מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זריקות פרוגרסטרוןשרי04/07/2011
רקע ילדתי לפני מס שנים שבוע 29 עקב צירים מוקדמים ופתיחה של צוואר רחם. היום אני בשבוע 19 אורך צוואר 38 מ"מ הומלץ על ידי רופא המטפל לקבל זריקות בשל לידה מוקדמת לשעבר. לאחר בירורים הבנתי שהזריקות הללו אומנם מונעות לידה מוקדמת אך במקביל עלולות לפגוע באיברי מין העובר ....שאלתי היא כזאת .ההריון הנוכחי עד כה תקין לכן החלטתי שלא לקחת את הפרוגרסטרון ...עד שחלילה צוואר רחם יפתח לא נראה לי הגיוני לקחת אותם כשהכל איתי כרגע בסדר רצוי לציין שההריון הנוכחי הזה מגבר אחר אז אולי ההריון הזה שונה...האם לקיחת פרוגרסטרון רק כשיש בעיה יכולה לעזור? או שמומלץ להתחיל את הזריקות גם כשהכל בסדר כטיפול מונע. אני פשוט חוששת לקחת את הזריקות הללו סתם. כי אולי ההריון הזה יהיה תקין וכשתהיה בעיה אני אוכל לקחת אותם .מה דעתך ? אודה לתשובה כי אני מאד מבולבלת .וממש לא יודעת איך לפעול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות פרוגרסטרון - תגובה
ד''ר אלי רימון04/07/2011מומלץ להתחיל טיפול כעת כי התרופה עוזרת פחות כשכבר יש קיצור צואר
הנושא של השפעת זריקות על מין העובר נבדק ולא נמצאה השפעה כזו לפי הספרות העדכנית
קיימת אפשרות לקחת נירות פרוגסטרון שנספג פחות לזרם הדם
מציע שתפני לרופא הריון בסיכון ליעוץ מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)