מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוטרדת........שרית03/07/2011
שלום. אני בת 32 הריון שני. לפני כ 10 שנים ילדתי בשבוע 29 עקב צירים מוקדמים שגרמו לפתיחה כבר בשבוע 26 ומחיקה של כ- 80 אחוז. אני נמצאת כרגע בשבוע 18 אורך צוואר 38 ממ אני ללא תפר וללא זריקות פרוסטגרון אך נמצאת בשמירה חלקית עקב הסטוריה של הלידה המוקדמת. אני במעקב כל שלושה שבועות של אורך צוואר רחם . רצוי לציין שאני נשואה בשנית והרופא המטפל טוען שיכול להיות שהריון זה יהיה מוצלח יותר בגלל שזה זרע אחר. שאלתי היא כזאת איך אדע אם יש לי צירים מוקדמים אני מאד חוששת כל התקשות של הבטן אני די נלחצת איך ניתן לשמור ככל האפשר מצירים מוקדמים? האם מאמץ בשרותים יכול להזיק לגרום לפתיחה? רצוי לציין שאני נמנעת מקיום יחסי מין וכל פעילות ספורטיבית ...האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע צירים מוקדמים? האם הבדיקה של אורך צוואר עלולה אף היא לגרום לפתיחה ? אני ממש אובדת עצות. אודה לתשובה. יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת........ - תגובה
ד''ר אלי רימון03/07/20111. איך אדע אם יש לי צירים מוקדמים אני מאד חוששת כל התקשות של הבטן אני די נלחצת איך ניתן לשמור ככל האפשר מצירים מוקדמים? הרגשת צירים כוללת הרגשת לחץ או התקשות של הבטן ואם יש ספק ניתן לעשות מוניטור
האם מאמץ בשרותים יכול להזיק לגרום לפתיחה? לא
רצוי לציין שאני נמנעת מקיום יחסי מין וכל פעילות ספורטיבית ...האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע צירים מוקדמים? מנוחה כפי שתארת
האם הבדיקה של אורך צוואר עלולה אף היא לגרום לפתיחה ? לא
ממליץ להתחיל טיפול בפרוגסטרון שהוכח כמונע לידה מוקדמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)