מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטליגומאור17/02/2008
סוג הדם O
מאד מודה לך לקבלת תפריט תזונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות תזונה- סוג דם O
ד''ר אמיר קיטרון18/02/2008המלצות תזונתיות: בשר אדום רזה, בשר עוף, כבד, דגים (בקלה, נסיכת הנילוס, סול, סרדין ומעט פחות טונה, סלמון וקרפיון), עד 4 ביצים בשבוע,עד 7 מוצרי חלב בשבוע, שמן זית, אגוזי מלך, גרעיני דלעת, לוביה, כוסמת, לחם מחיטה נבוטה, ירקות ירוקים כהים, דלעת, ארטישוק, בצל יבש, חסה ערבית, עלי סלק, פלפל חריף, שום, תרד, בננה, גויאבה, מנגו, שזיפי, קארי, כורכום, תה ירוק, סודה.
להימנע: צמצום מוצרי חלב, פחמימות וקטניות, דגים מעושנים, נקניקים, מרגרינה, שמן סויה, שמן תירס, בוטנים, גרעיני חמניות, אבוקדו, חמוצים, מלפפון, תירס, חצילים, כרובית, מלון, מנדרינות, תפוזים, חומץ, פלפל שחור, קפה, בירה, יין לבן, משקאות חריפים, תה רגיל.
תוספי מזון: ויטמין B, סידן, יוד, אצת קלפ. מומלץ מאד תה "ניקוזית"- להשיג בחלק מסניפי ניו-פארם, באורגניק מרקט ועוד.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטליגומאור14/02/2008
בהמשך לשאלתי לגבי הכתמים
אמרתי שאומר לך מה סוג הדם ותפרט לי מה התזונה המתאימה
אז סוג הדם הוא RH מינוס
אני מאד אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג דם
ד''ר אמיר קיטרון16/02/2008שלום חיה,
RH חיובי או שלילי אינו אומר מהו סוג הדם שלך: זה יכול להיות O, A, B, או AB.
אנא בררי וחזרי אליי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת12/02/2008
אבי בן ה-67 עבר אירוע מוחי לפני כחודש והשתתק בצד שמאל של הגוף, כעת הוא עובר פיזיותרפיה אינטנסיבית ואנו מקווים שצד שמאל ישוב לזוז. האם יש צמחי מרפא שיכולים לעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת
שחר דוידמן12/02/2008כן בסין הם מטפלים בעיקר עם צמחי מרפא
יש הרבה צמחים שמטפלים ברוח של הכבד(אירוע מוחי) אחת הפורמולות הפשוטות שאין סיכון איתה גם אם יש לחץ דם גבוה וסכרת היא צ'י 40+ שמבוססת על פורמולה liu wei di huang wan
את יכולה לקרוא עליה באינטרנט וגם על 40+צי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטליגומאור10/02/2008
לכתמי ויטליגו מה מומלץ?
מה יכול לעזור לי אני מיואשת
תודה ודחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חיה
שחר דוידמן10/02/2008כתמי ויטליגו יש לטפל בעזרת צמחי מרפא בלקיחה פנימית
היות והטיפול הסיני מצריך איבחון רצוי שיתאימו לך צמחים באופן אישי
לפי הרפואה הסינית יש לטפל בכבד ובכליות ולתת צמחים שמחזקים את האיברים הללו
ויש מגוון של צמחים שהם טובים לחיזוק הגוף והבהרת הכתמים. אך לא ניתן להשיג אותם ללא מרשם ממטפל מקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטיליגו
ד''ר אמיר קיטרון10/02/2008שלום חיה,
מצאתי שזה נפוץ אצל בעלי סוג דם A, וקשור מאד לחולשה של הכליות.
אני ממליץ על חליטה לחיזוק הכליות, כמו "ניקוזית" (להשיג למשל באורגניק מרקט). הדבר יכול לעצור התקדמות, אך לא להכהות כתמים לבנים. עד היום לא מצאתי שום דבר שמחזיר כתמים לבנים למצב תקין (וניסיתי הרבה), ולכן איני ממליץ לך להתפתות לכל מיני משחות ותכשירים חיצוניים שאנשים יציעו לך.
אם תומרי לי מהו סוג הדם שלך, אמליץ גם על תזונה מתאימה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטליגו
מאור11/02/2008אני אסירת תודה לך
סוג הדם שלי RH מינוס
אנא תציל אותי בכל הידע הרב שיש לך
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג דם
ד''ר אמיר קיטרון12/02/2008שלום חיה
אנא מסרי לי סג דם, לא RH
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנו צמח סיני
שחר דוידמן12/02/2008שנקרא bu gu zhi
את יכולה לקנות אבקה שלו 10 גרם לערבב עם מעט מים ליצור עיסה ולמרוח על האיזורים
הוא מאוד עוזר כמה זה יכול לשפר זה רק ניסיון שלך
לעשות את המריחה כל יום למשך חודש ולראות תוצאות
אפשר כמובן גם לקחת אותו פנימית אך רצוי בשילוב עם עוד צמחים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואב10/02/2008
קראתי את הכתבה באתר שלכם עם צמחי מרפא מהאמזונס. כתבה באמת מעניינת. אני מתעניין בתחום ורציתי לדעת בכלליות בדרך כלל מה הם הסגולות של הצמחים מהאמזונס לעומת הצמחים הסיניים? כלומר האם יש ביניהם הבדלים בבעיות שבהם הם מטפלים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יואב
שחר דוידמן10/02/2008צמח זה צמח לא משנה באילו צמחים אתה מטפל לכל איזור בעולם יש את הצמחים שגדלים שם
ויש להם את אותה אוריינטציה טיפולית רק השם של הצמח שונה
לא משנה באיזה צמחים אתה רוצה לטפל מה שחשוב זה מה אופי הצמח ומה התפקידים שלו
למשל אונה דה גטו הוא צמח שעושה את אותו התפקיד כמו pu gong ying הסיני וכמו צפורני חתול המערבי או צפורני השטן או שן הארי הם כולם עושים את אותו הדבר מסלקים רעילות מהכבד
כמובן שכל צמח שונה בצורת ההכנה שלו.
הצמחים שהם עלים רצוי לחלוט אותם במים רותחים עשר דקות
הצמחים שהם שורשים רצוי לבשל אותם עשרים דקות
כי יש הבדל בין שורש ועלה או פרח
אך החשוב המינון כי מינונים של שורשים הם קטנים ממינונים של פרחים או עלים
מה שחשוב הוא במה אתה רוצה לטפל ואם יש כמה צמחים שעושים זאת, כולם טובים אם אתה מכיר אותם אז אין בעיה אתה יכול להשתמש בכל אחד מהם לאותו תפקיד
צמחי האמזונס הם טובים מאוד וגם הצמחים הסינים טובים מאוד גם הצמחים המערביים טובים מאוד
השאלה מה נגיש לך יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים מן האמזונס
ד''ר אמיר קיטרון10/02/2008שלום יואב,
לאזורים שונים בעולם יש לעתים סגולות רפואיות מיוחדות בצמחי המרפא שלהם. כך, למשל, צמחים רבים באזורים טרופיים מכילים בתוכם חלב לבן כאמצעי הגנה (כמו בתאנה, שכנראה הגיעה לארצנו מאפריקה). ארצנו התברכה בצמחים עתירי שמנים אתריים על העלים, ואילו באמזונס זה כלל לא קיים כי באזור גשום הגשם ישטוף שמנים כאלו.
צמחים באזורים טרופיים מסייעים במקרים רבים לבעיות שקיימות באזורים אלו: טפילי מעיים ועור, תולעים, ועוד.
אם תרצה לדעת בתחום ספציפי, אשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות למניעת הריוןמיכל07/02/2008
שלום רב
הנני בת 24, נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג דיאנה כ 6 שנים.
התחלתי ליטול אותן כטיפול באקנה
כיום ידועה לי רמת הנזקים שהגלולות עלולות לגרום, ואני ממש רוצה להפסיק ליטול אותן
אני מאוד מפחדת שהגוף שהורגל כל כך הרבה שנים ייצא מאיזון כתוצאה מהפסקתן ושהאקנה יחזור. רכשתי את הפורמולה צ'י ליידי, השאלות שלי הן: האם זה יכול להועיל ולאזן את המערכת ההורמונלית?
מה המינון המומלץ במצב כזה? כמה זמן מומלץ לי לקחת את זה לפני מועד הפסקת הגלולות כדי שהגוף יכין עצמו? והאם יש עוד משהו שיכול להועיל לי?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
שחר דוידמן07/02/2008הפורמולה צ'י ליידי מצויינת לטיפול הורמונלי ולהסדרת הווסת
קודם כל יש להוועץ עם הרופא לפני הפסקת הגלולות
במידה ואת פשוט מפסיקה את הגלולות מסוג דיאנה יש לקחת את הפורמולה צ'י ליידי
פעמיים ביום למשך שלושה חודשים
הפורמולה פשוט מניעה את צ'י הכבד ומחזקת את הכבד בדם
בדיוק מה שאת צריכה עם הפסקת הגלולות
לפי הרפואה הסינית גלולות מכניסות לחות לכבד ותוקעות את הצי'
הפורמולה צ'י ליידי תניע ותחזק את צ'י הכבד אני ממליצה לך לקחת לפני הפסקת הגלולות וכשאת מחליטה להפסיק עם הגלולות פשוט להמשיך לקחת את הפורמולה באופן קבוע ולראות מה קורה עם הגוף שלך ,דבר נוסף שאת יכולה לרכוש זה משקה כלורופיל שמנקה את הכבד מרעלים ומקרר אותו
אשמח אם תהיי איתי בקשר אפילו טלפוני שאוכל לעזור לך בהמשך
בהצלחה את בדרך הנכונה
בברכה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות
ד''ר אמיר קיטרון08/02/2008שלום מיכל,
אני ממליץ תחליב לאיזון הורמונלי, "לבונה", שניתן לבהשתמש בו לאחר מקלחת או באמבט.
כמו כן, אני ממליץ על חודש טיפול עם חליטה מנקת רעלים, ניקוזית.
ניתן להשיג הנ"ל למשל באורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתראורטל06/02/2008
האם יש צמחי מרפא , או כל דרך טבעית יעלה ובטוחה ולמנוע הזעת יתר בבתי השחי?
התופעה מתגברת מאד במצבי לחץ ומתח, בין בקיץ ובין בחורף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן06/02/2008ישנם שני צמחים שאני מכינה מהם טינקטורה שעוזרת להזעות יתר
tai zhi shen
wu wei zi
אלו צמחים סיניים שהם חלק מפורמולה להזעות
הם עוזרים להפסיק הזעות מרובות ספונטניות(הזעה ללא קשר למאמץ פיזי)
חיזוק הלב ושימור על תמציות שבגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
גבריאל09/02/2008
שלום לך
הזעת יתר מעידה על הפרשת יתר של רעלים מהגוף דרך העור. אולם יש לזה גם רקע מנטלי
מומלץ לגשת למטפל מוסמך לשם טיפול רציני יותר בהזעת יתר.
כמו כן אני ימליץ לך על צמח עזרה ראשונה בהזעת יתר והוא: מרווה רפואית
יום טוב
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעוררחל05/02/2008
שלום, יש לי נקודות מסויימות יבשות במיוחד בפנים ובגוף, האם כדאי להשתמש ביותר מסתם קרם לחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעור
ד''ר אמיר קיטרון06/02/2008שלום רב
לדעתי נקודות היובש מבטאות עומס רעלים בגופך.
לכן, מלבד משחה שיכולה להגן מהתייבשות ולתת סימן לעור להשתקם (למלשל משחת "טובה", בסניפי אורגניק מרקט), אני ממליץ על ניקוי הגוף מרעלים עם חליטה כמו "ניקוזית" וכן על התאמת התזונה (מהו סוג הדם שלך?)
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש
גבריאל09/02/2008
שלום לך
עור יבש יכול להעיד על...
1. חוסר שתייה של מים
2. חוסר חומצות שומן חיוניות בגוף
3 . ויטמיני B
4. . אנטיאוקסידנטים
5 . חומצות אמינו
6. מצב של כעס מתמשך....
שום מישחה אפילו טבעית לא תעזור לך היא רק טיפול סימפטומטי.
יום טוב
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוהימבהגיל03/02/2008
כיצד כדאי להשתמש במוצר זה שהוא מגיע בקפסולות-מהי הדרך הטובה ביותר להפיק ממנו תוצאות ללא סיכון. האם ישנו נזק לשימוש בטווח הארוך?
האם כדאי לחלוט את האבקה בקפסולות לתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שחר דוידמן03/02/2008
500 מ"ג אבקת יוהימביין ביום.
אין לעלות על מינון זה. נטילת מינונים מופרזים עלולה לגרום
לחרדות ולהפרעות בלחץ דם, לעצבנות, להגברת קצב הלב.
אפשר לשים את האבקה שבקפסולות במים חמים ולשתות .
רצוי מאוד להוועץ עם רופא המשפחה שלך לפני שאתה מחליט על דעת עצמך
לקחת כל מיני כדורים!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןרחל מלול30/01/2008
שלום אני רחל,
והבעיה היא לא רצלי אלא אצל אמא שלי שהיא סובלת בדלקת בדרכי השתן..
מה אפשר לשות כדי שזה יעבור!?..
נ.ב ללא תיפול בקופ''ח
תודה מראש..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שחר דוידמן30/01/2008משקה אלוורה עם חמוציות זה נהדר לדלקת בדרכי השתן
צמחי מרפא-פורמולה שנקראת ba zheng san מצויינת לדלקת בדרכי השתן
אני יכולה להכין אותה ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן
ד''ר אמיר קיטרון31/01/2008שלום רב,
אני ממליץ על חליטות צטרה, זעתר, וכן על חליטה מנקה "ניקוזית" (להשיג ברב סניפי ניו-פארם).
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורמולה מעולה לדלקת בדרכי השתן
גבריאל02/02/2008
שלום לך
מנסיון שלי שנים כנטורופט הפורמולה שמכילה צמחי מרפא כמו: ענבי דוב , שבטבט
היא הפורמולה הטובה ביותר לדלקות בדרכי השתן.
בברכה
גבריאל בן סימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקעות ורדיםאחת30/01/2008
שלום, ד"ר קיטרון. אני מאוד אוהבת לשתות תה מפקעות ורדים (זה מרגיע והטעם מעודן) וגם שמעתי שצמח זה מכיל ויטמין C בכמויות נכבדות. מצד שני, ידוע לי שויטמין C נהרס בחום. איך אני אני יכולה להכין חליטה של פקעות ורדים מבלי שהויטמין C ייהרס? האם קיימת צורה זולת חליטה במים רותחים להכנת משקה מן הצמח הזה?
אגב, המוצר "שמן דם המכבים" הוא מוצר מעולה שאני ממליצה עליו בכל פה לטיפול בפצעים וצלקות טריות, כמו גם לחיזוק החניכיים. שאפו על מלאכת הקודש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו שרציתי לשאול
אחת30/01/2008אני שותה חליטות מצמחים שונים (סרפד, מרווה, לואיזה, זוטה לבנה, לבנדר, טימין) כדבר שבשגרה (כ 2 כוסות ביום). האם השמנים האתריים שמכילים הצמחים הללו אינם מכבידים על מערכת העיכול או עלולים ליצור בעיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה
שחר דוידמן30/01/2008זה יופי של חליטה מאוד טובה לעזור בשיתון,הרגעת מערכת העיכול והרגעה בכלל
אין בעיה אלא אם יש לך משהו ספציפי ואז ישנם צמחים אחרים שיכולים לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש פתרון דרך צמחי מרפאליאל27/01/2008
לגזים חריפים מאוד הנובעים מאכילה מרובה של סיבים או שהפתרון היחיד הוא להפחית בסיבים,דבר נוסף מה אפשר לעשות עם פצעונים על עור הידים והרגלים ,מה שמכונה חררה בימינו ,אני גם סובלת מיבלות ברגלים ,האם זה משימוש בנעלים לא נכונות או שהסיבה אחרת? ואיך ניתן לטפל בזה דרך צמחי מרפא ,עוד דבר אני סובלת לפי דעתי משעירות יוצאת מהרגיל באיזור הבטן והגב אני מכוסה שערות ולרוב לבנות אין שערות באיזורים אלו ,לבעיה זו המצא פתרון דרך צמחי מרפא?
אני מחפשת גם צמחי מרפא לטיפול בלחצים קלים ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאל
ד''ר אמיר קיטרון28/01/20081. אשמח לדעת מהו סוג הדם שלך ןלהציע תזונה מתאימה. כמו כן, מומלצת תערובת של זרעי כוסברה, שומר וקימל מונבטים, בתוך שמן זית, כפית ביום.
2. ליבלות ברגליים שהן שטוחות, מומלץ למרוח "רגלים" פעמיים ביום (להשיג בסניפי ניו-פארם או אורגניק מרקט).
3. לחררה: חשיפה לשמש; תמיסת "מי צורי" (להשיג באורגניק מרקט).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאל-המשך
ד''ר אמיר קיטרון28/01/2008להרגעה: חליטות מליסה, קמומיל, פסיפלורה, זוטה לבנה, ולאירנה, כשותית וכד'.
לשעירות יתר: מומלצת חליטת "ניקוזית" משך חודש. יש בסניפי ניו-פארם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה על משקה אלוורה
שחר דוידמן28/01/2008משקה אלוורה טוב מאוד לבעיות של פטריות ומסדר את מערכת העיכול
האלוורה מכילה הרבה ויטמינים ומינרלים חיוניים והיא טובה נגד פטריות
אם תאזני את הגוף מבפנים גם הפטריות ברגליים יעלמו וגם תטפלי בעצירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלב א' ניקוי גוף
גבריאל02/02/2008
שלום לך
שלב א'
אני ממליץ לך בחום על ניקוי גוף מרעלים ומתכות כבדות על ידי צמחי מרפא ותוספי מזון מיוחדים
לפחות 4-6 חודשים.
כול זאת בפיקוח של נטורופט מוסמך.
לאחר מכן משקמים ומחזקים את כול המערכות של הגוף.
אין טיפול הוקוס פוקוס !!!
בברכה
גבריאל בן סימון
נטורופטמוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לקחת לשחרור שרירי הצווארשרירים27/01/2008
הגב
ובכלל לשחרור שרירים גם בלסת והפנים.
תודה.
ישנם כאבים כרוניים בצוואר מהשרירים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחרור שרירי צוואר
ד''ר אמיר קיטרון27/01/2008שלום רב,
צמחים כמו הדס, ברוש, ציפורן, קינמון, אוביון, ויתניה משכרת, ערבה מועילים להגברת זרימת דם ולטיפול בדלקות.
ניתן להשיג מיצויי צמחים כאלו למשל בהרכב "שמן עברי", המצוי למשל בחנויות אורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצוואר תפוס
שחר דוידמן28/01/2008אפשר למרוח קרם aloe heat קרם מאלוורה וצמחים שעוזרים לשחרור כאבי שרירים
מומלץ למרוח כמה פעמים ביום על האיזורים הכואבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחרור שרירים
גבריאל02/02/2008
שלום לך
מינרל מגנזיום בשילוב ויטמין B-6 בבליעה מצויין לשחרור שרירים תפוסים.
כמו כן משחה על בסיס קפסיקום ( פלפל קאיין ) לצאוור או גב תפוס.
יש לעשות את הטיפול בהשגחת מטפל מוסמך.
בברכה
גבריאלבן סימון
נטורופט מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמיםד26/01/2008
לאמיר ושחר שלום!
יש לי כתמים בחלקים רבים של הגוף(גב,חזה ,רגליים)שנוצרו כתוצאה מפצעים שנגעתי בהם.אמיר,רכשתי את שמן דם המכבים ואני מיישמת אותו מזה כחודשיים וחצי מדי ערב לפני השינה אך עדיין אין תוצאות נראות לעין.אם תוכלו להמליץ לי על צמחי מרפא נוספים, דרכים נוספות שיכולים להועיל,הן לשימוש פנימי והן לשימוש חיצוני ,מהרפואה הסינית ,או כל דרך נוספת, צמח נוסף שיכול להועיל בהעלמתם .
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר אמיר קיטרון26/01/2008שלום רב,
ככל שהכתמים ותיקים יותר, קשה יותר לטפל בהם.
אני מציע להתמיד בטיפול לפחות 8 חודשים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד
שחר דוידמן28/01/2008ישנו קרם מעולה שנקרא aloe propolis קרם אלוורה עם פרופוליס שמאוד עוזר בשיקום רקמות ותאים,לכל מצבים של כויות,חתכים,יובש גדול וגם לכתמים כמו שאתה מתאר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחזי23/01/2008
אפשר לקבל המלצה לטיפול בכאבי בטן בילדים על ידי צמחי מרפא
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן בשמחה
שחר דוידמן23/01/2008צמחי מרפא שטובים לכאבי בטן הם נענע,גינג'ר,שומר,מרווה
לעשות חליטה של כל הצמחים יחד - 5 גרם נענע טריה או מיובשת
5 גרם ג'ינג'ר טרי
10 גרם שומר מיובש
2 גרם מרווה טריה
להרתיח ליטר מים, להוסיף את הצמחים לליטר המים הרתוחים ולתת לזה לעמוד 15 דקות .לסנן את הצמחים ,לשים בבקבוק קטן ואפשר לשמור במקרר וכך כל יום לשתות את התה 3 פעמים ביום כוס בבוקר אחרי האוכל,כוס בצהריים אחרי האוכל וכוס בערב אחרי האוכל.
כמובן שיש לשתות את התה פושר ואם הוצאנו מהמקרר אפשר לשים 3/4 כוס מהחליטה ו - 1/3 מים חמים וכך התה מוגש חם שזה הכי טוב.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)