מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוריותגל24/03/2008
איזה צמח מרפא נושא את ה"דגל" של מעודד פוריות? אני רוצה להפוך לאמא! :-) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi ליידי
שחר דוידמן24/03/2008פורמולה סינית -את יכולה לקרוא עליה xiao yao san עובדת על הכבד והכליות,טובה לפריון
חוצמזה יש עוד הרבה צמחים בעיקר זרעים שטובים לפריון,אוכל להכין לך את הפורמולה שמורכבת מחמישה זרעים סיניים,בכל אופן צריך לאבחן אותך ולהבין מה הבעיה בדיוק ולטפל כי יש הרבה צמחים שיכולים לעשות עבודה טובה
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה ואגינליתnn196920/03/2008
אני סובלת מפטריה חוזרת כל פעם לאחר קיום יחסי מין (תופעה חדשה שלא היתה מעולם קודם).
האם יש המלצה למה ניתן למרוח להרגיע את הגירוד ו/או כמניעה לקראת הפעמים הבאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן קרם פרופוליס אלוורה
שחר דוידמן20/03/2008של חברת פוראוור ליווינג מאוד עוזר
ואני ממליצה על צמחים ללקיחה פנימית שאפשר יהייה לרקוח לך
גם פרוביוטיקה יכולה לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשחה טובה גם למניעה?
nn196920/03/2008למה לדעתך זה מתעורר רק כיומיים לאחר קיום יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שיש איזה גירוי
שחר דוידמן20/03/2008או שיש פטריה,הכי טוב ללכת לגניקולוג בכל אופן זה מעיד על מצב של לחות בגוף
ואפשר עם פורמולת צמחים מתאימה לסלק את הלחות
הקרם מתאים כל זמן שיש גירויים או גרודים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה
ד''ר אמיר קיטרון22/03/2008ניתן להחדיר טמפון עם משחה מחטאת, כמו "מזור"- להשיג למשל באורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרחי באך-זה הפורום הנכון?יסמין17/03/2008
היכן אני יכולה לקבל מידע אודות פרחי באך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי בפורום של הומאופתיה/נטורופתיה
שחר דוידמן17/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל12/03/2008
האם גראס (מריחואנה) נחשב לצמח מרפא? אני נוהג לעשן הרבה וגם התחלתי לגדל לעצמי צמח אחד בגג. רציתי לדעת אם אוכל לעשות בפרחים גם שימוש אחר חוץ מלעשן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס
ד''ר אמיר קיטרון12/03/2008הצמח שימש כמקל כאבים, עזר לטיפול במיגרנות, משכך עויתות, מקל על לחץ תוך-עיני (חשוב לסובלים מגלאוקומה).
כל טוב
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhua ma ren
שחר דוידמן12/03/2008hua ma ren זה השם של הזרעים של צמח הקנאביס והם משמשים כמשלשלים קלים
נותנים אותם בסין במרקחת לבעיות עצירות אצל מבוגרים על רקע חסר דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי אקנההדר09/03/2008
שלום, יש לי פצעונים קטים על הגוף, בעצם רק באזור הכתפיים והזרועות העליונות וכן בגפיים העלויונות. הם קטנים ונראים אדומים, אך במגע הם קשים ודוקרים, אין בתוכם נוזל והם יבשים וזה לא כואב או משהו זה פשוט לא נעים למגע ולא נראה טוב, האם זה אקנה, מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן09/03/2008ברפואה הסינית זה סימן לחום בריאות בגלל שזה בעור ובאיזור של הכתפיים
את יכולה לשתות תה קמומיל או צפורני חתול
גם פורמולה [a href='http://www.upchi.com' id='link']chi ליידי [/a]יכולה לעזור להניע את הכבד ולנקות לחות
חוצמזה גם למרוח אלוורה זה מצויין אני ממליצה על חברת פוראוור ליווינג שמתמחה במוצרים מאלוורה,דברי איתי אעזור לך
בברכה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה?
ד''ר אמיר קיטרון11/03/2008אני מציע לגשת לרופא עור לאבחון. זה לא נשמע כמו אקנה- אולי מין חררה.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי עור/פצעי לחץדניאלה03/03/2008
הלכתי לכמה רופאי עורת וביצעתי הוראות כגון לבישת בגדים מאווררים, אך כלום לא עזר. אם אני לובשת ג'ינס בקיץ או כשחם אזהעור מתגרה ומיד מופיעים פצעים. גם בחורף אותו המצב אך פחות. אם אני יושבת על משטח קשה, כדוגמת כיסא עץ, פלסטיק, אבן, המצב חוזר על עצמו. בכל מצב בו העור מתגרה וישנו שפשוף הקל שבקלים, מופיעים פצעים על העור. מה אני יכולה לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי לחץ
ד''ר אמיר קיטרון04/03/2008הצמח "דם המכבים" יעיל להדהים לכך. ניתן להשיג שמן כזה ב"אורגניק מרקט" ועוד.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהchi אנרג'י
שחר דוידמן04/03/2008פורמולה מצויינת לחיזוק הריאות והכבד שלפי הרפואה הסינית שניהם קשורים עם בעיות עור
chi אנרג'י יש בחנות בי טבע בבן יהודה ת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרה לפגיעות טראומתיות בעצב פריפריאמיר03/03/2008
בקשר ההודעה שכתבתי ב2.3.08 לגבי פגיעות טראומתיות בעצב פריפרי, התכוונתי לתוספים לבליעה, ולא לתכשירים לשימוש חיצוני. אנא ענו לי שוב לאחר שתסתכלו בהודעה הקודמת, ואם אפשר תתייחסו גם לטיפול ברקמות צלקתיוית (צלקות פנימיות).
תודה בפעם השנייה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התגובה היתה ללקיחה פנימית
שחר דוידמן03/03/2008מה שכתבתי בתגובה הקודמת היא ללקיחה פנימית
טינקטורה-מיצוי של צמחים 30 טיפות פעמיים ביום
או מרקחת של הצמחים לשתיה כמו תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםעידו03/03/2008
שלום
לבעיות עיכול ,חיידק ההילובקטר
ולהרגעה
אלו צמחי מרפא יש?
בתודה
עומרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צמחים סיניים
שחר דוידמן03/03/2008נגד דלקת בקיבה או רמה גבוהה של אליקובקטר פילורי
אני יכולה להכין לך פורמולה מצמחי מרפא סיניים ספציפית
גם צמחים מערביים כמו דרדר מצוי,כורכום,צפורני חתול,כרוב הגינה,לעשות חליטה ולשתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעות טראומתיות בעצב פריפרי -מתוקןאמיר02/03/2008
שלום, רציתי לדעת מה הדבר הכי טוב שאפשר לקחת לטיפול במצבים הבאים:
1.פגיעות טראומתיות בעצב פריפרי
2.דלקות של עצב פריפרי
3.רקמות צלקתיות של עצב פריפרי
4.דלקות ברקמות חיבור
בתודה ענקית
אמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה תשובה שכבר כתבתי
שחר דוידמן02/03/2008ברפואה הסינית דלקת מטופלת עם אותם צמחים לדלקות וזה לא משנה באיזה איבר
כורוכום מאוד טובה לדלקות בגוף למשל
בכלל זה קשור לפעילות הכבד ברוב המקרים לכן צמחים שמנקים כבד טובים
סילוק לחות מהכבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות בעצב פריפרי
ד''ר אמיר קיטרון03/03/2008אני ממליץ להספיג לסירוגין שמן נוגד דלקות, כמו "עברי" ומשחה כמו "ברכן"- יש למשל באורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טראומה לעצב פריפריאמיר02/03/2008
שלום, רציתי לדעת מה הדבר הכי טוב שאפשר לקחת לטיפול במצבים הבאים:
1.פגיעות טראומתיות בעצב פריפרי
2.דלקות של עצב פריפרי
3.רקמות צלקתיות של עצב פריפרי
בתודה ענקית
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן02/03/2008הרבה צמחים מטפלים בדלקות בעצבים/גידים/שרירים
חרדל השדה
כורכום
דובדבנים
אזובית
ויש עוד הרבה צמחים סיניים,אני יכולה להרכיב לך פורמולה אישית אם תכתבי יותר פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זעפרןמורן01/03/2008
מה הסגולות של זעפרן לגבי מחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי הרפואה הסינית
שחר דוידמן01/03/2008הזעפרן מניע דם לכן הוא טוב לבעיות ווסת כמו אי ווסת,ווסת לא סדירה,כאבים בזמן הווסת או לפני הווסת,לא יותר מ-10 גרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה ומזור לא סדיראירין27/02/2008
שלום רב
אני סובלת מחוסר איזון הורמונלי אין לי מחזור כבר חצי שנה הוא פשוט נעלם אני בת 20 ויש לי אקנה וגם כן שעירות
אני יודעת שהפתרון הקונבנציונלי הוא גלולות והורמונים להחזרת המחזור
אילו צימחי מרפא יחכולים לפתור לי את הבעיה של האקנה והשחלות הפולציסטיות היכן ניתן לרכוש אותם ומה באמת הסיכוי שזה ירפא אותי ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה; היעדר מחזור
ד''ר אמיר קיטרון27/02/2008שלום אירין,
אני ממליץ על שתיית חליטה "ניקוזית", שקיימת בחלק מסניפי ניו-פארם, וניקוי הפנים כל ערב עם תמיסת "מי צורי" והספגת סרום "נימית"(אותם וגם "ניקוזית" יש באורגניק מרקט, למשל).
ממליץ גם על טפטוף שמן מרווה מרושתת: 10 טיפות לכוס שמן קנולה, לשמור בכלי סגור, ולעסות על הבטן כל ערב.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהchi ליידי
שחר דוידמן28/02/2008פורמולה סינית נהדרת,בדיוק למצב הזה
מאזנת את הכבד- ששולט על הווסת עוזרת לסדר את המערכת ההורמונלית וטובה גם
לשחלות פוליצסטיות
יש לי נסיון עם הפורמולה הזו כבר 10 שנים והיא מצויינת
נמכרת ברחבי הארץ היכן את גרה? אשלח לך מידע היכן היא נמכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לא גלולות-מניסיון
חסוי10/03/2008לפי הניסיון שלי גלולות רק יחמירו את המצב באופן בטוח כשאר מפסיקים אותם במקרה כמו שלך כי זה בדיוק מה שיש לי אז אל תתחילי. מה שאני עושה עכשיו זה טיפול נטורופתי ותזונה נכונה, השיעור קיים אבל היתה ירידה משמעותית באקנה ,זה דורש הרבה משמעת ואמונה עצמית, בכל אופן המחזור לפי מה שזה נראה כרגע חזר להיות יותר סדיר [כי היתה לי החמרה בגלל גלולות]
בכל אופן עצה ממני, הגלולות הן טיפול זמני ויש רופאים שממליצים לקחת עד ליום שבו רוצים להיכנס להריון ואז רואים מה ניתן לעשות.ברגע שמתחילים ליטול גלולות ומפסיקים-לא משנה באיזה שלב האיזון ההורמונלי-גם אם הוא לא ממש מושלם נהרס ונוצרת רק החמרה.
ניתן גם לשלב דיקור סיני. בכל אופ מנסיון אישי אני ממליצה טיפולים טיבעיים- אבל גם לפני שמתחילים אותם תמיד לברר אל מי הולכים ומה זה כולל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת24/02/2008
הם יש צמחי מרפא שיכולים לגרום להפסקת נחירות בלילה?
אם כן, מה הם וכיצד ניתן להשיגם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחירות בלילה
ד''ר אמיר קיטרון24/02/2008הדבר קשור לנפילה של שסתום מעבר אויר בדרכי הנשימה. לא מצאתי שצמחי מרפא מועילים לכך כ"כ; יש מכשיר שמפעיל לחץ אויר וחובשים אותו בלילה, ואז נמנעות הנחירות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגילה20/02/2008
האם קיימים צמחי מרפא שיכולים לזרז לידה בכמה שבועות, אם כן אלו וכיצד ניתן להשיגם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן20/02/2008מדוע את רוצה לזרז לידה בכמה שבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילבה להגברת חלב אםיערה17/02/2008
רכשתי בחנות תבלינים גרגרי חילבה לאחר ששמעתי כי החילבה מגביר את יצור החלב בהנקה, מעוניינת לדעת כיצד ניתן להשתמש בהם על מנת שיבצעו את המטרה בדרך היעילה ביותר. האם בחליטה של מים חמים או קרים, כמה זמן לחלוט?כמה ליטול?האם יש דרך אחרת ליטול את הגרגרים?לבשל?למידע ברור אודה כי לא מצאתי בשום מקום...תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יערה
שחר דוידמן18/02/2008
לטחון הזרעים דק,הוסיפי 1.5 כפיות של זרעים טחונים לכוס מים ,הרתיחי ובשלי על אש נמוכה למשך 10 דקות
שתי מלא הספל 3 פעמים ביום
לא לצרוך יותר מ-100 גרם ביום ,את יכולה לשתות למשך ארבעה ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)