מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמחי מרפא להורדת כולסטרולשי05/11/2009
אני בן 56 וסובל לעיתים מכולסטרול גבוה בבדיקה מלפני כמה חודשים ldl 137 hdl 56 קולסטרול total 213
הרופא רשם לי תרופה להורדת הקולסטרול שאותה לא לקחתי בכלל כי מנסיוני בעבר פעילות גופנית ודיאטת דלת שומנים מורידה לי את הכולסטרול וזה מה שעשיתי.
בבדיקת דם מהימים האחרונים ldl 113 hdl 46 כולסטרול total 177
הכל בגדר הנורמה אבל להפתעתי הרופא אמר לי שאני חייב להמשיך לקחת את הכדורים (שלא לקחתי) כי הldl חייב להיות עכשיו מתחת ל100
אני מבקש לציין שאני בריא בלי שום מחלות רקע. כמו כן רמת השומנים שלי בדם תמיד תקינה.
שאלתי היות ואני לא מעונין בכדורים והיות שלפי רעתי ירדתי כבר לערכי כולסטרול תקינים איזה צמח מרפא טוב אפשר לקחת כתוסף מזון כדי להוריד עוד את הכולסטרול או לפחות שישאר באותה רמה.
כמובן שזה בכפוף להמשך הדיאטה ופעילות גופנית שבחורף קצת יותר קשה לבצע עקב מזג האוויר.
עלי גם לציין שאני רזה מבחינה גופנית משקל 60 קלוגרם גובה 170 ס"מ
בתודה מראש
מורדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורדי
שחר דוידמן05/11/2009שום ,2 שיני שום כל יומיים אתה יכול לאכול
תה ירוק עוזר להורדת כולסטרול,לשתות תה ירוק כל הזמן,ליטר ביום שזה יהייה השתיה שלך לא קפה,לא משקאות אחרים רק תה ירוק.כמו הסיניים
כורכום-עדיף מיצוי של כורכום ולהוסיף כמה גרגרי פלפל שחור שקושרים את הכורכומין .
20 טיפות ביום של כורכום.
פטריית ריישי ובכלל המורה היפנית שלי המליצה על שתיית מי הפטריות,לבשל פטריות לא חשוב איזה ולשתות כל יום כוס קטנה של מיץ הפטריות.מוריד שומנים וטוב לדיאטה אגב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פתרון מצוין!
יפעת09/11/2009שלום לך, מדובר באומגה 3 מצמח המרווה.את המרווה כובשים בכבישה קרה ומתקבל שמן המכיל המון אומגה 3.(כידוע אומגה 3 חיוני מאד לגוף)את השמן מכניסים לתוך קפסולות ומי שלוקח אותן רואה תוצאות מדהימות ומיידיות!!זה בונה ומחדש את התאים ומוריד את הכולסטרול הרע ומעלה את הכולסטרול הטוב.שמעתי אישית על אנשים שהאומגה פשוט שינתה להם תוצאות בדיקות.שווה וכדאי לנסות.(המוצר הינו טבעי לחלוטין ובלי תופעות לואי כלל!!)הרבה בריאות,יפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה בשתןסופי04/11/2009
שלום
לפני כשנה התגלה לבעלי בן 28 חומצה בשתן ונקבעה אבחנה פודגרה
מה היית ממליצה לעשות כדי להקטין את החומצה בשתן ולהקלעל כאביו ברגליים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן05/11/2009הצמח שנקרא ערער אחד הפעילויות שהוא עושה זה סילוק חומצה מהשתן.
להכין חליטה ולשתות כוס ביום למשך שבוע ולראות מה התגובה.אם יש שיפור.
בשילוב עם מרווה מרושתת, יסמין,גרניום אפשר להכין חליטה מכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן לרכוש את הצמחים הנ"ל?
סופי05/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן09/11/2009בראן צמחים את יכולה לקנות אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורשיר28/10/2009
שלום אני בת 25 ולא מקבלת מחזור , האם יש צמח מרפא שיכול לעזור
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi ליידי+אנרג'י
שחר דוידמן28/10/2009שתי הפורמולות האלה מאוד טובות כדאי שתנסי
נמכרות בעדן מרקט טבע ,בבי טבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי פחםremond28/10/2009
בעלי מושתל כליה האם מותר לו להשתמש בכדורי פחם לבעיית גזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן28/10/2009אני לא מכירה את הפעילות של כדורי הפחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח המנטהremond28/10/2009
בעלי מושתל כליה הוא מבקש לדעת אם הוא יכול לקחת את צמח המנטה.
אודה לתושבתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן אין בעיה עם הצמח
שחר דוידמן28/10/2009צמח מקרר את הכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח המנטה
remond28/10/2009לא שאלתי לגבי הכבד אלא לכליות.
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמנטה בסדר
שחר דוידמן28/10/2009אין בעיה לשתות מנטה כשיש בעיות בכליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים לדכאון וחרדה..אורי25/10/2009
שלום,
אני סובלת מזה כ3 שנים מהתקפי חרדה בתקופה האחרונה זה בשילוב של דכאון שהחמיר לאחר הלידה.
ילדתי לפני 5 שבועות.
ממש קשה לי לחיות ולתפקד ככה.
זה משבש לי את החיים.
רציתי לדעת איזה פורמולת צמחים טובה לדכאון וחרדה.
אני צריכה צמחים שמותרים בהנקה.
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi אנרג'י
שחר דוידמן25/10/2009הפורמולה הכי טובה לנשים אחרי לידה
מחזקת את הגוף ומטפלת גם בדיכאון אחרי לידה
טובה בהנקה
להשיג chi אנרג'י בעדן מרקט ברחבי הארץ ובבי טבע בתל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבונה
ד''ר אמיר קיטרון27/10/2009שלום רב,
מומלץ התחליב "לבונה" למריחה על החזה במיקלחת או באמבט. מעניק צלילות, איזון ורוגע. בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלה וכן...א24/10/2009
שלום לך,
1. איך אפשר לנסות להעלים ציסטה בשחלה?
2. איך אפשר להגביר ולחזק פוריות? אני מנסה להכנס להריון שנתיים ללא הועיל. המערכות בגוף עובדות אבל בגיל כמו שלי בת 37 זה קשה.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi ליידי
שחר דוידמן25/10/2009פורמולה מצויינת לציסטות ולפריון
נמכרת בעדן מרקט או בבי טבע בתל אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בניקוזית..כמה שאלות בבקשה...שיר23/10/2009
שלום לכם!
רכשתי ניקוזית ורציתי לדעת מתיי הכי מומלץ לשתות את זה וכמה זמן לפניי ואחריי ששותים את זה מותר לאכול?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק לא הבנתי באיזה כמות לשתות את זה!
שיר23/10/2009עוד שאלה בבקשה... בהוראות רשום ככה:
"הוראות שימוש: את המשקה שותים בין הארוחות ועדיף לא לפני השינה.
מומלץ לעלות בהדרגה: חצי כוס ליום, למשך יומיים.כוס אחת ליום, למשך יומיים , 2 כוסות ליום ביומיים שלאחר מכן ואחר כך 3 כוסות ביום ,כך במשך כחודש. לאחר מכן מומלץ להפסיק לפחות לחודש.מומלץ לבצע הטיפול לפחות פעמיים בשנה, במיוחד בעונות המעבר.
אופן ההכנה: שקיק אחד מתאים להכנת 4 כוסות משקה. יש ליצוק מים רותחים ולהשאיר 20 דקות. לקרר ולשמור במקרר."
כמה אני צריכה לשתות בשבוע סה"כ אם אני שותה במשך חודש?
חצי כוס ליום בשבוע הראשון?
כוס אחת בשבוע השני?
2 כוסות ליום בשבוע השלישי?
3 כוסות ביום בשובע הרביעי?
מקווה שלא סיבכתי אותכם עם השאלה..מחכה לתשובה , תודה לכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוזית
ד''ר אמיר קיטרון27/10/2009אכן ציטטת נכון את ההוראות.
מתחילים מחצי כוס ביום ועולים בהדרגה ל- 3 כוסות ביום, מפוזרות בין הארוחות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטןאוריאלה21/10/2009
שלום רב,
הנני סובלת מקוליטיס (דלקת במעי הגס),ברצוני לשאול על צמח מרפא שמשכך כאבי בטן ונפיחות בבטן
הנפיחות נגרמת מיד אחרי אכילה,יש לציין שאני מקפידה לא לאכול מזון שגורם לנפיחות.
תודה מראש
אוריאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליפות תפוזים
שחר דוידמן21/10/2009תקלפי תפוזים ותרתיחי במים ואז לבשל על אש קטנה 20 דקות ,לסנן ולשתות כוס אחרי הארוחה
זה עוזר מאוד לנפיחות אחרי ארוחה ולעיכול טוב יותר.
את יכולה קליפות של 2 תפוזים עם חצי ליטר מים.תשימי במקרר ליומיים מקסימום כדי שלא יתקלקל
וכל יום תשתי אחרי ארוחת צהריים או ערב כוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירויים בעור (סבוריאה)אוריאלה21/10/2009
שלום רב,
ברצוני לשאול האם יש איזשהו צמח או קרם המכיל בתוכו מרכיבים מצמחי מרפא להרגעת סבוריאה ? במצב קל יחסית.מעין פריחה בעור הפנים מלווה בגירודים?
תופעה זו מופיע אצלי בחילופי עונות.
אשמח מאד על התחייסותכם
בברכה
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן יש
שחר דוידמן21/10/2009aloe first של חברת פוראוור ליווינג
ספריי שמכיל אלוורה וצמחי מרפא מנסיון זה ספרי מרפא כוויות,גרודים,עקיצות,אני ממליצה בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה
ד''ר אמיר קיטרון27/10/2009מאד מומלץ מעט שמן "דם המכבים"
סרום "משי פנים"
ולשתות חליטת "ניקוזית"
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך,
יפעת09/11/2009אני ממליצה על אומגה 3 צמחי מצמח המרווה של חברת מרוולוס.זה עוזר לכל בעיות העור.בדוק ומנוסה.ניתן להשיג:054-8486994
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי פרקים ופטריה יוגיתיעל19/10/2009
שלום רב,
אני לוקחת כבר מספר חודשים את הפטריה בערב לפי ההוראות שראיתי באינטרנט.
לאחרונה לפני כחודש או יותר, התחלתי לסבול מכאבים יחסית קלים במפרק הברך, לעיתים במרפק או בשורש כף היד. אני בת 35, בכושר מצוין. לכאורה אין סיבה לכאבים אלו.
לפני כשלושה שבועות אמי ג"כ התחילה לקחת את הפיטריה והיום אמרה לי שגם היא חשה לעיתים כאבים בשורש כף היד שמקרינים על האצבעות.
בשיעורי היוגה שאני משתתפת, המדריכה אמרה לי שלדעתה עלי להפסיק מוצרי חלב, כי הם יוצרים פסולת במפרקים. הפסקתי במשך שבוע לאכול מוצרי חלב (בזמן זה גם הייתי בהפוגה של 10 ימים מהפיטריה) ואכן הכאבים פחתו כמעט לגמרי. אתמול חזרתי שוב לקחת את הפיטריה (לא חזרתי לשאר מוצרי החלב עדיין) והיום חשתי שוב כאב בברך.
רציתי לדעת האם יתכן שיש קשר בין הפטריה לכאבי פרקים?
האם מישהו חווה דבר דומה?
ובאותה הזדמנות- האם אכן מוצרי חלב מזיקים למפרקים?
אודה מאד מאד על התיחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן20/10/2009מוצרי חלב מבקר לא מומלצים מכיוון שרבים מאיתנו רגישים ללקטוז וזה יוצר לחות בגוף.
מוצרי חלב של עזים וכבשים יותר טובים תנסי לצרוך ותראי איך תרגישי
בקשר לפטריה,במידה ואת מרגישה לא טוב איתה תפסיקי
לא כל דבר טוב לכולם ויש רגישויות למאכלים מסויימים שכנראה ספציפים לך
תפסיקי אם זה לא טוב לך
יש דברים אחרים מלבד פטריה יוגית לחיזוק שאת יכולה להשתמש.
לא בכח תמיד חשוב להרגיש איך הגוף מקבל את האוכל והתוספים,יש לך מודעות טובה כי עובדה שאת מרגישה קשר לפטריה ולכאבים
אז תלכי עם האינטואיציה הזו ותפסיקי את הפטריה.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח מרפא פומריה Fumariaענת17/10/2009
שלום,
אני מעוניינת לרכוש את צמח המרפא פומריה לטיפול בפסוריאזיס.
לשתות חליטה 3 פעמים ביום.
אבקש לדעת האם ניתן להשיג את הפומריה בארץ אם כן היכן.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי בחנויות טבע
שחר דוידמן20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנם מספר סוגים
יגאל ב"י24/10/2009שגדלים בארץ מפברואר בערך ,לא הרבה מכירים ומשתמשים בהם.
חלקם שימשו כך נראה בעבר לרפואה.
אשמח לשמוע את נסיונך עם הצמח
שבוע טוב יגאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי הגוף
ד''ר אמיר קיטרון27/10/2009קשה להשיג עשנן בארץ.
מומלצת חליטת "ניקוזית" במקום זה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פורמולת restore integrityדודי16/10/2009
שלום,
אני בן 43, מקבל restore integrity כבר כחודש לטיפול בבעיות בחשק מיני.
יש שיפור כתוצאה מהפורמולה. רציתי לשאול למשך כמה זמן ניתן לקחת אותה ללא חשש? האם ליותר מ- 3 חודשים? היכן ניתן לקנות אותה באופן עצמאי ולא דרך המטפל?
בברכה,
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן18/10/2009אתה יכול לקחת אותה למשך 3 חודשים עד חצי שנה ולעקוב באמת איך אתה מרגיש
אין חשש אלו צמחים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטיזם בתפקוד גבוהה, חרדה ודיכאוןאלי15/10/2009
שלום לכם,
מזה כמה שנים שלא הצליחו לאבחן מה הבעיה שלי.
קיבלתי הבחנות כאלו ואחרות עד שלבסוף אובחנתי באוטיזם.
כנראה שאני יותר דומה לאספרגר (מכיוון שלמשל סיימתי תואר ראשון בהצטיינות בגיל 18)
אני נעזר בתרופות נגד חרדה ודיכאון, אך ברצוני להפחית אותם עד כמה שניתן.
בשבועות האחרונים התחלתי להתעניין בויטמינים, מינרלים וצמחי מרפא.
אני משתמש בתוספים הבאים:
- אומגה 3
- ויטמין B קומפלקס
- דלפא
- מולטי ויטמין אשר מכיל גם צמחי מרפא כמו גינסנג סיבירי, שורש סומה ועוד.
- נוטרנייט אשר מכיל גם פוספאט (P5P) וחומצות אמיניות שונות.
- רודיולה
- כמו כן אני שותה תה מפקעות של ורדים, לואיזה, דמיאנה ועוד.
בסך הכל אני חייב לציין שזה מאוד עוזר לי, אני מרגיש טוב יותר, נמרץ, רגוע, שקול ויציב.
רציתי לדעת האם יש עוד תוספים שמומלצים?
האם גאבא למשל יכולה להוסיף?
תודה מראש לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן18/10/2009נראה שאתה לוקח הרבה תוספים
גם להעמיס יותר מדי לא נחוץ
הדבר היחיד שהייתי ממליצה זה לשתות מיץ עשב חיטה טרי בבוקר
לא לקחת את התרופות סמוך לתוספים לפחות 5 שעות בין לבין.
ויטמינים אפשר לקחת ביחד אין חשש מקונטרה אינדיקציות,הם משלימים אחד את השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לבחור צעירדנה11/10/2009
שלום,
בן 22 עקב קשקשים השתמש בשמפו הד אנד שולדרס והגיע להתחלה של התקרחות בקרקפת.
גם בצידי האף יש לו בעיה בעור :אדמומית - כנראה סבוריאה.
הוא מנסה היום שמפו רוזמרין של וולדה ולטענתו הנשירה התגברה והקשקשים נשארו.
אולי תוכלי להמליץ על איזה שמן או משהו לעיסוי הקרקפת ? או כל תובנה אחרת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן רוזמרין
שחר דוידמן11/10/2009לעסות את השיער עם שמן אתרי 3 טיפות-6 טיפות וליעסות את הקרקפת
אפשר גם לבשל במים ענפים של רוזמרין טריים למשך 20 דקות ולשטוף את השיער. זה מחזק את השערה.שיבדוק חסרים בדם של ויטמין בי או ברזל או חומצה פולית גם חשוב.
תזונה נכונה גם חשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא פורמולה 300
שרית13/10/2009כתוב שזה מרפא הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר אמיר קיטרון27/10/2009מאד ממליץ לעסות פעם ביום את תמיסת "גדל בקרקפת.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך,
יפעת09/11/2009אני ממליצה להשתמש בקפסולות של אומגה 3 מצמח המרווה.מי שמקפיד לפי המינון הנדרש רואה תוצאות מדהימות ומיידיות.זה עוזר מאד לנשירת שיער.שווה וכדאי לנסות.ניתן להשיג:054-8486994
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)