מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן עץ התה, ולוונדר:)נועה25/06/2009
שלום, שמעתי רבות על השימוש בשמן עץ התה ובלוונדר לשם חיטוי והחלמה של פירסינג.
קראתי רבות על סגולותיהם של שני השמנים, אבל בשום מקום לא מצאתי איך כדאי להשתמש בהם:
מהולים או לא? ואם כן, באיזו כמות מים יש למהול.
תודה רבה,
נועה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן25/06/20092 טיפות שמן בסיס שזה יכול להיות שמן זית,שומשום,שקדים,זרעי ענבים
ו2 טיפות של לבמדר ושמן עץ התה
בדרך כלל מכינים תערובת של שמן בסיס לפי איזה כמות שאת רוצה ומטפטפים כמה טיפות של השמן האתרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!:)
נועה25/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגין נורופתייהאשר24/06/2009
שלום.
אימי סובלת מורופתייה כתוצאה מטיפול כימוטרפי בטקסול .
האם יש משחה ,או טיפול אחר לעזור בבעיה ?
אם כן למי ניתן לפנות ?
תודה ,אשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן24/06/2009מנסיון הדבר הכי טוב זה דיקור סיני
אני כרגע משתתפת בקורס על סרטן ורפואה סינית במרכז דוידוף בבית חולים
בלינסון בפתח תקווה
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יגאל ב"י03/07/2009היייתי מוסיף לתזונה שיבולת שועל באופן יום יומי שמרגיעה הרבה בעיות עצבים.
כמו כן מריחה חיצונית של שמן\משחה על בסיס פיגם או היפריקום (שניהם משכחי כאבים ומטפלים בבעיות עצביות).
כמו כן יש לשקול ורבנה או נר הלילה באופן פנימי.
שבת שלום
וכל טוב
יגאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורינגה moringa oleferaבנר21/06/2009
האינטרנט מלא עכשיו בתישבוחות גדולות לצמח הזה,אני מתעניין בו בנושא של ,סידן ממקור צמחי והורדת כולסטרול,
אך הטענות הן שהוא עוזר בהמון בעיות ללא תופעות לואי,מעניין אם כל התישבוחות הן יחצנות כי החלו לגדל אותו בארץ ומוכרים אותו בכמוסות יקרות
מה דעתכם על הצמח בכלל ולשימושים שאני מעוניין בפרט,
האם קניית הצמח כפי שהוא ,לא מעובד,פשוט המחיר נמוך,מועילה באותה מידה ?
ישנו מגדל במרכז שמוכר אותו כפי שהוא,אני לא מוצא את הכתובת שלו אולי אתם יודעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן21/06/2009הכי טוב שתדבר עם מיכה מורן שהוא המגדל של הצמח
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן צמח מעולה
יגאל ב"י03/07/2009עשיר מאוד בויטמנים ומנירלים .
בשימוש ברפואה ההודית המון המון זמן.
טוב למגוון רחב של בעיות ולחיזוק הגוף באופן כללי.
אני יודע שאפשר לקנות אבקת עלים לפי קילו גם במחיר סביר .
אני מכיר שני מגדלים אחד מורינגה ערבה והשני מעמק חפר שמו דוד מייקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנים לשיער...21/06/2009
זה קשור לכאן?
אני בת 19 השיער שלי יבש מאוד , כל הזמן מתפצל וכך הוא לא ממש צומח..
אפילו יש לי נשירה ..ממש קצת..
יש אולי חליטת שמנים כזאת שיעזרו לי?
כמה שנים לערבב ביחד שישקמו את השיער שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן21/06/2009כמה טיפות של שמן אתרי אורן,רוזמרין יכולים לעזור לעסות את הקרקפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל19/06/2009
האם מריחת קרמים המכילים ריכוז גבוה של צמחים שונים עלולה להזיק לחולי אי ספיקת כליות או מחלות אחרות בגלל הספיגה למחזור הדם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה קרמים מדובר?
שחר דוידמן19/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם הזנה לכף הרגל של weleda
יעל20/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יזיק
שחר דוידמן21/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
יעל21/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר ויעל.
alexander01/07/2009שלום לכן.
על מנת להיות בצד היותר בטוח,אני ממליץ קבוע(המון שנים),לחולים
במחלות כלייה,ללא שום קשר לפרופיל הבטיחותי,תמיד לבדוק על ידי
עירנות לשינויים/תחושות המתרחשים בעיקבות הכנסה של חומר חדש
למערכת. מומלץ!
אלכסנדר דגן N.D* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהלילך18/06/2009
שלום אני בת 24
אני סובלת מחרדות שמתבטאות בלחץ כאבי ראש ורעידות צוואר תפוס
התחלתי לקחת רסקיו צמחי באך טיפות
שאלתי היא במשך כמה זמן בשבוע אפשר לקחת את זה ואם זה לא מסוכן ויכול לעשות נזק יותר
אשמח אם תענו לי בהקדם
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן19/06/2009אין בעיה לקחת את זה לטווח ארוך
וכמה פעמים שאת רוצה ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בחזרה
לילך19/06/2009תודה שענית לי מהר
ועוד שאלה קטנה - זה ישפיע לטובה על התופעות שיש לי?
זה יכול לעזור לי להעלים אותן????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן19/06/2009להעלים אותם לא
יש צורך בטיפול מעמיק יותר
רסקיו הוא למצבים אקוטים ולא כרוניים
אני ממליצה להגיע לאבחון מסודר ולקיחת צמחים סיניים תהייה אפקטיבית יותר לטווח הארוך
ולטיפול כרוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת לוואיאירן17/06/2009
אני נוטלת רוטס HR מעל חודשיים והתחילה לי תופעה של דופק לב מואץ מדדתי לחץ דם והראה שהדופק 104 וככה כל היום היה מואץ 85 97 וכו
חשבתי זה יפסק עד שזה חזר עלך עצמו עוד פעם לאחר שבוע אז אמרתי לעצמי שאולי זה התוסף תזונה רוטס כי אף פעם לא היהי לי דבר כזה אז הפסקתי ליטול אותו כבר שבוע וחצי
האם זה יתכן מבחינת הויטמינים והמרכיבים שבתוסף זה או שסתם הפסקתי באמצע כי חבל כי אני ממש קוטעת תטיפול באמצע ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן18/06/2009לפעמים גם ויטמינים ומינרלים עושים תופעות לוואי
תפסיקי אותה ותראי מה מצבך אם הבעיה חלפה תקחי שוב ותראי עם זה חוזר תדעי שזה מרוטס
הכי טוב לדבר עם המוכר בבית מרקחת או הטבע היכן שקנית אותה
ואם רוטס לא עושה לך טוב יש מוצרים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילן מצוי מתוצרת שונהעמנואל17/06/2009
שלום
ישנם פערי מחירים עצומים בכמוסות גדילן מצוי של חברות שונות. להמחשה : 60 ככמוסות סולגר 150 שח, 60 כמוסות נוטריקאר 80 שח ו90 כמוסות ביוטבע 70 שח - הפרשים עד פי 3!
האם זה נובע מאיכות/ ריכוז החומר, תוספות שונות או סתם עניין של מותג ?
תודה
עמנואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן17/06/2009כמובן לכל חברה יש את המוצרים שלה,איכויות הצמחים שונה ,הריכוזים כמובן שונים
וגם המוניטין של החברה משמש כגורם לעלות המוצר
כמו כן גם מיקום החנות אם ברמת אביב או בשכונת התקווה או ברמת גן או באילת
תעשה סקר שוק ותקנה מה שמתאים לכיס שלך לבסוף.
בסופו של דבר מנסיוני רוב המוצרים טובים!!!!!!!!!!!!!!!!
לא תמיד היקר ביותר הוא הטוב ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו יודע איזה תערובת תרחיק חרקיםעדי15/06/2009
ממים שנשארים בבריכת ילדים - אני רוצה למלא בריכה אך כדי למנוע בזבוז לא ממש רצוי לרוקן ולמלא שוב מדי יום ולכן, זוכרת שפעם מזמן קראתי היכן שהוא על תערובת שמנים שתרחיק חרקים מהמים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תערובת דוחת חרקים
ד''ר אמיר קיטרון18/06/2009נסי להשיג תערובץ חדשנית לזה, בטל 02-9605040
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה של סנטימטר אחד בכל כלייהמשה13/06/2009
דוקטור אמיר שלום
האם ניקוזית יכולה להוריד את הציסטה או יכולה לישמור שלא תיתפתח יותר
נוסף מה טוב לערמונית מוגדלת
תודה משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליה
ד''ר אמיר קיטרון13/06/2009אכן, שווה לנסות, וזה גם מועיל לערמונית מוגדלת.
כמו כן, כדאי לקחת כמוסות של פרחי צבר ודקל ננסי.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב כמוסות..דני07/06/2009
מבין/מרגיש שמבחינה 'בין-כמוסתית' אינני לוקח אותן בשילוב/תיזמון אופטימלי (לעיתים כאבי בטן או תחושה כללית לא טובה), ואולי אפילו מזיק. אנא עצתך..
בן 62, בריאות כללית טובה למעט דלקת ערמונית והשתנות תכופות, ואלרגיה למוצרי חלב. חיידק הליקובקטור חוסל באנטיביוטיקות ולכן דופן הקיבה רגישה אך מתחזקת. תזונתי בריאה.
פרמיקסון (מבוסס על דקל ננסי, 2 ליום לערמונית).
פרוביוטיקה (3 בשבוע משום שבעבר לקחתי הרבה אנטיביוטיקות).
קלציום וויטמין D (ל- 3 חודשים עקב בעיה קלה במיפוי עצמות וויטמין D 21 - נמוך, לוקח 2000).
ברזל עדין וויטמין C (ל- 3 חודשים עקב ירידה קלה בפריטין/מאגרי ברזל, ה-C500 מסייע לספיגה).
B12 (בתחום הנמוך של הנורמה ובעקבות האנטיביוטיקות שלקחתי).
כמוסה אחת ליום מכל אחד מאלה:
ליקופן (לערמונית)
אומגה 3 (לבריאות)
פרחי צבר ואבץ (לערמונית)
רימונים (לערמונית)
חמוציות (להליקובקטר שהיה בעבר).
שחר דוידמן08/06/2009אני לא רואה שיש בעיה עם מה שאתה לוקח
הצמחים כולם בסינרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקהיערית04/06/2009
שלום,
אני מניקה ושותה כבר שלושה שהועות טינקטורה להקלה על גאזים לתינוק המכילה:
ורבנה רפואית
שורש זנגביל
מליסה רפואית
זרעי כמון
פרחי קמומיל
לואיזה
זרעי שומר
קליפת מנדרינה
זרעי שמיר
האם משהו עלול לייבש את החלב או להפחית ייצורו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
יערית07/06/2009דחוף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן08/06/2009השומר לא מומלץ בהנקה לפחות לא לשימוש ממושך
חוצמזה אין שם צמח שמשבש חלב הנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת צמחים בהריוןלירון02/06/2009
מזה כבר כמה שנים, למרות תזונה עשירה בירקות, סיבים תזונתיים והמון מים, אני סובלת מעצירות כרונית בשל דיאטות קיצוניות. זה תמיד הפריע לי אך עכשיו יותר מתמיד בשל העייפות, החולשה ותחושת הכבדות הנלוות לזה מההריון. אתמול הייתי אצל חברה ואמה הכינה לנו חליטת צמחים טבעית ואמרה לי שזה מאוד עוזר לעצירות. לחברתי זה באמת עזר והיא שתתה חצי כמות ממני, ולי ממש לא. העיניין הוא שמרוב שאני נואשת (כבר שבועיים ללא פעילות מעיים) לא חשבתי לרגע שיכול להיות כי אחד ממרכיבי החליטה מסוכן בהריון ואני מאוד מודאגת שמא צרכתי משהו אסור ואולי פגעתי בעובר. אמה לא יודעת להגיד לי מהם מרכיבי החליטה, היא נקנית במשקל כך שעל האריזה לא מופיעים מרכיביה ובקיצור, עד שהיא תברר לי ממה הוכנה החליטה הזו, אני לא ארגע וכיוון שאיני יודעת ממה היא מורכבת, איני יכולה לברר עליה דבר...מה לעשות? אילו צמחים אסורים לצריכה בהריון מלבד נענע ומרווה? יש משהו שאני יכולה לעשות עכשיו? אני בלחץ!!!!!!!
חשוב לי לציין כי איני מרגישה שום תופעות לוואי או סימנים יוצאים דופן
תודה מראש,ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן02/06/2009חליטת תה לא תעשה שום דבר לעובר,צמחים כששותים ככה כתה אין בעיה אין לך מה לדאוג כמות החומרים הפעילים זניחה!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מה לדאוג ובטח צמחים רעילים לא מוכרים!!!!!!!!!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
לירון02/06/2009תודה רבה רבה, הרגעת אותי!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרפדתמי01/06/2009
שלום רב,
האם תה סרפד נוגד גלולות נגד הריון, או שאין בעיה לקחת את שניהם יחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן02/06/2009אני ממליצה לרווח 3 שעות לפחות בין הגלולות לתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
תמי02/06/2009התשובה היא שזה כן עלול לנטרל את השפעת הגלולות, במיוחד עם שותים את שניהם באותו זמן?
או שזה ליתר ביטחון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כן עלול לנטרל את השפעת הגלולות
שחר דוידמן05/06/2009לכן לא מומלץ לשתות ביחד עם הגלולות אלא לרווח 3 שעות לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן מנטה סיני 25 מ"ל - ביו-דיאטרן31/05/2009
שלום
מדי פעם , לטעם , אני מוסיף טיפה מהשמן
שכתוב שניתן לשתיה") לרסק פירות
1) האם ומה נותן?י
2)מוסיף גם לאפיה האם החימום מזיק לשמן?י
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן מנטה
ד''ר אמיר קיטרון01/06/2009שלום רן,
החימום לא מזיק, ולשמן תכונות מחטאות ומעוררות
כל טוב
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)