מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בויתניה משכרת לאישה הרהm236914/12/2008
שלום אני סובלת מדלקת באגן אני נמצאת כרגע בשליש הראשון להריון, אני מתקשה בהליכה עקב כך, והמליצו לי להשתמש בצמח בשם "עובב" שהוא ויתניה משכרת, האם הצמח יכול להזיק או להועיל בזמן הריון? אשמח לקבל תגובה בהקדם. לפי בדיקה שערכתי באינטרנט הצמח ויתניה הוא רעיל (ולא כפי שמופיע באחת התשובות בפורום )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן14/12/2008לא כדאי לקחת צמחים ללא רופא מוסמך שמבין בצמחי מרפא כמו נטורופת או רופא סיני
ויתניה הוא שורש ,העלים של הצמח רעילים ולא ממליצים להשתמש בכלל.
בכל אופן לטיפול לדלקת באגן צריך אבחון מלא ,צמח הוא כמו תרופה יכול מאוד להזיק אם לוקחים ללא ידיעה וללא למידה מעמיקה
במיוחד שאת בהריון,אני הייתי ממליצה לך לגשת לרופא מוסמך ולא לחפש באנטרנט צמחים ולקחת כי כתוב
את יודעת בפרקטיקה,כל מה שכתוב בספרים בטל בשישים כאשר משלבים צמחים ביחד,צמח עם פעילות מסויימת כצמח בודד עושה פעולה אחרת לגמרי כשהוא בשילוב עם צמח מסויים אחר
תנסי חמוציות או אוכמניות לאכול כפרי ,גם הם עוזרות לדלקת באגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויתניה משכרת
ד''ר אמיר קיטרון14/12/2008שלום רב,
לא כדאי בשלב זה של ההריון.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורש ויתניה משכרת
אולגה26/02/2010היי
האם שורש ויתניה משכרת
הוא טוב לבעיות קשב וריכוז
האם היא משפע על מח
ועוד איזה תכונות יש לצמח הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן27/02/2010לא מטפל בבעיות קשב וריכוז
מטפל בדלקות פרקים,עוזר במצבי מתח ולחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאליאל10/12/2008
אי מחפשת צמחים מסויימים שיכולים לעזור לי בכל הנוגע לשיער יבש לחצים נפשיים ,דאגות ,מצבי דיכאון קלים ללא סיבה ,גזים ,נפיחות בבטן עייפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן10/12/2008אני ממליצה על chi ליידי ו-chi אנרג'י
chi ליידי טובה למצבי דיכאון,לחצים נפשיים,דאגות
chi אנר'גי לעייפות,נפיחות בבטן ושיער יבש
השילוב של שתיהן מנצח
כל יום לקחת בבוקר אנר'גי ובערב ליידי 20 טיפות מכל אחת בכוס מים או מיץ
נמכרת בביט טבע בן יהודה תל אביב ובחניות עדן מרקט ברחבי הארץ(יהוד,נתניה,ראשל"צ,חיפה,אשדוד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי הגוף
ד''ר אמיר קיטרון10/12/2008הכל מצביע על רעלים בגוף
מומלצת חליטת "ניקוזית", ולשיער: סרום "רעמה"
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטןפיק דרמטיטיסגליה08/12/2008
שלום רב לילדי בני 11 ו 6 יש אטופיק דרמטיטיס.שניהם אלרגים במידה שונה.הקטן רגיש לחלב.קקאו וכו. הבנתי שיש להם בעית חום הפנימי.אילו צמחי מרפא עוזרים במצבים כאלו בתודה מראש
שחר דוידמן08/12/2008להפסיק מוצרי חלב מהפרה ולעבור לעיזים וכבשים
יוגורט זה בסדר
צפורני חתול לעשות חליטה ולשתות
למרוח על העור אלוורה עדיף את הצמח עצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק
ד''ר אמיר קיטרון10/12/2008יש לעבור גם מלחם חיטה ל: כוסמין, אורז מלא, שיפון
להרגעת העור: למרוח "שמן המידבר" ואחריו משחת "טובה", פעמיים ביום
טיפול כזה יסייע תוך שבוע-שבועיים
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשלגן ונתרן ובלוטת התריסשבתאי07/12/2008
שלום רב האם יש קשר בין רמות גבוהות של אשלגן ונתרן שנתגלו בבדיקת שיער לבין תפקוד בלוטת התריס , ואם כן מהו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן07/12/2008יכול להיות
אשלגן קשור לבלוטת האדרנל לכליות וכמו כן גם נתרן
חסר שלהם יכול להביא גם בעיה של סוכרת
בעיות בתפקוד הטחול/לבלב
ברפואה הסינית טחול ולבלב קשורים לבלוטת התריס לכן צריך לחזק אותם ולטפל בטחול אם רוצים לחזק בלוטת תריס שלא מתפקדת
לכן יש קשר בדרך עקיפה לפי החשיבה הסינית
יכול להיות שאם נחקור יותר מבחינת רפואה מערבית נגיע גם לקשר הזה
ככה שלא משנה מהיכן האבחון מגיע ומהי הדרך לאבחן בסוף מגיעים לאותה מסקנה
אם יש לך חסר באשלגן מיד לקחת תוסף מזון או לאכול הרבה ירקות עם אשלגן
וכמן כן לא לשכוח את הנתרן ולאכול גם מעט מלח ים בסלט ובמזון
כדי ליצור איזון בין נתרן אשלגן
ואם יש קשר לבלוטת התריס אז המצב שלה יתאזן אם זה קשור באמת לאשלגן/נתרן
תנסה ותבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית השתןהפי06/12/2008
אני סובלת מבעיות של תכיפות במתן שתן הייתי רוצה לדעת האם יש צמח או צמחים שיכולים לעזור בחיזוק רצפת האגן וע"י כך בחיזוק השלפוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן07/12/2008יש צמחים סיניים שכמובן יש למצוא אותם רק אצל מטפלים
che qian zi
bian xu
wu yao
yi zi ren
אלו צמחים כחלק מפורמולה שמתאימים ספציפית לך
לכי למטפל סיני הוא יעזור לך מאוד
אך כמובן מישהו שמבין בצמחים
את מוזמנת להתקשר אלי אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לעזרתכם-צמח שמקורו בפרסשירן05/12/2008
שלום רב , ברצוני לברר בנוגע לזרעים שחורים - הנקראים בפרסית בלנגו (balengu) מדובר בזרעים בצבע שחור , כאשר מערבבים אותם במי שתיה הם מתנפחים ומתכסים במעטפת ג'לית שכזו עם מלא זקיקים "הופכים לשעירים" ( : השימוש שלהם בקרב העדה הפרסית הוא להפחתת גודש וכאבי גרון והם פשוט עושים פלאים !!! הייתי מאוד שמחה לדעת את שמם של הזרעים בעברית והיכן ניתן למצוא חומר לקריאה עליהם לתגובתכם אודה ( : שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחך
ד''ר אמיר קיטרון08/12/2008שלום רב,
מדובר בזרעי לחך.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קיטרון - תודה !!!!
שירן16/12/2008המון המון תודה לך על התגובה המהירה עזרת לי מאווווד תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפניה של שירן על זרעי בלנגו
בן סימון מורי15/12/2008מבקש לקבל אינפורמציה רחבה יותר על פלאי זרעי בלנגו,שמקורם באירן. האם צמח זה מועיל לדרכי נשימה,לאדם שסובל מחסימה כרונית ברכי נשימה? ועד כמה המינון והתדירות חשובים? אודה לכל מי שיוכל לספק לי ידע בנושא חשוב זה. 052-3407774 או דרך דאר אלקטרוני תודה. מ.בןסימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורי , בתגובה לשאלותיך
שירן16/12/2008אומנם הידע שלי בעניין הוא לא מקצועי על כן ביקשתי את עזרתו של ד"ר קיטרון
אך לרוב זרעי הבלנגו באמת עושים פלאים !!!
בקשר לשאלתך באם הם מסייעים לדרכי הנשימה אז אני יכולה לספר
כי שני אחיי סובלים מאסתמה ואחד מהם סובל כסימפטום בהיצרות של קנה הנשימה
וכאשר הוא שותה מהזרעים זה נותן הקלה גדולה
אני יכולה עוד להמליץ לך מנסיון אישי שלנו כי רפלקסולוגיה יכולה מאווווד לעזור
עד כדי כך שהתופעות יחלפו לגמרי (אולי משהו קטנטן בעונות מעבר)
זה אומנם לא קשור לפורום הנ"ל - אך אני ממליצה בחום !!!!
יש לציין שאתה צריך לפנות למטפל טוב ולא להתפתות לגשת לכל אחד
רפואה שלמה !
ובהצלחה
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל תגובתה של שירן.
בןסימון מוריס21/12/2008שירן,תודה,שהגבת לבקשתי, לדעת על זרעי "בלנגו",זרעי לחך. ותודה על ההמלצותך לטיפולים אלטרנטיבים,בהחלט אשכול את שימושם. שבוע טוב. מ.בןסימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף ...
שירן16/12/2008את זרעי הבלנגו ניתן לרכוש בשוק לוינסקי - ת"א והבנתי שגם בשוק מחנה יהודה - ירושלים מכירים את זה שם בשם הפרסי שלהם בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחך
ד''ר אמיר קיטרון17/12/2008שלום רב,
אכן ידוע שהצמח מסייע לבעיות בדרכי הנשימה (הוא גם צומח בארץ) ושמו הלועזי: Plantago
אני ממליץ גם על תרסיס "שונם" לדרכי הנשימה
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתו של ד"ר קיטרון
בןסימון מוריס21/12/2008שלום רב אדוניץ תודה על האינפורמציה החיונית שספקת לי כל כך מהר. אתה ממליץ עוד על תרסיס "שונם" לדרכי הנשימה,לדאבוני לא מצאתי כל עדות לפריט הזה באינטרנט. שוב תודה על עדיבותך. מ.בןסימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשונם
אמיר21/12/2008שלום רב, תוכל לברר בטל' 02-9605040 בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטוסאןרונית03/12/2008
יש לי 2 ילדים אחד בן 6 והשני בגיל 3. לבני בן ה6 יש מידי פעם פקק באוזן (שעווה) אשר מורידה לו את השמיעה. הוצאת הפקק ע"י שאיבה אצל רופא לא נעימה לו ומכאיבה. שאלתי: האם השימוש באוטוסאן הינה יעילה כשאיבה אצל רופא אף אוזן גרון. והאם ניתן להשתמש באוטוסאן גם לילד בן 3 להוצאת הלכלוך . האם אין לכך השלכות או נזקים כל שהם ובאיזה תדירות מותר להשתמש? תודה על העצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן03/12/2008אין בעיה עם אוטוסאן את יכולה פעם בשבועיים לעשות כל אוזן
זה מאוד עוזר להוצאת הליכלוך והיא יעילה כמו שאיבה אצל רופא תלוי שוב מה הבעיה
הספציפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת אדרנל ובלוטת התריסשבתאי02/12/2008
שלום רב האם ישנם ויטמינים או צמחי מרפא אשר יכולים לחזק את בלוטת האדרנל{יותרת הכליה} ובלוטת התריס? והאם זה נכון שכדי שבלוטת התריס תתחזק נדרש מינרל סלניום? תודה רבה
שחר דוידמן03/12/2008בחסר של הבלוטה יש לצרוך יוד,סלניום,בי-3,אבץ,בי-12
בעודף של הבלוטה יש לצרוך בי-12,לציטין,ויטמין סי,ויטמין e
בקשר לבלוטת האדרנל צריך להיות יותר ספציפי
בכל אופן צריך ללכת לרופא נתורופט או סיני שיטפל עם דיקור וצמחים ספציפים לאבחון מסודר ורציני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטת התריס
ד''ר אמיר קיטרון03/12/2008מאד מומלצת חליטת "ניקוזית", לשתות חודש כן, חודש הפסקה ושוב.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות טבעיותאילנית02/12/2008
שלום . אני סובלת מבעיות קרסול כנראה בגלל שינויים ארטיטיים והמליצו לי לנסות מספר תרופות טבעיות שלא נמצאות בארץ ואבקש לקבל מידע עליהם באם יש : 1. תרופה בשם INHOLTRA עבור PREMIUMLUBRI-JOINT שמכיל: ויטמין C , E , MANGANESE , אומגה 3 , D-GLUCOSAMINESULFATE , אומגה 6 , N-ACETYL D GLUCOSAMINE , ו - CHONDROITIN SULFATE .התרופה משווקת בארצות הברית. 2. תרופה של חברת הימלייה בשם SHALLAKI או BOSWELLIA עבור כאבי JOINT והוא מכיל חומר הצמח SHALLAKI 125MG . ,תודהעבור המידע והעזרה . שרונה
שחר דוידמן02/12/2008לפי מה שמכילה התרופה הראשונה זה בסדר -מכילה הרבה ויטמינים ואומגה,גלוקוזמין,כונדרטין
לחברת פוראוור ליווינג שמשווקת בארץ יש משקה אלוורה עם גלוקוזמין וכונדרטין ממליצה מאוד היא במיוחד טובה לדלקות פרקים למיניהן ולכל שינויים ארטריטיים.
את יכולה לקחת את התרופה מארה"ב או כאן בארץ זה לא משנה שהינם או דבר בוודאי תעזור לך
חברת הימליה חברה מצויינת אלו צמחים אירוודים את יכולה לקחת בלי שום בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קרסול
ד''ר אמיר קיטרון03/12/2008שלום רב,
תוספי המזון נראים מתאימים.
מומלץ מאד ניקוי לגוף, עם חליטה כמו "ניקוזית" וכן עיסוי עם משחת "ברכן" פעמיים ביום. אשמח לדעת את סוג הדם שלך, כדי להציע גם תזונה משלימה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת סוג 2מתוקה29/11/2008
שלום אני סוכרתית גבולית ושמעתי רבות על צמחי מרפא בעוזרים לטיול בסוכרת. כמובן מבלד דיאטה, תזונה נכונה וספורט. מי? מה? כמה? מורינגה, חילבה, עלי זית, ג'ימנמה? אשמח לעזרתכם תודה
שחר דוידמן30/11/2008חילבה,עלי זית,לבשל את העלים ולשתות את המים,בטטה לאכול כל יום
את צריכה גם צמחים כטיפול לכן פורמולה סינית יכולה לעזור לוקחים על בסיס קבוע
chi +40 פורמולה נהדרת גם לשמירה על איזון הסוכר(נמכרת בבי טבע תל אביב בן יהודה ובעדן מרקט.
את צריכה לעשות את זה מסודר ללכת לנתורופט טוב שיתן לך תזונה ולרופא סיני שיתן לך צמחים ואז תהייה מסודרת.
אלו צמחים שלא נמכרים כחליטות אלו צמחים שנמכרים בבתי מרקחת סיניים לפי מרשם בלבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול יעיל ביותר
ד''ר אמיר קיטרון30/11/2008מאד מומלץ שילוב חליטת "ניקוזית" עם תוסף מזון "שמן דם המכבים" וכן התאמה קפדנית של התזונה לסוג הדם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרת סוג 2
מתוקה30/11/2008אשמח למידע היכן ניתן לרכוש ניקוזית ואיך משתמשים ? וכן שמן דם המכבים היכן לרכוש? איך להשתמש? כמה? ומתי? אאיך מתאימים תפריט לסוג דם ולסוכרת ? סוג הדם שלי O + אשמח לעזרתך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוזית
מתוקה30/11/2008שלום רב הצצתי קצת הפורום ואני רואה שאתה ממליץ על ניקוזית להרבה מאוד בעיות. מקצת קריאה באינרנט הבנתי שניקוזית מקה את הכליות. אני לוקחת מזה זמן כפית כלורופיל על חצי כוס מים על בטן ריקה האם זה לא עושה אותו דבר? אשמח תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוזית
אמיר01/12/2008אכן, ניקוי הגוף (ע"י חיזוק הכבד והכליות) הם מפתח לטיפול בשלל בעיות: שומנים בדם, אלרגיות, סוכרת, אסתמה, מיפרקים- כי כולם קשורים לחוסר איזון של הגוף, וע"פ הנטייה הגנטית, חוסר האיזון דוחף כל אחד לבעיה אחרת. כלורופיל זה מעולה, אבל כשתשתי ניקוזית תראי תוצאה שונה לגמרי, כי יש בו צמחים שמסייעין בעוד דרכים, בפרט החי-עד, השינן ועוד. בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריכוזשאלה28/11/2008
היי, רציתי לשאול לגבי צמחי מרפא שיכולים לחזק את הריכוז....
שחר דוידמן28/11/2008פורמולה chi אנרג'י
מאוד טובה לחיזוק הזיכרון
נמכרת בבי טבע בן יהודה תל אביב
או בעדן מרקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריכוז
ד''ר אמיר קיטרון30/11/2008שלום רב,
מומלץ שימוש בתחליב "לבונה" למריחה חיצונית
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת צמחי מרפאאלינה25/11/2008
שלום רב, רציתי לשאול האם ניתן לרכוש פרחים מיובשים של בן חרצית גזור. אם כן, איפה ניתן לקנות אותם? תודה מראש, אלינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי
שחר דוידמן26/11/2008להתקשר לחברת עלעלים הם מוכרים את כל סוגי הצמחים כמעט תשאלי אותם
תחפשי באינטרנט את הטלפון שלהם יש להם אתר: al-alim* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חליטה או חומרים טבעים לקבלתדדי25/11/2008
זיקפה כמו לאחר לקיחת ויאגרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
שחר דוידמן26/11/2008לא באופן מיידי כמו ויאגרה
הצמחים מכילים פחות חומרים פעילים
והם תמיד משולבים עם עוד צמחים בפורמולה
לכן ההשפעה שלהם פחות מהירה בחלק מהמקרים וללא תופעות לוואי
בעוד שבתרופה יש חומר פעיל אחד מקסימום 2 ולכן ההשפעה שלהם מהירה אך גם מלאה בתופעות לוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתראור25/11/2008
קראתי כי ישנם צמחי מרפא העוזרים להזעת יתר בבית השחי ללא קשר למאמץ גופני אבל במצבי לחץ, עבודה, עונות המעבר, חורף.. ראיתי את ההודעה הקשורה לזה שנכתבה כאן לפני כמה חודשים. צמחי המרפא היו כתובים באנגלית, האם כך לבקשם בחנות? אשמח שוב למתן השמות. ומה עושים עם אותם צמחים? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שחר דוידמן25/11/2008מדוע את רוצה להזיע? הזעה מרובה או ספונטאנית זה לא דבר טוב בכלל
הזעות יתר פוגעות בתמציות הגוף אני לא ממליצה לקחת צמחים להזעות יתר
בדרך כלל רוצים להזיע כשיש בעיה של מחלת חום או קור ורוצים להוציא את הפטוגן החוצה דרך הזעה
קינמון טוה לזה שתיית קינמון עוזרת לגוף להזיע את המחלה החוצה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן שלא הברתי עצמי נכונה..
אור25/11/2008לדעתי לא הובנה ההודעה או שאני לא הסברת עצמי נכון. הכוונה היא שאני מזיעה בבית השחי הזעת יתר ורציתי לדעת האם ישנם צמחי מרפא העוזרים לתופעה. תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעה
שחר דוידמן25/11/2008יסמין רפואי
לימונית
מרווה
קצח הגינה -מערבבים ראש שום עם חצי כוס שמן זית ומוסיפים כף גדושה של זרעי קצח כתושים
לאכול 3 כפות ביום מהתערובת ,עוזר מאוד להזעות יתר
דומים-שיזף מצוי גם טוב להזעות יתר
שאי-תה קמליה סינית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
שאלה26/11/2008אני יודעת שנכנסת כדי למצוא צמחי מרפא, אבל אני יכולה להמליץ לך גם על טיפול של דיקור סיני, זה מה שאני עשיתי, ולמרות שלא האמנתי כל כך שזה יעזור לי, זה באמת עזר והפחית את הכמות של ההזעה, זה לא שאני לא מזיעה בכלל עכשיו, אלא שהרבה הרבה פחות..... מצד שני, זה דבר מאוד אינדיבידאולי וזה לא בטוח יעזור לך, סתם רציתי להציע לך אולי ללכת למפגש ראשון כדי שיבדקו אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
ד''ר אמיר קיטרון26/11/2008מומלצת מאד חליטת "ניקוזית"- כשהגוף פולט רעלים דרך הכליות, פחות מופרש בזיעה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה!שאלה25/11/2008
שלום, עשיתי בחודש שעבר טיפול של דיקור סיני נגד הזעת יתר וריח גוף, הדיקור ממש עזר לי להפחית את כמות הזיעה, אבל זה לא עזר נגד הריח. שמעתי שיש כל מיני וויטמינים או צמחים שיכולים לעזור לי נגד הריח. אין לי זמן ללכת לעשות טיפול ומעקב כי אני צריכה ללכת לצבא שבוע הבא והריח ממש מפריע לי, לפעמים זה ריח של זיעה, לפעמים של טחינה, אין לי מושג איך כי אני בכלל לא אוכלת טחינה!, ולפעמים פשוט של חמיצות. בבקשה תעזרו לי, מה אפשר לעשות?
שחר דוידמן25/11/2008נגד ריח פשוט תבחני מה את אוכלת
תעשי רשימה של כל מה שאת אוכלת
הריח מגיע מאוכל בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שאלה25/11/2008כבר הייתי אצל מישהי שבחנה את התזונה שלי ונתנה לי תפריט, הבעיה היא שאני נמצאת בצבא ואין לי כל כך ברירה לאכול אוכל לא בריא במיוחד, אני מנסה כמה שיותר ללכת לפי התפריט אבל זה לא עוזר לי עם הריח.... מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת ריח גוף
ד''ר אמיר קיטרון26/11/2008מומלצת מאד חליטת "ניקוזית"- כשהגוף פולט רעלים דרך הכליות, פחות מופרש בזיעה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה :)
שאלה27/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)