מידע רפואי
פורומים
- נטורופתיה ותזונה
- נשירת שיער
- נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
- סיעוד
- ויטמינים תוספי מזון
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- עיסוי, כאבי גב
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- צמחי מרפא
- מחלות כבד, השתלות כבד, סרטן כבד
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- רפואת שיניים
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- חרדה חברתית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- תוצאה חריגה העמסת סוכר היפוקירה16/09/2023
שלום, בוצע העמסת סוכר בשבוע 26 להריון -תוצאה 48, הרגשה של בחילות וסחרחורת, היום בשבוע 32, סוכר בצום בבוקר 69, לפעמים יש סחרחורות, עליה חד פעמית של סוכר עד 160 אחרי האוכל, הרופא לא התייחס, מה לעשות, האם מפספסים סכרת הריונית, מה מעקב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נטילת יותירוקס ופרזניזון ביחד?נטע28/08/2023
היי, האם ניתן לקחת יותירוקס ביחד עם פרדניזון? או שצריך לסיים עם היותירוקס ורק אחר כך להתחיל את הסטרואידים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תת פעילות של בלוטטת התריס, לחץ תוך גלגלתי והריוןאור20/08/2023
ביתי סבלה בשנים האחרונות מבצקת בעצב הראיה שבא והלך בלי מציאת סיבה. (בא והולך) ההריון הקודם התחיל עם לחץ היתה במעקב ולקראת הלידה הכל היה תקין. מאז שוב עלה הלחץ והיא טופלה בתרופות למשך שנה. כרגע מאובחנת בתת פעילות של בלוטת התריס ולוקחת תרופות במינון נמוך. היא בתחילת הריון. האם התרופות לבלוטת התריס מעלות את הסיכון לעליה בלחץ התוך גלגלתי והאם יש לזה פתרון? (האם יש תרופות שאפשר לתת לה ללא סיכון)
תודה
אמא לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תת פעילות של בלוטטת התריס, לחץ תוך גלגלתי והריוןאור20/08/2023
ביתי סבלה בשנים האחרונות מבצקת בעצב הראיה שבא והלך בלי מציאת סיבה. (בא והולך) ההריון הקודם התחיל עם לחץ היתה במעקב ולקראת הלידה הכל היה תקין. מאז שוב עלה הלחץ והיא טופלה בתרופות למשך שנה. כרגע מאובחנת בתת פעילות של בלוטת התריס ולוקחת תרופות במינון נמוך. היא בתחילת הריון. האם התרופות לבלוטת התריס מעלות את הסיכון לעליה בלחץ התוך גלגלתי והאם יש לזה פתרון? (האם יש תרופות שאפשר לתת לה ללא סיכון)
תודה
אמא לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טסיות דם נמוכותאנונימית14/08/2023
שלום אני בהריון שני שבוע 20 במעקב בהריון בסיכון ונוטלת אספירין בגלל שההריון הראשון הסתיים בלידת פג בשבוע 28+6. עשיתי השבוע בדיקת דם ואלו התוצאות שקיבלתי. אשמח למענה אם זה תקין או שאני זקוקה לטיפול נוסף. אני בלחץ ולא רוצה ללדת גם הפעם מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תולעת בצואהיעל08/04/2011
אחרי טיפול IVF . בטא ראשונה 124 (15 יום מהשאיבה).
שנייה 483. (אחרי 3 ימים).
היום הבחנתי בתולעת בצואה.
האם מסוכן ?
מה עלי לעשות ?
אנא עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעת בצואה - תגובה
פרופ' יריב יוגב08/04/2011יש לתת טיפול
פני לרופא הממטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון של הפלות חוזרותמיואשת מהעתיד13/01/2018
שלום. אני לאחר IVF הפלה בשבוע 8. לבעלי מורפולוגיה 0%. וגם תנועתיות לא לגמרי תקינה. האם המורפולוגיה מסכנת להפלות חוזרות? קראתי מטא אנליזה שקבעה בבירור שכן ומאידך מחקרים שלא מצאו קשר.. האם ברטוב יכול לעזור ומומלץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמר
מיואשת מהעתיד13/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דינמיקה צווארית ושליה נמוכהאנונימית 125/12/2017
ערב טוב הייתי מאושפזת עקב דינמיקה צווארית במהלך האשפוז היה לי כאבים בבטן התחתונה ולכן שללו תפר צווארי קיבלתי כדורים indomed ואוטרוגסטן במהלך האשפוז כאשר נבדקתי אורכו של הצוואר היה 14ממ עד 25 ממ יש לציין שיש לי פאנליג 20 ממ. כיום ממשיכה בכדורים של אוטרוגסטן לפני כשבוע נבדקתי יום שלישי אורכו של הצוואר היה 22 ממ אתמול ביום ראשון נבדקתי שוב אורכו של הצוואר היה 37 ממ שיליה נמוכה 11 ממ מהצוואר. הנני בשבוע 23 להריון כרגע בשמירה האם אוכל לחזור לעבודה ?מה הסיכונים שיש לי?אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור צוואר הרחם
בוריס סחנוביץ26/12/2017תצתרכי להיות בשמירת הריון עד הלידה.
סיכון גבוה ללידה מוקדמת עם כל סיבוחים של פגות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון אחרי שבוע 12אבישג24/12/2017
שבוע 14, הריון ראשון עם מיומה. לוקחת קרינון וראיתי שהשימוש בזה לא מומלץ אחרי שבוע 12. האם להמשיך לקחת? מה זה יכול לעשות אם ממשיכים לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
בוריס סחנוביץ24/12/2017להמשיך לקחת.
לא גורם נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של צוואר רחם קצרהדר21/12/2017
מה המשמעות של צוואר רחם קצר ואיך זה משפיע על ההריון ועל הלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר הרחם
בוריס סחנוביץ21/12/2017צוואר הרחם באורך פחות מ 25 מ"מ ,יכול לגרום ללידה מוקדמת וכתוצאה מזה לאובדן הריון.
ההריון עם צוואר הרחם קצר נחשב להריון בסיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי ניתוח לבריקי17/12/2017
שלושה חודשים אחרי ניתוח לב כדי להשתיל מסתם. אני רוצה להיכנס להריון בקרוב ורציתי לדעת אם בגלל המצב זה ייחשב להריון בסיכון גבוה כל ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לב
בוריס סחנוביץ17/12/2017בוודאי שכן. זה הריון בסיכון.
על מועד כניסה להריון כדאי להתיעץ עם קרדיאולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבעבועות רוח בעת הריוןאולגה12/12/2017
אני בהריון שבוע 14, ביקרתי את האחיינים שלי ויום אחרי זה הסתבר שאחד מהם חולה באבעבועות רוח. אני לא זוכרת אם חליתי בילדותי, אז יש סיכוי כלשהו שנדבקתי גם. אם כן, זה יכול להיות מסוכן לתינוק? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבעבועות רוח
בוריס סחנוביץ12/12/2017תבצעי דחוף בדיקת דם לנוגדנים ל VARICELLA
ובמידה ואין נוגדנים יש לך 72 שעות לקבל חיסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריגות בבדיקות בלוטת התריס בהריוןעדי01/12/2017
שלום
אני בשבוע 38 להריון ברקע תלסמיה מינור ואנמיה המוליטית
במהלך כל ההריון בבדיקות דם בלוטת התריס היו בגדר הנורמל TSH T3 T4
החל משבוע 34 להריון TSH בגממת ירידה ובבדיקה שבוצעה בשבוע 38 ( בוצעה אתמול)יצא ערך 0.48 כשמינמום הוא 0.5.. כמו כן FT4 יצא 11.8 כשהמינימום 10.3 ( אף הוא היה במגמת ירידה משבוע 34) ו FT3 3.28 כשהמינימום 3.5 ( אף הוא במגמת ירידה)
מה המשמעות של כך בסוף ההריון? האם מסוכן לי או לעובר? רופא הנשים לא יהיה זמין לפני יום רביעי ולא בטוחה אם דורש התייחסות מיידית במיון?
תודה רבה ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: הכוונה ל FT3 FT4
עדי01/12/2017תיקון: הכוונה ל FT3 FT4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים לא זהיםאני04/12/2017
אני יודעת שזו אולי שאלה טיפשית כי העובר ממש מוגן, ובכל זאת.
שבוע 15, הריון תאומים לא זהים.
אתמול עשיתי בדיקת US אחרי 3 ימים של שלשולים. הכל בסדר. במהלך הבדיקה הטכנאית ניסתה לבדוק משהו, למרות שהמובילה הייתה עכוז ולא היה ניתן לראות. היא יושבת על הצד השמאלי שלי. היא ככ הייתה נחושה למצוא שממש מעכה - מלמעלה ובעיקר מהצד - הרגשתי שכל הרחם נדחף שמאלה וממש כאב לי ואמרתי לה. מאז יש לי שם כאבים כל הזמן.
ביום רביעי הקרוב יש לי סקירה מוקדמת. האם לעשות משהו בינתייים? צריך להיבדק?
מבחינת תנועות אני מרגישה רק את הקטן. אני יודעת שמוקדם מאוד וגם אם אני לא מרגישה אותה יום-יומיים זה הגיוני. אבל בכל זאת מלחיץ מאוד.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
בוריס סחנוביץ08/12/2017לא צריך לעשות שום דבר.
תמתיני לסקירה והכל היה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פטולוגיה של השלייהטל06/12/2017
ילדתי לפני כחודש בשבוע 39 לאחר השראת לידה והאטת גדילה של העובר ברחם IUGR וקיבלתי הרגע את התוצאה הפתולוגית של השלייה. אשמח לדעת מהי האבחנה לפי הקובץ שצירפתי והאם יש לתוצאה השלכות על התינוק שלי וגם על ההריון הבא.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה
בוריס סחנוביץ08/12/2017לא. אין השלכות להריונות הבאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה האבחנה של התוצאה שצירפתי?
טל09/12/2017תודה! אבל מה האבחנה של התוצאה שצירפתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?