מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדודי שינה כולסטרולהפי02/11/2008
אני בת חמישים פלוס סובלת מסכרת גבולית כולסטרול גבוה לחץ דם גבוה ואפלפסיה כלומר היו שני התקפים בחיי לפני כארבע שנים ומאז וגם לפני כן לא היו כלל, אני בובלת גם מנדודי שינה אני מבינה שיש פה הרבה דברים אך הייתי מבקשת עצה לצמחים לנדויד שינה ולכוסטרול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בדיוק מה שאת מחפשת
שחר דוידמן03/11/2008פורמולה מצמחי מרפא שנקראת chi 40+ פורמולה נהדרת לסכרת ,נדודי שינה גיל המעבר כל התופעות אך היא מחזקת כליות וכבד וטובה גם לכולסטרול
צריך לקחת אותה לפחות 6 חודשים ברצף 20 טיפות פעמיים ביום
להשיג בעדן מרקט וב-בי טבע בן יהודה תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
הפי03/11/2008תודה לך שחר אך האם הפורמולה הזאת לא בעיתית לאפילפסיה? והאם אפשר להשיג אותה באינטרנט או שיש טלפון. ושוב תודה על הפורום הטוב והמועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שחר דוידמן03/11/2008אין בעיה עם אפילפסיה הפורמולה בטוחה
03-5446338 בי טבע תל אביב
עדן מרקט יש באור יהודה,נתניה,רשל"צ וחיפה
כל שאלה את מוזמנת להתקשר 052-5198484
בברכה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי שינה; כולסטרול
ד''ר אמיר קיטרון04/11/2008אני מאד ממליץ על התה המנקה "ניקוזית"; וכן לקיחת טיפות "חי-עד" שמסייעות בהורדת כולסטרול, סוכר, טריגליצרידים. ניתן למשל להשיג בטל' 02-9605040.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותרועי02/11/2008
שלום אמא שלי הלכה לחנות טבע ונתנו לה שמרי בירה זה עוזר? ועוד שאלה איך לאכול את הכורכום כי זה ממש חזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן03/11/2008את הכורכום אתה יכול לאכול ביוגורט או בסלט
או באוכל חם שאתה אוכל צהריים פשוט תוסיף כפית
שמרי בירה יכולים לעזור תנסה ותראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעי בגרות
ד''ר אמיר קיטרון04/11/2008שלום רז
אני מאד ממליץ על חליטה מטהרת "ניקוזית"; ניקוי הפנים למניעת צלקות עם "מי צורי"; והספגת סרם "נימית" כל ערב. יש להימנע משימוש בסבונים ובקרמים.
בהצלחהה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בגיל המעבררנימל02/11/2008
אני בת 51 ולאחרונה מקבלת מחזור פעמיים בחודש. פעם אחת נורמלי, ופעם שניה עם דימומים חזקים מאוד, כולל קרישי דם גדולים מאוד. בפעם האחרונה הרגשתי מאוד חלשה וחסרת תאבון במשך כשבועיים. בחצי השנה האחרונה חלו כמה שינויים אצלי., כנראה בעקבות גיל המעבר. אני רעבה כל הזמן - עליתי מאוד במשקל, עור הפנים שלי מנורלי הפך להיות שמן מאוד עם הרבה שחורים באף מצידי הלחיים והסנטר. יש מה לעשות? עוד דבר, אני מעשנת כבדה והפכתי להיות צרודה. רופא אף אוזן גרון אמר לי שיש לי בצקת במיתרי הקול. האם יש משהו שיכול לעזור לבצקת? ולהקלה למעשנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן02/11/2008יש פורמולה מאוד טובה מצמחים סיניים שעוזרת לכל תופעות גיל המעבר ,פורמולה שתומכת בכליות,כבד chi 40+ נמכרת בבי טבע בבן יהודה תל אביב ובעדן מרקט ברחבי הארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בגיל המעבר
ד''ר אמיר קיטרון04/11/2008שלום רב
אני מאד ממליץ על החליטה המנקה "ניקוזית", למניעת השומניות בפנים ולסיוע בהסדרת תהליכים הורמונליים; ניקוי הפנים בכל ערב עם תמיסת "מי צורי" והזנתו עם סרום "נימית"; פעמיים בשבוע מקלחת עם תחליב "לבונה" על החזה, לאיזון מערכות הורמונליות.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש וקשקשתשריתוש מרכז28/10/2008
אני סובלת מספר שנים מיובש קשקשת ולפעמים גם מגירוד בכל חלקי הגוףניסיתי את כל הקרמים הקיימים וסבוני הרחצה אך אין הקלה. בתקופת החורף המצב מחמיר. מה כדאי לי לנסות ומה עשוי לשפר ולו במעט בציפיה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן29/10/2008בדרך כלל זה סמפטום של מערכת עיכול חלשה ,טחול חלש,קור בגוף ואף אנמיה על רקע חסר ויטמינים או ברזל
ממליצה על chi אנרג'י פורמולה מצויינת לחיזוק צ'י דם הנעת דם
נמכרת בעדן מרקט ברחבי הארץ ובבי טבע בבן יהודה תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן02/11/2008יובש וקשקשת יכולים לנבוע מחסר דם לפי הרפואה הסינית,חולשה של ריאות,טחול,כבד
לכן פורמולה שאני ממליצה chi אנרג'י נמכרת בבי טבע בן יהודה תל אביב ובעדן מרקט ברחבי הארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשקשת וגירוד
ד''ר אמיר קיטרון04/11/2008מאד מומלץ להימנע מסבונים ומקרמים כימיים.
אני ממליץ על חליטה מטהרת לגוף, "ניקוזית", ועל סרום "משי פנים" לעור.
כמו כן, אשמח לתת הנחייה תזונתית אם אדע את סוג הדם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחן28/10/2008
שלום רב, האם צמח גינקו בילובה באמת טוב לזיכרון לדעתכם? אם כן, מהי פעולתו שמסייעת לזיכרון? תודה רבה
שחר דוידמן29/10/2008הצמח מחזק את הכליות,לכן טוב לזכרון
כצמח סיני לא מומלץ לקחת רק אותו בכדורים,חשוב לעשות תערובת של צמחים ביחד
אף פעם לא לקחת רק צמח אחד כי אז לטווח ארוך הוא עושה תופעות לוואי
זה היופי ברפואה הסינית השילוב של כמה צמחים ביחד והסינרגיה שלהם
אחרת זה הופך לרפואה מערבית -צמח אחד במינון גבוה אין בזה שום תועלת
אלא אם לוקחים צמח לטווח של שבוע וזה בסדר
במקרה שלך הטיפול הוא ארוך טווח לכן רק כדורים של גי'נקו לא ממליצה
זו האסכולה ממנה למדתי
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותרז25/10/2008
שלום שמי רן אני נער בן 16 ואני סובל מפצעי בגרות כבר כמה שנים ולא רק שזה לא מתחיל לעבור זה מתגבר חשבתי אולי יש כול מיני צמחי מרפא או דברים אחרים שאתם חושבים שיעזור לי כי אני כבר הרבה זמן מורח כול מיני משכות שקונים בסופר פארם וכל מיני סבונים אבל זה לא ממש עוזר מודה לכם מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רן
שחר דוידמן26/10/2008יש הרבה צמחים שעוזרים לאקנה יש פורמולה yin qiao san
פורמולה סינית שיכולה לעזור מאוד,חוצמזה הייתי ממליצה לך להגיע לאבחון ברפואה סינית ואוכל להכין לך פורמולה ספציפית בשבילך לאקנה רק מצמחים סיניים שמאוד עוזרים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא
רועי26/10/2008קודם כול תודה על היחס רק אם תוכלי יותר לפרט כי אני לא מבין ויש עוד בעיה אני גר בצפון ואת במרכז וזה נורא רחוק אם את מכירה משהו באיזור שלי אני גר ליד ראש פינה ואם יש משהו מסוים כי יש בקיבוץ שלי משהי שעוסקת בדיקור וכול מיני דברים כאלה אז שאני יוכל לשאול אותה תודה רז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שחר דוידמן27/10/2008יש בקיבוץ מישהי שעוסקת בדיקור זה טוב כי קרוב לוודאי שהיא מבינה גם בצמחי מרפא כי זה חלק מהלימודים,תשאל אותה קודם כל אם היא מכינה פורמולות צמחים אם כן תבקש ממנה לעשות אבחון סיני לאקנה,ברוב המקרים זה קשור לחום לחות ורעילות בקיבה,גם הנעה של צ'י הכבד
היא תדע על מה אני מדברת
תשתה/תאכל כפית של כורכום כל יום זה גם יעזור לך לסלק חום ורעילות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא
רועי27/10/2008שלום זה שוב אני אממ האישה בקיבוץ אמרה שאין לה דברים כאלה כנראה שהיא לא מבינה ובכשר לכורכום את מתכונת לכורכום טחון צהוב כזה ? ואם יש לך עוד כול מיני צמחים שאני יכול לאכול שיעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן27/10/2008כן כורכום צהוב כזה,כפית כל יום
גם לקנות אכיניצאה וצפורני חתול כצמח יבש ולעשות תה -חליטה של הצמחים האלו בתה ולשתות כל יום כוס תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעי בגרות
ד''ר אמיר קיטרון04/11/2008שלום רן
אני מאד ממליץ על חליטה מטהרת "ניקוזית"; ניקוי הפנים למניעת צלקות עם "מי צורי"; והספגת סרם "נימית" כל ערב. יש להימנע משימוש בסבונים ובקרמים.
בהצלחהה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על תמצית צמחיםיונתן22/10/2008
שלום רב, רציתי לדעת אם אפשר לקבל פרטים על תמצית צמחים בשם: yu ping feng san (jade screen). האם זה יעיל לחיזוק המערכת החיסונית לקראת החורף? בשנים האחרונות אני מתקרר ומשופע רבות בחורף. האם מוצר זה יכול לעזור לי? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק לקראת החורף
ד''ר אמיר קיטרון23/10/2008שלום רב,
איני בקי בצמחי מרפא סיניים.
אני ממליץ על תערובת ישראלית לשתייה, ששמה "ניקוזית", ויעילה מאד למטרה זו, בפרט בעונה הנוכחית.
כמו כן, מומלץ תחליב אמבט עשיר בצמחים ממשפחת האזוב, ששמו: "אזובית ההרים". ניתן לשימוש גם במקלחת.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
שחר דוידמן23/10/2008זו פורמולה סינית קלאסית טובה מאוד בחיזוק מערכת החיסון
מורכבת משלושה צמחים סינים
fang feng
bai zhu
huang qi
צמחים שמחזקים את מערכת החיזון טובים נגד רוח פנימית וחיצונית כמו רוח קור בחורף ומחזקת את העיכול
ממליצה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצחי מרפאשי21/10/2008
שלום. רציתי לדעת: האם אני בגילי צריך צמחי מרפא, או שעדיף שאחכה? אני בן 17.7. אשמח לקבל תשובה בספיד. שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא
ד''ר אמיר קיטרון21/10/2008שלום שי,
אני לא ממליץ לך על שום צמח מיוחד. כדי למנוע סרטן וכד' מומלצת פעילות גופנית טובה, תזונה נכונה וכד'.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב בין צמחי מרפאטלי19/10/2008
שלום וחג שמח(: אני מגדלת בביתי מגוון רחב של צמחי מרפא (לואיזה, עשב לימונית, נענע, זוטה, מרווה, לבנדר ועוד ועוד) בכל יום אני מכינה כ-2 כוסות תה העשוי ממגוון הצמחים השונים תערובת שלמה. כידוע לי לכל צמח השפעה שונה על מערכות הגוף וברצוני לדעת האם השילוב של כולם ביחד מהווה סיכון כולשהו שאיני מודעת לו (למשל שאסור לערבב זעתר עם מליסה?) שאלה נוספת האם זה נכון שאין להשרות את העלים ליותר מעשר דקות במים חמים שכן אז הם משחררים רעלים? מודה לכם מראש יום נעים טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטת תערובת
ד''ר אמיר קיטרון19/10/2008שלום טלי
אין שום בעיה בכך וגם אין מניע לחלוט אפילו שעה ויותר.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבן19/10/2008
שלום רב, אני בן 35. ואחרונה החלו לי מדי פעם בעיות בזקפה, כנראה זו חרדת ביצוע. רציתי לדעת האם קיימים צמחים שמעודדים זיקפה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחרדת ביצוע
ד''ר אמיר קיטרון19/10/2008שלום רב
אני ממליץ על תחליב למקלחת, בערב, "לבונה". זה מעניק צלילות ואיזון הורמונלי.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקקנדי16/10/2008
ב3 השנים האחרונות (לערך) אני סובלת מפטריות בנרתיק אשר באות והולכות בעיקר "מוצתות" ע"י שימוש באנטיביוטיקה. לפני כ-3 חודשים סבלתי מדלקת בדרכי השתן, כתוצאה מכך קבלתי טיפול אשר כלל אנטיביוטיקה מה שהוביל להתפרצות של פטריה בנרתיק וכן זיהום. מאז ועד היום הרגישות באיזור לא עברה, כמו כן "עקצוצים" ו"גרד" מספר פעמים ביום (כבר 3 חודשים!!!) אני לא יודעת מה לעשות, הייתי אצל רופא נשים מספר רב של פעמים וכל פעם קבלתי משהו אחר. פעם אחת הוא אפילו אמר לי שהנרתיק שלי נקי אבל העקצוצים והגרד לא פסקו, להפך, נוסף גם גרד בפי הטבעת. מה עושים? למי פונים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן16/10/2008אני ממליצה על שטיפות וגינליות עם חומץ תפוחים 5%
למהול כוס עם 2/3 מים ו-1/3 חומץ תפוחים ולשטוף את האיזור כל יום זה שורף בהתחלה אך זה סימן
שהפיטריות מושמדות
פטריות לא אוהבות מקום חומצי לכן חומץ תפוחים יופי
כל פעם שיש לך גרודים או פטריה לשטוף את האיזור בצורה כזו
מנסיון זה עובד יופי
יש פורמולה שנקראת ba zheng san טובה לדלקות בשתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפטריה
ד''ר אמיר קיטרון16/10/2008שלום רב,
ניתן לסייע מאד בעזרת חליטה מנקזת לגוף, "ניקוזית"; משחה מיוחדת וכן התאמת תזונה לסוג הדם שלך. תוכלי לקבל פרטים על כך למשל במרכז ההדרכה בטל' 02-9605040.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה
ערן תומר18/10/2008שלום רב! יתכן ומה שנחוץ לך יותר מכל זו פרוביוטיקה טובה,לאיזון מערך החידקים. האנטיביוטיקה מפרה את האיזון. אני מציע לך במקביל משקה על בסיס אלו-ורה למניעה, ומשחה של אלו-ורה ופרופוליס לטיפול המקומי. לפרטים חזרי למייל: [email protected] כל טוב! ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
טלי19/10/2008אוי עדי מסכנה משתתפת בצערך מנסיון אישי טיפול מניעתי, כל פעם לאחר קיום יחסים מומלץ לעשות פיפי, ליטול כדור חמוציות מרוכז מומלץ של חברת now אריזה של מאה קפסולות תעלה בסביבות המאה ש"ח, אך מציעה לך לא להתפשר וללכת על חברה זו שכן הריכוז בה הינו גבוה (כ-700 מ"ג לעומת לייף 100 מ"ג). בנוסף רצוי לשטוף את האזור ולא להרבות בסבון. החמוציות למעשה הימנעו את הדלקת בדרכי השתן, וכשהיא לא תתפרץ סיכוי גבוה שלא תתפרץ פטריה. בנוסף יש את הכדורים של פרוביוטיקה (כמאה ש"ח) שממולץ ליטול אותם במקביל לאנטיביוטיקה כדי למנוע התפרצות של פטריה ואף לסייע להתפתחות חיידקים פרוביוטים (מה ששמים לנו ביוגורט, רק במינון גבוה יותר, למעשה הורדה של החיידקים הטובים במערכת החיסונית גורמת להתפרצות הפטריה....). שמעתי שגם שמן עץ התה מסייע בנושא. מקווה שעזרתי במשהו תרגישי טוב וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאילן13/10/2008
יש לי בעיה ...לא בחור שמן או משהו אבל מספיק שאני הולך (קצב רגיל) ...רבע שעה 20 דקות מייד אני מתחיל להזיע בכל איזור הגב בכמויות רצניות ! זה נורא מפריע לי להתחיל את היום בחולצה ספוגת זיעה ורק מהליכה קצרה כל כך. אפשר לעשות משהו? אני חייב חציין שניסיתי בעבר דיקור סיני+ צמחי מרפא - לא עזר... תודה רבה, אילן
שחר דוידמן13/10/2008יש פורמולה סינית שמאוד עוזרת להזעות ויש נסיון של שנים בנושא ההזעות
את הפורמולה לוקחים כמה חודשים ברצף לפחות 6 חודשים ברצף ואז השינוי מגיע
יש בה צמחים סיניים כמו tai zi shen,wu wei zi,fu xiao mai
פורמולה להזעות נמכרת בדיזנגוף סנטר,chi מרכז בריאות סיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעה
ד''ר אמיר קיטרון16/10/2008שלום רב,
אני ממליץ על חליטת "ניקוזית", כי כאשר הגוף מתנקה היטב דרך השתן, הוא נצרך פחות להזעה.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסדובי09/10/2008
אני סובל מהרפס יש משהו טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד''ר אמיר קיטרון09/10/2008שלום רב
אני ממליץ על התה "ניקוזית", כדי לחזק מערכת חיסונית ולחסל רעלנים של הוירוס;
ועל מריחת "שמן דם המכבים" 2-3 פעמים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
דובי11/10/2008תודה תודה עזרת מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס זוסטר
דובי12/10/2008התכוונת לטיפול בהרפס זוטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס זוסטר
אמיר12/10/2008כפי שכתבתי, חשוב התה המנקז "ניקוזית". על הגוף יש למרוח "שמן דם המכבים" לפחות פעמיים ביום, באזור הפגוע. בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שחר דוידמן10/10/2008יש פורמולת צמחים שמנקה חום ורעילות
ba zheng san
גם צפורני חתול יעזרו תשתה תה חליטה,גם כורכום יעזור כפית כורכום ביום
בתוך יוגורט או בסלט מה שיעזור לך לבלוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
דובי11/10/2008שחר תודה עזרה גדולה אנסה זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס - שלבקת
דובי11/10/2008עדיין מחכה לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרן06/10/2008
שלום רציתי לדעת איזה צמח יכול לזרז צמיחת שיער? ואיזה צמח יכול להעלים ראשים שחורים בפנים? תודה..
שחר דוידמן06/10/2008אני ממליצה על הפורמולה chi אנר'גי מצויינת לנשירת שיער צריך לקחת לפחות 3 חודשים והיא עוזרת מאוד
להשיג בעדן מרקט ובבי טבע בן יהודה תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצימוח שיער; ראשים שחורים
ד''ר אמיר קיטרון07/10/2008לשני הדברים, חשוב ניקוי הגוף ע"י חיזוק כבד וכליות. אני ממליץ על חליטת "ניקוזית".
לקרקפת: עיסוי פעמיים ביום עם "גדל", צריך לעצור נשירה ואף להצמיח שערות חדשות, תוך 40 יום
לראשים השחורים: להימנע מסבונים ומקרמים למיניהם; לנקות מידי ערב עם "מי צורי" ולהספיג בערב על הראשים "אלמוגן"
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרן09/10/2008תודה על ההתיחסות. אבל לא בקשתי צמחים העוצרים נשירה אלא המזרזים צמיחת שיער. אשמח לקבל תשובה תדוייקת. תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
שחר דוידמן12/10/2008צמחים שעוזרים לנשירה עוזרים גם לצמיחת השיער זה משתלב ביחד
אלו צמחים שמחזקים את מחזור הדם אם בהנעת דם ואם בבנית דם לכן טובים גם לזירוז
הסינים מטפלים בשיטה שנקראת seven stars מכשיר קטן שיש לו מחטים בקצה ואיתו הם טופחים קלות על העור הקרקפת ומה שזה עושה זה מניע דם לאיזור ועוזר לצמיחת שיער מחודשת
את יכולה לנסות את זה גם,תשאלי מטפל סיני
chi אנרג'י תכזור לך מאוד גם לזירוז צמחית השיער
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצימוח שיער
ד''ר אמיר קיטרון12/10/2008שלום קרן
ההרכב "גדל", בעיסוי יומיומי, יוכל להצמיח שיער תוך כ- 40 יום, יחד עם שתיית חליטת "ניקוזית".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים מאזנים הורמונאליתדנה06/10/2008
שלום, רציתי לדעת האם מקובל להשתמש בצמחי מרפא המחקים פעילות של אסטרוגן בגוף, במצב של מחלה כרונית כגון אנדומטריוזיס? (באנדומטריוזיס יש ככל הנראה מצב של עודף אסטרוגן בגוף) כוונתי לצמחים כגון: אנג'ליקה סינית, תלתן אדום, שוש קרח, קוהוש שחור האם צמחים אלו יגבירו את השפעת האסטרוגן בגוף, או שהם דווקא יאזנו את המצב הקיים? האם כדאי להתמקד בצמחים אחרים לטיפול במחלה זו?
שחר דוידמן06/10/2008פורמולה שאני ממליצה ויש לי נסיון בתחום של 12 שנים
chi ליידי פורמולה סינית מצויינת שמטפלת גם באנדומטריוזיס יש בה גם אנג'ליקה
נמכרת בעדן מרקט ובבי טבע בן יהודה תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים מאזנים
ד''ר אמיר קיטרון07/10/2008שלום רב,
אני ממליץ מאד על תחליב "לבונה", להספגה על החזה מידי ערב אחרי מיקלחת.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)