מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול נגד קנדידהמיכל30/05/2009
שלום,
אני סובלת מקנדידה במערכת העיכול ובלשון מזה שנים רבות. שמעתי על תכשירים כמו "קנדידה קליר" וקלורקס האם מומלצים ? והאם יש צמחי מרפא אחרים שמומלצים ע"מ לנקות את הקנדידה מהגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
ד''ר אמיר קיטרון31/05/2009מומלצת חליטת "ניקוזית" וכן התאמת התזונה. מהו סוג הדם שלך?
בברכה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קנדידה
מיכל04/06/2009סוג הדם שלי הוא B+
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן31/05/2009תזונה חשובה מאוד ואני ממליצה להוריד סוכרים,קמח לבן
חומץ תפוחים 5 % כפית ביום בבוקר על קיבה ריקה
צמחים כמו פטריות מאוד טובים לאכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קנדידה
מיכל04/06/2009תודה על התשובה. לא הבנתי אם את ממליצה לצרוך פטריות? או להמנע מפטריות? ואם כן איזה סוג?
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך של ההמשך....
מיכל04/06/2009קראתי שוב ... פשוט עד עכשיו המליצו להתרחק מפטריות כמו מאש....
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחמת הכבדגרציה24/05/2009
לאימי יש מחלה הנקראת שחמת הכבד,האם מותר לה לשתות דברים שעשויים מצמחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן24/05/2009בוודאי ישנם צמחי מרפא מיוחדים לשחמת כבד
כמובן שאסור לה מיצוי באלכוהול רק צמחים יבשים שמבשלים או אבקות ששמים במים רותחים
כמובן שרצוי להגיע לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק הכבד
ד''ר אמיר קיטרון28/05/2009אני ממליץ על שתיית חליטת "ניקוזית"
בהצלחה וחג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ברגלנמרוד23/05/2009
שלום,
יש לי דלקת בירך וכאב בקרסול...(פעילות גופנית...:-))
לא מעוניינת לקחת אנטיביוטיקה בכלל! השאלה איזה צמחים יכולים לעזור לזה ע"י אכילה, שתיה והאם ניתן למרוח אותם גם חיצונית?
לדוגמא: האם ניתן למרוח זעתר ושום או משהו דומה, ולחבוש את הרגל?
כל עצה תתקבל בברכה!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן23/05/2009יש משחות הומאופתיות כמו טראומיל,גם משחת קלנדולה יכולה לעזור
גם טייגר בלם טובה ניתן לקנות בכל בית מרקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ברגל
ד''ר אמיר קיטרון24/05/2009מומלץ טיפול עם משחת "ברכן"- להשיג בסניפי אורגניק מרקט, עדן טבע מרקט ועוד.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדי דכאוןasmati23/05/2009
האם הצמח שבר לבן הוא נוגד דכאון?
אפשר הסבר על אופן הפעולה ועל החומרים שבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר לבן
שחר דוידמן23/05/2009צמח רעיל לא בשימוש
יש צמחים אחרים נוגדי דיכאון אך תמיד כדי לקבל תוצאות טובות כדאי ללכת למטפל
מומחה בצמחי מרפא!!!!שיתן מרשם לפי אבחון של דופק,לשון,תשאול מעמיק!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגד דיכאון
ד''ר אמיר קיטרון24/05/2009אני ממליץ לנסות טיפול ב"לבונה" כתחליב אחר מקלחת.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלי מורינגה כתרופה טבעית לאלרגיות?אור20/05/2009
אני אלרגית לאבק הבית ולברוש (ב3 שנים האחרונות) הבן שלי בן 6 אלרגי לחתולים ולבטנים.
: אנו מעוניים לגדל כלב בבית(מסוג פודל ,שמעתי שהם טובים לאנשים אלרגיים,ולא גורמים להתפתחות של אלרגיה)
שאלתי: שמעתי שעלי מורינגה עוזרים מאוד לאנשים אלרגיים , האם באמת זה עוזר דרך מערכת החיסונית ואפשר לבנות על זה שיהיה שיפור גם באלרגיות הקיימות וגם באי התפתחות של אלרגיות חדשות? אם נביא כלב הביתה? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אור20/05/2009או שעדיף ניקוזית שמכיל גם מורינגה וגם דברים נוספים (האם אפשר לתת גם לילדים קטנים 6 ו 4)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לנסות
שחר דוידמן20/05/2009מורינגה צמח טוב להרבה בעיות בעיקר דלקות פרקים שאכן קשורה למערכת חיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בעשבי מרפא - זקוקה לעצהיהודיתעדנה18/05/2009
הייתי רוצה לדעת באיזה עשבי מרפא כדי לי להשתמש לדברים הבאים:
עייפות קשה מאד (לא כרונית, לא המחלה)
קשיי ריכוז וזיכרון חמורים מאד
עלייה במשקל למרות אכילה מסודרת ומאורגנת היטב, ולמרות פעילות גופנית. לדעתי אני צריכה להאיץ מעט את חילוף החומרים שלי. אינני סובלת מעצירות.
Please Help ! טופלתי על ידי נטורופאת והומיאופת והתוצאות היו לא טובות, בלשון המעטה. החלטתי לפנות לעשבים טבעיים לנסות אפילו לגדל אותם בבית.
כרגע אני שותה מספר פעמים ביום מליסה ומרווה.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליצה
שחר דוידמן18/05/2009מנסיון של 12 שנים על הפורמולה chi אנרג'י
מצויינת לבעיות שכתבת
נמכרת בעדן טבע מרקט ובבי טבע בן יהודה תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש ייעוץ לגבי פטרת צפורניים ברגלרפי תירוש16/05/2009
מעוניין לטפל בעצמי בפטרת שיש לי בציפורניים ,בעיקרון לא מעונין בתרופות שעוברות דרך הכבד , מתלבט לגבי הפתרונות של הלק של נופר והפתרון הכולל של ציפורי ומזור של צמחי מדבר יהודה
אשמח לקבל הסבר . תמונה מצורפת של צפורן שהתעבתה , הציפורן בזרת של כף הרגל יוצאת בצורה מעובה של טופר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שווה לנסות
שחר דוידמן16/05/2009ציפורי עובד טוב בחלק מהמקרים ,מנסיון יש אנשים שזה עובד וחלק לא פשוט כדאי לנסות
הפטריה הזו מטרידה מאוד ולא קלה לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרי הנונידקלה15/05/2009
שלום,
סבלתי מדיכאון שנים. מטופלת בנוגד דיכאון ציפרלקס (ממשפחת SSRI). ההשפעה אינה מלאה. רציתי לשאול אם ניתן במקביל לשימוש בתרופה להשתמש בכמוסות של פרי הנוני. קראתי שהוא מעלה סרוטונין. האם אין סכנה ל"תסמונת סרוטונין"?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן15/05/2009במקביל לתרופות את יכולה לשתות את הנוני רק במרחק של 3 שעות בין התרופות למשקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד זכרוןסיון14/05/2009
שלום רב,
אמי בת 69 ולאחרונה יש לה תופעה של איבוד זכרון נקודתי, למשל שכחה "לרגע" את שם הנכד.
האם יש לכך טיפול אלטרנטיבי?
האם ישנם צמחים או תרופות שיכולים לשפר את הזכרון או לפחות למנוע את הדרדרות המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוודאי שיש
שחר דוידמן14/05/2009קודם כל צריך לעשות אבחנה רפואית מקצועית
פורמולה שאני ממליצה למבוגרים זו 40+ chi פורמולה נהדרת
נמכרת בעדן טבע מרקט ובבי טבע בבן יהודה תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו אבחנה?
סיון14/05/2009לאן עליה לפנות?
היא עברה בדיוק רפואיות משום שחשבו שזה קשור למוח אך הכל תקין.
האם ניתן לקנות ולהתחיל ליטול את הכמוסות שהמלצת ללא מרשם וללא אבחנה רפואית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומיו- הזהב השחורמיכל13/05/2009
שלום,
קראתי שצמח המומיו אסור לנשים מניקות, האם זה נכון גם לגבי שימוש חיצוני במשחה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן13/05/2009לא כדאי לנשים בהריון לא חיצוני ולא פנימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהנקה
מיכל13/05/2009ולנשים מניקות , בשימוש חיצוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותרועי12/05/2009
היי
רציתי לדעת עם כדאי לקחת רוקמנט תרופה לפצעי בגרות הייתי אצל רופאת עור והיא נתנה לי את זה ואני מתלבט אם לקחת
ורציתי לדעת אם אתם מכירים רופאת עור טבע באזור הגליל העליון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן13/05/2009חשוב לקחת מה שהרופאה המליצה ויחד עם זאת ללכת לקופת חולים של רפואה משלימה בטח יש קרוב אליכם בצפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיח האברהםדנה12/05/2009
שלום
אני בעלת שחלות פוליצסטיות נטלתי איקקלומין וזה גרם לי לציסטה עכשיו אני מחכה שזה יעלם כדי להתחיל מחדש את הטיפול באיקקלומין
קראתי באינטרנט על שיח האברהם שמסדר את המחזור
אני חוששת לנסות כי אין לי ידע על הצמח
האם הצמח מתאים לכולם?
האם אני יכולה להשתמש בצמח כשאני לוקחת איקקלומין?
האם יש לו תופעות לוואי?
אשמח לקבל הצעות נוספות...
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן13/05/2009אני אף פעם לא ממליצה לקחת רק צמח אחד בשביל זה יש רופאים סיניים ומטפלים ברפואה משלימה
לך יש משהו מורכב ולא כדאי להקל ראש ובטח לא לקחת משהו שקראת
אני ממליצה להגיע לייעוץ מומחה ברפואה סינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנשירה לא מפסיקה!!שיר10/05/2009
התחלתי לקחת גדל(בחורה בת 30 , תמיד היה לי שיער מלא עד לשנתיים האחרונות) ובשנה האחרונה הנשירה רק מחמירה.התחלתי לשים "גדל" על הראש אבל הנשירה לא מפסיקה לי!
עשיתי בדיקות כלליות וכבר אין לי חוסר ברזל(בניגוד ללפניי שנתיים)
האם ניקוזית תעזור לי ?
אם אתחיל לשתות עשב חיטה כל יום זה גם יכול לעזור?
בבקשה תעזרו לי !
תודה לכם מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
ד''ר אמיר קיטרון14/05/2009שלום שיר,
המשיכי עם "גדל" וכדאי מאד לבצע ניקרוי לגוף עם "ניקוזית".
כמו כן, מהו סוג הדם שלך?
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הדם שלי הוא O
שיר15/05/2009O
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תזונה רצויה עבורך
ד''ר אמיר קיטרון16/05/2009המלצות תזונתיות: בשר אדום רזה, בשר עוף, כבד, דגים (בקלה, נסיכת הנילוס, סול, סרדין ומעט פחות טונה, סלמון וקרפיון), עד 4 ביצים בשבוע,עד 7 מוצרי חלב בשבוע, שמן זית, אגוזי מלך, גרעיני דלעת, לוביה, כוסמת, לחם מחיטה נבוטה, ירקות ירוקים כהים, דלעת, ארטישוק, בצל יבש, חסה ערבית, עלי סלק, פלפל חריף, שום, תרד, בננה, גויאבה, מנגו, שזיפי, קארי, כורכום, תה ירוק, סודה.
להימנע: צמצום מוצרי חלב, פחמימות וקטניות, דגים מעושנים, נקניקים, מרגרינה, שמן סויה, שמן תירס, בוטנים, גרעיני חמניות, אבוקדו, חמוצים, מלפפון, תירס, חצילים, כרובית, מלון, מנדרינות, תפוזים, חומץ, פלפל שחור, קפה, בירה, יין לבן, משקאות חריפים, תה רגיל.
תוספי מזון: ויטמין B, סידן, יוד, אצת קלפ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר לשתות ניקוזית בזמן מחזור?
שיר16/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השראת וזירוז לידהמיכל06/05/2009
1. שמעתי שתה מזרעי כמון יכול להביא להשראת לידה טבעית וכמו כן אכילת אננס טרי. האם יש דברים בגו?
2. אילו צמחים או חליטות יעזרו להשראת לידה ולזירוזה? תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה לינק מצויין מהאתר הזה
שחר דוידמן06/05/2009http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6919
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בניקוזיתאלון03/05/2009
שלום
לפני מספר ימים התחלתי לטפל בפצעים בקרקפת בעורטן מורגש שיפור ניכר
הומלץ לי לשלב גם ניקוזית לטיהור הגוף
אני חולה ביתר לחץ דם מטופל באוקסאר 50 מ"ג פעמיים ביום
בבדיקות דם אחרונות קריאטינין-1.43
האם מותר לשלב את הניקוזית ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי הגוף כשלחץ הדם גבוה
ד''ר אמיר קיטרון04/05/2009במקרה כזה עדיף תוסף מזון "מכבים"
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)