מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סמבוק שחוריעל20/12/2009
שלום,
האם אנשים עם מחלות רקע מסוימות או הנוטלים תרופות מסוימות צריכים להימנע משתית תה סמבוק שחור? האם יש לצמח תופעות לוואי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן20/12/2009אין לצמח תופעות לואי
משתמשים רק בפרחים שלו!!!!
לא להשתמש עם תרופות שינה ממשפחת הברביטוראטים,
אפשרי בהריון ובהנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות בנוגע לתינוקאירה18/12/2009
שלום רב
לבני, בן חודשיים וחצי אובחנה סבוריאה )זה התחיל ממש מעט באזור הראש ומאחורי האוזניים) טופל בהמלצת הרופא באגיספור וזה עזר לו (זה שמפו ללא סטרואידם), אך מאוחר יותר הופיעה לו סבוריאה (או אולי משהו אחר?) באזור המצח - העור מכוספס מאוד ומתקלף, לפעמים מאדים. המצב כל הזמן מחמיר וזה עבר גם על הלחיים.
היינו היום אצל רופא עור והוא נתן לנו משרשם לקרם שמכיל סטרואידים (prednisolone gentamicin sulphate אני ממא לא רוצה למרוח לו את זה ועוד בגיל כל כך מוקדם...
האם יש לך המלצות למשכה/קרם טבעיים שעשוים לעזור במקרה זה?
ועוד שאלה, אולי תוכל להמליץ לי על מטפל ברפואה סינית לצורך זה באזור חיפה?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן20/12/2009אני ממליצה על טיפול בדיקור סיני מנסיוני יעיל ביותר
ענבל ליכטבראון מטפלת טובה 052-3604442 מחיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישורים על צמחי מרפאטל16/12/2009
ראיתי על כמה מוצרים של חברות של צמחי מרפא שכותבות שלהם ישנו את המסמכים - GAP, GMP , HACCP , ISO 9001:2000.
וגם שהוכח על-ידי Nutritional Science Research ) NSRI ).
מה זה אומר המשפט הנ"ל? אשמח לקבל תשובה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישורים שונים
שרית20/12/2009יש להבדיל בין האישורים השונים:
יש אישורים של נאותות הייצור כמו GMP, ISO וכיו"ב
יש אישורים של פיקוח הגידול כמו GAP וכיו"ב.
אבל האישור החשוב ביותר הוא רשימת הצמחים המורשים לשיווק ע"י משרד הבריאות.
זוהי רשימה מקיפה של הצמחים המותרים בשימוש על פי חלקי הצמח השונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשל לגרעיני צי'ה יש אישור ממשלתי?
טל20/12/2009תודה משה על תגובתך, תוכל לפרט? למשל חברת י.ג..נ שמשווקת את תוסף תזונה גרעיני צ'יה, שהם מצהירים שהם היחידי בישראל עם המסמכים - GAP, GMP , HACCP , ISO 9001:2000.
• תוסף תזונה גרעיני צ'יה, של י.ג.נ, הוכח על-ידי Nutritional Science Research ) NSRI ....האם יש להם אישור ממשרד הבריאות? נוסף על האישורים שהם מצהירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל האישורים האלה הם של משרד הבריאות
שחר דוידמן20/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישורים
שרית21/12/2009ה- eurogap הוא אישור מחו"ל
ה- iso הוא אישור ממכון התקנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לבר-אל Life יש אישורים דומים
תומר17/02/2010גם גרעיני הצ'יה של בר-אל מאושרים ע"י משרד הבריאות ולמוצר יש אישורי ISO, HACCP ו- GMP. אני לא חושב שיש אמת בפרסום שהם היחידים אם כל האישורים...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליףsimon12/12/2009
הובחנתי כבעל הפרעת אישיות גבולית
וויסות רגשות,דימוי עצמי נמוך,קשב וריכוז,
נתנו לי בנוסף לטיפולי פסיכולוגית קלינית ....ליתיום שלא עובד וגם זה רעל
האם יש לכם תרופות טבעיות שיעשו את העבודה במקום התרופות הכימיות
והאם זה חזק ויעיל כמו הכימי....או רק כתוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן13/12/2009אני ממליצה לקחת ליתיום זה אכן תרופה חזקה אך היא חיונית לבריאותך הנפשית
מעבר לזה אתה יכול לקחת צמחים הפורמולה שאני ממליצה היא פורמולה סינית בשילוב עם הליתיום
רק לא לקחת ביחד אלא לחכות 5 שעות בין הפורמולה והתרופה.
שם הפורמולה הסינית : tian wang bu xin wan* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליב מאזן
ד''ר אמיר קיטרון13/12/2009שלום רב,
גם לך מומלץ לנסות להיעזר בהרכב שמשרה רוגע ואיזון, תחליב "לבונה".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד סרין / צמח הרדיולה . סאםאבי12/12/2009
רציתי שתיתן לי פרטים מניסיונך לגבי תכשירים אלו לגבי פעולותם והשפעתם על המוח בעיקר ברצוני לדעת על הדסרין בהרחבה על אופן פעולתו והאם תכשירים אלו בטוחים לשימוש לטווח ארוך או קצר האם נערכו מחקרים לגביהם והיכן אוכל להשיג את הד סרין מפני שאין אותו בארץ תודה רבה לכם על עזרתכם וכל טוב וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח הרודיולה
שחר דוידמן12/12/2009ב - "ראן צמחים" תנסה לקנות אותו
נעשו הרבה מחקרים על הצמח הזה,מטפל בעיקר במתח נפשי ממושך,סטרס,דיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ערמוניתאני11/12/2009
שלום ,
לצערי אובחנתי עם דלקת ערמונית,
לא הגדלה בגלל גיל.
הדלקת גורמת לי סבל רב וטיפול אנטיבוטי עשה רק רע.
מהם צמחי המרפא המומלצים ומה המינון והסדר שכדאי לקחת אותם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן11/12/2009פורמולה סינית קלאסית לטיפול בדלקת בערמונית
zhi bai di huang wan
3 פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ערמונית
ד''ר אמיר קיטרון13/12/2009שלום רב,
מאד מומלצת חליטת ":ניקוזית" בשילוה עם פרחי צבר ודקל ננסי (להשיג בחנויות טבע).
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני17/12/2009הי,
חליטת פרחי צבר ודקל ננסי השיגו ביינתיים תוצאות טובות. יש קצת תופעות לוואי של כאבי ראש וקצת סחרורת שאייני יודע לייחס לצמחי מרפא או לבעיה עצמה?
יש שיפור רב אך השאלה מה עוד ניתן לעשות כדי להחזיר עטרה ליושנה.
דרך אגב גם שמן גרעני דלעת משולב בתפריט הנל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה צמח שיכול לעזור ללקוי למידהאלכס11/12/2009
אובחנתי כלקוי למידה ובעיות קשב היום.
אשמח אשמח לקבל המלצות לצמחים שיכולים לעזור לי.
אשמח גם לקבל מאמרים בנדון שיוכלו להוכיח זאת.
בנוסף לזה, אני נוטל כדור אומגה שלוש כחודש.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו?
אלכס13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליב למיקלחת- משרה רוגע ומאזן
ד''ר אמיר קיטרון13/12/2009שלום אלכס,
ממליץ לנסות תחליב "לבונה". בהצלחה!!
אמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים בהנקהאורי10/12/2009
שלום,
אני שותה תה מרגיעון של נופר.
הוא מכיל:
עשב לימון,לואיזה,מליסה רפואית,פסיפלורה,סטיביה,טיליה,שיבולת שועל,כשותית,היבסקוס.
האם אלו צמחים שמותרים בהנקה?
הם יכולים לעשות את התינוק ישנוני או לפגוע בו?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן10/12/2009אני לא ממליצה לשתות את התה הזה כאשר את מניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא?אשמח להסבר...תודה
אורי10/12/2009האם יש בו צמח אסור?
למה זה יכול לגרום?
אני כבר שותה כמה ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שחר דוידמן10/12/2009יש צמחים שהם לא מומלצים לשתיה של מעל שבוע כמו כישותית למשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה..ראיתי
אורי10/12/2009באתר של ראן צמחים שהמצח כישותית מותר בהנקה אך שיש להזהר.
מצד שני רשום שם שזה טוב לשיפור תנובת חלב אם...
איך זה הגיוני??
אם זה אסור בהנקה איך זה נועד לשיפור החלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן10/12/2009מותק בהנקה אך להזהר
לכן רצוי ללכת למטפל מוסמך שיתן צמחים לפי איבחון מסודר
צמחים ותרופות הם אותו דבר אין להקל ראש בצמחי מרפא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על יוהמביןאבגדהו מנחם09/12/2009
שלום,
רציתי לשאול לגבי צמחים לחיזוק און ובמיוחד לגבי יוהמבין,אך גם אם יש משהוא בעוצמה דומה
איפה משיגים אותו?
האם ידוע לכם על שימוש בו ממטופלים שלכם?
והאם חיזוק מלאכותי(גם ע'י צמחים טבעיים) לא פוגע בטווח הרחוק? צ'י כליות וכדומה..?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון
שחר דוידמן10/12/2009צריך לשקול כל צמח וצמח
הכי טוב להגיע לאבחון מסודר אצל מטפל מוסמך כי הצמחים הם תרופות.
צמחים לחיזוק און טובים הם אסטרגלוס,שכיזנדרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש עוד הבהרה
אבגדהו מנחם11/12/2009שלום,
לא הייתה התייחסות ליוהמבין..האם מוכר למטפלים או למטופלים משימוש אישי או של מטופל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוהמבין
אני11/12/2009הי,
יצא לי להשתמש בצמח מספר פעמים. זוהי קליפת עץ אפריקאי שהוכחה מדעית .
הצמח מאוד חזק וצריך מאוד להיזהר איתו. יש לי אותו בכמוסות והמנה הממולצת היא 2 לפני פעילות
אני לוקח רק אחד וגם לא כל הזמן. התוצאות מדהימות אבל יש כאבי ראש.
בנוסף הצמח בטווח ארוך מדכא ייצור טסטרון ולכן יש לקחת לא על בסיס קבוע.
יש אנשים שמשתמשים בו להרזיה
מעבר לכך יוהמבין אסור למכירה היות והוא מהוה תרופה שגם ניתנת לבעיות און.
בקיצור תחשוב על זה והכי חושב תבדוק עם רופא כי זה לא מתאים לחולי לב, לחץ דם גבוה ובעיות אחרות.
בנוסף יש אותו בתה וההשפעה יותר עדינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום מותר צמחי מרפא בהריון ?טטיאנה08/12/2009
העם יש צמחי מרפא שאסור לקחת ?
ויש צמחי מרפא שמותר לקחת וצריך לקחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן08/12/2009יש צמחים שאסור לקחת בהריון ויש הרבה שכן
לכן חייבים לעשות אבחון אצל מטפל מוסמך ואז הוא מתאים לך אישית את הצמחים ויודע בדיוק מה מותר ומה אסור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא בהריון
ד''ר אמיר קיטרון09/12/2009שלום טטיאנה
אנא פרטי מהם הצמחים שרצית להשתמש בהם.
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכם הצמחי האלו
טטיאנה10/12/2009הצמחי מרפא שאני רוצה לקנות עוד לא קניתי .
ברבריס
איריס
רוזמרין
תלתן אדום
השן הארי
סרפד -סירפד
בבונג
לימונית
לבנדר
בוכהו
אגרופירון
העם מזה שהוא אסור ?
ומה מותר?
ואיזה בכלל אפשר צמחי מרפא לילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן11/12/2009תלתן אדום אסור
רוזמרין אסור
סירפד אסור
ברביריס אסור
כל השאר מותר
אני לא ממליצה לך לקחת על דעת עצמך צמחים בשום ורה
צמחים זה תרופות ויש להתייחס אליהם ככה
תלכי למטפל מומחה בצמחי מרפא שיתן לך צמחים כמו כן גם לילדים
כל הצמחים מותרחם תלוי למי ,מתי,מה הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלי סרפד מותרים בהריון
יגאל ב"י16/12/2009אצל רוב המטפלים ככל הידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיפה קונים כורכום לניקוי הכבד ואיךמירב07/12/2009
מאיפה קונים ואיך השם מה בדיוק לבקש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן07/12/2009כורכומין זה אחד המוצרים הנמכרים בעדן מרקט למשל ולמיטב ידיעתי בכל חנות טבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי הכבד
ד''ר אמיר קיטרון08/12/2009בנוסף, מאד מומלץ שימשו למשך חודש בחליטת "ניקוזית".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בעוריהודית03/12/2009
שלום לך.
יש לי רגישות קיצונית בקרקפת למוצרי קוסמטיקה.
ואני רוצה לחפוף בצורה טבעית את השיער.
כלומר עם חליטות צמחים.
איזה צמחים יכולים להתאים לחפיפת ראש, כלומר יכולים גם לנקות את הקרקפת במקום שמפו? בורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
יהודית07/12/2009עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלתי הקודמת
אני מחפשת חליטה שתוכל להתאים גם לחפיפת שיער במקום שמפו.
כי יש לי רגישות למוצרי קוסמטיקה.
אני רוצה המלצה לצמח שאני יכולה לטחון לאבקה או לסירוגין לעשות ממנו חליטה ואוכל לשטוף את השיער והקרקפת במקום שמפו.
ניסתי לחפוף עם אגוזי סבון אך זה צרב לי.
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן07/12/2009אורן,רוזמרין אלו צמחים שטובים לשטיפת קרקפת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעת הקרקפת
ד''ר אמיר קיטרון08/12/2009שלום יהודית,
אני ממליץ לנסות הספגת "עורטן" על הקרקפת פעמיים בשבוע.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי עוזרר ללחץ דם..אורי03/12/2009
שלום,
אני כחודשיים וחצי אחרי לידה ראשונה..בת 25.
כמה ימים לאחר הלידה החלת לסבול מלחץ דם גבוהה היה 150\100
קיבלתי טיפול תרופתי בפנדיל.
לאחר חודש שראיתי שהוא נהיה תקין הפסקתי עם הכדורים והוא נשאר תקין.120\80 ואפילו קצת פחות.
בשבועיים האחרונים הוא פתאום עלה שוב.עומד בממוצע על 130\90
הכי גבוהה היה 135 ו97 והכי נמוך היה 125 ו85
כדורי עוזרר יעזרו במצב זה?כדאי לקחת?
יש המלצה על חברה מסוימת?
אשמח לכל עזרה וייעוץ..י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן03/12/2009מנסיוני כדאי שתדברי עם הרופא קודם כל ותקחי כדורי להורדת לחץ דם במינון הכי נמוך
ויחד עם זאת תגיעי לאבחון ותשאול מסודר כדי שאוכל לתת לך ייעוץ מקצועי יותר ונכון יותר
אין להוריד את כדורי לחץ דם באופן מיידי אלא בהדרגה יחד עם דיקור סיני וצמחי מרפא ואז לאט לאט להוריד את הכדורים.
כל עוד את לא הולכת למטפל מקצועי תמשיכי עם הכדורים ללחץ דם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונה ליצור כמוסותאילן02/12/2009
שלום
אשמח לדעת היכן אפשר לרכוש מכונה ליצור כמוסות לצמחי מרפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן02/12/2009אין לי מושג
סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכונת קפסולות
שלומי04/12/2009שלום
מוכרים ב"עלעלים"- מרכז לצמחי מרפא בציפורי. תוכל למצוא באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום איפה אפשר למצוא צמחי מרפא?טטיאנה01/12/2009
שלום לכולם
אני הרבה קראתי שיש הרבה מאוד צמחי מרפא כתבתי מה מי .
אני מאוד רוצה למצוא חנות שאפשר לקנות צמחי מרפא איפה יש חנות כזה ?
אני מחיפה מחפשת בסביבה
תעזרו לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בעדן מרקט צמחי מרפא
שחר דוידמן01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא בחיפה
שרית02/12/2009בית טבע רענן
בית טבע כנען הדר
טבע עידן
חניתה
צמח בר
בית מרקחת הדר הומאופתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא
דוד28/12/2009ניתן למצא צמחי מרפא אורגניים באישור משרד הבריאות ואגריאור
בכפר הנוער הודיות אצל שמואל 0523490878* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)