מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- :)ליאל30/04/2009
איזה צמחיםיכולים לעזור לבעיית עור ולנקיון הגוף מרעלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן01/05/2009צפורני חתול,בבונג,כורכום,מורינגה,משקה כלורופיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי הגוף מרעלים
ד''ר אמיר קיטרון03/05/2009תה ניקוזית
מכיל את כל הצמחים הבאים:
סירפד: בניסויי קליניים שבוצעו בשנים האחרונות, נמצא שהצמח מסייע בטיפול בראומטיזם ובארתריטיס, הודות לפעילות נוגדת דלקות. מחקר קליני אחר הצביע על הקלת תופעות אלרגיה. כן נמצא בניסויים קליניים כי הצמח מעכב את האנזים 5 – אלפא רדוקטאז, האחראי להפיכת טסטוסטרון לדהידרוטסטוסטרון; לכך תועלת במניעת התקרחות גברית (וכן התקרחות נשית על רקע הורמונלי), כמו גם לצמצום בעיות בערמונית.
מחקרים שנערכו בבעלי חיים גם הצביעו על פעילות ניכרת משתנת של הצמח.
צטרה: הצטרה מתאפיינת בפעילות אנטי-חיידקית ואנטי-ויראלית, ומעודדת פעילות של המערכת החיסונית. שימושים מסורתיים בה כוללים המרצת הגוף, הקלה על עייפות ומניעת התדלדלות שיער הראש.
שערות תירס: שיער תירס מוערך מאד ברפואה המסורתית כתומך לטיפול בדרכי השתן. שיער תירס מכיל צורן, ויטמיני B, וכמויות קטנות של ברזל, אבץ, אשלגן, סידן, מגנזיום וזרחן. השימוש המסורתי בו כולל ניקוי דרכי השתן, שלפוחית השתן, הכליות, והמעי הדק. כן משמש שיער התירס מסורתית לטיפול בבעיות בערמונית, הרטבת לילה, ושמנות.
עשב חיטה: עשב החיטה נקצר לאחר שהחיטה מגיעה לגובה של כ- 12 ס"מ. נמצא שהוא עשיר בכל סוגי המינרלים, באנזימים רבים ובכלורופיל. לעשב החיטה מיוחסות תכונות של חיזוק הכבד וניקוי הגוף מרעלים.
אמנון ותמר: הצמח שימש מסורתית לטיפול בבעיות עור, כמו אקזמות שונות, ונחשב למשתן קלות.
תה ירוק, מיובא, מגידול אורגני: בספרות קיים מידע רב על ערכו כנוגד-חימצון, מאט הזדקנות, מטהר, ומעודד חילוף חומרים.
חי-עד: צמח זה קרוב בוטנית ל"דם המכבים" ונמצא שהינו אנטי-דלקתי, מחדש רקמות, ונוגד רדיקלים חופשיים. ברפואה המסורתית נודע כתומך במערכת זרימת הדם, מחזק פעילויות כבד וכנראה מסייע גם לסוגים מסויימים של בעיות סוכרת.
קליפות אתרוג.
מנטה חריפה: ידועה היטב ברפואה המסורתית כמגבירה זרימת דם, אנטי-חיידקית ומסייעת בשיכוך כאבים ודלקות.
מרווה מרושתת: שימשה מסורתית להסדרת בעיות עיכול ולהקלה על בעיות בכליות.
סטיביה: מעניקה טעם מתקתק ללא תכולת סוכר.
מרווה רפואית: ברפואה המסורתית, מסייעת בטיפול בדלקות מעיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחקרים בצמחי מרפאעירית29/04/2009
שלום רב,
היכן ניתן למצוא מאגר מחקרים בעברית על צמחי מרפא?
אני צריכה למצוא מחקר על שיח אברהם בהקשר של טיפול באקנה...
תודה רבה,
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחקרים על צמחי מרפא
סופיה02/05/2009נדיר למצוא מחקרים על צמחי מרפא.
בדרך כלל משקיעים כסף במחקרים על תרופות.
מאמרים תוכלי לבטח למצוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בסוף הריוןא.ס.28/04/2009
שלום,
אני בסוף הריון (שבוע 38), והופיעה לי פטריה בנרתיק. זה משהו שהיה קורה לי כמעט כל קיץ ועובר בחורף. אני רוצה לטפל בזה במהירות האפשרית עכשיו, כי זה מפריע מאד להכנה ללידה, וגם לטפל בזה בדרך טבעית ולא בעזרת נרות או דברים דומים. אשמח מאד להמלצות בנושא. א.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן28/04/2009שטיפה חיצונית של רבע כוס חומץ תפוחים 5% ו3/4 מים
שטיפה כל יום לפי הצורך,החומציות הורגת את הפטריה.
רק חומץ תפוחים 5% ובכוס רבע עם 3/4 מים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת בעייתי
אתי28/04/2009אני גרה בצפון ואין לי ממש את הזמן להגיע לשם.
לכן אני אשמח אם תמליץ לי על משהו או על כמה צמחי מרפא.
תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! שאלה קטנה בהקשר הזה
א.ס.28/04/2009שלום שחר, פעם המליצו לי על זה ונורא שרף לי. זה בסדר? להמשיך עדיין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות נוספת
ד''ר אמיר קיטרון29/04/2009מריחת משחה מסוג "מזור"
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאתי28/04/2009
היי,
אני מנסה להכנס להריון כבר 10 חודשים ואני לא מצליחה
רציתי לדעת אם יש צמח מרפא שיכול לעזור גם בהרגעה כי אני בלחץ מזה שאני לא נכנסת להריון.
בכל אופן תודה ויום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן28/04/2009יש הרבה צמחים שיכולים לעזור אך כדי לדעת איזה מהם את צריכה חייבים לעשות איבחון רציני
של תשאול מקיף ,דופק,לשון רצוי להגיע לאבחון מסודר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות
אתי28/04/2009רשמתי בטעות תגובה למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריחת סידןאסנת27/04/2009
שלום, אני מטופלת באקטונל ותוספים לבריחת סידן ורציתי לשאול אם צמחי מרפא מסוגים מסוימים יכולים לסייע למנוע הדרדרות העצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן27/04/2009ארבע עלי חסה כל יום
ויטמין d3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטה לטיפול בלחץ פשי מתמשךדריה25/04/2009
שלום,
אני מחפשת צמח/צמחים שאוכל לשתות בחליטת תה על בסיס יומיומי לתקופה ארוכה, במטרת הקלה על לחץ נפשי בעוצמות גבוהות שנמשך מזה הרבה שנים, ומתבטא בין השאר בכאבי בטן חזקים, דיכאון, חרדה וסיוטי לילה.
אני רוצה להשתמש בצמח אך ורק בצורתו הטבעית, כלומר לחלוט אותו בעצמי.
כרגע אני משתמשת במרווה (לכאבי בטן), אבל מחפשת משהו נוסף בעל השפעה נפשית מרגיעה
וספציפית בנוגע למרווה חשוב לי לדעת אם מומלץ שימוש יומיומי בה לטווח ארוך
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן25/04/2009מנטה,לימונית,לואיזה את יכולה לעשות חליטה יומיומית מהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעה
ד''ר אמיר קיטרון26/04/2009מומלץ מאד שימוש לאחר מיקלחת בתחליב "לבונה" שאותו מורחים על החזה ואח"כ שוטפים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוע-דחוףקטי24/04/2009
בתי בת 6 וחצי סובלת מעצבנות,חוסר שקט ,לא רגועה ,התקפי זעם חריפים,וכעסים.
מה ההמלצה לתת כעזרה ראשונה להרגעתה.
תודה
זה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן24/04/2009צריך לבדוק מה הסיבה להתקפי הזעם
תה בבונג
תה מנטה
יכולים לעזור מאוד
ללת לה את התמצית במקום מים להכין לה תה חמים-פושר שתשתה
במקום כל דבר אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעה
ד''ר אמיר קיטרון26/04/2009תחליב אמבט "לבונה" יוכל להרגיע ולאזן ליממה שלמה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי הורמונים עודפיםמיכל24/04/2009
בעקבות הכתבה על ההורמונים בעיקר אסטרוגן שמוכנס לכל האוכל פירות ירקות חלב ובשר... האם ישנה דרך לנקות את הגוף מהעודפים בעזרת צמחי מרפא (יש לי שני בנים קטנים שאוכלים בשר רגיל בגן)
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן24/04/2009אומגה 3 אפשר לקחת
כלורופיל משקה כלורופיל זה טוב לניקוי כבד לוקחים כפית כל יום בכוס מים
חמוציות,אוכמניות,דובדבנים מומלץ לאכול
הרבה ירקות ירוקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים ומינרלים
מיכל09/05/2009תודה על התשובה. לאחר 2 לידות והנקות רצופות אני מרגישה שהגוף שלי "מרוקן". כמו כן נשר לי הרבה שיער שלא שב לקדמותו. מה אפשר לקחת להשלמת התזונה שיש בו ויטמינים ומינרלים? האם כדאי לקחת מולטי ויטמין? תזונה מיוחדת? אולי צמחים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל09/05/2009ומה אפשר לקחת/למרוח לעור פנים יבש מאודשכרגע שום קרם לחות לא עוזר
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין או תרופה טבעית ל"מצב רוח"רחל21/04/2009
ראיתי בערוץ 8 תכנית על ויטמינים כדוגמת ג'ינקו וכמה הם עןזרים. דובר גם על ויטמין (או תרופה טבעית) לטיפול בדיכאון קל, או בנוטים למצב רוח ולפחדים. אילו ויטמינים או תרופות טבעיות יש בשוק הישראלי לטיפול בנושאים אלו. משהו טבעי שמקביל לציפרלקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן21/04/2009אני ממליצה על צי' אנרג'י
פורמולה טובה מאוד
chi אנרג'י מאוד מחזקת את הגוף מאזנת את הריאות,כליות וכבד
היא לא תחליף לציפרלקס אך אפשר להתחיל איתה
בכל אופן אם את רצינית הייתי ממליצה לגשת לאבחון של מטפל סיני מוסמך
שיתן לך צמחים מדוייקים לבעיה שלך ויעשה אבחנה רצינית יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב רוח
ד''ר אמיר קיטרון23/04/2009שלום רב,
מומלץ בחום השימוש בתחליב מקלחת "לבונה" שאותו מורחים על החזה ואח"כ שוטפים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בגבחן20/04/2009
מה ניתן לעשות עם אקנה בגב? ניסיתי כבר הרבה מוצרים(כולל תרופות שניתנו ע"י רופא עור), אבל כלום לא עוזר. אני כבר בת 28 , עור הפנים די מאוזן אבל הגב מלא בפצעי אקנה מוגלתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן20/04/2009הצמח צפורני חתול יכול להיות טוב
גם כפית כורכום עם מעט פלפל שחור כל יום אפשר ביוגורט למשל
יכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
ד''ר אמיר קיטרון23/04/2009שלום רב
מומלץ בחום להספיג מיצוי "נימית" בערב על הגב, ולשתות חליטה מטהרת "ניקוזית" משך חודש.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציהא19/04/2009
שלום
האם יש חליטה או שמנים טבעיים שיכולים להעלים פיגמטציה בעו הפנים שככל הנראה נגרמה מחשיפה לשמש ונטילת גלולות (למרות השימוש בקרם הגנה..)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן19/04/2009יש צמח סיני שנקרא bu gu zi
אפשר לקנות באבקה ולמרוח על האזורים עם הפיגמנטציה
לשים על העור למשך 15 דקות ולשטוף במים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיגמנטציה
ד''ר אמיר קיטרון23/04/2009כל עוד לא חלפו שנתיים מעת ההופעה של הכתמי, רצוי לבצע פילינג עדין בערב עם מסיכת "תשרי" ואח"ב למרוח שמן "דם המכבים", למשך כ- 6 חודשים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה שדה ראיהתרצה19/04/2009
שלום
ביצעתי בדיקה ראיה,הבדיקה מראה שעין ימנית יש ירידה בראיה
,בחודשיים אחרונית יש מי דלקת שאני קמה
בבוקר,אני שותפת את העין בתמצית קמומיל.
השאלה מה ניתן לעשות בנידון
תודה מראש.
טרזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן19/04/2009כן יש פורמולה סינית מיוחדת
qi ju di huang wan
פורמולה מיוחדת שהצמחים מטפלים בכבד ובכליות ובמיוחד לחיזוק הראיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריה אטופיק דרמטיטסענת אחרק13/04/2009
אני סובלת מסבוריה ואטופיק בראש וגם בפנים אני מטופלת בבית חולים, אני הרבה קוראת על הרפואה הסינית האם זה עוזר ובמה כדאי לי להשתמש.
שחר דוידמן13/04/2009הפורמולה שאני ממליצה היא chi אנרג'י פורמולה נהדרת לחיזוק הטחול שהוא ברפואה הסינית
המקור לאטופיק דרמטיטיס וסבוריאה,חיזוק של הטחול יעזור מאוד
20 טיפות פעם ביום בבוקר למהול במים.
נמכר בעדן טבע מרקט,בבי טבע בבן יהודה תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק
ד''ר אמיר קיטרון15/04/2009שלום ענת
הבעיה שכיחה אצל בעלי סוג דם O, או שלפחות לאחד ההורים יש O.
מומלצת התאמה תזונתית (לשם כך נחוץ לי מידע על סוג הדם שלך), תה לניקוי הגוף ("ניקוזית") והרכבים למריחה על הגוף" שמן המידבר ואחריו משחת "טובה" פעמיים ביום על הגוף; "רעמה" לקרקפת; "שמן דם המכבים" לעור הפנים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריה
ענת אחרק26/04/2009סוג דם שלי a+ וחוץ מזה מהיכן אני קונה את כל מה שרשמת ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה
ד''ר אמיר קיטרון29/04/2009סבוריאה שכיחה מאד אצל נשים עם סוג דם A. להלן אפרט את נושאי התזונה ל- A. את המוצרים שהמלצתי ניתן למצוא למשל בסניפי "אורגניק מרקט", "עדן טבע מרקט" ועוד.
בהצלחה!!!
חוזקים: הסתגלות מהירה לשינויים סביבתיים; מערכת חיסונית מתאימה עצמה לחומרי מזון שונים
חולשות: מערכת עיכול רגישה; מערכת חיסונית פגיעה
סיכונים רפואיים: מחלות לב, סרטן, אנמיה, הפרעות בכבד ובכיס המרה, סוכרת.
המלצות תזונתיות: עדיף צמחוני (אם בשר, אז מעט עוף; דגים: מקרל, סרדינים, ובעדיפות פחותה: טונה, נסיכת הנילוס, קרפיון), טופו, שמן צמחי: זית או פשתן, אגוזי מלך, בוטנים, גרעיני דלעת, זרעי פישתן, עדשים, שעועית ירוקה, דגנים מלאים, לחם, פסטה, עד 3 ביצים בשבוע, מעט גבינות דלות שומן ויוגורט, שמן צמחי, מוצרי סויה, ירקות, אננס, אשכוליות, תאנים, לימונים, משמש, שזיפים, שום, כורכום, יין אדום, קפה, תה
להימנע: בשר, חלב ומוצריו, שעועית אדומה, חיטה, מרגרינה, שמן תירס, פיסטוק חלבי, קשיו, זיתים, עגבניות, כרוב, פטריות, פלפל, תפוחי אדמה, בננות, מנגו, קוקוס, תפוזים, חומץ, פלפל שחור, חמוצים, מיונז
תוספי מזון: ויטמין B, ויטמין C (עד 1000 מיליגרם ליום), סידן (מגיל העמידה ואילך), כרום (בכמות קטנה), עוזרר, אצידופילוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס
רותי08/05/2009אני סובלת מפסוריאזיס כבר כ15 שנה
נסעתי פעמיים בשנה לים המלח אבל לאחר תקופה קצרה כחודשיים הכל חזר,
לאחרונה טופלתי בקופ"ח ועשיתי 40 טפולים של פוטותרפיה, אולם בגמר הטפולים
הכל שוב חזר.
כעת שמעתי על תנ צמחים, ניקוזית-חליטה אורגנית לטיהור הגוף
האם זה יכול לעזור לטפול בפסוריאזיס?
סקופ"ח המליצו לי על סוג של כדורים, אבל אני נמנעת מלהתחיל בטפול תרופתי
אודה לכם על התיחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס
ד''ר אמיר קיטרון14/05/2009ניקוי הגוף ודאי שיועיל וחשוב מאד גם להתאים התזונה לסוג הדם- ממהו? האם O שזה בד"כ השולט אצל פסוריאטיים?
היכן בגוף מופיעה הבעיה?
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטפול בפסוריאזיס על ידי ניקוזית
רותי18/05/2009הבעיה מופיעה במרפקים, ברכיים, ירכיים - תודה על ההתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעור
ד''ר אמיר קיטרון18/05/2009שלום רותי
אם כך רצוי גם שתספיגי "שמן המידבר" ומיד אחריו "מזור" באזורים הדרושים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא וויטמינים לאחר ניתוחמירי09/04/2009
שלום,
ברצוני לשאול האם יש ויטמינים או צמחי מרפא העוזרים בשיקום רקמות ואיחויים, לאחר ניתוח(תפרים באיזור הבטן)
תודה,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם המכבים
ד''ר אמיר קיטרון11/04/2009אין טוב לכך יותר משמן "דם המכבים"!!
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תמציות באך עם פורמולה סיניתכוכי06/04/2009
ה- chi אנרג'י-.האם ניתן לשלב טיפול בתמציות באך עם הפורמולה.תודה,כוכי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן אין בעיה
שחר דוידמן06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)