מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוזרראבי23/11/2008
ד.נ. ראיתי תוסף תזונה נוזלי מעניין המכיל תמצית פירות שונים, וכן ויטמים E ומגנזיום, אבל גם ציפת פרי עוזרר. הרוקח אומר שעוזרר הוצא מרשימת התרופות המותרות ע"י משרד הבריאות. האם רצוי להימנע משימוש בתובף שכזה? תודה. אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן23/11/2008עוזרר הוא צמח שרצוי להוועץ עם הרוקח או רופא לצמחי מרפא
לא כדאי לקחת על דעת עצמך שום דבר
תמיד להיוועץ עם מטפל מוסמך בצמחי מרפא
יש הרבה צמחים בטוחים אחרים לשימוש
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ממליץ
ד''ר אמיר קיטרון23/11/2008שלום רב,
ציפת פרי העוזרר עשירה בגליקוזידים המסייעים לחיזוק הלב.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ולריאןהפי22/11/2008
אני חולת אפילפסיה ללא התקפים מזה ארבע שנים היו לי כשני התקפים וזהו לוקחת טגרטול סובלת מלחת דם גבוה ומכולסטרול מאוזנים ע"י תרופות סובלת מנדודי שינה שואלת האם ולריאן יכול לעזור לי לנדודי השינה בטינקטורה או בקפסולות מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן23/11/2008הנסיון שלי עם ולריאן הוא מעולה,תנסי לא משנה באיזה צורה רק לא לקחת עם שאר התרופות ביחד
שיהייו 3 שעות בין התרופות והצמחים,דבר נוסף לא להשתמש בו יותר משלושה חודשים.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה שנוגעת לרוב הגברים בארץ..מאור21/11/2008
רציתי לדעת אם יש צמחי מרפא שמוכחים או מומלצים לטיפול בנשירת שיער.. האם יש צמח נפוץ או ידוע שמסייע.. לא חשוב אם במאכל או בבישול או מריחה על הראש תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן21/11/2008רוזמרין,לקטופ או לקנות 5 ענפים של רוזמרין לבשל עם מים למשך 20 דקות
לחכות שיתקרר ולשתוף את הראש עם המים שסיננו את הרוזמרין ממנו תחילה
לישון עם שיער רטוב וככה לחזור על הפעולה כל יום
או 3 פעמים בשבוע כל פעם מים חדשים ורוזמרין חדש לבשל וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעיל הרבה יותר מרוזמרין
ד''ר אמיר קיטרון23/11/2008לעסות הקרקפת פעמיים ביום עם "גדל", ולשתות משך חודש חליטת "ניקוזית". יש אחריות לתוצאה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפרסונליזציהבחור21/11/2008
אני מעוניין לדעת אם יש תרופה טבעית לדפרסונליזציה ואם כן האם ניתן לשלב עם תרופה כימיקלית תודה רבה וטיפים בבקשה לסיוט הבלתי פוסק של הדבר הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן21/11/2008צמחים שמחזקים את הלב והכליות
שן הארי,קמומיל,תרד,צימוקים
רוזמרין,טיליה,כורכום ,מליסה
כמובן שאין בעיה עם תרופות אחרות
הייתי ממליצה לבוא לאבחון ולהתאמת פורמולה ספציפית למקרה שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בחור21/11/2008איני יכול לבא כי אני באמריקה אבל מה זה כל הדברים האלה ? איפה קונים את זה? ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שחר דוידמן21/11/2008אני ממליצה לך ללכת למטפל סיני שרוקח גם צמחים מתמחה בצמחי מרפא
שיתן לך פורמולה אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מיפוי לבמיכל18/11/2008
ביום ג' הבא אני אמורה לעבור בדיקת מיפוי לב. ידוע לי שהקרינה מאוד לא בריאה, אבל זו הבדיקה שממליץ הקרדיולוג. מה ביכולתי לעשות [אם אפשר] כדי לנקות את הגוף מהקרינה. בתודה מראש
שחר דוידמן18/11/2008ניקוי של הגוף יעשה על ידי הכבד לכן יש לאכול הרבה ירוקים-עלים ירוקים של חסה ,מלפפון,עלי ביבי,או לשתות משקה כלורופיל שמאוד עוזר לניקוי הכבד מרעלים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל18/11/2008תודה על תגובתך המהירה. מה משמעות הביטוי הרבה ?? כמה פעמים ביום ובאיזו כמות??לכמה זמן? היכן משיגים תה שצינת?? האם יש התנגות עם כדורים להורדת לחץ דם וכולסטרול?? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שחר דוידמן18/11/2008לאכול סלט ירוק גדול פעמיים ביום לפחות
בנוסף משקה כלורופיל יש להרבה חברות וכולם מומלצות
ניתן להשיג בכל חנות טבע
2 כפיות ביום בכוס מים
אין התנגדות עם שום כדורים שאת לוקחת המשקה הוא כמו סלט מרוכז גדול אין מה לדאוג
להפך זה מאוד עוזר לכבד להתמודד עם הרעלים שהתרופות משאירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית חליטת סרפד (?)לילי17/11/2008
שלום קניתי היום "גדל" וגם חשבתי לקנות את החליטת "ניקוזית" עם זה אבל פחדתי שזה יעשה לי בלאגן בבטן.. אז קניתי בסוף שקית סרפד עלים בשקית(50 גר') אבל לא הבנתי איזה כמות לשים בכוס וכמה פעמים ביום לשתות, תוכלו להסביר לי בבקשה? עוד שאלה, איזה כמות של "גדל" אני צריכה לשים כל פעם (פעמיים ביום) זה בא עם טפטפת אבל לא רשום בדיוק איזה כמות לשים על הראש(בלמעלה של הטפטפת המספר הכי גבוה זה 3M )כמו כן, איפה הכי מומלץ למרוח? באיזורים הדלילים שהיתה בהם נשירה או על הקרקפת, או בשניהם? אשמח לתשובות, תודה רבה!
שחר דוידמן17/11/2008כפית סרפד לקחת את הצמח ולשים בכפית ובכוס עם מים חמים
לחכות 10 דקות ולסנן את הסרפד מהכוס ולשתות
את יכולה פעמיים ביום לשתות תה סרפד,לא כדאי בערב כי הוא משתן
הכי טוב בבוקר ובצהריים המוקדמות.
בקשר לגדל הכי טוב שתשאלי את בית המרקחת שמכר לך את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדל
ד''ר אמיר קיטרון17/11/2008רק למידת ההרטבה של האזור הדליל, להספיג עם האצבעות.
חבל שלא קנית "ניקוזית" כי זו תערובת מאוזנת יותר מעלי סירפד לבד. אני מקווה שזה יצליח גם ככה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחריי כמה זמן מותר לשטוף/לחפוף אחרי
לילי18/11/2008אחריי כמה זמן מותר לשטוף/לחפוף את השיער לאחר השימוש ב"גדל" ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשטוף
ד''ר אמיר קיטרון18/11/2008אין צורך לשטוף, אבל ניתן לחפוף כבר אחרי שעתיים
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא סגורה על הכמות...!
לילי18/11/2008אני לא סגורה על כמה צריך לשים כל פעם מהגדל...זה נתון לבחירתי או לפי הוראת רופא? הכי גבוה בטפטפה זה 3M ..אז כמה צריך בעצם לשים וכמה רצוי לשים? אם נניח האיזור הדליל הוא איפה שהשביל ובצד אז אפשר למרוח על השביל רק? או מאחורה בקרקפת? תודה וסליחה על הבלבול מוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות
אמיר19/11/2008פשוט להרטיב מעט את האצבעות ולהספיג איתן בקרקפת, עד שהאזורים הדלילים הוספגן היטב. בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לעסות את הקרקפת?
לילי19/11/2008צריך גם לעסות את הקרקפת עם זה דקה או שניים או רק להספיג? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספיק להספיג היטב.
ד''ר אמיר קיטרון21/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסימי17/11/2008
שלום רב, אני עובדת מול מחשב 10 שעות ביום. לאחרונה יש לי כאבים בכל הגוף ובעיקר בישבן ובגב. האם יש צמחי מרפא שיוכלו להקל עלי את הישיבה הממושכת? תודה רבה
שחר דוידמן17/11/2008יש פורמולה שמחזקת את הטחול שהוא לפי הרפואה הסינית אחראי על שרירים
נקראת chi אנרג'י ונמכרת בעדן מרקט או בבי טבע בבן יהודה תל אביב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקלה
ד''ר אמיר קיטרון17/11/2008מומלץ עיסוי עם "שמן עברי",לפחות פעם ביום.
מומלצים מאד תרגילי מתיחה, 5-10 דקות בכל יום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לתוספת אנרגיה יומית - יש?עתליה14/11/2008
שלום, הייתי מעוניינת לשמוע על צמחי מרפא ( עדיף בתה, אבל לא חובה) המסייעים לאנרגיה במשך היום. יש לי לחץ דם גבוה וגנים לא משהו בנושא אז צריך להיזהר. לכן אני שואלת מומחה! תודה
שחר דוידמן14/11/2008שיבולת שועל טובה את יכולה לבשל ולאכול
תה נענע
כשיש לחץ דם צריך לעשות לך תשאול מקיף יותר כדי לתת תשובה רצינית
אך גם נענע טובה ושיבול שועל טובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנרגיה יומית
ד''ר אמיר קיטרון15/11/2008שלום רב,
אני ממליץ מאד על מקלחות עם תחליב "לבונה" בערב.
נענע עלולה להעלות לחץ דם, לכן יש להיזהר משתיית יותר מכוס או שתיים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא בקומפרסים חמיםננה13/11/2008
לטיפול בדלקת גידים באזור מפרק הירח, באלו צמחי מרפא להשתמש בקומפרס חם ? תודה.
שחר דוידמן13/11/2008כורכום אבקת כורכום צהובה טובה ,צפורני חתול,קמפור-עלים של קמפור
את יכולה יעשות אמבטיה חמה עם הצמחים האלו
מעבר לזה אני ממליצה לקחת גם צמחים פנימיים לטפל בדלקת כלל מערכתית
זה דרך איבחון מסודר והתאמת פורמולה בשבילך אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שחר
ננה13/11/2008תגובה מהירה וברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גידים
ד''ר אמיר קיטרון13/11/2008אני ממליץ גם לנקות את הגוף עם חליטת "ניקוזית", ועל הספגה מקומית של שמן "נימית".
כמו כן, אשמח לדעת מהו סוג הדם כדי להציע שינוי תזונתי.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת לקנות חליטת ניקוזית וגדללילי13/11/2008
שלום אני רוצה לקנות את 2 המוצרים האלה , שמעתי שהם עוזרים לנשירת שיער: חליטת "ניקוזית" תמיסת "גדל" היכן אני יכולה להשיג אותם באיזור ת"א והשרון, האם יש אותם בבתי הטבע ? ראיתי שיש אותם לקנייה אונליין.אבל זה לא נראה לי מאובטח מספיק ורציתי לדעת אם יש לקנות אותם רגיל באיזור ת"א או השרון? אשמח לעזרה, תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוזית וגדל
ד''ר אמיר קיטרון13/11/2008שלום רב,
ניתן להשיג בין היתר באורגניק מרקט בשיינקין או בנתניה.
וגם בטל' 02-9605040
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות...
לילי13/11/2008תודה על המידע..עוד כמה שאלות..האם ה"גדל" הזה צריך להשתמש בו לצמיתות? והאם יש לו תופעות לוואי? והאם הניקוזית גורמת לתופעות לוואי כמו שילשולים או כאבי בטן? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מקום
ד''ר אמיר קיטרון13/11/2008אפשר גם בחנות "טיפת שמן", ליד קומה שניה של "כלי זמר" בדיזנגוף סנטר.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- sliha al hactavBAHUR10/11/2008
ANI ROTSE LADAAT MA NITAN LIKNOT BECOL BET MIRKAHAT TRUFA TIVIT NEGED DICAON BLI MIRSHAM TODA RABA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן11/11/2008אין משהו חזק שיכול לעזור אלא ללכת לרופא נטורופט או לרופא קונונציונלי
ולקחת מרשם כי תרופה נגז דיכאון שגם תעזור צריך מומחה לצמחים שיבדוק אותך ויעשה איבחון
ויתן לך צמחים מדוייקים את הצמחים האלא לוקחים בלי מרשם בחנות טבע
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיפור מצב רוח
ד''ר אמיר קיטרון13/11/2008אני מאד ממליץ על תחליב "לבונה". ניתן למשל למצוא בחנות "טיפת שמן" בדיזנגוף סנטר.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיסאורית08/11/2008
שלום , אני בת 28 ומזה כ-5 שנים סובלת מאסטמה של העור המתבטאת רק באזור העור שמסביב לעניים , אזור העניים מתנפח והעור נחתך ומתקלף . ניגשתי מס' פעמים לרופא עור ואלרגיות אך אלה לא נותנים פתרון לבעיה . בנוסף אובחנתי כאלרגית לאבק , פריחות שונות (עץ הצפצפה , זית) וחתולים אך למרות שאני נמנעמת מקרבה לגורמים האלרגיים המצב לא משתנה . אשמח לדעת אם יש מענה לתופעה ברפואה האלטרנטיבית ובמה ניתן להשתמש בכדי להפחית את הגרד והכאב. נ.נ בהמלצת רופאת העור ניסיתי לבצע קומפרסים של תה קמומיל על העיניים אך זה לא עוזר . . . . והאם שמעתם על מסנני אוויר אשר מנקים את האוויר מאבק ומאלרגניים שונים ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
ד''ר אמיר קיטרון08/11/2008שלום אורית
הבעיה שכיחה בפרט אצל בעלי סוג דם O, או שיש אצלם הורה עם סוג דם כזה.
במקרה שכך הדבר, כדאי לצמצם למינימום צריכת מוצרי חלב וחיטה.
מאד מומלץ ניקוי הגוף, ע"י חליטת "ניקוזית"; הספגת שמן "מכבים" על העור בערב; הימנעות מכל קרם כימי או סבון. להזנת העור במקום קרם יתאים למשל סרום "משי".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לאמיר קירטוןרועי07/11/2008
שלום ותודה אל העזרה אתה יכול יותר לפרט אל הצמחים שכתבתה כי זה לא אומר לי כלום אתה יכול לכתוב איפה קונים את זה איך משתמשים בזה להזביר אל זה קצת תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא
ד''ר אמיר קיטרון08/11/2008שלום רז,
תוכל להשיג בין היתר בטל' 02-9605040
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ספיגהעידית04/11/2008
שלום, אילו צמחי מרפא מסייעים לספיגת מעיים טובה יותר?
שחר דוידמן05/11/2008לקחת אנזימי עיכול יש הרבה חברות טובות שמציעות אנזימי עיכול של חלבונים שומנים ופחממות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילמיטל בן ארי04/11/2008
שלום , יש לי בעיית דלילות בשיער עקב מחלה בעור הקרקפת. השתמשתי כבר בכל התכשירים האפשריים אך לצערי כלום לא עוזר. רציתי לנסות משהו טבעי ושמעתי שאלוורה מאוד טובה לעור הקרקפת (הצמח עצמו ולא כג'ל) האם זה נכון? ואם כן איפה אפשר להשיג אותו? ואם לא האם יש משהו אחר לעשות בושא? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח אלוורה
שחר דוידמן04/11/2008יש להשיג בחנויות פרחים
עציץ עולה 45 ש"ח פחות או יותר ואת יכולה לחתוך כל פעם ממנו ולהשתמש
מעבר לזה אני ממליצה לך על פורמולה chi אנר'גי מצויינת לטיפול בשיער דליל זו פורמולה מצמחי מרפא סיניים שיש לי נסיון איתה כבר 15 שנים
ניתן להשיג בעדן מרקט ובבי טבע תל אביב בבן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער דליל
ד''ר אמיר קיטרון05/11/2008שלום רב,
אני ממליץ מאד על שימוש בחליטה לניקוז רעלים מן הגוף, "ניקוזית", בשילוב עם הספגת תמיסת "גדל" פעמיים ביום בקרקפת.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)