מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך לשאלה הבאהרן31/12/2008
למנוע נפיחות שתיית חליטה של מרווה ושיבה קצת לפני האוכל תעזור? מרגיש נפוח שנים משתמש בחליטה שבוע. מתי ארגיש שינוי? אם בכלל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן31/12/2008לשתות אחרי האוכל חליטה של מרווה,קימל ,כורכום
לא משנה איזה תתחיל אחרי האוכל כוס כל פעם אחרי ארוחה
3 פעמים ביום
במידה ולא עוזר צריך ללכת למטפל בצמחי מרפא לעשות אבחון רציני יותר
ולתת צמחים לשתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלה היא מה עדיף?רן31/12/2008
למניעת נפיחות או ו גזים עדיף לבשל כף גרגרי קימל יחד עם קטניות או לאכול באותה ארוחה כף של קימל טחון ? לא מבושל וגם טחון? מה עדיף? יש בעיה ביותר כפות טחונות?אפילו שלוש? או כמה שיותר פחות גזים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן31/12/2008כורכום כפית ביום עם יוגורט
מרווה רפואית
קליפות תפוז לבשל במים רותחים 20 דקות ולשתות את המים המסוננים כוס ביום
קימל לקנות זרעים ולחלוט במים חמים ולשתות כוס ביום
אפשר גם כפית קימל טחון ביוגורט או על סלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ריאותנטלי31/12/2008
הילדה שלי חלתה בדלקת ראיות ומקבלת אנטיביאוטיקה במינון גבוההכיצד ניתן להטיב או להקל טיפול זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן31/12/2008הפורמולה הסינית yin qiao san
עושה פלאים במקרים האלה תתני לה ולא תאמיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניינת לרכוש איפה ניתן?
נטלי31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן01/01/2009בדיזנגוף סנטר תל אביב את יכולה להגיע ולקנות
או שאפשר לשלוח אליך הביתה בדואר רשום
077-7007353
052-5198484* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבט
ד''ר אמיר קיטרון01/01/2009כדאי מאד גם אמבט עם מיצוייםמחזקי מערכת החיסון - "אזובית ההרים"
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Valerian dry extractניצן30/12/2008
שלום רב.אני סובל מחרדות מס' שנים ולא מעונין לקחת תרופות המשפיעות של הסרוטונין כפי שממצליצה הרופאה שלי ולכן אני רוצה לנסות משהו צימחי וקניתי כדורי הרגעה בריכוז של Valerian dry extract 0.4% sesquiterpenic acids. האם מינון של 1000 מ"ג (500X2) ביום בריכוז הנ"ל הוא מינון יעיל נגד התקפי חרדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן31/12/2008כמובן שעל כל אחד הצמחים משפיעים אחרת
תתחיל עם המינון הזה ותראה איך משפיע עליך
לא יותר משלושה חודשים רציפים לקחת אחר כך לעשות הפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה ניקוזית(של עשבי קדם)אתושקה30/12/2008
שלום, אני בת 35 ולפני כחודשיים החלו להופיע לי פצעי אקנה בלחיים - גדולים,נפוחים, אדומים וכואבים שהשאירו לי כתמים אדומים.., המליצו לי על שתיית תה ניקוזית, האם התה הזה גורם לתופעות לוואי ומהם? מה תרומתו בנושא? האם יש משחות /סבון/קרמים שאתה ממליץ להשתמש להעלמת הכתמים שנותרו ? אשמח לתגובתך המהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי
ד''ר אמיר קיטרון30/12/2008שלום רב,
אין שום תופעות לוואי.
חשוב גם לנקות העור עם תמיסת "מי צורי" ולהספיג נקודתית שמן "אלמוגן".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותרועי28/12/2008
שלום אני נער בן 16 ואני סובל מפצעי בגרות ורציתי לדעת איזה צמחים יפחיתו את זה שמעתי שקמומיל מפחית זה נכון בבקשה תפנו אלי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
שחר דוידמן28/12/2008קמומיל טוב גם כפית של כורכום כל יום
צפורני חתול לעשות תה ולשתות כל יום 2 כוסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעי בגרות
רועי28/12/2008פעם הייתי אכול כורכום אבל זה מחמם והיה לי כול הזמן חם אז הפסקתי את הקמומיל לשים אל הפצעים או לשתות ? ואת הציפרני חתול איפה קונים דבר כזה ? (וממה מחכינים את זה?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
ד''ר אמיר קיטרון28/12/2008שלום רב,
אני מאד ממליץ על ניקוי הגוף עם חליטת "ניקוזית" למשך חודש, כך שהשתן יצא כהה בתחילה והגוף יפריש רעלים דרך הכליות במקום דרך העור.
כמו כן, ניקוי עם תמיסת "מי צורי" יחטא בעדינות ומכיל צמחים שמגינים מצלקות, וסרום "נימית" יזין את העור ויצמצם הנטייה להפרשות חלב.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעי בגרות
רועי29/12/2008אתה יכול להיות יותר ברור ויותר להסביר כי אני לא מבין אל כול הצמחים שאתה כותב איך משיגים אותם איך משתמשים ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות
אמיר קיטרון29/12/2008לקבלת יותר הסבר, אנא התקשר אל: 02-9605040 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולריאן רפואיניצן27/12/2008
שלום רב. שלום.קניתי כדורי הרגעה וולריאן בריכוז של Valerian dry extract 0.4% sesquiterpenic acids במינון 500 מ"ג וולריאן חומר פעיל לכדור. האם מינון של 2 כדורים כאלה ביום(כלומר 1000 מ"ג וולריאן) יעילים נגד חרדה? האם רואים תוצאות תוך ימים ספורים או שנדרש מספר שבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן27/12/2008ולריאן טוב נגד חרדות
תנסה ותראה
כל אחד מגיב אחרת,אין בעיה לקחת 2 כדורים ביום
לא לטווח ארוך,לנסות 3 חודשים ולעשות הפסקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לדר אמיררן25/12/2008
שלום מה דעתך? למניעת נפיחות או ו גזים עדיף לבשל כף גרגרי קימל יחד עם קטניות או לאכול באותה ארוחה כף של קימל טחון ?יש בעיה ביותר כפות טחונות?אפילו שלוש? או כמה שיותר פחות גזים? 2)האם עודף שמן זית מזיק? צורך פעם שתי כפות ליום. ולמחרת 5 עד 6 כפות .האם הגזמה ? ומה קורה בהגזמה כזו? בן 62 שוקל 52 קג 3) האם שמן זית בכבישה קרה חמיצות 0.8 טוב גם לא אורגני ?או אפילו עדיף בגלל בעית התחמצנות באורגני? או אין משמעות לכמה כפות לא אורגניות ? ו "מספיק" ירקות קטניות ופירות רק אורגניים. ? בתודה מראש לכל התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרן
ד''ר אמיר קיטרון25/12/2008גרגרי קימל+כוסברה+שומר+כמון זה הכי טוב
אין רע ביותר שמן זית
עדיף אורגני בלי קשר לחמיצות
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרניום רפואי-איך להשתמשאור22/12/2008
הביאו לי גרניום רפואי בצורת עלים קטנים יבשים ואמרו לי שזה טוב לפצעים בפנים(פצעי בגרות,אקנה) ואמרו לי שצריך להרתיח מים ולערבב עם העלים ואז לסנן את המים ולמרוח את הפנים. השאלות שלי הן: 1.אם למרוח עם המים לאחר הסינון או למרוח עם החומר שסונן? 2.לכמה זמן למרוח? למספר דקות,למספר שעות או כל הלילה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן22/12/2008תרתיחי מים עם הגרניום תחכי שיתקרר תקחי צמר גפן תספיגי אותו במרתח עם העלים ותמרחי על הפנים ותשארי עם זה זה כמו שטיפה לפנים במים עם גרניום
את יכולה לחזור על זה כמה שבועות ותראי איך העור מגיב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אור22/12/2008קודם כל אני בן, ודבר שני לכמה זמן להשאיר את זה לפנים?ואם צריך לסנן את המים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לסנן את המים
שחר דוידמן22/12/2008ולהשאיר על הפנים שזה יתיבש זה בסך הכל מים זה יתייבש מיד
לספוג צמר גפן ולשים על הפנים וזה יתייבש מיד
לא להשאיר את הצמר גפן על הפנים אלא לשים על הפנים את המים בצמר גפן מעט ככה שזה ישאר על העור ויתייבש אתה יכול לעשות את זה לפני השינה ובבוקר לשטוף פנים עם מים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב- שאלה בקשר לערער פירותאלעד21/12/2008
ומה עושים עם הכדורים הסגולים הקטנים האלה? קניתי בעדן ערער פירות מלא כדוריות קטנות כהות ושכחתי למה זה טוב בכלל? איך משתמשים בו בבקשה לענות לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערער פירות
שחר דוידמן21/12/2008משתן,מחזק עיכול,לבעיות עור,אבנים בכליות,דלקות פרקים
כפית של ערער פירות בכוס מים חמים להמתין 20 דקות ולשתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלעד צריך עזרה
אלעד22/12/2008תודה יש לי שאלה לקחת את הכדורים הקטנים ואותם לשים בכוס? רק כפית אחת? מה עם כף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לפורמליןאור21/12/2008
סובלת מפריחה עורית באזור החזה וזרעות הידיים לאחר תבחיני טלאי בעור אובחן כי אלרגית לפורמלין וניקל. נמנעת ממגע עם המקור האלרגני אך מירב הקרמים גם ממרכיבים טיבעיים בלבד גורם לגירוי. איזה קרם ממולץ במקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוורה
שחר דוידמן21/12/2008אלוורה של חברת פוראוור ליווינג
יש להם אלוורה עם פרופוליס והם חברה מצויינת
בכל מקרה את יכולה למרוח את הצמח עצמו טרי לחתוך אותו ולמרוח את הג'ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעור אלרגי
אמיר21/12/2008רצוי מאד למרוח שמן דם המכבים, םעמיים ביום. בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בכליהמנחם 5019/12/2008
במהלך בירור כאבים במפשעות -חשש להרניה , התגלה בבדיקת אולטרא סאונד : ציסטה בכליה . הציסטה בקוטר 4.5 ס"מ מכילה מחיצות ותוכן שאינו צלול . האורולוגית שלחה אותי לבירור נוסף ומדוייק יותר לצילום CT בטן ואגן לבירור ציסטה לא פשוטה בכלייה השמאלית. אציין שתפקוד כליות ,כבד בבדיקות דם שעברתי לפני זמן קצר היה נורמלי. האם יש דרכים לטפול כמו למשל צמחי מרפא וכו'? שבת שלום
שחר דוידמן20/12/2008הטיפול בצמחי מרפא מאוד עוזר והשילוב עם דיקור הוא שילוב מצויין שיכול לזרז את התהליך
בשביל להרכיב לך פורמולה לציסטה בכליות צריך לעשות אבחון רציני ומקיף
רצוי שתטפל אצל רופא סיני מומחה שירכיב לך פורמולה עם צמחי מרפא סיניים
יש הרבה צמחים שטובים לציסטות בכליות אך השילוב הוא המומחיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכליות
ד''ר אמיר קיטרון20/12/2008אני מציע שתיית חליטת "ניקוזית", חצי כוס ביום.
כמו כן, מהו סוג הדם שלך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה+O
אריאל22/12/2008איזה צמחים ברפואת הצמחים (לא צמחים סינים) יעילם לבעיה שציינתי. כרגע אני עושה חליטה עם רד קלובר , ליקוריץ , צפרני חתול-קלנדולה , פילפנדולה -כל אלה כי אני סובל בנוסף מקרוהן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיסנטלי17/12/2008
בתי בת כמעט שנתיים ומגיל חודש (בעצם מהינקות) סובלת מהיובש הנורא הזה שהתחיל מהלחיים ועכשיו יצא גם באזור הקפלים של הידיים והרגלים, הרופא רשם לנו סירופ ERIOC נגד אלרגיה מה שהרגיע את הגרד קלות אך היובש עדיין קיים ודי טורדני איך אוכל לעזור בטיפול טביעי שמנים צמחי מרפא או דרכים נוספות אחרות האם שמן שקדים יעיל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מומלץ
ד''ר אמיר קיטרון18/12/2008שלום רב,
הבעיה שכיחה אצל בעלי סוגי דם O או לפחות גן רצסיבי שבא מסוג דם O.
רצוי להימנע ממוצרי חלב, חיטה ועוד דברים- אנא בררי סוג הדם.
כמו כן, רצוי למרוח "שמן דם המכבים" ואחריו משחת "טובה", פעמיים ביום.
(למשל קיים בסניפי אורגניק מרקט, עדן טבע מרקט, זמורה אורגניק)
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק
נטלי18/12/2008תודה על המענה הילדה מסוג דם A חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תזונה
ד''ר אמיר קיטרון20/12/2008כדאי אם כך לצמצם ב: בשר אדום, מוצרי חלב, חיטה לבנה, תפוזים, עגבניות, תפו"א
כן מתאימים: לחם מלא, שיפון, קינואה, קוואקר, סויה, טחינה, מלפפונים, ירקות ירוקים, דגים, עוף
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר עיקשסיגל17/12/2008
בני בן 12 סובל מהליקובקטר כבר שנתיים, טופל בטיפול המשולש ארבע פעמים לפני כחודשיים עשינו גסטרוסקופיה והממצאים היו: חיידק הליקו בקטר+גסטריטיס, שוב טופל בטיפול המשולש, לפני שבוע עשינו ביקורת בנשיפה ויצא חיובי, אני אובדת עיצות, הרופא גסטרו בכיר המליץ על טיפול מרובע ומעקב, אנני יודעת מה לעשות מה גם שהאנטיביוטיקה אינה עוזרת, פניתי לסולגאר לפני שנה ובמשך השנה האחרונה בני לוקח אסידופולוס ושמן אורגאנו פיראי, אך לדעתי השמן אינו עוזר אני יודעת כי אסידופולוס הוכח מדעית. האם יש מרקחת מיוחדת להשמדת החיידק העיקש הזה?????????? בבקשה ממתינה לכל תשובה אשר תביא את הישועה.
שחר דוידמן18/12/2008יש מרקחת סינית,זה שילוב של כמה צמחים סיניים ביחד
רצוי לראות את הילד ולאבחן באופן מקצועי יותר ואז לתת פתרון
הצמחים הסיניים יכולים להיות
pu gong ying
bai zhu
zhi mu
shi hu
mai men dong
lian qiao
ועוד כמובן שלא תמצאי אותם בחנות טבע אלא רק אצל מטפל סיני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו סוג הדם?
ד''ר אמיר קיטרון18/12/2008אנא צייני מהו סוג הדם של בנך
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה צמחיםליאה16/12/2008
שלום רב! ברצוני לדעת איזה סוג צמחי תה או בישול מומלץ להשתמש לאשה בהריון ,ואיזה אסורים תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להימנע בהריון
ד''ר אמיר קיטרון17/12/2008רצוי להימנע מ: פיגם, מרווה, שיבה, ויתניה משכרת, אזוביון, זוטה לבנה
ואפשר חליטות לימונית, נענע, זעתר
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,מה לגבי,,,
ליאה17/12/2008תודה רבה, מה לגבי תה ירוק חליטה, ולואיזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט כן
ד''ר אמיר קיטרון18/12/2008בהצלחה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)