מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עשב חיטהרוני21/01/2008
שלום לכם. אני בן 54 מעוניין להתחיל לשתות מיץ עשב החיטה פעם ביום בבוקר. נוטל כדורים באופן קבוע עקב פרפור פרוזדורים.(החל משנת 2004) נוטל ריטמקס במינון של 450 מ"ג ליום,נוטל concor במינון של 2.5 מ"ג ביום,נוטל קרטייה (אספירין)100 מ"ג ביום, כמו גם pravastatin 20 מ"ג ליום עקב ערכי כולסטרול. האם שתיית מיץ כל בוקר חצי כוס יכולה להזיק ?
שאלה נוספת : האם מותר/רצוי לאכול 3-4 שיני שום ביום עם נטילת האספירין (קרטייה)?
מודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשב חיטה ושום לנוטלי תרופות
ד''ר אמיר קיטרון21/01/2008שלום רוני
הייתי נזהר עם כל התרופות. אני מציע לקחת שום כפי שכתבת, ולעקוב אחר ערכי PT- ייתכן שיתאפשר לצמצם באספירין.
לגבי עשב חיטה- לא יותר מחצי כוסית ביום.
אני ממליץ על צריכת חליטות של דם המכבים, ושוב לעקוב אחר PT.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוני
שחר דוידמן21/01/2008אין שום בעיה לשתות מיץ עשב חיטה כל בוקר
זה מצויין לכבד כי זה מלא בכלורופיל והכלורופיל מנקה את הכבד מרעלים
במיוחד העובדה שאתה צורך הרבה תרופות זה יוצר עומס על הכבד לכן מיץ עשב חיטה יעזור
לניקוי הכבד מהרעלים שהצטברו
שום הוא מחמם באנרגיה שלו מאוד מחמם לכן צריך להזהר עם הקיבה דווקא,זה יכול לגרום לחום בקיבה ,אני ממליצה על שן שום אחת בלבד אם אתה רוצה ואין שום בעיה עם הקרטייה רק תמיד לקחת תרופות ורק אחרי 2-3 שעות לאכול את השום או לשתות את מיץ עשב החיטה
לא לוקחים צמחי מרפא ביחד עם תרופות אלא בטווח של 2-3 שעות אחד מהשני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרעיני פיירותדן17/01/2008
שלום
האם אפשר- מותר- בריא ??? לאכול גרעיני פומלה מפוצחים (רק התוך הלבן ). שמעתי שגרעיני אשכולית מיובשים וטחונים מרפאים דלקות האם גם דלקת עיניים או רק התקררות?
ובכלל שאר חרצני הפיירות טובים לאכילה :כמו חרצן שזיף שחור לפעמים טעים וכו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרעיני פירות
ד''ר אמיר קיטרון17/01/2008שלום דן,
מאד לא הייתי ממליץ על גרעיני אשכולית. הם אנטי-חיידקיים אבל גם רעילים לאדם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דן
שחר דוידמן18/01/2008אני לא הייתי ממליצה לאכול גרעיני פירות הם בדרך כלל רעילים
אם תשים לב את צמחי המרפא שכוללים גם זרעים,עלים,שורשים ,לא אוכלים אותם אלא או שעושים חליטה או שמבשלים או שממצים באלכוהול
לא אוכלים את חלקי העצים/שיחים פרחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתוםהדר16/01/2008
שלום, מה עושים לאף סתום, ניסיתי כבר הכל, משחות, אוטריוין, אדים, מה יכול לפתוח את האף להרבה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום
ד''ר אמיר קיטרון17/01/2008שלום הדר
אני ממליץ על ניקוי הגוף, בעזרת חליטת "ניקוזית", ועל הספגת טיפות "משב" על מטלית והנחתה כל הלילה ליד המיטה. אפשר לרכוש למשל בסניפי אורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הדר
שחר דוידמן17/01/2008כל הדברים שניסית לא עוזרים מכיוון שהבעיה היא לא באף אלא באיבר שיוצר את הלחות שסותמת לך את האף
ברפואה הסינית מטפלים באף סתום עם תזונה חמה,לאכול רק מאכלים חמים בשלושה חודשים ראשונים כדי שמערכת העיכול תתאזן
מרקים,ירקות מבושלים,אורז וכו'
לא להכניס לפה אוכל קר לא סנדוויצים לא ירקות טריים,כל מה שקר לא נכנס לפה,עכשיו זו תקופה טובה כי קר וגם ככה יש חשק לאוכל חם כדי לחמם את הגוף לא?
לשתות תה עם קינמון,הל,גינג'ר,שומר אלו מחזקים את מערכת העיכול ומסלקים ליחה ויטפלו במקור הבעיה שלך.ג'ינג'ר את יכולה לחתוך ולשים במרקים ובתבשילים ואף ללעוס(לא לבלוע).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3שרה14/01/2008
מס' שאלות- בבקשה תתיחסו לכל אחת בנפרד:
אם אני רוצה לצרוך אומגה 3 באמצעות זרעי פשתן ולא באמצעות קפסולות -
1) מה הכמות היומית שאני צריכה לצרוך מזרעי פשתן כדי לקבל את אותה כמות של אומגה 3 שישד בקפסולה אחת של שמן דגים?
2) אייך צורכים זרעי פשתן?- האם אוכלים אותם כמו שהם או שצריך לטחון אותם?
3) מה הערך הקלורי ל-100 גרם זרעי פשתן- הן מבחינת חלבונים, שומנים ופחמימות
4) ומה בכל זאת יותר מומלץ- זרעי פשתן או קפסולות קנויות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרה
שחר דוידמן14/01/2008אכן פשתן הינו מקור נהדר לאומגה 3
כף שמן פשתן ביום זו הצריכה היומית רצוי לקנות בקבוק שמן פשתן לשמור במקרר ובמקום מוצל
כיוון שהשמן מתחמצן בקלות ומהר ואז הערך שלו יורד
לכן אם את רוצה לטחון פשתן הייתי ממליצה לך לטחון כל יום במטחנת קפה למשל ולאכול מים
אפשר לפזר על סלט או ביוגורט טבעי,זרעי פשתן רק טוחנים כיוון שהזרע כמות שהוא לא מתפרק במערכת העיכול של האדם
אם יש באפשרותך לטחון כל יום פשתן ולאכול זה יופי
אם זה מצריך ממך זמן שאין לך אז הכי פשוט כדורי אומגה 3
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שחר דוידמן14/01/2008לאכול מיד(לא מים) הכוונה כי הפשתן מתחמצן מהר
1 כף שמן פשתן שווה ל1 - גרם אומגה 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטה של תה ירוק עם קינמוןvitaly8712/01/2008
שלום רב!
שמעתי שבריא לחולי סכרת ובכללי לשתות תה ירוק סיני עם קינמון בחליטה. השאלה שלי האם זה נכון ואם יש עוד דברים שגם כדי לשתות מידי פעם. וכמה יש לעשות את החליטה אצלי היא למשל עומדת כ24 שעות בטרמוס. ומתוך השעות הללו אני שותה מידי פעם. האם זה בסדר שהצמחים שם כ24 שעות ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטה לסוכרתיים
ד''ר אמיר קיטרון12/01/2008החליטה שאמרת לא רעה, אך הייתי ממליץ מאד על הצמח דם המכבים.
אנא כתוב לי מהו סוג הדם שלךך כדי שאציע לך תזונה וצמחים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
שחר דוידמן13/01/2008אין שום בעיה שהחליטה ישנה 24 שעות בתרמוס ,הסינים שותים תה ירוק כל הזמן ורק מחליפים את המים
אני הייתי ממליצה גם על פורמולה מצמחי מרפא,מיצוי של צמחים ,שיכולה מאוד לעזור עם בעית הסוכרת ,ישנם צמחים סיניים מצויינים להורדת רמות סוכר בדם כמו דיאוסקוריאה-shan yao
רמניה - sheng di huang אך לא תמצא אותם בבתי טבע אלא רק דרך מטפלים כיוון שהם פחות עממיים ומוכרים רק ברפואה הסינית.
חליטה של תה לא תמיד מספיקה כי המינונים של החומרים הפעילים קטנים מאוד לכן ההשפעה היא קטנה.
אם אתה רוצה לטפל כמו שצריך כדאי לקחת מיצוי של צמחים שזה יותר חזק.ולכן משפיע באופן משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא או מזון טבעי לצורך ריפוייעל נאמן09/01/2008
אני מחפשת אוכל טבעי או צמחי מרפא להוצאת ליחה.
בנוסף שימוש יומי באוכל נכון, תבלינים וצמחים לחיזוק ולמניעה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
שחר דוידמן09/01/2008ליחה לפי הרפואה הסינית זו חולשה של הטחול שזה אומר גם חולשה של יאנג יכול להיות שהמקור אף בכליות,אין מספיק אש במערכת העיכול,יכול להיות גם מזון קר שנכנס לגוף ומקרר את מערכת העיכול-טחול
עכשיו למצב אקוטי אני ממליצה על חליטה של ג'ינג'ר,הל,אניס וקינמון
אניס מטפל בליחה הוא חמים ומייבש
הג'ינג'ר והקינמון יחממו את הטחול ועל ידי החימום יסלקו את הקור שמחליש את הטחול
ההל שהוא ארומטי מטבעו הוא מייבש את הלחות
גם קליפות תפוז במים חמים טובים לייבוש הלחות
לטווח הארוך אני ממליצה על תזונה חמה
ארוחות מבושלות,ירקות מאודים או מבושלים,הרבה ירקות כתומים מבושלים-דלעת,בטטה,גזר
כל מזון חם וארוחות מסודרות 3 פעמים ביום בשעות קבועות
להמנע משתיה קרה,ממוצרי חלב עד שהגוף יתחזק שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפוי ליחה
ד''ר אמיר קיטרון12/01/2008שלום יעל,
הליחה מבטאת עומס על הגוף שלך. אני ממליץ קודם כל על מחזור ניקוי, לחיזוק הכבד והכליות, עם חליטה כמו "ניקוזית" (להשיג בסניפי ניו-פארם).
כמו כן, אשמח לדעת מהו סוג הדם שלך ולהמליץ לך על תזונה מתאימה.
מומלץ גם תרסיס נגד ליחה, "שונם" (להשיג בסניפי אורגניק מרקט).
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי עורניסים07/01/2008
שלום, יש לי פצעים אדומים בעור, חקת כמו אקנה וחלקם קטני ואדומים, הפצעים הם באיזור הירכיים העליונות, ישבן וכתפיים, האם ידוע לך על משהו שיכול לעזור לי?
תודה, ניסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שחר דוידמן08/01/2008כן,מריחה של אלוורה ופרופוליס ,יש קרם שהוא עם אלוורה ופרופוליס שהוא טוב לחיטוי,לייבוש פצעים ולחלוח העור,האלוורה היא נגד גירודים,פטריות,ולכל בעיות העור מאוד מומלץ
אם יש לך צמח טרי זה הכי טוב פשוט לחתוך את העלה ולמרוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בגוף
ד''ר אמיר קיטרון12/01/2008שלום נסים,
לדעתי זה מצביע על עומס רעלים רב בגוף. אני ממליץ על חליטה מנקזת רעלים, "ניקוזית" (להשיג בניו-פארם) . כמו כן, כדאי למרוח על הפצעים פעמיים ביום שמן "דם המכבים" (קיים גם כן בניו-פארם). אנא חזור אליי גם עם סוג הדם שלך- אני רוצה להציע לך תזונה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעי עור
גבריאל02/02/2008
שלום לך
ניקוי גוף מרעלים ומתכות כבדות הוא הטיפול הראשוני לפחות 4-6 חודשים.
כול זאת בהשגחת נטורופט מוסמך.
בברכה
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשת..ובגבותדנה05/01/2008
היי בת 23 בריאה.
כבר 3 שנים אני סובלת מנשירה בריסים כתוצאה מקשקשת בריסים הייתי במס רופאים לא יודעים ממה נובע ,אני משתמשת eye care lid care בהמלצתם
בנוסף סובלת מקשקשת בגבות
אשמח לשמוע מדוע סובלת מקשקשים אלה..ומה עם הריסים האבודים?האם יצמחו מחדש
והאם ממליץ טיפון המופתטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשת בגבות
ד''ר אמיר קיטרון05/01/2008שלום דנה,
לדעתי, יש לך סוג של סבוריאה. אני ממליץ על הימנעות מסבונים וקרמים כימיים; שתיית חליטה מטהרת ("ניקוזית", למשחל, שיש בניו-פארם) וסרום מזין ומאזן (למשל, "משי פנים"- יש באורגניק מרקט).
אשמח לדעת מהו סוג הדם שלך כדי להמליץ לך על תזונה וויטמינים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אבל
דנה06/01/2008סבוראיה זה לגבי הקשקשים בגבות..
ומה עם הקשקשת בריסים שם אני לא יכולה למרוח סרומים?
סוג הדם אינני יודעת בבדיקת דם יכולים להגיד לי נכון
האם ממליץ ללכת להמופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת ריסים
אמיר06/01/2008שלום דנה
החליטה והתאמת התזונה יעזרו.
אם אינך יודעת מה סוג הדם, כדאי לתרום דם במד"א. בקופ"ח לא נותנים הבדיקה אלא בתשלום בד"כ.
לאחר הבדיקה אציע לך גם תזונה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..עדי04/01/2008
בכתמים בפנים אני משתמשת בשמן דם המכבים ורציתי לדעת אם אחרי שהכתמים יעלמו ישארו לי סימנים במקום של הכתמים בהירים יותר יחסית לשאר הפנים?
והאם אפשר למרוח את שמן דם המכבים על הפנים בלי שום קשר לכתמים?
והאם אפשר מעל לשים איפור אחרי זה?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת כתמים
ד''ר אמיר קיטרון05/01/2008אין חשש שישארו כתמים לבנים, זו לא חומצה מלבינה.
ניתן לשים על הפנים בלי שום קשר, אבל לטיפוח העור אפשר הרכב "משי פנים"-להשיג באורגניק מרקט, למשל.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום מחפש תרופה טבעית לשחרור שריריםאמנון..04/01/2008
שיש בה
שורש ואלריאן , פסיפלורה, ויטמין B6, מאגנזיום,
בחנות לא ידעו לומר לי מה היא התרופה.
אשמח לעזרה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפיית שרירים
ד''ר אמיר קיטרון05/01/2008ניתן לעסות עם ההרכב "שמן הירדן"- להשיג למשל באורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחפש משהו כזה לבליעה
אמנון..05/01/2008איפה אפשר לבדוק.
בחנויות הם מתקשים לעזור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידוד כדוריות הדם האדומות וסכרתvitaly8703/01/2008
שלום רציתי לדעת איזה צמחים צריכים לשתות וכיצד על מנת לעלות את המדד של כדוריות הדם האדומות. ואיזה צמחים עדיפים על איזון סכרת מסוג א.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ד''ר אמיר קיטרון05/01/2008מומלצות חליטות של: עלי אקליפטוס, ג'ימנמה, דם המכבים, מלוח קיפח.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בציפורןאקליפטוס02/01/2008
שלום ד"ר,
איזה צמח או שמן יעיל נגד פטריה בציפורן כף הרגל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנה סברה כי אקונומיקה מדוללת במים
עופר05/01/2008יכולה לעזור,וכן הליכה מהירה מידי יומיים כשעה,תמריץ הספקת דם פריפריאלית ונוטריאנטים ויטאליים ויכולה לסייע רבות. לגבי צמחי-מרפא ספציפיים,מקחת של שמן-שום וכן משחת אלו-ורה טהורה,כמו גם מרתח של עלי-זית יכולם לתת מענה..כמו כן,שמן בת-קורנית,THYMUS VULGARIS,הינו שמן אנטי-פטרייתי חזק ובשימוש מושכל גם שמן עץ-התה האוסטרלי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת ציפורניים
ד''ר אמיר קיטרון05/01/2008מומלץ הרכב שמנים אתריים של קורנית ועוד, למריחה פעמיים ביום (למשל ההרכב "ציפורי" שקיים בניו-פארם"), תוך הגנה על העור שמסביב ומניעת נדידת פטריות דרך העור (למשל, "מזור"- קיים בניו-פארם). בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי31/12/2007
היי אמיר, רציתי לדעת עם שמן דם המכבים עוזר לצלקת מעל לשנה וצלקת סגורה.. ואם לא מה אני יכולה לעשות כדי להעלים את הצלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר אמיר קיטרון01/01/2008אכן, עוזר מאד. למרוח פעמיים ביום למשך לפחות חודשיים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותירון30/12/2007
אפשר לקבל המלצה על טיפול בצמחי מרפא לפוריות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לפריון
שחר דוידמן31/12/2007ישנם הרבה צמחים שמטפלים בפריון כמובן שצריך לעשות תשאול ואבחון ולהתאים לך את הצמחים הטובים לך
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת קדם ווסתיתטל27/12/2007
ערב טוב,
אני בת 33 ולא עברתי הריונות / לידות.
אני מקבלת מחזור סדיר ללא גלולות, המחזור בלי שום בעיות מיוחדות.
העניין הוא ששבועיים לפני המחזור הבטן והחזה מתנפחים לי בצורה משמעותית. אפילו קצת אחרי שהמחזור מסתיים זה מתחיל לפרקים.
ניסיתי תוספי מזון, וויטמינים וחליטות שהמליצו לי בבית הטבע אבל ללא העיל.
שמעתי שיש פורמצולות צמחים מוכנות לקנייה (לא בהתאמה אישדית) ושהן מאד יעילות.
האם ידוע לך על פורמולה כזו ואתה יכול להמליץ?
תודה
ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פורמולה מוכנה
שחר דוידמן31/12/2007מצויינת שעוזרת בדיוק לסמפטומים שאת מתארת
chi ליידי פורמולה סינית שנמכרת בחנויות טבע ובתי מקרחת
אז מוזמת לנסות ולהווכח שהיא טובה מאוד לסמפטומים שתארת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)