מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטופיק דרמטיטיססיגל18/04/2008
האם יש טיפול בצמחי מרפא לדרמטיטיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעור מגורה
ד''ר אמיר קיטרון18/04/2008שלום סיגל
אנא כתבי לי מה סוג הדם.
אני ממליץ להספיג "שמן המידבר" ואחרין "טובה", פעמיים ביום. מגיל 8, מומלצת חליטה מנקה, כמו "ניקוזית".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
סיגל18/04/2008האם חליטת הצמחים ניקוזית כשרה לפסח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי
שחר דוידמן19/04/2008ןזה אף עוזר
פורמולות מצמחי מרפא סיניים
שמכינים לפי מרשם
את מוזמנת להתקשר ואשמח לעזור אני מטפלת בהרבה מקרים של אטופיק דרמטיטיס
בברכה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוזית בפסח
אמיר קיטרון20/04/2008אין הכשר לפסח, עדיף להשתמש אחר החג.
בהצלחה וחג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטהמורן16/04/2008
איך חולטים זעפרן וכמה זמן והאם מותר לשתיה לילדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן16/04/2008לחלוט זעפרן במים חמים ולהשאיר לילה שלם ולשתות את המים
לא מומלץ לילדים
לא לצרוך הרבה ,מכיל רעל
כמה אניצים זה מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חליטה
מורן16/04/2008השאלה היא אז למרוח על הפצעים עדיף מאשר לשתות לילדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שחר דוידמן16/04/2008איזה פצעים? מה הבעיה תפרטי יותר ואוכל לתת עצות טובות יותר
אפשר גם למרוח את החליטה -לספוג לצמר גפן או רטייה ולהניח על הפצעים
תמיד יש צמחים שאפשר לשתות כי פצעים מבחוץ יכולים להעיד על חום ולחות פנימיים ואז מומלץ לשתות גם צמחים בלקיחה פנימית.אשמח אם תפרטי יותר את הבעיה של הילדה וגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מורן17/04/2008שלום שוב ותודה העניין שהילדה בת 8 סובלת מאסמת עור וגירודים ואלרגיה קרדית אבק הבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטמת עור
שחר דוידמן17/04/2008אני מטפלת בהרבה ילדים עם אטופיק דרמטיטיס(אסטמה של העור)
נותנת פורמולה מצמחי מרפא סיניים
ממליצה לך לדבר איתי ואוכל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעור של הילדה
ד''ר אמיר קיטרון18/04/2008שלום מורן
אנא כתבי לי מה סוג הדם.
אני ממליץ להספיג "שמן המידבר" ואחרין "טובה", פעמיים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחליטת זעפרן
ד''ר אמיר קיטרון16/04/2008שלום מורן,
למה רצית לחלוט זעפרן?
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות כרוניתמיכל שלו15/04/2008
שלום אני סובלת כבר כמה חודשים מעייפות כרונית וקשה לי לתפקד במהלך היום כל הזמן אני רוצה לנוח איזה צמחי מרפא היית ממליץ לי תודה מראש מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi אנרג'י
שחר דוידמן15/04/2008פורמולה נהדרת מצויינת כדאי לנסות ,מנסיון של 12 שנים ברפואה סינית כמטפלת הפורמולה טובה
עוזרת מאוד במצבי עייפות כרוניים.
יש להשיג ב - בי טבע תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות כרונית
ד''ר אמיר קיטרון15/04/2008שלום מיכל
אני מאד ממליץ על החליטה המנקה "ניקוזית" (להשיג באורגניק מרקט.
אנא כתבי לי מהו סוג הדם שלך- בסוגים B ו- AB זו בעייה נפוצה במיוחד.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצות שומןטל12/04/2008
שלום,
היתה לי השמנה כתוצאה מפעילות הורמונלית לקויה.
אני לא מאוזנת ב-100 % אך הורדתי את רוב המשקל העודף.
העור שלי עכשיו מקומט, רפוי, מצולק... ויבש מאד. למרות הירידה האיטית והתפריט המאוזן.
לדעתי היובש גבר גם בגלל שינויים מזג אויר, חימום כל החורף, מקלחות במים חמים...
אני מלחחת אותו מבחוץ אבל חשבתי לקחת גם בתוסף תזונה שמשפיע על העור.
1. מה עדיף והאם יש הבדל בין שמן נר הלילה לשמן הזיפן (בורז') ?
2. האם יש הבדל אם לוקחים מקסאפא / אומגה קומפלקס או כל חומצת שומן לחוד?
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזנה לעור רפוי, יבש ומצולק
ד''ר אמיר קיטרון13/04/2008שלום עמית
אני ממליץ מאד עם הסרום "משי פנים", להספגה בכל ערב. ניתן להשיג בסניפי אורגניק מרקט.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן13/04/2008לקחת אומגה 3 ו-6 ו-9 ביחד זה טוב מאוד לעור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן בכיס המרהסיגל11/04/2008
האם יש צמחי מרפא שיכולים לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבן בכיס מרה
ד''ר אמיר קיטרון11/04/2008מומלצת חליטת "ניקוזית", ובנוסף שליש כוסף שמן זית על הבוקר עם מיץ לימון ועם מיץ פטרוזילה (לסחוט בג'וסר).
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן12/04/2008אכילת צנון עוזרת ושתית מיץ לימון עם שמן זית חצי כוס של שניהם ביחד על הבוקר על קיבה רכה
חוצמזה יש צמחים סיניים שעוזרים בסילוק לחות אך זה אחרי תשאול מעמיק כי דרוש הרבליסט הם לא צמחים שקונים בחנות אלא צמחי מרפא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת ויראליתנעה10/04/2008
שלום!
יש לי יבלת ויראלית ליד האגודל מזה שנתיים. לאחר טיפולים רבים(שריפה בחנקן ושימוש במוצרים נוספים שיש על המדף)לא הצלחתי להיפטר מהתופעה. שמעתי שיש צמח בשם טוג'ה אשר עוזר לסילוקה. האם זה בסדר לאכול קצת מהטוג'ה?האם טיפול פנימי עוזר או שבמקרה הזה רק חיצוני?האם זה מסוכן?כי הבנתי שצמח זה הוא ממש תורם למערכת החיסונית וכד'.כלומר האם אכילתו תביא לסילוק היבלת?או שיש צורך למרוח את זה על היבלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן10/04/2008צמחים לא אוכלים אלא מבשלים ושותים או מכינים מיצוי,לא מומלץ לאכול צמחים שלמים
דבר שני ישנם הרבה צמחים שמחזקים מערכת חיסון וישנם הרבה צמחים אנטי וירליים
ואנטי פטריתיים.
הטוג'ה הוא אחד מהם הייתי ממליצה לך לקנות אותו טרי/יבש ולבשל ולשתות
אפשר למרוח חיצונית אחרי שאת מבשלת תספגי בצמר גפן את הנוזל ותשימי על הפטריה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת ויראלית
ד''ר אמיר קיטרון10/04/2008שלום נועה,
אני ממליץ על הרכב ששמו "ציפדין", למריחה פעמיים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעה11/04/2008תודה על התשובה המהירה :)
מהו ההרכב הזה?וכיצד אני משיגה אותו?תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפדין
ד''ר אמיר קיטרון13/04/2008נסי להשיג למשל ב"אורגניק מרקט", או בטל' 02-9605040
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטיפול למערכת החיסונית עבר בהצלחה !עדנה09/04/2008
בשנת 1991 עברתי טיפול מוצלח אצל מיכאל מדמון מפרדס חנה, בכל פעם שהגעתי לטיפול נתבקשתי להכניס את רגליי לתוך חבית קטנה עם נוזל למשך 45 דקות. [סה"כ 14 טיפולים] .
מאז אני מרגישה טוב מאוד וכל הסימפטומים של המחלה נעלמו כליל.
אני מבקשת לדעת אם יש לך מושג מה הכיל הנוזל שבו טופלתי.
אני מאוד רוצה לעזור לאנשים .
מצפה לתשובה , בכבוד רב עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי טוב שתשאלי את המטפל שלך
שחר דוידמן09/04/2008רק הוא יודע מה הוא שם בנוזל שהוא הכין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילוף חומריםאורטל06/04/2008
שלום , כיצד אני יכולה לעודד את הקיבה שלי לפרק חומרים יות ריותר, איך אני גורמת ליציאות רכות ותדירות יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן06/04/2008לאכול אוכל חם ומבושל 3 ארוחות ביום
לאכול זרעים שהם מלחלחים יותר
משקה אלוורה
שומר
תמרהינדי
תפוח
אגס
סלק
שיבולת שועל
שזיף
תאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוזיס פילאריססיגל02/04/2008
שלום!
בשנה האחרונה סובלת מקרטוזיס פילריס באזור זרועות הידיים( רבדים אדומים ויובש)
טופלתי בסטרואידים ובאקווזום קרם אך התופעה חוזרת במלוא חומרתה.
רוקח פרטי הציע טיפול באטופיקלייר קרם, האם הטיפול יעיל ונכון בתופעה זאת?
האם יש טיפול אלנטרנטיבי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה סינית
שחר דוידמן02/04/2008זה לחות וחום בריאות ובמעיים
צריך לעשות אבחנה מדוייקת לפי תשאול ולבדוק את מצב אנרגתי של הקיבה ,לא לאכול מטוגנים,מוצרי חלב,בוטנים,מוצרים שעושים ליחה בגוף
לאכול אוכל מבושל וחם 3 פעמים ביום
צמחים צריך לתת לפי אבחנה אך אפשר למרוח אלוורה ג'ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס פילריס - לשחר דוידמן
סיגל04/04/2008אכן סובלת מעצירות קשה מזה 30 שנה (בת 46 )ולאחרונה קשה מאוד
מבינה שיש קשר לתופעה בעור , אכן? ( לטענת רופא המטפל התופעה היא בעיה קוסמטית)
אודה כל התייחסותך בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יש קשר
שחר דוידמן06/04/2008עצירות קשה זה אומר שאין יציאות והרעלים נשארים בגוף ואחת הדרכים שלהם לצאת זה דרך העור
ויכול להיות שהלחות הזו באה כך לידי ביטוי
אני הייתי ממליצה על ניקוי מעיים-תוכנית קולוניק תרפי אני יכולה להמליץ על קליניקה נהדרת ומקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר דוימן
סיגל07/04/2008אשמח לקבל קישור
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרכז גנשה
שחר דוידמן07/04/2008רחוב הירקון 15 תל אביב
03-5162010
052-5682288עפרה
קליניקה מיוחדת מתמחה בטיפולי ניקוי מעיים בשיטת תזונה נכונה וניקוי יסודי עד דפנות המעי
אני ראיתי תוצאות טובות מאוד עם מטופלים ששלחתי אליהם.
מאוד ממליצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס
אמיר קיטרון02/04/2008זוהי תופעה אוטו-אימונית, ולכן כדאי לנקות את הגוף מרעלים (עם חליטה כמו ניקוזית) ולהתאים התזונה לסוג הדם (אשמח לדעת מהו). כמו כן, מומלץ למרוח שמן "דם המכבים" על האזורים הבעייתיים פעמיים ביום. המוצרים קיימים בין היתר בסניפי אורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס פילריס-לאמיר קיטרון
סיגל03/04/2008האם מותר להיחשף לשמש עם הטיפול בשמן דם המכבים? לא צריך להיות במעקב של מטפל בזמן הטיפול? האם יש תופעות לוואי לטיפול בשמן דם המכבים?
לצערי לא ידוע לי סוג הדם שלי,אך סובלת מעצירות קשה מזה 30 שנה(בת 46).
אודה על התייחסותך בהקדם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבים
ד''ר אמיר קיטרון06/04/2008עדיף לא להיחשף לשמש לאחר המריחה, לכן לשים בערב.
אנא נסי לתרום דם כדי לברר סוג דם.
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמיר קיטרון
סיגל07/04/2008לצערי סובלת מאנמיה , אין לי אפשרות לתרום דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סיגל07/04/2008האם שמן דם המכבים גורם לקילוף?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס פילריס- המשך
סיגל08/04/2008מצטערת שאני שואלת בתשלומים...
לאחרונה מטופלת בקרם קלמוריד אשר גרם לפצעונים באזור הבעייתי,האם בטיפול עם שמן דם המכבים תתכן תגובה דומה ולתשובתך למרוח שמן רק בערב בכדי להימנע מחשיפה לשמש בזמן הטיפול האם יעיל? מאחר וממולץ להשתמש פעמיים ביום.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיגל09/04/2008קראתי בפורום כי יש לדלל את שמן דם המכבים איך עושים זאת? האם חובה לדלל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול מכבים
ד''ר אמיר קיטרון09/04/2008את ההרכב שהמלצתי לרכוש אין צורך לדלל.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
סיגל09/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
סיגל09/04/2008תודה! לא קיבלתי תשובה על כל השאלות.
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיתרי הקולסאני31/03/2008
אני לפני ניתוח במיתרי הקול בצקת ציסטה ויבלת יש משמעות למיסו
וסוג הדם שלי 0
איזה מאכלים אני צריכה להימנע ומה להרבות
תודה
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי הרפואה הסינית
שחר דוידמן02/04/2008זה קשור לטחול ולקיבה להמנע ממוצרי חלב,מטוגנים,שומנים טראנס,לאכול אוכל מבושל וחם 3 פעמים ביום,לא לצרוך מזונות שעושים לחות כמו בוטנים,במבה,חטיפים,בורקסים ,פיצות.
לאכול חלבון מלא 3 פעמים ביום אם את צמחונית
ולקחת פורמולה chi אנרג'י שמחזקת את הגוף ועוזרת לטחול להפסיק לייצר לחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיתרי הקול
אמיר קיטרון02/04/2008אני ממליץ מאד על ניקוי הגוף, עם חליטה כמו "ניקוזית"; ועל תרסיס לגרון, "שונם" (יש באורגניק מרקט). ואלו המלצות התזונה, בנוסף למה שכתבה שחר:
בשר אדום רזה, בשר עוף, כבד, דגים (בקלה, נסיכת הנילוס, סול, סרדין ומעט פחות טונה, סלמון וקרפיון), עד 4 ביצים בשבוע,עד 7 מוצרי חלב בשבוע, שמן זית, אגוזי מלך, גרעיני דלעת, לוביה, כוסמת, לחם מחיטה נבוטה או לחם שיפון, ירקות ירוקים כהים, דלעת, ארטישוק, בצל יבש, חסה ערבית, עלי סלק, פלפל חריף, שום, תרד, בננה, גויאבה, מנגו, שזיפי, קארי, כורכום, תה ירוק, סודה.
להימנע: צמצום מוצרי חלב, פחמימות וקטניות, דגים מעושנים, נקניקים, מרגרינה, שמן סויה, שמן תירס, בוטנים, גרעיני חמניות, אבוקדו, חמוצים, מלפפון, תירס, חצילים, כרובית, מלון, מנדרינות, תפוזים, חומץ, פלפל שחור, קפה, בירה, יין לבן, משקאות חריפים, תה רגיל.
תוספי מזון רצויים: ויטמין B, סידן, יוד, אצת קלפ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתררז30/03/2008
שלום אני נער בן 15 ואני סובל ההזעת יתר בכפות הידיים והרגלים רציתי לדעת אם יש צמחי מרפא מסוימם שיכולים לעזור בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן02/04/2008יש הרבה צמחים שמטפלים בהזעות יתר
ברפואה הסינית זה קשור לחולשת הלב לכן צמח המרווה -שורש מרווה טוב לטיפול בהזעות יתר
שורש אסטרגלוס גם טוב,מחזק את מערכת החיסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג הדם aתרצה26/03/2008
שלום רב.
ברצוני להודות לך,בקשר לסוג הדם שלי הוא a.
בקשר לקרקפת המלצה לי לספיג עורטן-איפה ניתן לקנות את המוצר.
האם עדיב לקנות חליטת כמו-ניקוזית במקום כל הצמחים שאני לוקחת -שהם אורגנו-תלתן אדום-
רוזמרין+שומר.+שן הארי.
בתודה מראש
תרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג דם A
ד''ר אמיר קיטרון27/03/2008שלום תרצה
ניתן לקנות את העורטן והניקוזית למשל בחוניות "אורגניק מרקט" או בטל' 02-9605040.
המלצות לסוג דם זה:
המלצות תזונתיות: עדיף צמחוני (אם בשר, אז מעט עוף; דגים: מקרל, סרדינים, ובעדיפות פחותה: טונה, נסיכת הנילוס, קרפיון), טופו, שמן צמחי: זית או פשתן, אגוזי מלך, בוטנים, גרעיני דלעת, זרעי פישתן, עדשים, שעועית ירוקה, דגנים מלאים, לחם, פסטה, עד 3 ביצים בשבוע, מעט גבינות דלות שומן ויוגורט, שמן צמחי, מוצרי סויה, ירקות, אננס, אשכוליות, תאנים, לימונים, משמש, שזיפים, שום, כורכום, יין אדום, קפה, תה
להימנע: בשר, חלב ומוצריו, שעועית אדומה, חיטה, מרגרינה, שמן תירס, פיסטוק חלבי, קשיו, זיתים, עגבניות, כרוב, פטריות, פלפל, תפוחי אדמה, בננות, מנגו, קוקוס, תפוזים, חומץ, פלפל שחור, חמוצים, מיונז
תוספי מזון: ויטמין B, ויטמין C (עד 1000 מיליגרם ליום), סידן (מגיל העמידה ואילך), כרום (בכמות קטנה), עוזרר, אצידופילוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זעפרןמורן25/03/2008
שלום רציתי לדעת לגבי זעפרן אם זה עוזר לבעיות בעור בברכה חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חני
שחר דוידמן25/03/2008זעפרן גם עוזר לבעיות עור
לא לצרוך יותר מ-10 גרם
בגלל שהוא מנקה רעלים במיוחד מהכבד הוא יכול להיות טוב גם לעור ניתן לחלוט 20-40 סיבים בכוס מים רותחים להספיג ברטייה ולהניח אותה על האיבר הנגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזעפרן
מורן25/03/2008שאלה נוספת אפשר להרתיח זעפרןולתת לילד לשתות בברכה חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להרתיח-לחלוט
שחר דוידמן25/03/2008לחלוט פירושו לשים את הזעפרן למשך 15 שעה במים רתוחים ולסנן את המים ולשתות
הזעפרן רעיל קצת לכן הייתי ממליצה במקומו על כורכום לילדים חליטה של הכורכום ולשתות
חצי גרם של כורכום בכוס מים רתוחים ולתת לילד לשתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך זעפרן
מורן27/03/2008אז השאלה אפשר לתת לילד לשתות את הזעפרן אחרי חליטה והאם התכוונת 15 שעןת או דקות.כרגע הילד מקבל טיפול אנטביוטיקה האם מותר ביחד בתודה רבה חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחות+פצעים בקרקפתתרצה25/03/2008
שלום רב.
לפני חודשיים ,התחלתי לגרד בקרקפת .ביקרתי אצל רופא עור,קיבלתי טיפול לקרקפת שהיא עדיין
מלאה בנקודות אדומות+פצעים בגב.
הטיפול שקבלתי תמיסה קורטיזון+משחת ל3 שבועות.
אומנם יש איזה שיפור קל אבל עדיין יש בקרקפת פצעים עם קליפות.כל ערב שאני מתקלחת אני מקבלת כמו פריחה בחזה,החלפתי סבון לרחצה בסבון נוזלי המכיל אלורה+קמומיל.
התחלי לבצע נקוי רעלים,אני לוקחת שן הארי+תלתן אדום+רוזמרין +שומר
העור של הפנים נראה לא טוב,עייף.יש לציין שאני סובלת גם מנזלת כרונית יש גם גירויים באף.
לקחתי תקופ ה היסטמינים.יש לציין שאני שומרת על תזונה נכונה לפי ראות עני.
מה ניתן לעשות בנידון.
סוג הדם שלי הוא a .יש לציין שאני מאד עייפה,אני מאד מודאגת מכל הפצעים שיש לי בקרקפת.
האם מתח יכול לגרום לכל התופעות.
בתודה מראש
תרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בקרקפת
ד''ר אמיר קיטרון25/03/2008שלום תרצה
אכן צדקת שהתחלת בניקוי הגוף. אני ממליץ מאד על חליטה כמו ניקוזית- יש בסניפי אורגניק מרקט, למשל.
כמו כן, כדאי מאד להתאים התזונה לסוג הדם- אנא כתבי לי מה הוא.
לקרקפת מומלץ להספיג "עורטן" פעמיים ביום ולצמצם חפיפה בשמפו כימי. משחות עם קורטיזון עלולות לפגוע בכבד ולהזיק בטווח הארוך.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן---24/03/2008
אני צריכה לבלוע כדורים בשביל שזה ייעלם אבל אני פשוט לא מסוגלת לבלוע כדורים :-\
זה נכון שצמחי מרווה עוזרים להעלמת הדלקת?
אם כן, כל זמן צריך לשתות ותוך כמה זמן זה ייעלם?
חשוב לי לדעת שזה באמת עוזר כי אם לא אני פשוט אלך לעשות זריקות, אני רוצה את זה כמה שיותר רחוק ממני...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם מיץ חמוציות
---24/03/2008אבל זה בריא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחלטי במים רותחים צרור עלי פטרוזילי
תמר דרעי06/04/2008תחלטי במים רותחים צרור עלי פטרוזיליה תוסיפי מעט כורכום ומלח כדי שזה יהיה טעים ושתי כמה שרק תוכלי הדלקת תעלם לאחר כמה שעות , מנסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדרכי השתן
ד''ר אמיר קיטרון24/03/2008אני מאד ממליץ על חליטת "ניקוזית"- להשיג בבתי הטבע החשובים
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקה אלוורה עם חמוציות
שחר דוידמן25/03/2008מאוד עוזר לדלקות בדרכי השתן וגם פורמולה סינית שנקראת
ba zheng san מיוחדת אני מכינה אותה בטיפות וכך את לא צריכה כדורים לבלוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)