מוטרדת........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת........
    שרית
    03/07/2011

שלום. אני בת 32 הריון שני. לפני כ 10 שנים ילדתי בשבוע 29 עקב צירים מוקדמים שגרמו לפתיחה כבר בשבוע 26 ומחיקה של כ- 80 אחוז. אני נמצאת כרגע בשבוע 18 אורך צוואר 38 ממ אני ללא תפר וללא זריקות פרוסטגרון אך נמצאת בשמירה חלקית עקב הסטוריה של הלידה המוקדמת. אני במעקב כל שלושה שבועות של אורך צוואר רחם . רצוי לציין שאני נשואה בשנית והרופא המטפל טוען שיכול להיות שהריון זה יהיה מוצלח יותר בגלל שזה זרע אחר. שאלתי היא כזאת איך אדע אם יש לי צירים מוקדמים אני מאד חוששת כל התקשות של הבטן אני די נלחצת איך ניתן לשמור ככל האפשר מצירים מוקדמים? האם מאמץ בשרותים יכול להזיק לגרום לפתיחה? רצוי לציין שאני נמנעת מקיום יחסי מין וכל פעילות ספורטיבית ...האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע צירים מוקדמים? האם הבדיקה של אורך צוואר עלולה אף היא לגרום לפתיחה ? אני ממש אובדת עצות. אודה לתשובה. יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת........

הוספת תגובה

• מוטרדת........ - תגובה

ד''ר אלי רימון
    03/07/2011

1. איך אדע אם יש לי צירים מוקדמים אני מאד חוששת כל התקשות של הבטן אני די נלחצת איך ניתן לשמור ככל האפשר מצירים מוקדמים? הרגשת צירים כוללת הרגשת לחץ או התקשות של הבטן ואם יש ספק ניתן לעשות מוניטור
    האם מאמץ בשרותים יכול להזיק לגרום לפתיחה? לא
    רצוי לציין שאני נמנעת מקיום יחסי מין וכל פעילות ספורטיבית ...האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע צירים מוקדמים? מנוחה כפי שתארת
    האם הבדיקה של אורך צוואר עלולה אף היא לגרום לפתיחה ? לא
    ממליץ להתחיל טיפול בפרוגסטרון שהוכח כמונע לידה מוקדמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו