ושילשולים כבר שנים והרופאים חושבים כי מדובר בתסמונת המעי הרגיז. בשנה שעברה הייתי בהודו וחטפתי שם קילקול קיבה ושילשולים חריפים במשך שבועיים,מאז תדירות התקפי הכאבים והשילשולים גדולים יותר וחזקים יותר.
בחודש האחרון אני מושבת בבית מכאבי בטן ושילשולים חריפים.
לאחר בדיקות ct ואולטרסאונד נמצא כי:הטחול מגושם באורך 16.4 ס"מ
רציתי לדעת איזה צמחים מחזקים את פעילות הטחול?
האם יש צמחים קוטלי חיידקים המיועדים לטיפול בטחול מוגדל?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן27/01/2010יש בוודאי צמחים שעוזרים לטיפול בטחול מוגדל ,בשילשולים וכאבי בטן
גם דיקור סיני מומלץ ביותר
המקרה שלך רציני יותר מלתת לך רשימת צמחים לטיפול בשילשול
כדאי במקרה כזה להגיע לאיבחון מקצועי
אשמח לעזור052-5198484* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי קניית צמחיםערן25/01/2010
מחפש לרכוש את הצמחים הבאים:
HOPS- כשות
SKULLCAP- קאסידה או סקוטלריה
בראן צמחים הם לא נמצאים.
האם אתם יודעים היכן ניתן לרכוש?
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלעלים
שחר דוידמן25/01/2010חפש באינטרנט את עלעלים שנמצאים בציפורי
אני קונה מהם צמחי מרפא באיכות מעולה!!!! והמחירים טובים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בקרקפתתובע24/01/2010
שלום! אני לאחרונה מזה שבועיים-חודש סובל מגירוד חזק בקרקפת כאשר אני מגרד יוצאים מין שכבות כאלה לבנות-צהובות לא בדיוק קשקשים יש לציין שאני משתמש בתמיסת גדל האם זה חלק מהשימוש בה שמראה על יעילות או שזה משו שלא קשור?ב.האם להמשיך בשימוש במתיסה במצב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בקרקפת
ד''ר אמיר קיטרון24/01/2010שלום רב,
זה לא קשור לתמיסת גדל.
כדאי לשתות חליטה מנקזת רעלים מן הגוף, "ניקוזית"וגם להספיג בעדינות מיצוי "רעמה", ואפשר לבצע זאת משך חודש תוך הפסקה זמנית של השימוש ב"גדל".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסרטן הערמוניתרמי22/01/2010
בס"ד
אני בן 53 עברתי כריתת ערמונית רדיקלית ללא יציאה מהקופסית.ב 7.2009 psa לאחר 3 חדשים 0.25
אין תיפקוד גם בעזרת כל סוגי הכדורים .
אבקש לדעת האם יש טיפול באמצעות צמחים לנ"ל.
תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן22/01/2010המקרה שלך מצריך אבחון יותר רציני
אשמח לעזור 052-5198484* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן הערמונית
ד''ר אמיר קיטרון23/01/2010אנא התקשר גם אלי
052-5665088
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבדמ שומנישני21/01/2010
שלום
עקב המצאות כבד שומני (עקב לקיחת הורמונים) בהמלצה קניתי גרגירי גדילן מצוי.. המוכר אמר לי לטחון אותם לאבקה ולקחת כפית כל יום?? השאלה שלי איך הכי מומלץ ורצוי להשתמש בגרגירים כדי שיועילו לבעית הכבד השומני? האם בחליטת הגרגירים לתה? או לקיחת הגרגירים איך שהם? או בכלל כדי לקנות תמצית???
בנוסף אילו המלצות נוספות כדי לרפא כבד שומני חוץ מדאטה מאוזנת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני
ד''ר אמיר קיטרון21/01/2010מאד מומלץ השימוש בניקוזית.
בהצלחה
אמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל לא הבנתי..ניקוזית? מזה?
שני21/01/2010ושוב מהי הצורה הטובה והיעילה לשימוש בגרגירי גדילן?
מזה ניקוזית? אפשר פרוט?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי כבד
ד''ר אמיר קיטרון21/01/2010גרירי גדילן: ניתן לחלוט כפית לליטר מים רותחים, לשתות 3 כוסות ביום.
ניקוזית: חליטה מנקזת רעלים, יש בחנויות הטבע הגדולות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיסת גדלתובע21/01/2010
שלום ד'ר ותודה על התשובהה אבל לא הבנתי כיצד היא הוכחה?והאם ראיתם לה תוצאות בעבר מאנשים שהיתה להם נשירה גנטית?בנוסף אם למשל אני חופף בשמפו עם רוזמרין ושמנים טבעיים כמו של חברת neta למשל האם זה פותר תבעיה שציינת?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיסת גדל
ד''ר אמיר קיטרון21/01/2010אכן, סטטיסטית זה עוזר ב- 50% מן המקרים, גם אם הרקע גנטי.
לגבי רוזמרין: תנסה. אין לי נסיון לגבי התמיסה של נטע.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלהתובע19/01/2010
בנוסף לשאלות הקודמות מדוע מומלץ לחפוף רק פעמיים בשבוע בעת השימוש בתמיסת גדל?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר אמיר קיטרון20/01/2010שלום רב
אכן יועיל.
צמצום חפיפות: זה בגלל שבמרבית סוגי השמפו יש חומרים שאגרסיביים לזקיקי השיער. אבל אם אתה מזיע הרבה ולא עומד בזה- לא נורא אם תחפוף יותר.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להרגע בתקופה בחינותאיינשטיין17/01/2010
שלום,
אני בתקופת בחינות. לחוצה עד כדי כך, שאיני מצליחה להרדם, קמה עייפה, לא מצליחה לתפקד וללמוד כמו שהייתי רוצה, הולכת לישון נורא עייפה ולא נרדמת. יחד עם זאת אני חוששת לקחת תרופה מרגיעה בגלל התמכרות או תופעות לוואי. יש לכם עצה טבעית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש
שחר דוידמן17/01/2010פורמולה סינית מיוחדת
suan zao ren tang* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעה
ד''ר אמיר קיטרון20/01/2010אפשר לנסות עיסוי עם "שמן הירדן"- פשוט להספיג על החזה או העורף.
ליל מנוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול בהריון + סוגי תהאילנית17/01/2010
שלום רב, אני בהריון 1 אחרי שנים של טיפולים שבוע 13 עם תאומים. סוג דם A מזה כשלושה ימים סובלת משלשול 4 פעמים ביום. נבדקתי ע"י הגינקולוג עוברים בריאים ברוך השם. הענין הוא שאני חלשה והפסקתי לאכול . שותה 2 ליטר מים.
1. איזה מזון אתה ממליץ לי לאכול ?(האם יתכן שפיתחתי אלרגיה לחלב?)
2. איזה סוגי תה מומלץ לשתות? באתרים של תזונה בהריון כתוב לא לשתות חליטות תה אבל על כל שקיות התה הרגילות (ויסוצקי וכו') כתוב חליטת תה- קומומיל, לימונית לואיזה וכו' .
אודה על תשובתך המהירה,
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר אמיר קיטרון17/01/2010ניתן לשתות תה שחור רגיל.
אני ממליץ על אורז לבן, תפוחי עץ ירוקים, בננות, ביצה רכה, גזר מבושל, מרק עוף צח, גרגרי רימון.
אנא דווחי י בעוד יום.
בהצלחנ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירות שיערשלום16/01/2010
לאחרונה אני סובלת מנשירת שיער. האם יש איזה שמפו שמורכב מצמחי מרפא ? או צמח מרפא שמונע את הנשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזמרין
שחר דוידמן16/01/2010תקני כמה ענפים תרתיחי אותם וכשהמרתח מתקרר תשטפי את השיער.
אפשר כל יום במשך כמה שבועות וזה עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפהשלום16/01/2010
שלום, לאחרונה אני סובלת מריח רע מהפה. עשיתי בדיקת שיניים והכל תקין. האם יש איזה צמח מרפא שניתן לקחת ולהפחית את הריח רע? הריח רע מתחזק לעיתים לעיתים בגלל מאכל כלשהו שאני אוכלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן16/01/2010תלעסי מרווה,זה מחטא את הפה.קחי 2 עלים ופשוט תלעסי.
תנסי כל פעם שאת מרגישה שיש לך ריח רע
ברפואה הסינית זה קשור לחוסר איזון של הקיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע
ד''ר אמיר קיטרון16/01/2010שבוע טוב,
כפי שכתבה שחר, אכן זה קשור כנראה לקיבה.
אני ממליץ על חילטת "ניקוזית" וגם לנימנע מצחצוח הפה עם משחה רגילה- אפשר למשל לצחצח עם "שיננית".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)