אזור דימום ברחם בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזור דימום ברחם בתחילת הריון
    אורית
    10/07/2011

שלום רב,

אני מטופלת בהפריה בשערי צדק הוחזרו לי 2 מוקפאים.בשבוע 5 עשיתי אולטראסאונד נצפה שק הריון אחד, האולטרסאונד היה וגינלי ושעה אחריו החל דימום חזק שנרגע מעט לאחר יומיים, ומאז כאבי מחזור ודימום חום או שחור מדי פעם.
    בשבוע שעבר באולטרסאונד נצפה דופק אך גם אזור הפרדות מדמם, אחרי יומיים הוא קטן ובאולטרסאונד היום הוא גדל מאד יותר מההתחלה ונכתב כי הוא מקיף כ-60% משק ההריון
    הרופא הורה לי שוב לנוח למרות שכבר 10 ימים נחתי ולא הלכתי לעבודה יש דבר נוסף שניתן לעשות?
    מה סיכויי ההריו? מדוע הדימום גדל על אף המנוחה? האם הוא יכול לפגוע בעובר?
    אשמח לתשובות בהקדם - אני כל כך רוצה וכל כך חיכיתי שההריון הזה יצליח.

תודה
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אזור דימום ברחם בתחילת הריון - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    10/07/2011

לא ניתן לדעת ללא בדיקה
    פני לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לגבי דימום ברחם

אורית
    11/07/2011

פניתי לרופא , הרופא הורה לי לנוח שוב מס' ימים ואמר כי הסיכוי הוא 50% שיגמר טוב ו-50% שלא.
    אשמח לשמוע את דעתך מדוע זה קורה? מה לדעתך הסיכוי להריון תקין, ומה אני יכולה לעשות כדי לסייע לענייין?האם הדימום יכול פתאום להספג ולהעלם?
    לחוצה מאד אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לגבי דימום ברחם - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    11/07/2011

הסיבה אינה תמיד ברורה ויש סיכוי כי ייספג ויעלם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לגבי דימום ברחם - תגובה

פרופ' יריב יוגב
    11/07/2011

הסיבה אינה תמיד ברורה ויש סיכוי כי ייספג ויעלם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו