מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליבר אפא26/07/2009
תודה על התשובה.
לגבי צ'איי ליידי, כדאי להתחיל להשתמש בזה כבר עכשיו (3 חודשים בערך לפני הפסקת הגלולות)? אם לא האם יש משהו אחר שניתן לעשות עכשיו כדי למתן את ההשפעה של ההפסקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שוב
שחר דוידמן26/07/2009כן כדאי כבר עכשיו 3 חודשים לפני
20 טיפות לפני השינה בכוס מים.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליבר אפשירה23/07/2009
שלום
אני נוטלת גלולות מיקרוגינון מספר שנים (התחלתי בעקבות אקנה וזה עוזר). בקרוב ארצה להפסיק לקחת גלולות ומאחר ואני רוצה למנוע התפרצות חוזרת התחלתי להקפיד על תזונה נכונה ולקחת ליבר אפ פעמיים ביום.
1. לקחתי פעם אחת ללא אוכל וזה גרם לכאבי בטן נוראיים. ממה הדבר נובע והאם זה מסוכן? אני ממשיכה ליטול את הטיפות יום יום.
2. הומלצה לי סדר טיפולי הידרוקולוניק. האם יש בעיה לעשות זאת עם הליבר אפ
3.כיצד אוכל ליעל את תהליך הניקוי ולמנוע הופעה חוזרת של אקנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן26/07/2009ליבר אפ היא פורמולה טובה את יכולה לקחת אותה ללא חשש
בקשר לאקנה את צריכה להתייעץ עם המטפל שלך שועה לך ניקוי מעיים
להקפיד על תזונה נכונה
והפורמולה chi ליידי מצויינת להפרעות הורמונליות וטובה לטיפול אחרי הפסקת הגולות
ממליצה עליה בחום
ניתן להשיג chi ליידי בכל חנות של עדן מרקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורופטייה בעקבות טיפול כימוטרפיאשר21/07/2009
אימי חולה מזה מספר שנים בסרטן הרחם.
במחזור הטיפולים האחרון טופלה בטקסול מידי שבוע ,עד שהחלה לחוש הירדמות
ברגליה ובקצות האצבעות.
הטיפול הופסק ,אולם מאז ועד היום היא סובלת מהתופעה ,בצורה קשה.
הרופאים טוענים שאין מה לעשות...
האם יימצא הצדיק בסדום שיגיד לי שיש דרך אחרת ? אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאדם המתאים.
רב תודות ,אשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן אשמח לעזור
שחר דוידמן22/07/2009דיקור סיני מאוד עוזר במקרים כאלו וכמו כן גם צמחי מרפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אשר22/07/2009תודה על התגובה המהירה.
אימי עברה כבר 2 טיפולים בדיקור סיני דרך קופ"ח כללית"ללא הטבה .
האם תוכלי להמליץ על מטפל מוסמך באיזור זכרון יעקב ?
כמו כן מהו שמן ה"עברי "עליו המליץ עמיתך לפורום ?
תודות ,אשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן26/07/20092 טיפולים זה לא מספיק צריך לפחות 10 או 12 טיפולים ורק אז לראות ולבחון שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אשר26/07/2009תודה על תשובתך ?
באם תוכלי להמליץ על מישהוא שעוסק בכך באיזורי? (זכרון יעקב )
אשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורופטיה
ד''ר אמיר קיטרון27/07/2009נסה להשיג שמן "עברי" בין היתר :
החנות האורגנית חופית מרכז השמורה 04-6292924
זכרון יעקב ניצת הדובדבן מתחם מול זכרון 072-720200
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם מטפל\ת בדיקור סיני באיזור זכרון
אשר10/08/2009ערב טוב .
אודה באם תוכלו להמליץ לי על מתמחה בדיקור סיני באיזו מגורי זכרון יעקב
שיכול לעזור בבעית ה"נורופתייה" של אימי.
תודה ,אשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכירה
שחר דוידמן10/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורופטייה
ד''ר אמיר קיטרון22/07/2009מומלץ גםצ לעסות מקומית עם שמן "עברי".
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירה נמוכה של כדוריות לבנות וברזלדנה21/07/2009
שלום,
יש לי ספירה נמוכה מאד של כדוריות דם לבנות - 2.6
ו ferritin על הגבול - 15.8.
( ה Iron-הוא 95 )
רציתי לדעת בבקשה אילו צמחים יכולים לעזור לי להתחזק ולהגדיל את הספירה של פרמטרים אלו בדם שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi אנרג'י
שחר דוידמן22/07/2009למה יש לך כדוריות דם לבנות נמוכות כל כך?
את חייבת לפנות לרופא!!!! דחוף!!!!
הפורמולה הכי טובה שאני מכירה להעלאת כדוריות דם לבנות
וברזל ובי 12 וכו'
ממליצה מאוד,תקחי 20 טיפות ביום בבוקר אחרי ארוחה.
כעבור חודש תבדקי שוב ותגידי לי מה התוצאות.
במקרה שלך אני ממליצה קודם כל לפנות לרופא המשפחתי שלך!!!!!!!!!!!
אחר כך לחשוב על צמחים!!!!!!!!!!!!\
הבדיקות שלך לא תקינות ומחייבות איבחון רפואי!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לדר' דוידמן ודר' קיטרון
דנה22/07/2009תודה רבה לשניכם על התשובה,
אני אפנה לרופא שלי ואבדוק את הטיפול שהצעתם.
דנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדוריות לבנות
ד''ר אמיר קיטרון22/07/2009שלום רב,
מומלצת עבור זה תערובת "חיסונית", ניתן להשיג בטל' 02-9605040
לספירת ברזל: חליטת "ניקוזית", 2 קערות מרק סלק ליום, כמוסות אבקת אלפלפא
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקתנועה19/07/2009
שלום לכם:)
לפני שבועיים הסירו לי נקודת חן גדולה מהגב.
זה היה ניתוח ממש והיו לי תפרים, והיום הורידו לי אותם.
כרגע המקום מעט מודלק, והאיזור ה"צלקתי" ממש קשה.
חשבתי שאולי יש אפשרות לעדן מעט את מראה הסופי של הצלקת ע"י עיסוי בשמן מצמחי מרפא.
מה כדאי למרוח?
תודה,
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן20/07/2009שמן לוונדר כמה טיפות עם שמן זית ולמרוח על הצלקת
גם אלוורה מצויינת,עלה אלוורה טרי לחתוך ולמרוח על הצלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היחס בין שמן הזית ללוונדר?
נועה20/07/2009כמה ממנו וכמה ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 טיפות זית 2 טיפות לוונדר
שחר דוידמן22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום עור
ד''ר אמיר קיטרון21/07/2009שלום רב,
מאד מומלץ שמן של הצמח "דם המכבים", פעמיים ביום.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןמאיה17/07/2009
האם בהריון מותר לשתות משקה שמכיל עולש (ציקוריה) ופרי הבלוט (מעץ אלון)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא,אסור בהריון!!! לא לשתות עולש
שחר דוידמן19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי לא
מאיה20/07/2009אוי וי אני לא אשתה יותר אבל כבר שתיתי, למה זה יכול לגרום? אגב חברה שלי מניקה ושותה את המשקה הזה על בסיס קבוע, זה בסדר בהנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לא בהנקה
שחר דוידמן22/07/2009ואל תדאגי לא יקרה לך כלום משתיה חד פעמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד באותו עניין
מאיה23/07/2009אפשר רק לדעת למה זה לא בריא ולמה - כלומר מה התוצאה של שתיה מרובה? חברה שלי גם רוצה לדעת למה זה לא טוב בהנקה כי היא שותה ארבע כוסות ביום...ואגב האם עדיף קפה רגיל נטול ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן26/07/2009אל תשתו קפה בהריון גם לא כמו קפה,עדיף לשתות תה צמחים
יש בצמח חומרים כימיים שלא טובים בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בצמחי מרפא באנטיביוטיקהיניב15/07/2009
האם ניתן לשלב טיפול באנטיביוטיקה מסוג מינוציקלין ושילוב של צמחי מרפא מסוג : (גדילן, שינן, לנדולה, אריטשוק, כורכום, ליקוריץ, זנגוויל) במקביל? לטיפול באקנה. האם הדבר אינו מסוכן? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא
ד''ר אמיר קיטרון16/07/2009ודאי שכדאי, מומלצת חליטת "ניקוזית" וכדאי גם לשלב איזון הפרשות חלב בעור ע"י תמיסת "מי צורי" בערב.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא ואנטיביוטיקהיניב14/07/2009
האם יש סיכון בשימוש בצמחי מרפא (גדילן, שינן, לנדולה, אריטשוק, כורכום, ליקוריץ, זנגוויל) תוך כדי נטילת אנטיביוטיקה מסוג מינוציקלין? תודה רבה!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן15/07/2009אין בעיה לקחת את הצמחים שהזכרת רק לחכות לפחות 4 שעות בין האנטיביוטיקה לצמחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יניב15/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרמימי13/07/2009
נכון שהקיץ הזה מאוד חם אבל אני מזיעה באופן יוצא דופן בעיקר בפנים, שערות, גבות ומשקפיים...
האם יש משהו שיכול להקל עלי?
תודה
מימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן13/07/2009צמחים מכווצים,ברדך כלל חמוצים
wu wei zi
tai zi shen
fu xiao mai
ניתן להשיג בבית מרקחת לצמחים סיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיח אברהם שאלה חשובהשירה08/07/2009
יש לי שאלה לגבי שימוש בשיח אברהם
הבנתי שהשימוש בו עוזר בנושא של אקנה ע"ב חוסר איזון הורמונלי הנובע מעודף טסטוסטרון או שחלות פוליסיציטיות.
לפי מה שקראתי הצמח מוריד את רמת האסטרוגן, אבל כדי לאזן לא צריך להעלות אותה?
האם כדאי להשתמש בו במקרה כזה?
ומה משמעות לשימוש בשיח אברהם יחד עם קוהוש שחור?
האם הם נוגדים או משלימים אחד את השני?
אשמח מאוד לתגובתכם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן08/07/2009שני הצמחים מטפלים פחות אות יותר באותם סימפטומים
קוהוש שחור יותר למנפאוזה-גיל מעבר
אך גם שיח אברהם
יש סינרגיה בניהם
הצמח מאזן את האסטרוגן ופרוגסטרון וטוסטוסטרון,הוא מאזן את הציר ההורמונלי
אם יש חסר הוא יעלה אותו אם יש עודף הוא יוריד אותו(את ההורמון הספציפי)
הוא מומלץ באקנה
תנסי ותראי איך זה עובד איתך
לא בטוח שזה יעבוד ואולי זה יהייה נפלא
כל צמח מגיב בגוף אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניקיוזית מחמיר פסוריאזיסתמי07/07/2009
שלום
ברצוני לקנות ניקיוזית, האם זה מחמיר פסוריאזיס או פוגע בכליות או בכבד.
אבא שלי היה חולה כליות (דאליזה).
האם זה עלול לפגוע בי?
והאם כדאי לקחת ויטמין d
אני לוקחת כל יום: ויטמין c, קומפלקס b , אומגה 3 פורטה, סנדרין 525, שורש רדיולה, פמינה כל יום אחד מכל מה שרשמתי.
בנוסף אני לוקחת עכשיו משקה צמחים מטבע הריפוי לפסוריאזיס. שיש בו:
שם הצמח 5 מ"ל מיצוי מכיל
תלתן אדום - Trifolium part 250 mg
מהוניה - Mahonia equifolium 150 mg
פרחי קמומיל - Matricaria rec 375 mg
ארקטיום - Arctium lappa 250 mg
חומעה - Rumex crispus 200 mg
שוש קרח - Glycyrrhiza glab. sdl 500 mg
האם בניקוזית יש אלכוהול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוזית
ד''ר אמיר קיטרון16/07/2009שלום תמי,
ודאי שלא מזיק אלא רק מועיל, חולשת כבד וכליות הם מגורמי התפרצות פסוריאזיס.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהרועי03/07/2009
שלום רציתי לדעת מה אתם יודעים אל מינוצילקין והאם היא תרופה טובה לטיפול באקנה והאם יש לה תופעות לוואי וכד'
אשמח לקבל את תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן07/07/2009רצוי להתייעץ עם רופא מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה
ד''ר אמיר קיטרון16/07/2009שלום רז,
כל אנטיביוטיקה מרוכזת עלולה להזיק לכבד ולכליות, ואם אפשר להסתדר בלעדיה - עדיף.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני29/06/2009
היי
אני בחורה בת 22.כבר מגיל 18 אני סובלת מקשיי נשימה עקב מתח נפשי שהיה לי באותה תקופה בגלל פרידה מהבן זוג.עד היום אני מתקשה להכניס אוויר. זה מונע ממני לעשות הרבה דברים מחשש שיקרה לי משהו.אני תמיד בחרדות מכל דבר קטן.
בשבוע הבא אני יוצאת לשייט(פעם ראשונה שאני יוצאת מהארץ...ולא האמנתי שאני יעשה את זה!זה אחד הפחדים הכי גדולים שלי...)אני מאוד מאוד מפחדת קודם כל בגלל הקשיי נשימה,ומהפחד שיקרה משהו לספינה....
הדבר הראשון שדאגתי לשאול זה אם יש רופא בספינה...
הבנתי מהרופאה שלי שאין הרבה מה לעשות כדי למנוע קשיי נשימה שנובעים מלחץ נפשי.
אבל אני יודעת שיש תרופות טבעיות שיכולות לעזור.על מה אתה ממליץ כדי שלפחות את השייט הזה אני יעבור בשלום?תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעה
ד''ר אמיר קיטרון30/06/2009שלום רב,
אפשר למרוח על החזה תחליב מרגיע כמו "לבונה".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות בעוררבקי29/06/2009
שלום! רציתי לדעת כיצד מטפלים בפטריות באיזורים שונים בגוף (זו תופעה של כמה שנים שזה בא ונולך). יש קילופים על גב היד, הקילופים תוך כמה ימים יכולים להפוך לפצע, אבל גם בקלות להיעלם, בנוסף בקרקרפת יש אדמומיות וקשקשת (מטופל ע"י שמפו מיוחד). היתה גם פטריה בציפורן והיא טופלה ע"י כדורי למיסיל. השאלה שלי:
1. איך מטפלים בקרקרקפת, שבנוסף מפרישה ריח חזק?
2. איך מטפלים באופן כללי בתופעה
3. האם יש קשר למצב הרוח ולתופעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן29/06/2009פורמולה סינית שאני ממליצה
chi אנרג'י נמכרת בעדן מרקט ובתל אביב בבי טבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקפת
ד''ר אמיר קיטרון29/06/2009שלום רב,
מומלצת שתיית חליטת "ניקוזית" וכן הספגת התמיסה "עורטן" בקרקפת פעמיים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך,
יפעת09/11/2009יש לי מוצר מצוין להציע לך.אומגה 3 צמחי מצמח המרווה מצוין לכל בעיות העור ולכל סוגי הפטריות.כדאי לנסות!ניתן להשיג:054-8486994
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרופה\צמח המרפא הכי חזק להרגעת כעסמאפרת מקצועית25/06/2009
אני מרגיש שאני מאבד שליטה הרבה פעמים...יש לי סף עצבים מאוד נמוך ואני חייב להתחיל לטפל בזה ניסתי רסקיו וזה היה דיי חלש אולי קצת עזר.אני מחפש איזה צמח מרפא חזק מיצדי שיהיה מחול אני רק שם של אחד כזה.ואני כבר יביא את זה לארץ.שמעתי פעם על איזה צמח או איזה תרכובת שאסור להביא אותו אבל הוא ממש טוב .מישהו יכול לעזור לי ולסביבה שלי ?? בבקשה .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעה
ד''ר אמיר קיטרון26/06/2009מאד מומלץ עיסוי החזה לאחר מקלחת עם תחליב "לבונה".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן26/06/2009תנסה לאכול כפית של כורכום עם כמה גרגרי פלפל שחור כל יום
בתוך יוגורט,על סלט,הכורוכום מטפל בכבד ולפי הרפואה הסינית הכבד קשור לכעסים
גם צפורני חתול טובים תעשה חליטה ותשתה כוס כל יום.
מעבר לזה אני ממליצה על מדיטציה או טיפול פסיכולוגי
משהו עמוק יותר מטיפול בצמחים!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני יודע שיש כזה צמח בחול
מאפרת מקצועית26/06/2009שהוא יותר קשור לריכוז שעוזר !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה מליסה
יגאל ב"י03/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)