מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תה ירוקדן11/01/2010
שלום,
האם שתיית תה ירוק (כ 1ליטר ליום) יכולה לגרום לעליית לחץ הדם כאשר הוא מאוזן ע"י תרופות?
לתשובתכם, אודה
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן11/01/2010תה ירוק מוריד לחץ דם כי הוא משתן
אל חשש הוא לא מעלה לחץ דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה ירוק
דן12/01/2010תודה לך על תשובתך המהירה (כמו תמיד)
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המעי הרגיזשני11/01/2010
מה כדאי לאכול (ומה לא) ע"מ למנוע ריצה לשירותים הרבה פעמים.
לפעמים יש לי יציאות 10 פעמים ביום. מה עושים?
אני בת 25 ורזה מאוד.
יש לציין שנבדקתי אצל רופא גסטרו שקבע - שיש לי מעי עצבני בלבד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן11/01/2010אני ממליצה על הפורמולה chi ליידי
מיוחדת בדיוק למעי הרגיז
ולעשות דיקור סיני.
מבחינת תזונה רצוי לבשל קליפות של תפוזים ולשתות את המים כוס ביום
גם אכילת בבטות מחזקת את המעי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופרין וצמחי מרפאאני10/01/2010
שלום,
אני נוהג לשתות חליטות של פרחי צבר, זקן תירס,זעתר ,לואיזה וקמומיל.
לוקח באופן קבוע כורכום וכמוסות פריוביוטיקה .
צריך להתחיל מיקרופרין לדילול דם, האם יש בעיה בשילוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שחר דוידמן11/01/2010אין בעיה
אתה יכול לקחת ללא חשש אין אף אחד מהצמחים שכתבת שעוזר בדילול דם!!!!
השילוב בסדר
רק לא לקחת צמחים וכדורים ביחד!!!!
תמיד מרחק של 4 שעות ביניהם
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מיקופרין
אני11/01/2010איזה חליטות צמחים כדאי לשתות כדי למנוע גירוי מיותר בכיבה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוחשוב מאוד
אני11/01/2010כמעט ושכחתי האם שיבא מסוכנת בשילוב עם מיקופרין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבא
שחר דוידמן11/01/2010אין בעיה בהקשר של מיקרופירין אך יש להזהר עם שיבא עצמה לא לקחת לאורך זמן יש לו הרבה תופעות לוואי שקשורות לקיבה-לדלקות בקיבה ולאלרגיות עור אז לשים לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרופירין
ד''ר אמיר קיטרון12/01/2010חבל שאתה לוקח תרופה זו.
כדאי לשקול לקחת תחילה אומגה 3, 2 שיני שום ביום ומיצוי דם המכבים, ולבחון בקופת החולים כעבור חודש את רמת קרישיות הדם- לעתים הרמה מספקת גם ללא נוגדי קרישה כימיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרונקל באיזור הפותאורלי07/01/2010
יצא לי פרונקל באיזור שליד השפתיים הקטנות והדגדגן, מעין גולה די גדולה מלאה במוגלה.
אין לי רצון ללכת לרופאים ( מניחה שתשלחו אותי ...). ובכל זאת, האם יש משהו טבעי שניתן לעשות על מנת לנקז את המוגלה מהעסק?
( ממעט חיפושים שערכתי באינטרנט, ראיתי שדרכי הטיפול של הממסד הרפואי הם ניקוז כירורגי, שהבנתי שהוא מאוד כואב, טיפול אנטיביוטי בבליעה- חס וחלילה שאקח רעלים כאלה לגוף ... ההתנסות האחרונה שלי באנטיביוטיקה היתה איומה ... או אפילו הזרקת סטרואיד אם מדובר בצמיחת שערה לתוך העור ). הממסד הרפואי יכול להיות גם עם תרחישים היסטריים של וירוס ואפילו התפתחות סרטנית, לי לא מתחשק להכנס אליהם....
אני מאמינה שהגוף יודע לרפא את עצמו ואם אפשר לעזור לתהליך, אשמח לרעיונות.
( הייתי פה עם בעייה אחרת לפני כשנה והיא עברה באופן טבעי וגם עזרתם לי מאוד. כרגע אני עם שם בדוי בגלל סוג הבעיה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן07/01/2010הפורמולה ba zheng san
פורמולה סינית פשוטה מאוד שמטפלת בחום ולחות במחמם תחתון ולכן טובה גם לפרונקל שתיארת
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אז שוב אני עם חום ולחות במחמם
אורלי07/01/2010התחתון :) . הבעיה לפני שנה היתה דלקת שלפוחית השתן וגם אז המלצת על הפורמולה הזו, רק שהיא קצת יקרה לי ואם יש אמצעים טבעיים קצת יותר זולים, אשמח לדעת.
קצת חיפושים העלו כמה צמחים שיש למרוח בדרך זו או אחרת-
זרעי פשתן טחונים
תפוח אדמה מגורר
בצל מטוגן
אורז שזה עתה בושל
האם יש הגיון בצמחים שתוארו ואם כן מהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול חלופי
ד''ר אמיר קיטרון07/01/2010שלום אורלי
מאד ממליץ לך על חליטת "ניקוזית", וגם מריחת שמן "דם המכבים" על העור 3 פעמים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורלי08/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן08/01/2010אני לא ממליצה למרוח בצל מטוגן או תפוח אדמה מגורד
תשארי עם מה שד"ר קידרון המליץ לך
" ניקוזית" ולמרוח שמן "דם המכבים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטיית חוביזה
יגאל ב"י15/01/2010חלמית בעברית
בישול חלמית וישיבה ברמטייה טובה להרבה בעיות וגינליות
כדאי לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת צמחי מרפא תקופה ארוכה וממושכתיניב06/01/2010
האם יש בעיה לנטול צמחי מרפא לתקופה ארוכה וממושכת ללא הפסקה? אני נוטל תמצית שעשויה מ
שינן רפואי
גדילן
קלנדולה
ארטישוק
כורכום
ליקוריץ
לטיפול באקנה.
אני מדבר על נטילה קבועה יום יומית.
ואם זה לא מומלץ, אז מה כן? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן06/01/2010אתה יכול לצרוך את הפורמולה הזו לחצי שנה ולעשות הפסקה של שלושה חודשים
ולחזור שוב לפורמולה לעוד חצי שנה
בתקווה שהאקנה ישתפר.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! מנסיונך הצמחים הללו יעילים?
יניב06/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעילים מאוד
שחר דוידמן06/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא לאקנה
ד''ר אמיר קיטרון06/01/2010אכן התערובת יעילה. כדאי לבצע הפסקות. תוכל לגוון גם עם חליטת "ניקוזית".
אני ממליץ שתמרח על הפנים הרכב צמחי בשם "נווה", בערב.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן אני משיג את ה"חליטה" וה"נווה"
יניב06/01/2010מהיכן ניתן לקנות אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת רמת הסוכרדן06/01/2010
שלום,
אבקש לדעת האם יש צמחי מרפא שמסעים להורדת רמת הסוכר (120-130), ואופן השימוש בהם.
בתודה
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שחר דוידמן06/01/2010פטריית ריישי,מייטקה
מורינגה
אסטרגלוס
בטטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת סוכר
ד''ר אמיר קיטרון06/01/2010שלום רן,
אני מאד ממליץ על חליטת "ניקוזית", טיפות "דם המכבים"- תוסף מזון, כמוסות כרומיום פיקולינאט, מגנזיום, חומצא גאמא-לינולאית.
להוריד מוצרי חלב וחיטה ככל שניתן מן התפריט, ואם אינך בעל סוג דם O יש להימנע גם מבשר אדום.
יש לצרוך המון ירקות עלים, ירקות שורש, וניתן לאכול תפוחים ירוקים ואשכוליות. מלפפונים תורמים להאטת ספיגת סוכר במעיים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בקרקפתיוסף05/01/2010
היי
אני בן 29 בחור בריא ללא מחלות.. כבר מגיל הבגרות הופיעו בקרקפת שלי פצעים כמו חצ'קונים, רופאי העור (הייתי אצל הרבה) ניסו טיפות, שמפו, משחות ואפילו אנטיביוטיקה, שום דבר לא עוזר, המצב ממש לא נעים.
מה עוד אני יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן05/01/2010פגישה לאיבחון ברפואה סינית ואתן לך צמחים שמתאימים לך לפי אבחון מקצועי ומדוייק יותר
כי לתת לך רשימה של צמחים זה לא מקצועי עד הסוף
בכל אופן אני ממליצה על כורכום -המוצר כורכומין טוב
גם ציפורני חתול לעשות תה ולשתות
זה נשמע כמו רעילות חום ולחות ברפואה הסינית ושני הצמחים שהזכרתי טובים למצב שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקפת
ד''ר אמיר קיטרון06/01/2010שלום יוסף,
זה מבטא עומס רעלים בגוף (אם בגלל סטקס, תזונה ועוד). כדאי להתאים תזונה לסוג הדם (אנא כתוב לי מהו), לשתות חליטה מנקזת רעלים כמו "ניקוזית
" למשך חודש, לצמצם חפיפות ולהספיג תמיסה מנקה "עורטן" פעמיים ביום.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניו02/01/2010
שלום.
מבקשת לדעת אילו צמחי מרפא הכי מעוררים מינית
עקב חשק מיני ירוד עקב תרופות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן02/01/2010אסטרגלוס ,שיח אברהם,קינמון,
הפורמולה chi ליידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרעשירן30/12/2009
היום הייתי אצל רופא והוא המליץ לי לשתות פרע כחצי כוס פעמיים ביום למניעת שיעול..
לפי מה שקראתי זה בכלל נגד דיכאון,האם ידוע לכם משהו על הצמח ובמה הוא מטפל?..ואיך חולטים חצי כוס פרע,כלומר כמה כפות צריך לחלוט לחצי כוס?שכחתי לשאול את הרופא.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרע
ד''ר אמיר קיטרון30/12/2009שלום שירן,
פרע נמכר רק דרך בתי מרקחת. הוא אכן נוגד דיכאון, אך גם אנטי-ויראלי ואנטי דלקתי.
הייתי ממליץ על טיפול עדין יותר: תרסיס "שונם".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקן תירסאני30/12/2009
האם טוב להמסת אבנים בכליות?
האם מסוכן לאחר דלקת בדרכי השתן שטופלה באנטיביוטיקה?
קראתי שאף מועיל לערמונית-האם נכון הדבר?
מה המינון המוממלץ בחליטה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן30/12/2009זקן תירס מצויין לכל בעיות השתן למיניהן
לחלוט כפית בכוס תה.
או לבשל 50 גרם בליטר מים 20 דקות ולשתות כל יום כוס.
אפשר לקחת שבוע או שבועיים תלוי בחומרת הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקו בילובהדן29/12/2009
קיבלתי עץ גינקו בילובה. כיצד ניתן להשתמש בו (עלים, קליפת עץ) , לחיזוק הזיכרון, נגד תחושת עייפות,תחילת סכרת (לא נוטל תרופות)
לציין שיש לי לחץ דם גבוה מאוזן ע"י תרופות בינהן גם אספירין
על התשובה, אודה
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן30/12/2009משתמשים בעלים בחליטה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגינגו בילובה
דן06/01/2010תודה על תשובתך המהירה
אבקש לדעת גם מכמה עלים עושים חליטה וכמה צריך לשתות ביום.
בתודה
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגינקו בילובה
ד''ר אמיר קיטרון06/01/2010שלום דן,
אולי שמעת אתמול שמחקרים מדעיים לא יכלו לאשר את הפעילות המיוחסת לצמח זה ביחס לזיכרון.
לגבי תחילת סוכרת: ראה תשובתי לרן, מהיום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקו בילובה +ג'ינסינג קוראיניאודי .ו27/12/2009
שלום אני בן 25, והתחלתי לקחת את התוסף גינקו בילובה 50 מ"ג ליום של חברת GNC. אחרי קריאת קצרה של כמה מאמרים (אשר ביצעו מחקרים במקומות שונים) הבנתי ששילוב שני הצמחים אפקטיבי לשיפור יכולות קוגנטיביות וזכרון,ותשישות שאינה כרונית. כיום אני סטודנט, ואת היתרונות של הבילובה אני מרגיש בעירנות וריכוז משופר(כאשר דיי הפסקתי עם קפה וסוכרים מזוקקים) ברצוני לשלב גם את הג'נסינג הקוראני של חברת הדס שעליו רשום כי המינון המומלץ הוא 1-2 טבליות ליום 3 פעמים ביום כאשר הרכיב הפעיל הוא 500 מ"ג , אבל זה המינון שהם רושמים על כל המוצרים שלהם... אני שוקל 65 ק"ג (אם זה משנה ...) ורציתי לדעת מהו המינון המומלץ ?
תודה מראש
יום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן30/12/2009לא ממליצה לקחת גינסנג לבחור בן 25 .
זה צמח שיכול לגרום לאימפוטנציה אצל צעירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן חוחובה - איפה אפשר להשיג?ניקי24/12/2009
שלום,
אני צריך לקנות שמן חוחובה כדי להוסיף אותו לשמן בסיס שיש לי (לצורך מסיכה לשיער)
אני לא צריך שמן-בסיס...
איפה ניתן להשיג שמן איכותי?
פניתי לחנות שמתמחה בשמנים, והיה להם רק שמן בסיס ואמרו שקשה להשיג את השמן הרגיל ואין להם..
אודה לעזרתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיער
ד''ר אמיר קיטרון30/12/2009הייתי ממליץ על מיצוי "רעמה", שזה צמחים מיוחדים בתוך שמן חוחובה נקי, ותורם מאד לשיער.
חוחובה נקייה יש גם בחנויות טבע רבות.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפש
יגאל ב"י01/01/2010נס שמנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ערמנויתאני24/12/2009
מה דעתכם על חליטת פטרוזליה וגינגר לבעיה זו?
ראיתי מוצר שנרא פרוסטטה דן שמבוסס על זה.
כמו כן אני לוקח תוסף לפרוסטטה של אלטמן וגם מוצר שנקרא אוריבוכו וכמוסות כורכום.
מה הדרך הטובה ביותר לשלב אותם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן25/12/2009אין בעיה לשלב אותם אפשר לקחת את כולם ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערמונית
ד''ר אמיר קיטרון30/12/2009הייתי משתמש גם בחליטת "ניקוזית".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קשב,מספר שאלותשרון22/12/2009
שלום רב,
קוראים לי שרון,אני בן 23 ולאחרונה הובחנתי בהפרעת קשב וריכוז ורציתי לשאול מספר שאלות:
א. האם ג'ינסג אמריקאי יותר אפקטיבי להפרעת קשב מקוריאני?מה ההבדלים ביניהם בהשפעות?
ב. מה "עדיף",רודיולה או ברהמי?בנוסף יש לי מבחן עוד חודש ורציתי להתחיל לקחת מגוון עשבים שיעזרו לי עוד לפני,וקראתי שלברהמי לוקח כמה זמן עד שרואים השפעה,האם זה נכון?
ג. האם יש משהו בצמחים אלו שמתנגש ואי אפשר לקחת ביחד (ג'ינקו בילובה,ג'ינסנג,רודיולה \ ברהמי) ? בנוסף אני גם לוקח כבר כמה זמן אומגה 3,אני לא יודע אם זה משפיע או קשור למשהו.
ד. מה ניתן לקחת רק לאורך תקופה מסוימת ומה אפשר לקחת כל החיים?
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
שחר דוידמן23/12/2009לא ממליצה לקחת לא ג'ינסנג קוראני ולא אמריקני ולא סיני,זה צמח שלא מתאים לגילך ואף יכול לעשות אימפוטנציה.לוקחים אותו מגיל 45 בלבד וגם בעצת מטפל מוסמך.
יש פורמולות צמחים להפרעות קשב שי את דרקוני -פורמולה שמתאימה לילדים ולמבוגרים מיוחדת להפרעות קשב,אני ממליצה עליה.
רודיולה הוא נגד סטרס ואין קשר להפרעות קשב וריכוז.
את הצמח ברהמי אני לא מכירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
שרון24/12/2009לבסוף החלטתי לקחת פורמולה שמרכיבה ג'ינסנג סיבירי,ג'ינקו וגוטו קולה (ספלילה) Hydrocotyl asiatica.
ברהמי זה "פשתה שרועה" או בשם הלטיני Bacopa monnieri.
רציתי לדעת אם אני יכול לקחת בנוסף לפורמולה גם את הברהמי?
אם הם יכולים להתנגש,או להפריע אחד לשני לעבוד?
או פשוט להעמיס על הגוף... אני רוצה לקבל כמה שיותר ריכוז לזמן הקרוב,יש לי מבחן עוד חודש.
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן25/12/2009אין בעיה לקחת את הפורמולה יחד עם פשתה שרועה רק צריך לשים לב שבמידה ויש לך ריפלוקס-עליית חומציות או מזון אז יש להפסיק את לקיחת פשתה שרועה כי היא מגרה את רירית הקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ריפלוקס?
שרון25/12/2009בנוסף,מצטער לעלות את זה שוב אבל אני חייב להיות בטוח ב100 אחוז.
ראיתי שלא מומלץ לקחת את הפורמולה עם תרופות הרגעה.
הפשתה היא לא תרופת הרגעה אבל נאמר שבהחלט יש לה אפקט מרגיע ונוגד חרדה.
האם לקחת את המינון המומלץ של "הימאליה" מהפשתה? 250 מ"ג ,פעמיים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן26/12/2009נכון
הפורמולה שאתה לוקח היא פורמולה להמריץ דם,מניעה וממריצה לכן פשתה מנוגדת לפורמולה
לכן לא מומלץ לקחת ביחד ,הם פשוט יבטלו אחת את השניה.
תתמקד בפורמולה של tpoolzen וזהו תשתה רק אותה
פשתה תקח אחר כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצה ירוקה של יגנ
דובי06/02/2010תנסי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצה כחולה ירוקה
טל03/02/2010שמעתי שהיא מעולה לטיפול בהפרעות קשב וריכוז. בנוסף היא מכילה הרבה ויטמינים ומינרלים- אולי כדאי לבדוק. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצה ירוקה
דובי06/02/2010תיזהרו מזיופים רצוי לקנות ישר במקור בחיפה אצל יגנ
הם שלחו עד הבית אלי תוך יומיים קיבלתי
בהצלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזון עצבי
ד''ר אמיר קיטרון04/02/2010שלום רב שרון,
אני ממליץ שתנסה טיפול במקלחת עם תחליב "לבונה", לפחות 3 פעמים בשבוע.
בהצלחה,
אמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)