כאבים ולחצים....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ולחצים....
    הריונית
    05/07/2011

שלום בת 32 הריון שני שבוע 19 הריון קודם לידה מוקדמת עשבוע 29 עקב צירים מוקדמים. הריון נוכחי עד כה תקין אורך צוואר רחם 38 מ"מ. שאלתי היא כזאת: מידי פעם אני מרגישה מעט לחצים בנרתיק ובמפשעות בבוקר כשאני מתעוררת הבטן מתקשה לי מאד ..לאור העבר שלי (לידה מוקדמת) האם אני צריכה להבדק על ידי מוניטור בכל פעם כשיש לי קצת לחצים ? או שזה אופיני בהריון להרגיש כך היות והרחם מתרחב....רצוי לציין שמידי שבועיים אני עושה בדיקה של אורך צוואר רחם האם כדאי לעשות מוניטור כדי לראות אם יש פעילות רחמית או צירים?האם על כל סוג של לחץ בבטן התחתונה עלי לרוץ לרופא ולהבדק אני פשוט לא יודעת להבדיל בין צירים מוקדמים לבין זה שהרחם אולי מתרחב בגלל ההריון..פשוט כל לחץ קטנטן גורם לי לחשוב שאולי צוואר הרחם נפתח ...
    אודה לתשובה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ולחצים....

הוספת תגובה

• כאבים ולחצים.... - תגובה

ד''ר אלי רימון
    05/07/2011

אם את חשה לחצים כל מספר דקות ונמשך שעה פני לבדיקה
    אם זה לא סדיר תמשיכי לעקוב אחר אורך צואר על ידי רופא מטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    05/07/2011

תודה רבה ד"ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו