טיפול בפרוגסטרון .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפרוגסטרון .
    מיכל
    06/07/2011

בת 32 בעבר לידה מוקדמת בשל צירים מוקדמים שבוע 29. כיום נמצאת בהריון שבוע 19 אורך צוואר 40 צוואר רחם סגור. מידי פעם צירונים ולחצים בבטן התחתונה רופא מטפל המליץ טיפול בפרוגסטרון . שאלה. האם טיפול זה עלול להזיק לעובר ? האם יש קשר בין הורמון זה לאיברי מין של העובר? האם יש תופעות לוואי? מה יותר יעיל זריקות או נרות ? אני די חוושת לקחת הורמונים שמא יפגע בעתיד בעובר. דבר נוסף ...רופא המטפל אמר שטייפול זה מתחילים מהשבוע 21 עם זאת אני מכירה נשים שלוקחות הרבה לפני...אני די מבולבלת . אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בפרוגסטרון .

הוספת תגובה

• טיפול בפרוגסטרון . - תגובה

ד''ר אלי רימון
    06/07/2011

. האם טיפול זה עלול להזיק לעובר ? לפי הספרות הרפואית לא
    האם יש קשר בין הורמון זה לאיברי מין של העובר? נבדק ולא נמצא עדות להשפעה
    האם יש תופעות לוואי? בזריקות כאב מקומי באיזור ההזרקה
    מה יותר יעיל זריקות או נרות ? לא נבדק עדיין בסםרות הרפואית
    אני די חוושת לקחת הורמונים שמא יפגע בעתיד בעובר.-- אין עדות בספרות הרפואית לפגיעה
    דבר נוסף ...רופא המטפל אמר שטייפול זה מתחילים מהשבוע 21 עם זאת אני מכירה נשים שלוקחות הרבה לפני...אני די מבולבלת . אודה לתשובה- הבמחקרים שנעשו התחילו משב 16

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

הריונית
    06/07/2011

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו