מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורמולה וכאבגל21/07/2008
אני ובעלי עוברים טיפולי IVF. המטפל שלנו הכין לי פורמולה ואחרי חודש וחצי התחילו לי כאבים בקיבה לאחר נטילתה, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה והאם זה מסוכן לבריאות או מעיד על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן21/07/2008הכי טוב שתשאלי את המטפל שלך
הוא נתן את הפורמולה והוא יודע מה יש בתוכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת יבשהתרצה17/07/2008
שלום בחודשיים אחרונים סובלת מגרוי+קשקשים דפוקיםשאני מקלפת אותם מהקרקפת. האם כדאי לקחת קומפלקס B+אבץשיכול לעזור. מה ניתן לעשות.(סוג הדם -A תודה מראש תרצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת יבשה
ד''ר אמיר קיטרון17/07/2008מומלץ מאד ניקוי הגוף, עם חליטת "ניקוזית", וכן ניקוי הקרקפת עם תמיסת "עורטן"
להשיג בסניפי אורגניק מרקט ועוד
המלצות תזונתיות: עדיף צמחוני (אם בשר, אז מעט עוף; דגים: מקרל, סרדינים, ובעדיפות פחותה: טונה, נסיכת הנילוס, קרפיון), טופו, שמן צמחי: זית או פשתן, אגוזי מלך, בוטנים, גרעיני דלעת, זרעי פישתן, עדשים, שעועית ירוקה, דגנים מלאים, לחם, פסטה, עד 3 ביצים בשבוע, מעט גבינות דלות שומן ויוגורט, שמן צמחי, מוצרי סויה, ירקות, אננס, אשכוליות, תאנים, לימונים, משמש, שזיפים, שום, כורכום, יין אדום, קפה, תה
להימנע: בשר, חלב ומוצריו, שעועית אדומה, חיטה, מרגרינה, שמן תירס, פיסטוק חלבי, קשיו, זיתים, עגבניות, כרוב, פטריות, פלפל, תפוחי אדמה, בננות, מנגו, קוקוס, תפוזים, חומץ, פלפל שחור, חמוצים, מיונז
תוספי מזון: ויטמין B, ויטמין C (עד 1000 מיליגרם ליום), סידן (מגיל העמידה ואילך), כרום (בכמות קטנה), עוזרר, אצידופילוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקפת יבשה
גבי בן סימון31/07/2008בס"ד קרקפת יבשה מעידה על חוסרים של תוספים הבאים: 1. חוסר חומצות שומן חיוניות 2.חוסר בחומצות אמינו מסויימות 3. יש 3 צמחי מרפא מיוחדים המטפלים בבעיה זו כדי מאוד שתגשי לנטורופט מוסמך ותעשי טיפול יסודי מקצועי כמו שצריך... אין פיתרון קסם לבעיה זו. מקווה שהייתי לך לעזר בברכה גבריאל בן סימון נטורופט מוסמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מסיביתכוכי16/07/2008
אני נתונה בלחץ נפשי,וסובלת מנשירת שיער בעקבות כך. האם קיים טיפול לכך בצורה של פורמולה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן16/07/2008ממליצה מנסיון על הפורמולה chi אנרג'י בדיוק למצבי חסר לנשירת שיער מחזקת דם וצ'י בגוף
נמכרת בעדן מרקט(יהוד ,ראשון,נתניה) וב-בי טבע בן יהודה 185 תל אביב
את יכולה גם להרתיח ענפים של רוזמרין,ולשתוף את השיער זה מאוד עוזר לנשירה
כל יום להרתיח 5 ענפים של רוזמרין וכשמתקרר לשתוף את השיער עם המרתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
ד''ר אמיר קיטרון17/07/2008מאד מומלצת חליטה מנקה למצבי הלחץ, "ניקוזית". לקרקפת, טיפול עם תמיסת "גדל" תסייע בחיזוק השיער תוך חודש. ניתן להשיג בין היתר בסניפי "אורגניק מרקט".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תותבותרחל15/07/2008
לפני שבוע עקרו לי שיניים בלסת תחתונה ושמו לי תותבת תחתונה אינני מסוגלת לאכל עם התותבת מאומה כשאני אוכלת פשוט אני מוציאה את התותבת ואוכלת אוכל לא מוצק ואחכ מחזירה את התותבת נראה שיש לי אבנים בפה שאלתי האם זה יסתדר ואוכל לאכול עם התותבת? אני בת 55 יש לי סיכוי איך מתרגלים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן15/07/2008תלעסי/תמצצי מרווה רפואית זה עוזר לחיטוי הפה,לדלקות,רגישויות,לא לבלוע את המרווה רק לשים בפה על החניכיים את לא חייבת ללעוס עם זה קשה,העיקר שהמיץ שלה ישטוף את הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנדררחל14/07/2008
יש לי בגינה צמח לבנדר אני רוצה להכין בשקית בד קטנה ריח טוב לארון מהלבנדר איך מכינים תודה רבה
שחר דוידמן14/07/2008לקטוף את הצמח -את הפרחים הסגולים כגבעול ולאגד לחבילה אחת ולייבש אותם לא בשמש אלא במקום מוצל למשך שבוע שבועיים עד שהם מתייבשים לגמרי ואז לשים בשקית אוורירית ובארון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור
רחל14/07/2008סליחה אבל האם הפרח צריך להיות טרי? חדש? או כמעט יבש לפני שקוטפים? ומאגדים לשבוע תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה מרובהרוני14/07/2008
קרוב לחודש אני סובלת מליחה מרובה הנתקעת בגרון . הליחה שקופה לבנה וצמיגה. הליחה מידי פעם עולה למעלה , גורמת לצרידות וגם גורמת לקשיי נשימה. גם בבליעה ישנה תופעה משונה- אני חשה רעשים ( מעין קליק) של בליעת הרבה נוזלים בוושט בכל פעולת בליעה. מה עושים? לפני כחודש הכל התחיל בגירוי בגרון. נטלתי מוקסיפן במשך עשרה ימים אך ללא הועיל. רופא א.א.ג ביצע בדיקת אנדוסקופיה (מצלמה המוכנסת לאף ועוברת בגרון). הרופא לא מצא שום בעיה- מה עושים בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שחר דוידמן14/07/2008פשוט מאוד-לחזק את מערכת העיכול,לאכול אוכל מבושל וחם,לאכול בטטה גזר דלעת
לקחת פורמולה chi אנרג'י(נמכרת בעדן מרקט ובבי טבע בן יהודה 185 תל אביב) בדיוק לליחות,אני מאוד ממליצה,לשתות 20 טיפות פעמיים ביום פורמולה שמחזקת את מערכת העיכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליחה
ד''ר אמיר קיטרון14/07/2008אני מאד ממליץ על חליטה מנקזת כמו
"ניקוזית" ותרסיס לגרון כמו "שונם"
כמו כן יש להתאים התזונה- אשמח לדעת מהו סוג הדם
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
שחר דוידמן25/07/2008הכי טוב לקחת פורמולה עם צמחי מרפא שמסלקים לחות ומטפלים בגרון ובנוסף לבדוק אם ישנה רגישות למזון מסוים בתפריט התזונה שלך.
פעילות ספורטיבית באופן קבוע עובדת על המרצת מחזור הדם, הנוזלים ופעולת הריאות בגוף ומחזקת את כל המערכות ולכן גם כן יכולה לסייע במצבך.
לפי הרפואה הסינית מקור הליחה הוא ממערכת העיכול - חולשת מערכת העיכול, אלרגיה למזון מסוים ועוד.
פורמולת הצמחים yin qiao san עובדת לסילוק רעילות מהגוף, בתוספת צמחים לסילוק לחות וחיזוק מערכת העיכול והריאות יכולים לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליחה
גבי בן סימון31/07/2008בס"ד שלום לך תיגשי לנטורופט מוסמך שיתן לך טיפול כמו שצריך... בפורום קשה לתת לךתשובה. אין פיתרון קסם לליחה מרובה... בברכה גבריאל בן סימון נטורופט מוסמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהניצן13/07/2008
יש לי מטופלת העוברת טיפולי פריון, אך לא בשנה האחרונה. היא אובחנה על ידי כסובלת מקנדידה. הומלץ לי כחלק מפורמלת צמחים לתת: מור (myrrh), ידוע לי כי לא כל כך נהוג לתת אותו בלקיחה פנימית. האם זה נכון? או האם בכל זאת אפשר להכניס אותו כחלק מטינקטורה? אודה לתשובתך.
שחר דוידמן13/07/2008מותר לקחת כטינקטורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
ד''ר אמיר קיטרון14/07/2008אני מאד ממליץ על התאמת התזונה, ועל חליטה מנקה כמו "ניקוזית". היכן מתבטאת הקנדידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
גבי בן סימון31/07/2008בס"ד שלום ניצן ראשית אין לאף אחד קנדידה. קנדידה יש רק במחלות סופניות !!! יש מצב שניקרא קנדידיאזיס שזה סוג של טפיל... העובדה שרוב המטפלים האלטרנטיבים תפסו טרמפ על זה מעידה כמה יש להם ידע בפרזיטולוגיה... גם לאבחן טפילים אנו זקוקים לבדיקות דם מקיפות מאוד לא בדיקות דם כלליות שעושים היום.. ולעשות 4-6 בדיקות צואה ברצף למציאת פרזיטים ולא קנדידה בלבד. לגבי שרף מור יש לבדוק שהוא לא עולה על 10% בתוך הפורמולה. מקווה שהייתי לך לעזר גבריאל בן סימון נטורופט מוסמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז צמיחת שיער בעור הפנים.רון11/07/2008
שלום, אני נער בן 21, כיום לרוב בני גילי יש זקן מלא בעור הפנים, אצלי מופיע רק שפם ובשאר הפנים כמעט ואין שיער, גם במקומות שיש, השיער ממש דליל וקטן. הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות (טבעית או תרופתית) לזירוז צמיחת הזקן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק ברכה
ערן תומר12/07/2008רון שלום לטעמי זו רק ברכה,אין בכך סיבה לבושה ולבטח לא צורך בזירוז והמרצה או עיבוי של השיער-זה יגיע מעצמו בתהליך איטי. לי ידוע על טיפול הורמונלי שיכול לדחוף תהליך כזה,אבל בהחלט איני ממליץ עליו. תזונה טובה ופעילות גופנית מומלצים ! כל טוב! ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר טוב בלי!!!!!
יצחק12/07/2008תחשוב על זה שככה צריך פחות להתגלח, וכאשר יהיה לך שיער לבן לא תצטרך לגלח אותו מהר כדיי להסתיר. מה אני יגיד לך חבל שאצלי זה מלא. ללא ספק בורכת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צימחי מרפה ותרופות אינטראקציהמרים10/07/2008
אני חולת סוכרת ,יתר לחץ דם ורמה גבוהה של טריגליצרידים אך מאוזנת בכדורים רק לגבי סוכרת ויתר לחץ דם. פרט לכך לוקחת קומדין לדילול דם בעקבות התקף לב שעברתי חושבת לקחת צמחי מרפא שיכול להיות שיעזרו להוריד את מינ ון התרופות .ה בעיה היא החשש מ פני אינטראקציה בין התרופות לצמחי מרפא. היכן ניתן למצא מאמרים בנדון? אולי יש צמחי מרפה שה וכח לפי מ חקרים רפואים שאינן גורמות לאיטרקציה עם התרופות האלה שבטוח ניתן להשתמש בהם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם, סוכרת וכד'
ד''ר אמיר קיטרון10/07/2008שלום מרים
תוכלי להתקשר אליי לשיחה מפורטת, 052-5665088
בתודה
אמיר קיטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מתכוונת להגעיל אבל...הודיה10/07/2008
איזה צממח יכול לעזור לבעיה של פטרת בציפרוניים? זה קיץ ואני מתפדחת ללכת עם סנדלים . תודה
שחר דוידמן10/07/2008צריך לנקות חום ולחות מתוך הגוף וגם למרוח משהו חיצוני
צפורני החתול צמח טוב אפשר גם לעשות חליטה ולהשרות את כף הרגל למשך 20 דקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורניים
ד''ר אמיר קיטרון10/07/2008פטרת ציפורניים מוגדרת כזיהום מקומי של ציפורן או מצע הציפורן, אשר נגרם ע"י פטריות, עבשים או שמרים. התופעה גורמת לעיוות צורת הציפורן, התעבות שלה, והתמלאותה באבקה לבנה.
במחקר שנערך בבריטניה, נמצא ששכיחות פטרת הציפורניים עולה עם הגיל. בקבוצת הגילאים 16-34, רמת השכיחות הייתה 1.3%, לעומת 4.7% בקרב בני 55 ומעלה. פטרת ציפורניים יכולה להופיע עם החלשות מקומית בציפורן, כמו לאחר פגיעה פיזית.
הטיפול בפטרת ציפורניים כדי למנוע את התפשטותה ואף לחסלה, עשוי לחייב רציפות במשך 3 עד 18 חודשים. הצלחת הטיפול מותנית בהתמדת המטופל. טיפולים מקובלים כיום כוללים מריחת משחות אנטיביוטיות (דקטרין, קנסטן, בטדין, אגוסטטין) וכן בליעת חומרים כמו גריסופלבין או טרבינפין (למיסיל). שימוש באנטיביוטיקה כזו כרוך לעתים בסיכון לכבד ובתופעות לוואי אחרות.
כיום שכיח השימוש בשמן עץ התה האוסטרלי כטיפול פופולארי לפטרת ציפורניים, ע"י מריחה על הציפורן הנגועה. אולם, טיפול כזה לרוב אינו מספיק במקרים של פטרת ציפורניים עמוקה.
מצאנו שקיים יתרון בשימוש חיצוני בתערובות שמנים, הכוללות בין היתר שמנים אתריים של צמחים עשירים בפנולים (בהם זני קורנית, אורגנו, ציפורן וקינמון). התערובות המכילות שמנים כאלה נמצאו הן בעלות כושר לחדור דרך החומר הקרני של הציפורן, והן בעלות פעילות לחיסול הפטרת. כמו כן, בתערובות כאלו מתקבלת פעילות משולבת של מרכיבים רבים יחדיו, ולא של חומר כימי יחיד כפי שקיים באנטיביוטיקה שבתרופות.
לעתים קרובות פטרת ציפורניים מתפתחת כהתדרדרות של פטריה בעור (למשל הזן Trichophyton rubrum היוצר הן פטרת בכף הרגל ובין אצבעות הרגליים והן פטרת בציפורניים). לכן, וגם למניעת נדידת הפטרת לציפורניים סמוכות, מומלץ לשלב טיפול בציפורן עם טיפול בעור הסובב את הציפורן ושכנותיה. הטיפול סביב העור חשוב גם ליצירת הגנה שומנית על העור, שכן השמנים המועילים נגד הפטרת עלולים לתקוף את העור ולגרום לאדמומיות, צריבה ולעתים אף שלפוחיות (אצל כ- 1% מן המטופלים בגילאי 18 עד 70). הטיפול במשחה אנטי-פטרייתית סביב הציפורן מועיל גם במידה וקיימת דלקת בעור, המתפתחת לעתים לאחר פטרת הציפורניים.
במקרים שבהם הרכב השמנים תוקפני מידי לעור (ולגילאים 70 ומעלה), ניתן לעבור להרכב חלופי, המבוסס יותר על צמחים כמו קמפור, אזובית ואזוביון.
קנדידה היא אחד הגורמים לפטרת ציפורניים. זהו סוג של שמרים הקיים במעיים, יחד עם מיקרו-אורגניזמים רבים המסייעים בפירוק המזון וספיגתו. תזונה המעודדת שמרים (כמו קמח וסוכר לבנים) וכן שימוש בחומרים הפוגעים בחיידקים הטובים שבמעיים (כמו אנטיביוטיקה הנלקחת בבליעה) עלולים לגרום לשגשוג יתר של הקנדידה במעיים וכתוצאה מכך נגרמת פטרת בחלקי גוף שונים ותופעות נוספות כמו עייפות. לכן, טיפול משלים יכול להיות הקפדה על תזונה משופרת; צריכת חליטה לניקוז רעלים וצריכת חיידקים פרו-ביוטיים כמו אצידופילוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורניים-המשך
ד''ר אמיר קיטרון10/07/2008במקרה של פטרייה ותיקה בציפורן, שיוף הציפורן יסייע בזירוז חדירת התכשיר הצמחי. כן מומלץ לחטא נעליים עם תרסיס לחיטוי משטחים, למניעת הדבקה חוזרת.
הציפורן הינה איבר מת, לכן קטילת הפטריה אינה מתבטאת בהשבת הציפורן למצבה הקודם. לעומת זאת, מרגישים הקלה (הפסקת גירודים, וכד...) תוך יומיים-שלושה מתחילת הטיפול. ההבראה מתגלה אך ורק משורש הציפורן, על ידי תחילת צמיחתה של ציפורן בריאה. כמו כן, רואים שינוי בגוון הציפורן, כתוצאה ממוות של הפטריה (שייצרה קודם לכן אבקה לבנה).
שמן לטיפול בפטרת ציפורניים
תאור כללי: תערובת שמנים אתריים, יעילה במיוחד נגד פטריות הציפורניים.
תכונות: - בעל מקדם חדירות גבוה לתוך הציפורן.
- פעילות העוצרת התפתחות הפטריה.
- פעילות אנטיבקטריאלית חזקה במיוחד.
החומרים הפעילים המומלצים: שמנים אתריים של קורנית, צטרה, אזובית, קנמון, צפורן, עץ התה, אילנג ורוזמרין.
הוראות שימוש:
במקרה של פטריות גם על הצפורניים וגם בין האצבעות (ברגליים), יש לטפל קודם כל בפטריות על העור על ידי מרקחת טיפול בפטריות עור לפחות שבוע (עד להבראה חלקית - התחדשות העור) לפני תחילת הטיפול עם השמן לטיפול בפטרת ציפורניים.
יש למרוח מרקחת טיפול בפטריות עור סביב הציפורן לפני המריחה על המשטח הקרני, למניעת כל מגע עם העור ולמניעת נדידה של הפטרת לציפורניים שכנות. למרוח בעזרת מברשת 1 עד 2 טיפות של התערובת על החומר הקרני של הציפורן הנגועה, ולוודא פיזור מלא של החומר על כל שטח הציפורן.
יש לחזור על הטיפול פעמיים ביום. מומלץ גם לטפל (פעם ביום) בציפורניים בריאות הנמצאות בצידי האצבע הנגועה.
במקרים של פטרת ותיקה מאד, עשוי להידרש טיפול ממושך (לעתים אפילו שנתיים של טיפול). מסימני ההבראה: שינוי גונה של האבקה הלבנה לכהה יותר (אפור, חום ואף שחור).
שמן לטיפול בפטרת ציפורניים מכיל שמנים אתריים חריפים במיוחד, לכן יש להמנע ממגע ישיר עם העיניים, עם אזורים רגישים של העור, ועם פצעים פתוחים.
מגבלות השימוש: החומר הינו חריף במיוחד, ולכן אינו מתאים לילדים קטנים (פחות מגיל עשר). החומר גורם להאדמה מקומית על העור הצמוד לציפורן. אידום זה מסוכן; במקרים שבהם הוא מופיע, יש להפסיק את הטיפול, ולעבור לשימוש בהרכב דומה, אך ללא שמן קורנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורניים
ד''ר אמיר קיטרון10/07/2008אני ממליץ שמידי יום תמרחי משחת "מזור" סביב לציפורניים ואח"כ לק שקוף נספג "ציפורי" (להשיג למשל באורגניק מרקט"). לעשות זאת פעמיים ביום בהתמדה. לעתים דרושים חודשים רבים של טיפול.
כדאי לשייף את הציפורן לעובי מינימלי (אך לא עד לבשר שמתחת) לפני שמטפלים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחוריםליטל06/07/2008
אני בת 23 ואובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיאות. כבר שנים שאני סובלת מעור עם מלא ראשים שחורים ופיצעונים באיזור הפנים והחזה. כיצד אתם ממליצים לטפל בבעיה? האם שינוי בתזונה יכול לעזור?
שחר דוידמן08/07/2008גם שינוי בתזונה כמובן את יכולה ללכת לנטורופטית טובה שתעזור לך
פורמולה chi ליידי מעולה לבעיה הזו נמכרת בבי טבע בבן יהודה 185 תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחורים
ד''ר אמיר קיטרון08/07/2008אני ממליץ על ניקוי הגוף עם חליטת "ניקוזית", והספגת "אלמוגן" נקודתית בעור.
התזונה חשובה מאד, אוכל לפרט אם אדע מהו סוג הדם שלך
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אתרי - סיטרונלהאדוה01/07/2008
שלום, ברצוני לדעת קצת יותר על שמן הסיטרונלה בהקשר של דחיית יתושים. יש לנו ילדה בת חצי שנה שישנה איתנו בחדר אני והיא היחידות שסובלות מהחיה הטורדנית הזו - היתוש. הבנתי שהשימוש בשמן מוגבל לגיל 3 ומעלה השאלה היא רק כשמדובר בנגיעה ישירה לגוף או גם אם אני שמה אותו במבער?? תודה אדוה
שחר דוידמן03/07/2008לא משתמשים בשום צורה ואופן על ילדים מתחת לגיל 3
לא לשים במבער
למרוח שמן בסיס-שקדים או זרעי ענבים או קוקוס או כל שמן בסיס אחר
לטפטף 3 טיפות בשמן הבסיס ולמרוח על העור
שמן אתרי לא מורחים ישירות על העור כי במידה וזה שמן טוב הוא יכול לגרום לכוויה
לשים בקערה 3 כפות שמן בסיס ולטפטף 4 טיפות או 5 טיפות של השמן,לערבב ביחד ואז למרוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרכב עדין יותר לילד
ד''ר אמיר קיטרון04/07/2008אני מאד ממליץ על ההרכב "אספר".
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש הבנתי...
אדוה06/07/2008אם שמים את זה מתחת לגיל 3 יחד עם שמן זית זה נכון לעשות? ודבר שני מה זה התרכובת שהצעתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרכובת
ד''ר אמיר קיטרון08/07/2008מה שהצעתי היא שילטוב מיצויים רבים, שלא רק ריחותיהם מועילים בדחיית מזיקים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בפנים,ראשיניב30/06/2008
שלום רב אני סובל מאז ומתמיד מהזעת יתר בפנים ובראש חורף קייץ כמעט תמיד מה ניתן לעשות
שחר דוידמן03/07/2008יש הרבה צמחים סיניים שמטפלים בתופעה הזו
tai zhi shen
wu wei zi
אפשר להשיג באתר של ד'ר יאנג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
ד''ר אמיר קיטרון04/07/2008אני מאד ממליץ על חליטת "ניקוזית", כדי שהרעלים יצאו דרך השתן ואז הגוף יצרך להזיע פחות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בקרקפת(שוב)תרצה30/06/2008
שלום לפני חצי שנה חליתי,יצאו לי פצעים בקרקפת+גב+ במגביל-נקוי רעלים.לקחתי תלתן אדום+שן הארי+רוזמרין+גירודים היום אני שומרת על תזונה נכונה. סוג הדם שלי הוא A.יש לציין שאני סובלת ממעי עצבני+תשישות כרונית. לפני כמה ימיים שוב חזרוי לי מספר פצעים בקרקפת+מספר ימיים עיקצוצים בפניים+גירוד בגב. יש לציין שאני עדיין לוקחת מספר צמחים.השאלה מה הסיבה שחזרו לי פצעים בקרקפת.האם כדאי ל הפסיק לקחת את הצמחים.מה ניתן לעשות . בתודה מראש תרצה. ד"ר אמיר קיטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בקרקפת
ד''ר אמיר קיטרון04/07/2008שלום תרצה
סליחה על המענה המאוחר.
אני מאד ממליץ על ניקוי הגוף עם חליטת "ניקוזית", ועל הספגת "עוקטן" בקרקפת מידי יום וצמצום חפיפות למינימום ההכרחי.
תזונה: לצמצם מוצרי חלב, בשר אדום, סולניים (עגבניות, תפו"א, חצילים) וכל המוצרים המעובדים: מרגרינה, חמוצים, נקניקים, גלידות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצר לניקוי הכבדיצחק28/06/2008
אני בן 42, אני סובל מעייפות וחוסר באנרגיה נאמר לי שצריך לעשות ניקוי לכבד בעזרת צמחים פעם בשנה, כדיי לאפשר לגוף להפטר מזבל ורעלנים. שאלתי: על איזה פורמולה חזקה מאיזה חברה אתם ממליצים? תודה
שחר דוידמן03/07/2008xiao yao san פורמולה טובה להמרצת הכבד וחיזוק הכבד
של חברת chi צמחי מרפא סינים
נמכרת בבי טבע בן יהודה 185 תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי רעלים
ד''ר אמיר קיטרון04/07/2008אני מאד ממליץ על חליטת "ניקוזית".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)