מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CMV בהריוןלימור06/07/2011
שלום
לצערי גילו אצלי CMV בתחילת הריון. הייתי בשבוע 12 בבדיקת הדם האחרונה.
בשיחה עם יועץ הוא ביקש שאבוא אליו אחרי הסקירה המוקדמת
ביקש שאעשה במקום טוב
הגעתי למרכז בריאות האשה ברמת אביב, אבל קבעו לי סקירה ב 2.8- הרופאה שאני מעוניינת לעשות אצלה וששמעתי עליה ביקורות טובות יכולה רק בתאריך הזה.
באותו זמן אהיה בשבוע 17 + 1
בשקיפות יצא שהעובר שלי גדול ביומיים שלושה- האם זמן הסקירה מאוחר מדי?
האם עדיף לעשות את הסקירה קצת יותר מאוחר שכך יהיה ברור יותר אם יש מומים או להזדרז כבר עכשיו ולחפש רופא אחר שיעשה לי לפני?
אשמח גם לקבל המלצות על רופאים מתאימים לסקירות CMV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV בהריון - תגובה
ד''ר אלי רימון06/07/2011אין צורך להלחץ
חשוב להדגיש שרק במיעוט המקרים רואים סמני הדבקה של העובר ב -CMV
אם יש כאלה סמנים קל מאוד לראות אותם
בכל אופן למעט מקרים שרואים סמנים ברורום האמצעי הבדוק לאבחנה הוא מי שפיר
את יכולה לעשות את הסקירה גם בשבוע 17 ואין צורךלהלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)