מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מקבלת את החלבוןשלומית15/03/2018
היי
האם אכילת עדשים עם אורז יחד עם בשר זה שילוב נכון או לא נכון?
ויש בהם סתירה , ואולי בשילוב הזה אני רק מפסידה ולא מקבלת למשל את החלבון ?
מה דעתך?
תודה שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומית
שושנה שרשבסקי15/03/2018א. הודעתי לתמיכה הטכנית של beok על התקלה החוזרת ונשנית, אני רואה במייל שיש שאלה חדשה אך היא אינה מופיעה באתר, אמרו שזה בטיפול
ב. כשאת אוכלת אורז ועדשים , את מקבלת חלבון מלא
אך אפשר לאכל באותה ארוחה בשר או עוף
לא רצוי לאכל באותה ארוחה שני סוגי חלבון מהחי כמו דג ובשר
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבונים באותה ארוחה
שלומי כהן17/03/2018ערב טוב ושבוע טוב לכם.
שבוע טוב וערב טוב לכם....אני רק רוצה להגיב ולהגיד שאני גם פעם שאלתי האם אפשר לאכול באותה ארוחה 2 סוגי חלבון מן החי כמו דג ובשר...והתשובה היא כן.....ולכן שושנה שרשבסקי..את טועה.....ובכלל..אני לא רוצה לפגוע או להעליב....אני ראיתי פה באתר מלא דברים שאת כותבת לאנשים שזה לא נכון,ואני חולק עליהם.
חוץ מזה דג ובשר שניהם חלבון מן החי ואין שום בעיה לאכול אין שניהם באותה ארוחה וגם אפשר דג,בשר ועוף באותה ארוחה שלושה חלבונים מן החי..........
תזונה..אני רוצה להגיד ולהבהיר......זה לא מדעים ולא מדע!!!!!
אין שום חוקים ומגבלות מה מותר ומה אסור........אפשר לאכול הכל גם דג וגם בשר וגם עוף באותה ארוחה..
וכל מה שכתוב באינטרנט לגבי תזונה זה לא נכון בכלל!!!!!
מערכת העיכול מעכלת את כל אבות המזון בו זמנית ביחד....ואין שום הוכחה שצריך להפריד חלבונים מפחמימות כמו שכתוב באינטרנט ובטח ובטח שלא להפריד דג מבשר..שניהם חלבונים מן החי ומעולים...ואשפר את שניהם באותה ארוחה ואפשר גם עוף..שוב פעם......!!!
רצתי להבהיר את זה!!!
שיהיה לכם שבוע טוב ומבורך.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילת עדשים עם אורז יחד עם בשר
שלומית24/03/2018שלום שלומי,
תודה לתגובה שלך,
השאלה שלי היתה שילוב בין עדשים ואורז עם בשר
ןלא שילוב בין דגים ובשר
האם גם במקרה של שילוב בין חלבון מן הצומח וחלבון מן החי אין בו סתירה?
תודה מראש
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילת עדשים עם אורז יחד עם בשר.
שלומי כהן26/03/2018ערב טוב ומבורך שלומית.
ערב טוב ונעים שלומית.מה שלומך????
אני מצטער שרק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך....אז לגבי שאלתך...שוב פעם התשובה היא כן....
אפשר הכל..אורז עם עדשים ובשר ואין סתירה בין חלבון מן הצומח וחלבון מן החי.....
...
בכל מקרה את יכולה באותה ארוחה גם חלבון מן החי ומן הצומח וכמובן אורז עם עדשים ובשר וגם לאכול באותה ארוחה גם דג+עוף+בשר..שלושתם חלבונים מן החי בעל ערך ביולוגי גבוה וחלבון לא נפגע אם אוכלים ממקורות שונים.(לידע כללי).
שיהיה לך המשך ערב טוב ונעים.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)