מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפרוגסטרון .מיכל06/07/2011
בת 32 בעבר לידה מוקדמת בשל צירים מוקדמים שבוע 29. כיום נמצאת בהריון שבוע 19 אורך צוואר 40 צוואר רחם סגור. מידי פעם צירונים ולחצים בבטן התחתונה רופא מטפל המליץ טיפול בפרוגסטרון . שאלה. האם טיפול זה עלול להזיק לעובר ? האם יש קשר בין הורמון זה לאיברי מין של העובר? האם יש תופעות לוואי? מה יותר יעיל זריקות או נרות ? אני די חוושת לקחת הורמונים שמא יפגע בעתיד בעובר. דבר נוסף ...רופא המטפל אמר שטייפול זה מתחילים מהשבוע 21 עם זאת אני מכירה נשים שלוקחות הרבה לפני...אני די מבולבלת . אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפרוגסטרון . - תגובה
ד''ר אלי רימון06/07/2011. האם טיפול זה עלול להזיק לעובר ? לפי הספרות הרפואית לא
האם יש קשר בין הורמון זה לאיברי מין של העובר? נבדק ולא נמצא עדות להשפעה
האם יש תופעות לוואי? בזריקות כאב מקומי באיזור ההזרקה
מה יותר יעיל זריקות או נרות ? לא נבדק עדיין בסםרות הרפואית
אני די חוושת לקחת הורמונים שמא יפגע בעתיד בעובר.-- אין עדות בספרות הרפואית לפגיעה
דבר נוסף ...רופא המטפל אמר שטייפול זה מתחילים מהשבוע 21 עם זאת אני מכירה נשים שלוקחות הרבה לפני...אני די מבולבלת . אודה לתשובה- הבמחקרים שנעשו התחילו משב 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
הריונית06/07/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)